- 4 Mart 2012
- 16.479
- 38.255
- 798
Yaşanmışlıkların bu duruma mutlaka etkisi vardır.Fakat bana konu sahibinin yapısı,duruşu, tavrı böyle gibi geldi .Daha öncesinde eşinin ailesi pek değer vermiyormuş. O da etkiliyordur bu soğukluğu.
Onun dışında çok haklısınız. İnsanın başına ne geleceği hiç belli olmaz.
Bazen konu açılıyor. "Kayınvalidem aramadı,sormadı. Hasta oldum gelmedi." Gibi.
Öncesine bir bakıyorsunuz. Zaten gelin hanım hiç kayınvalideyi insan yerine koymamış ki. Haftada 1 defa ziyareti bile çok görmüş. Bayramda gitmiş sıkılmış,o gelmiş kalmasını sorun etmiş,arada bir telefon görüşmesi bile yapmamış alışmasın diye bilmem ne...
E yani bu durumda ne verdin de ne alacaksın?
Ha oğluşundan ayrı kalamayan ruh hastası kayınvalideler için bir şey diyemem.
Yazdığına göre ailesi ona karşı çok iyi ve ilgili kendisi 17 yaşından beri böyle.. yani sadece eşinin ailesi olsa anlarım ama kendi ailesine karşı da soğuk ve alakasız duruyor bana bu durum zamane gençlerin Aileden bağımsız olmayı yanlış yorumlaması gibi geliyor.
İnsanlardan her firsatta kaçmak bana hem ruh hali için normal gelmiyor hem de gelecek için iyi bir yatırım gibi gelmiyor..
Hayatta bize insan biriktirmek,güzel anılar biriktirmek de lazım..Böyle baykuş gibi evde yalnız kalmak ne kadar normal
Evet sürekli içli dışlı olmak gerekmez ama dozunda ailelerle birlikte olmak çocuklarımızın o bilinçle (Anneanne,babaanne,dede,teyze,hala vs.ile birarada,aile baglarinin kuvvetli oldugu ortamlarda)büyümelerine katkıda bulunmak iyidir.