benimde 4 gün önce 37.1 den 36.8 e düştü buda galiba öyle bişeydi
Has_bahce tebrik ederim canım.Sağlıklı bir gebelik ve bebiş diliyorum.
benimde iğneden sonra göğüs uçlarım acıdı sonra azalmıştı ama dün tekrar koltukaltım ağrımaya başladı
kasıklarım çok ağrıyor resmen geriliyor gece uyuyamadım
bide çok uykum var gözümü açamıyorum gece gündüz sürekli uyuyasım geliyor
hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.
kızlar günaydıııııııın
sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
HAMİLEEEEYYİİİİİİİİİİİİMMMM inş
Hasbahçe ilaç+çatlatma iğnesi mi kullandın yoksa sadece iğne mi?
İğneden sonraki yaşadığın şeyleri detaylı biçimse yazar mısın lütfen? bilmiyorumkismile
Çektiğim acılar yüzünden iğneyi vurdurduğuma bin pişman olmak üzereyim de.... mafoldumben
tebrik ederim canım....4.annemiz.....inşallah listemiz hemen çoğalır...
cnm ben 8 gün boyunca yumurta geliştirici gonal f iğne kullandım sonraadetimin 11.günü çatlatma iğnesi oldum.bu günden sonra nerdeyse 1 hafta süren sancılarım oldu.yürürken içerde yumurtalar sallanıyor zannediyordum resmen ameliyat olmuş gibi karnımı tutarak yürüyordum.bu dönemde fazla iş yapmamaya bol bol uzanmaya çalıştım.ama yumoşların büyüdüğünü sonrada çatladığını gördümya bu acı beni sanki mutlu etti.çünkü 4 defa klomen kullandım çektiğim sıkıntıya rağmen hiç büyümediler.tek gelişip çatlasınlarda ben herşeyi kabul ettim inş sende sonunda yaşadıklarının karşılığını alırsın cnm.:Saruboceq:
tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasip etsin yeni topikte başi cektim inşallah peşimden hepiniz geleceksiniz en büyükleriniz bendim çünkü şeytanın bacagını kırdık en yakın zamanda allahım diger arkadaşlarada nasip eder inşallahtebrik ederim canım....4.annemiz.....inşallah listemiz hemen çoğalır...
Yazmayı unutmuşum. Has_bahce yaşadığın gebelik belirtilerini de yazar mısın?
Ben geçen ctesi yaptırdım iğneyi. 3-4 gündür de bu bel ağrıları var. Acaba ilaç+iğnenin içindeki hormonlardan dolayı mı bunları yaşıyorum,emin olamıyorum :bbo:
Adet öncesi de belim ağrırdı tıpkı bu şekilde. Ama 1-2 gün önce başlardı ağrılarım.
Test günüm gelsin çabuuuuuuuuuuuuuuuuuk :)))
Evet yaa, doktorum da uyarmıştı çoğul gebelik olabilir diye. Kaç yumurta gelişmişti sende cnm?
Dün test yaptın ama adet günün müydü? Topic hızlı ilerlediği için pek takip edemiyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?