[ı][sıze="2"]herşey bitti kızlar
hiç bir şey hayal kurduğum gibi olmadı ben bittim hayallerim bitti
artık miğdem bulanmıyor artık uyuklamıyorum masa başında artık gülmüyorum
doktor bebeğinin kalbi durmuş dediğinde bitti benim için herşley
benimde kalbim durdu sanki
hayat orda bitti benim için minicik bebeğimin kalbinin sesi yoktu
doktor bebeği almalıyız dedi nasıl bebeğimi benden alın diyebilirdimki ama mecburdum
hemen yatış işlemlerim yapıldı ağlıyordum içim yanıyordu yüreğim acıyordu
hemşire yeşil önlüğü getirdi giydim ağlayarak ve beni aşağı indirdiler
kapıda eşimle göz göze geldik ağlıyordu ben iyiym hayatım dedim ağlayarak içim parçalanarak
ama ben çok kötüydüm ameliyathaneye indik son kez elimi karnıma koydum bebeğimi sevdim ve vedalaştım onunla ben seni çok istedim bebeğim elimden geleni yaptım ama olmadı dedim
beni neden bıraktın diye ağladım ağladımmm ve sonrasında doktor geldi artık ayrılma zamanı dedi
uyandığımda elim karnımdaydı ama bebeğim yoktu kocaman bi boşluk vardı artık hem karnımda hem yüreğimde
bebeğimi parça parça aldılar benden babasının eline verip bu senin bebeğin dediler
biz seninle tanışmayı böyle hayal etmedik meleğim......
Umarım şimdi cennette huzur içindesindir melek yavrum[/sıze][/ı]
canım benim allah yardımcın olsun rabbim sabırlık versin...inşallah kkendini yoparladığında çok sağlıklı huzurlu ve mutlu bir hamileliğin olur...dualar seninle...
Herşey bitti kızlar
Hiç bir şey hayal kurduğum gibi olmadı ben bittim hayallerim bitti
Artık miğdem bulanmıyor artık uyuklamıyorum masa başında artık gülmüyorum
Doktor bebeğinin kalbi durmuş dediğinde bitti benim için herşley
Hayat orda bitti benim için minicik bebeğimin kalbinin sesi yoktu
Doktor bebeği almalıyız dedi nasıl bebeğimi benden alın diyebilirdimki ama mecburdum
Hemen yatış işlemlerim yapıldı ağlıyordum içim yanıyordu yüreğim acıyordu
Hemşire yeşil önlüğü getirdi giydim ağlayarak ve beni aşağı indirdiler
Kapıda eşimle göz göze geldik ağlıyordu ben iyiym hayatım dedim ağlayarak içim parçalanarak
Ama ben çok kötüydüm ameliyathaneye indik son kez elimi karnıma koydum bebeğimi sevdim ve vedalaştım onunla ben seni çok istedim bebeğim elimden geleni yaptım ama olmadı dedim
Beni neden bıraktın diye ağladım ağladımmm ve sonrasında doktor geldi artık ayrılma zamanı dedi
Uyandığımda elim karnımdaydı ama bebeğim yoktu kocaman bi boşluk vardı artık hem karnımda hem yüreğimde
Bebeğimi parça parça aldılar benden babasının eline verip bu senin bebeğin dediler
Biz seninle tanışmayı böyle hayal etmedik meleğim......
Umarım şimdi cennette huzur içindesindir melek yavrum
canım benım bitanem seninle aynı acıyı hemen hemen aynı tarıhlerde yaşamışız.
25 mayıs 2009 bebegımın melegımın kalbı atmıyor dediği gün doktorumun.....
o acı içimden hiç cıkmıyor hele o günlerde ilk gunlerde sersem gıbıydım.gecıcek yapma böle dıyenlere ne kolay gelıyordu sölemesı.benım içim yanarken.nası geçecek....
aynı günkü ateşiyle acısıyla degılım belkı ama yürekten çıkmıyor unutulmuyor....ben öle bağlanmısımkı farketmeden 11 haftalık melegıme...ultroson resımlerını albumden cıkartamıyorum kaldıramıyorum....olmuyor yanı ...dedım ya moralım ne kadar duzelmeye baslasada olmuyor unutulmuyor.
ama guzel arkadasım yenı bebek ıcın moral bulmamız sart.ne kadar az üzüntü yaşarsak hormonlarımız okadar çabuk düzene gırecek..ve bız okadar cabuk tekrar hamıle haberlerımızı paylasıcaz bırbırımızle......
senı çok ama çok ıyı anlıyorum....aralık annesı olacaktım..olmadı allahım öyle uygun gördu...herseyde bı hayır vardır canım....dua edıyorum...
