Biz yerine ben diyen eş

Valla benm içinde boşanma sebebi değil hatta olumlu yazdım:) ben sadece etkilenme olayına inanıyorum herkesin her hali bilinmediğinden... sizede iyi forumlar:)

Oluyor öyle şeyler.....eşim yurt dışı görevinden gelmisti.Arkadaslari izninde napicagini sordular eşime...o da "ailemle geçirecegim ,yarın İzmir'e gidiyorum" dedi. Oylece bakakaldim çünkü ailesi annesi ve babasiymis.Ben bizi de ailesiyiz sanmistim Ha ,bı de çalışıyorum ve bir de çocuğumuz var.

Bu konuya kimse boşan demedi ki :))
Boşan diyende saçmalar yani..

Merak etme kimsenin boşan demesiyle kimse boşanmaz

Üyeler birbirlerinin düşüncelerinden etkilenmek amacıyla sorunlarını burada paylaşıyorlar olumlu yorumlardan etkilenildiği gibi zayıf durumlarda olumsuz yorumlardan da etkilenmeleri doğal.Bayanın dediği gibi her konuya boşan diye cevabı yapıtıranların bir kısmının çok da iyi niyetli olduğu düşünülemez

Kötü niyetli olunduğunu düşünmüyorum burda kimse kimseyi tanımıyor yani boşan densede gidip kocasına yapışacak kadar kötü niyet yok yani:))

Hertürlü sözlü veya fiziksel şiddet, ve aldatma olunursa herkes boşanmanılmasını öneriyor. Normal olanı da bu zaten...
Hiç bir kadın bunları haketmez çünkü...

Hanımefendi şiddet durumunda boşan denir fakat her sorunda düzeltilebilir durumlarda bile gelen yorumların büyük çoğunluğu boşan olunca boşan diyenler ya yardım isteyen fikir isteyen kimselerin durumunu çok ciddiye almıyordur ya da kötü niyetlidir

Benimki de düğünde takılan bilezik, küpe vs gibi altınlarımızdan ailesine bahsederken "benim altınlar" diyor sürekli. Üstelik bana fikrimi sormadan o altınları kullanma planı bile yaptı (bizim için değil ama abisi için). Altınlar umurumda değil açıkçası ama bu tavırları canımı sıkmıyor değil.

Biz evlendikten sonra takilarin hepsini bozdurup borc odemistik. Kiz tarafinin yaomasi gereken herseyi ben ve babam yapmistik ama erkek tarafinin yapmasi gerekenleri esim kredi cekip borcla yapmisti. Annesi ertesi gun yani evliligimizin ertesi gunu altin saymaya bize gelmisti dusunun. Benim de parada pulda gozum yoktur ama sanirim bu ovunulecek birsey degil. Biz onemsemedikce insanlar medyani bos buluyorlar. Tepemize cikiyorlar. Dusunun ki ben gelinligimi kendim aldim esimin damatligini ben aldim. Kina gecesi icin elbisemi cok gec bulabilmistim. Bir iki gun kalaydi sanirim. Bulup aldim sonunda. Kayinvalidem arayip aaa ben alacaktim ya demisti. O kadar cok ornek var ki boyle. Cok sukur durumumuz cok iyi su anda. Yine paraya pula takilmiyorum ama insanin canini sikiyor dusundukce.

Sayginligimi arttirirmi kismi cok uzucu geldi bana ya. Ne olursa olsun saygi duyulmayi hak eder herkes. Ne bileyim..
Haklisiniz. Saygi duyuyorlar ama gozlerinde esimle esit degilim bence. Oyle hissediyorum. Canimi sikan da bu.

Bence okadar takmaya deymez, esimde kafasina gore bazen ben bazen biz gidiyoruz yapiyoruz aliyoruz diyo. Kucuk bi kelime agizdan cikan kasten yaptiklarini dusunmuyorum.
Kasten degil zaten. Belki fazla ince dusunuyorum ama demekki diyorum biz yerine ben cikiyorsa agzindan bilinc altinda beni geriye atiyor. Hatta arada biz dediginde zorlama duruyor. Yani ben ben diye konusup arada kirilacagimi farkederse biz diyor. Yani icinden geldigi icin degil. Zorlama.

Bende anneme yarın evdeyim gelsene diyorum ama bunu söylerken bir kastım yok tabi. Sanırım sizi başka konulardada yok sayıyor eşiniz. O yüzden bu kadar hassaslaşmışsınız.
Esim de kasti yapmiyor. Bundan eminim. Yani dogal olarak onemsemiyor beni. Ben birisini cagirmadan once planimiz var mi ogrenirim esimden. Bu bir saygidir benim icin. Ama esim ne zaman olsa yuruyerek bize gel anne yuruyus olur sana hareket etmis olursun diye surekli ve surekli bize cagiriyor.

Ben sizi sonradan hatırladım,esin çocuk istiyordu ama sen şehir dışına atanacagim,nasıl olacak diye fikir sormustun

Biz diye konusmasini isteyebilirsiniz anliyorum da bunu bu kadar kafaya takmaniz cok gereksiz. Ailesi de ev araba hep esinizin diyorlarmis zaten.aile oyle konusunca konusmalar da o sekilde ilerliyor belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…