Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Tam gününde yapmışsın testi o zaman. Ben de senin gibi 15.gün yapçam.
Bence sonuç gayet net : :CüvCüv: :ecrin_bebek: Tekrar tebrikler

Tam gününde yapmışsın testi o zaman. Ben de senin gibi 15.gün yapçam.
Bence sonuç gayet net : :CüvCüv: :ecrin_bebek: Tekrar tebrikler

çok sağol cnm Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:
inş sonunda seninde yüzün güler.zemuszemus

beliniz aqrıdımı hiç hamile kaldıqınız ay yani reql olmadan önce bnm cuma gunu reql gunum çok böbreklerim aqrıyor yoksa belimmi aqrıyo karıştırıyormuyum
bende hiç agrı olmadı canım hala daha yok kişiden kişiye degişiyor olabilir bel karın kasık bacak agrıları dikkat et kendine

kızlar günaydıııııııın
sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı

HAMıLEEEEYYııııııııııııMMMM inş

canım tebrik ederim a.s. haftasonu açamadım ama bi bakiyim dedim, çok güzel bi haberler karşılaştım, bu kadar bekledin, bak sonunda oldu çok sevindim canım, inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin, bebeğini de sağlıkla mutlulukla büyütürsün, herşey senin için güzel olsun, bizi unutma topiğe uğra yinede....olumunekankayizsmile

kızlar yarın doktora gıtcem ınfertılıte bolumun ne olur bana dua edın doktorlar ıyı cıksın derdıme derman bulsunlar

herkese günaydın arkadaşlar...
3 senedir çocuk için uğraşıyoruz eşimde ve ben de bir problem yok doktorlar olur diyorlar sabır ve umutla bekliyoruz...3 kez aşılama yapıldı.6 aydır da kendi haline bıraktık olmazsa haziran da tüp bebek deneyeceğiz ilke kez...ancak bu ay tam 3 gün geçti adetimden korkuyorum yine test yapıp da o koca kırmızı tek çizgiyi görmekten...bana da dua edin...bu cumartesi eşim ile nasipse umreye gidiyoruz ve ben o mübarek topraklara hamile olarak gidebilmeyi çok istiyorum....Rabbim tüm isteyenlere annelik nasip esin inşallah

Günaydınnn millet
Benim koca ikiz istiyo hemde ikisinide erkek akannehir :1shok: :bbo:
anaaaa adam çoçuk istemiyorr diyodum başıma gelene bak yasakkelime şakkıdı

Günaydınnn millet

günaydın herkese
deniz nerden eşine esmiş bu ikiz fikrisırnaşık şey

has bahçe çok sevindim haberine 18 aydır bu günü bekliyordun ne mutlu sana allah sağ salim kucağınada almayı nasip eder. bakarsın ikiz olur iki kat sevinirsin benim içime öyle doğuyor burdan birilerinin ikizi olacak inş.:teselli:

gunaydın kızlarrr:dance:

has bahce cok sevındım gozun aydın rabbım kucana almayıda nasıp eder ınşlh darısı bekleyenlere bıde bana tabı son 3 gunum kaldııı:kedi:

Günaydınnn millet

:roflol: günaydın canım, bu erkeklerin na yapcağı belli olmuyo, istemiyo sanırsın ama aslında bizden daha çok istiyorlar, hayırlısı olsun canım inş. eşine 2 tane hediye verirsin..:Saruboceq:

Son düzenleme:
vay bee güzel haberlernen başladık güne inşallah devamı gelir... Allahım sen büyüksün.. çok heycanlandım yaa

heozcum günaydın canım, nasılsın?

iyiyim sağol seni özledim:kedi: açtığım topic hafta sonu canlanmış geldim hepsine cvp yazdım ara ara gel ya yalnız bırakma beni klava:sen nasılsın bu arada haftasonun iyi geçtimi?:1hug:

iyiyim sağol seni özledim:kedi: açtığım topic hafta sonu canlanmış geldim hepsine cvp yazdım ara ara gel ya yalnız bırakma beni klava:sen nasılsın bu arada haftasonun iyi geçtimi?:1hug:

valla onu arıyodum kız şimdi, o arada bi yazıya takıdım okudum, şimdi paylaşcam burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…