Allahım tez vakıtlerde bızlere saglıklı hayırlı bebekler versın ......
Herşey bitti kızlar
Doktor bebeği almalıyız dedi nasıl bebeğimi benden alın diyebilirdimki ama mecburdum
Kapıda eşimle göz göze geldik ağlıyordu ben iyiym hayatım dedim ağlayarak içim parçalanarak
Ama ben çok kötüydüm ameliyathaneye indik son kez elimi karnıma koydum bebeğimi sevdim ve vedalaştım onunla ben seni çok istedim bebeğim elimden geleni yaptım ama olmadı dedim
Beni neden bıraktın diye ağladım ağladımmm ve sonrasında doktor geldi artık ayrılma zamanı dedi
Uyandığımda elim karnımdaydı ama bebeğim yoktu kocaman bi boşluk vardı artık hem karnımda hem yüreğimde
Bebeğimi parça parça aldılar benden babasının eline verip bu senin bebeğin dediler
Kuzum seni ağlatmak istemezdim
Ama anlatıp rahatlamak istedim
Tekrar bi bebeğim olurmu onuda bilmiyorum
canım benım bitanem seninle aynı acıyı hemen hemen aynı tarıhlerde yaşamışız.
25 mayıs 2009 bebegımın melegımın kalbı atmıyor dediği gün doktorumun.....
o acı içimden hiç cıkmıyor hele o günlerde ilk gunlerde sersem gıbıydım.gecıcek yapma böle dıyenlere ne kolay gelıyordu sölemesı.benım içim yanarken.nası geçecek....
aynı günkü ateşiyle acısıyla degılım belkı ama yürekten çıkmıyor unutulmuyor....ben öle bağlanmısımkı farketmeden 11 haftalık melegıme...ultroson resımlerını albumden cıkartamıyorum kaldıramıyorum....olmuyor yanı ...dedım ya moralım ne kadar duzelmeye baslasada olmuyor unutulmuyor.
ama guzel arkadasım yenı bebek ıcın moral bulmamız sart.ne kadar az üzüntü yaşarsak hormonlarımız okadar çabuk düzene gırecek..ve bız okadar cabuk tekrar hamıle haberlerımızı paylasıcaz bırbırımızle......
senı çok ama çok ıyı anlıyorum....aralık annesı olacaktım..olmadı allahım öyle uygun gördu...herseyde bı hayır vardır canım....dua edıyorum...
Allahım tez vakıtlerde bızlere saglıklı hayırlı bebekler versın ......
büşracım, allah sabırlar versin canım.
ne denir bilemiyorum, anladığıı bil.. tekrar aynı şeyleri yaşadım seni okurken. 1 yıl önce yaşadım bu anlattıklarını. 11 haftalıktı kuzum, çok zor oldu benim için. ve çok iyi anlıyorum seni arkadaşım.
meleğin cennette, seni bekliyor.. gittiğinde seni kapıda karşılayacak.
ocakta 1 tane 6 haftalık sebepsiz düşük yaşadım...
içim acıyordu zaten mayıstaki kaybım yüzünden, ocaktaki de tuzu biberi oldu .
şimdi yeniden hamileyim. 6+4 olduk bugün itibari ile.
