Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

benimde 4 gün önce 37.1 den 36.8 e düştü buda galiba öyle bişeydi

hmmm evet olabilir :))) yerleşme ateşi demek:))))benim ilk gebeliğimde de 5 gün sonra çıkmıştı sanırım o da silik çıkmıştı hatta...tamamına erdiremedim ama belki benim değerlerim hemen yükselmiyodur...eşim de aynı şeyi hatırlattı geçen sefer de çok sonra yapmıştık gene de silik çıkmıştı dedi...o zaman bu kadar bilmiyodum tabi...az daha çöpe atacaktım çubuğu..ama sonra aynı senin resmindeki gibi silik bi çizgi çıkmıştı:)))

Hasbahçe ilaç+çatlatma iğnesi mi kullandın yoksa sadece iğne mi?
İğneden sonraki yaşadığın şeyleri detaylı biçimse yazar mısın lütfen? bilmiyorumkismile
Çektiğim acılar yüzünden iğneyi vurdurduğuma bin pişman olmak üzereyim de.... mafoldumben

kızlar....özledim siizi giremedım epeydir...okuldan gelınce sürekli uyuyorum...okulda tenefüste girerdim,simdi tenefüsler tuvalette geciyo:))
çok şükür bulantım,kusmam yok..sadece bol uyku ve çiş :) var...umarım hep böle gider...öpüyorum hepinızı...

cnm ben 8 gün boyunca yumurta geliştirici gonal f iğne kullandım sonraadetimin 11.günü çatlatma iğnesi oldum.bu günden sonra nerdeyse 1 hafta süren sancılarım oldu.yürürken içerde yumurtalar sallanıyor zannediyordum resmen ameliyat olmuş gibi karnımı tutarak yürüyordum.bu dönemde fazla iş yapmamaya bol bol uzanmaya çalıştım.ama yumoşların büyüdüğünü sonrada çatladığını gördümya bu acı beni sanki mutlu etti.çünkü 4 defa klomen kullandım çektiğim sıkıntıya rağmen hiç büyümediler.tek gelişip çatlasınlarda ben herşeyi kabul ettim inş sende sonunda yaşadıklarının karşılığını alırsın cnm.:Saruboceq:

Gerçekten çok sevindim bebeğine kavuştuğuna. Darısı bana inşallah.
Ben de serophene+çatlatma iğnesi yaptırdım cnm.İğneden sonra ağrımayan yerim kalmadı inan.Nefes almakta hala güçlük çekiyorum.Senin yazdıklarını okuyunca rahatladım biraz. Çünkü aynı şikayetler bende de var. Ama şu ovulasyon sırasında gelen koyu kıvamlı yapışkan akıntı gelmedi, normal beyaz akıntı geldi ve hala da devam ediyor. Acaba çatlamadı mı yumurtalar diye endişeleniyorum.
Doktorun bize söylediği günlerde de ilişkide bulunduk. Perşembe ya da cuma günü kan testi yaptırcam.Olumlu/olumsuz burdan paylaşçam sonuçlarımı

tebrik ederim canım....4.annemiz.....inşallah listemiz hemen çoğalır...
tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasip etsin yeni topikte başi cektim inşallah peşimden hepiniz geleceksiniz en büyükleriniz bendim çünkü şeytanın bacagını kırdık en yakın zamanda allahım diger arkadaşlarada nasip eder inşallah

beliniz aqrıdımı hiç hamile kaldıqınız ay yani reql olmadan önce bnm cuma gunu reql gunum çok böbreklerim aqrıyor yoksa belimmi aqrıyo karıştırıyormuyum

Yazmayı unutmuşum. Has_bahce yaşadığın gebelik belirtilerini de yazar mısın?

cnm o uzayan akıntı bendede yoktu ona takılma bazen olsada çıkmıyormuş dışarı
belirtilere gelince iğneden sonra göğüs uçlarım acıdı sonra geçer gibi oldu ama 3 gün önce tekrar ağrımaya başladı.çok uyuyorum gece gündüz fırsat buldukça uyuyorummirmirmirmir.burdaki arkadaşlarada söylemiştim rahmim sızlıyordu şimdide kasıklarım çok geriliyor tuhaf bi his.
çok gazım var.akıntım falan yok.çok halsizim belim ağrıyor her an adet olcakmışım gibi
galiba kan testi yaptırmadan emin olamıcam.inş sende hayırlı haberlerle dönersin dr dan.

Ben de kendimdeki belirtileri yazayım.
Kasıklarımda ve karnımda sancılar batmalar....
Adet olacakmışım gibi bel ağrısı...
Beyaz bir akıntı,ama koyu kıvamlı değil...
Göğüs ucunda hafif bir ağrı ve de biraz gaz problemi var.
Bunlar en belirgin olan belirtiler şu an...Diğer ufak tefek şeyler saymıyorum.
En geç cuma günü test yaptırcam.Böyle erkenden belirti ortaya çıkar mı,yoksa psikolojik mi...Kafam karıştı. Ama ciddi bir bel ağrısı var

benim iğneden on gün sonra yavaş yavaş başlamıştı belirtiler
bide vücudum kaşınıyor kızıma hamile kaldığımdada ellerim egzama olmuştu
yineöyle bişey olmaz inş.

Ben geçen ctesi yaptırdım iğneyi. 3-4 gündür de bu bel ağrıları var. Acaba ilaç+iğnenin içindeki hormonlardan dolayı mı bunları yaşıyorum,emin olamıyorum :bbo:
Adet öncesi de belim ağrırdı tıpkı bu şekilde. Ama 1-2 gün önce başlardı ağrılarım.
Test günüm gelsin çabuuuuuuuuuuuuuuuuuk :)))

ben iğneden 10 gün sonra evde test yaptım 1 saat sonra belli belirsiz bi çizgi çıkmıştı
sonra dün yaptım silik çizgi hemen çıktı normalde erken idrarda acaba çoğul gebelikmi:uhm:
çünkü dr bu iğnelerin böyle bir riski var demişti bakalım hayırlısı yarın Allah kısmet ederse dr a gitcem
o zaman öğrenirim herhalde

sabret cnm acele etme evet iğnenin etkisi baya sürüyor insan ayırt edemiyor hangisinden kaynaklandığını o yüzden tek çare beklemek sana sabır diliyorum bide kendini çok yorma
bu aralar tam yerleşme zamanı olabilir dikkatli ol cnm
bide ateş ölçüyormusun ondanda anlıyabilirsin

Evet yaa, doktorum da uyarmıştı çoğul gebelik olabilir diye. Kaç yumurta gelişmişti sende cnm?
Dün test yaptın ama adet günün müydü? Topic hızlı ilerlediği için pek takip edemiyorum da...

Evet yaa, doktorum da uyarmıştı çoğul gebelik olabilir diye. Kaç yumurta gelişmişti sende cnm?
Dün test yaptın ama adet günün müydü? Topic hızlı ilerlediği için pek takip edemiyorum da...

bende 3 yumurta gelişmişti.son adetim 6 nisan ama iğne olduktan en geç 15 gün sonra adet olunuyormuş.ben iğneyi adetin 11.günü oldum adetin 26.gününde test yaptım tam 15 gün sonra yani.dr beni dün çağırmıştı ama dün çalışmamaış artık yarın giderim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…