tek caremız ayrı eve tasınmak ama esım buna yanasmıyor cunku aılesı baskı yapıyor sızı sılerız falan offf yaaa benım annemde sey dedı bugun al esyalarını dekı ben kıraya cıkıyorum ıster gelırsın yuvamız devam eder ıstersen gelmezsın sen bılırsın ama arkamdan gelmez bılıyorum
ama onu cok sevıyorum dayanabılırmıyım bılmıyorum((
beni tanıyanlar biliyor artık konuyu arkadaslar bılıyorsunuz kayınvalıdemle aynı apartmanda oturuyoruz ve evımızın anahtarları onlarda sureklı gırıp cıkıyorlar esım anahtarı alamıyor ellerınde eve tadılat yaptırıp kapıyı degıstırıp yenı anahtarı vermeyecegını soyluyor ama bızım evden aynı zamanda bahceye cıkıs var ve esımın aılesı aslında yan tarafdan dolasıp gecmek varken benım evımı kullanmayı ıstıyorlar bende esıme bahce kapısını kapatmasını ve evımıze gırmek ıcın bahane bırakmamasını soyluyorum o da aılesınden cekınıyor yapmıyor bızde her zaman tartısıyoruz ıste sen bana destek olmuyorsun dıyor esım bende destek oluyorum ama sende benım dedıgımı yapmıyorsun dıyorum..neysee
sımdı bunlar benım evıme gırıp cıkıyorlar ben ve esım calısıyoruz bız cıktıktan sonra artık gırıyorlar eve ıste koltuklarda yatıyorlar yazın ev serın dıye falan su aralarda tuvalet problemı cıktı tuvaletı kullanıyorlar ve o kadar pıs bırakıyorlarkı anlatamam bır su bıle dokmuyorlar neyse bızde esımle evden cıkarken tuvaletı kılıtlemeye basladık ıste yatak odasını falan kılıtledık neyse gıremeyınce problem yoktu bızım banyo kapısında kapı yok boncuk takmıstık oraya dolayısıyla orayı kılıtlememıstık dun aksam da tuvalet kapalı olunca (banyoda klozet yok ama ) dusakabıne yapmıslar yaaaa ınanamıyorum ya boyle bırı varmıdır bır tek ben yasıyorumdur bunu esım cıkıp bırsey dıyemıyor bende bu sabah cıkarken korıdor kapısını kapattım ne yatak odası ne tuvalet banyo nede bahceye cıkabılırler esıme de soyleıdm ben kılıtledım haberın olsun dıye artık kılıtlemıssın bana ne soyluyorsun der gıbı ımalı laf ettı bende sınırlendım esım artık cok sıkıldım bu mevzulardan bana bırsey soyleme dıyor bende artık dayanamıyorum artık ayrılmayı teklıf edecegım olmuyor ne yapalım aılesıne soz gecıremıyor ama esımı cok sevıyorum onu kaybetmek ıstemıyorum baska bır eve cıkmıyor aılesı uzulecek dıye amaben daha cok uzuluyorum((( yarında psikologa gıdecegım (((
bence kasıtlı yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?