ödüm kopuyor ona bişey olacak diye.. ama kendimi pamulara da sarsam, allahın dediği olacak elbette.
rabbim nasip etsin, sen de yeniden göbüşünde gör meleğini.. allah nasip etsin, kucaklarımızda sevelim kuzularımızı..
emin ol, bu acı hafifliyor, yavaş yavaş diniyor sızısı. ama akıldan çıkmıyor.. benim henüz çıkmadı yani.
size allahtan sabır, meleğine rahmet diliyorum.. bil ki, annesini bekliyor cennetin kapısında :)
olur olur.. merak etme. alah verir yerine avutacak bir meşgale.
huzurlu ol bu konuda.
başınız sağolsun arkadaşlar rabbim sabırlar versin çok zor bilirim bende 1 kez yaşadım 8 haftalıkken düşük yaptım şimdi yine hamileyim ama çok korkuyorum hep allahıma dua ediyorum bebeğimi koru diye inşallah sizede en kısa zaman da sağlıklı hamilelikler nasip eder rabbim
canım aynı benım yaşadıgım şeyleri yaşamışın ben bu yazılarını okurken göz yaşlarına boguldum resmen beni anlatmışın bende senın gibi 2 melek kaybettim biri 5 haftalık düşük yaşadım sonrada 9 haftalık kalbı durdu melegımın allahım birdaha sana bana ve herkese yaşatmasın böyle bir acı çook zor çok yıkıldım 7 ay geçti üstünden yenı yenı kendıme geldım rabbıme sıgındım rabbım verdı rabbım aldı herşeyde vardır bir hayır diyerek kendımı avuttum ve şimdi yeniden düşünüyorum bakalım hayırlısı allahtanHerşey bitti kızlar
canım aynı benım yaşadıgım şeyleri yaşamışın ben bu yazılarını okurken göz yaşlarına boguldum resmen beni anlatmışın bende senın gibi 2 melek kaybettim biri 5 haftalık düşük yaşadım sonrada 9 haftalık kalbı durdu melegımın allahım birdaha sana bana ve herkese yaşatmasın böyle bir acı çook zor çok yıkıldım 7 ay geçti üstünden yenı yenı kendıme geldım rabbıme sıgındım rabbım verdı rabbım aldı herşeyde vardır bir hayır diyerek kendımı avuttum ve şimdi yeniden düşünüyorum bakalım hayırlısı allahtan
Canım inşallah yeniden hamile kalırsın ve bebeğini sağlıkla alırsın kucağına
Ben şuan tekrar bebek istemiyorum
çünkü aynı şeyleri bir daha yaşamaktan çok korkuyorum
Herlade daha çok zamana ihtiyacım var
canım banada dr dedi 3 ay bekle tekrar hamile kal dedi genel araştırma oldu bebegim patolojıye gitti hiçbir sorunum çıkmadı herşey normal dendi bende 3 ayı az buldum çünkü hem ruhen hem bedenen çok yıprandım ve yıkıldım canım çook yandı şimdi 7 ay geçti üstünden bugün regl oldum bitim daha korunmayacaz rabbım inş. hayırlısyla hamile kalmamı ve saglıklı ve sorunsuz bı hamılelık geçirmemi saglar hep böyle dua edıyorum sizlere ve kandıme yaşadıklarımız çok zor sende biraz kendıne gel bekle en az 6 ay 2 düşük peşpeşe kolay degıl inş. sende bende ve bızım gıbı olanlarda meleklerıne enınde sonunda kavuşacak canım kendıne iyi bak yenı meleklerımız için kendımeıze iyi bakmamız lazım ve unutma kaybettıgımız meleklerımız bızı cennet kapısında bekleyecek inş......
canım kan pırtılaşması oldugu araştırılıncamı çıktı ee onun tedavısı yokmu sen şimdi hamile kalınca nasıl öyle bekleyecen bebegım yaşayabilirde kalbı durup ölebılirde bunu düşme psikolojısıde bebegını etkıler ve olumsuz şeyler olur allah yardımcın olsun tatlımCanım benim doktorumda 2ay beklemen rahmin toparlanması için yeterli bir zaman ama önce pskolojini toparlaman lazım dedi çünkü bende kan pıhtılaşması sorunu var yani bebeğimi yine kaybedebilirim. Doktorum kendini buna hazırla diyor insan kendisini nasıl buna hazırlarki deneme yanılma yöntemi diyor bebeğin doğada bilir ama yine kalbi duradabilir diyor onun için tekrar hamile kalmak beni korkutuyor
canım kan pırtılaşması oldugu araştırılıncamı çıktı ee onun tedavısı yokmu sen şimdi hamile kalınca nasıl öyle bekleyecen bebegım yaşayabilirde kalbı durup ölebılirde bunu düşme psikolojısıde bebegını etkıler ve olumsuz şeyler olur allah yardımcın olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?