biz yine sonuna geldik yuvam yıkılıyor çok üzgünüm :(

zeytin96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
227
0
96
İstanbul
beni tanıyanlar biliyor artık konuyu arkadaslar bılıyorsunuz kayınvalıdemle aynı apartmanda oturuyoruz ve evımızın anahtarları onlarda sureklı gırıp cıkıyorlar esım anahtarı alamıyor ellerınde eve tadılat yaptırıp kapıyı degıstırıp yenı anahtarı vermeyecegını soyluyor ama bızım evden aynı zamanda bahceye cıkıs var ve esımın aılesı aslında yan tarafdan dolasıp gecmek varken benım evımı kullanmayı ıstıyorlar bende esıme bahce kapısını kapatmasını ve evımıze gırmek ıcın bahane bırakmamasını soyluyorum o da aılesınden cekınıyor yapmıyor bızde her zaman tartısıyoruz ıste sen bana destek olmuyorsun dıyor esım bende destek oluyorum ama sende benım dedıgımı yapmıyorsun dıyorum..neysee

sımdı bunlar benım evıme gırıp cıkıyorlar ben ve esım calısıyoruz bız cıktıktan sonra artık gırıyorlar eve ıste koltuklarda yatıyorlar yazın ev serın dıye falan su aralarda tuvalet problemı cıktı tuvaletı kullanıyorlar ve o kadar pıs bırakıyorlarkı anlatamam bır su bıle dokmuyorlar neyse bızde esımle evden cıkarken tuvaletı kılıtlemeye basladık ıste yatak odasını falan kılıtledık neyse gıremeyınce problem yoktu bızım banyo kapısında kapı yok boncuk takmıstık oraya dolayısıyla orayı kılıtlememıstık dun aksam da tuvalet kapalı olunca (banyoda klozet yok ama ) dusakabıne yapmıslar yaaaa ınanamıyorum ya boyle bırı varmıdır bır tek ben yasıyorumdur bunu esım cıkıp bırsey dıyemıyor bende bu sabah cıkarken korıdor kapısını kapattım ne yatak odası ne tuvalet banyo nede bahceye cıkabılırler esıme de soyleıdm ben kılıtledım haberın olsun dıye artık kılıtlemıssın bana ne soyluyorsun der gıbı ımalı laf ettı bende sınırlendım esım artık cok sıkıldım bu mevzulardan bana bırsey soyleme dıyor bende artık dayanamıyorum artık ayrılmayı teklıf edecegım olmuyor ne yapalım aılesıne soz gecıremıyor ama esımı cok sevıyorum onu kaybetmek ıstemıyorum baska bır eve cıkmıyor aılesı uzulecek dıye amaben daha cok uzuluyorum ((( yarında psikologa gıdecegım (((

inanamıyorum ya ne insanlar var.bu yüzden ayrılmayın muhakkak bir çaresi vardır ama ne.

Bu kadar saygısız terbiyesiz rezil insan görmedim duymadım..Kusura bakmayın ama çok sinirlendim..ne demek ya bu nasıl bi saygısızlıktır..Kos koca insanlar ayıp günah ya..Hiç mi Allah korkusu yok bunlarda..

zaten kayınlavidenlerin yaptıkları kasıtlı.amaçlarıda seni bezdirmek.

tek caremız ayrı eve tasınmak ama esım buna yanasmıyor cunku aılesı baskı yapıyor sızı sılerız falan offf yaaa benım annemde sey dedı bugun al esyalarını dekı ben kıraya cıkıyorum ıster gelırsın yuvamız devam eder ıstersen gelmezsın sen bılırsın ama arkamdan gelmez bılıyorum

ama onu cok sevıyorum dayanabılırmıyım bılmıyorum((

oradan yazmak kolay diyeceksin ama ayrılıp onları sevindirme.inşallah bir çaresini bulursun.

zaten bunu yapan kayınvalıdem degıl buyuk ıhtımalle kayınpederım cunku dusakabının ıcıne gırılmemıs afedersınız ayakta yapılmıs((

ne kadar kaba ve saygısızlar. eşinde biraz ailesine laf söylesin ileride daha büyük problemlede ne olacak kötü gelin sen olacaksın dişlerini göstersin

Arkandan gelmeyeceğini düşünüyosan gitme derim..Eşinde rahatsız ama korkuları var onunda..Biraz daha cesaretli olması gerekiyor..

Böyle insanlara aynı şekilde cvp vermek lazım ama neyse...

gerçekten sinir bozucu ben de onları görmeye tahamül edemiyorum birde hergün evime
girmelerine hiç tahamül edemezdim sanki oğlu bekar ,yaşlanmışlar ama ahlak,
karekter sahibi olamamışlar saygısızlar koca eşekler !!

Seni hatılıyorum canım çok haklısın..

Bu böyle olmaz..

Duşa kabine tuvalet yapmak da ne? Gıcıklık yapar gibi.
Çıksın evine yapsın tuvaletini.

Ben olsam çıkar yukarı ''anne duşakabine yapılır mı ya, o kadar mı sıkıştınız, evinize çıkıp yapsanıza .. derdim valla..Kimse tutamazdı beni o an..

Tamam herşey söylenmez kayınvalidedir kayınpederdir ama biryere kadar.
Söylenmesi gereken şeyi de feriştahı gelse susmam söylerim..

boşanmayı düşünme hemen ama çoook restini hepsineeeeee..

Senin konunu iyi biliyorum.
Bu olayları biran önce engellemezsen bir şekilde, antidepresanlara başlanaman lazım senin..
Başka çaren yok..

Ay çok şükür bu tarz olaylarım yok.Allah yardım etsin sana valla.
Sinirleniyorum.

Çok ayıp ya
Deniz güneşe katılıyorum.
Niye çıkıp ta demedinki duşakabine kim yaptı diye
Kesinlikle bizden biri değil diyeceklerdir ama en azından kayınpederin senin bazı şeylerin farkında olduğunu anlar ve utanırdı belki kendinden

neee,duşa kabine mi yapmışlar.
bunlar hayvanmı insanmı.
benim kedim bile kumuna gider yapar.
yuh diyorum başkabir şey demiyorum.
bu arada büyükmü küçükmü.
ayy
sabah sabah midem kalktı.
ıyyyy.
oky sende neler soruyorsun.
ıyyyyyyyyyyyyyyyy.

yani terbiyesizliğin bu kadarına pesss bunlar tabikida kasıtlı yapılan şey aklı başında bir insan bunu yaparmı ayrıca eşiniz çok hatalı bence tabikide annesi babası saygısızlık yapamaz ama ya onların yaptığı saygısızlık değil terbiyesizliğin önde gideni benolsam açık açık söylerim kaynanama kayınpederime hiç beni ilgilendirmez vallahi sende konuş yok söyleyemiyosan eşini al karşına konuş bunlar yüzünden ayrılacağını anlat allah yardımcın olsun bacım zor bir durum:1hug::1hug:

Canım merhaba. Yaşadıklarına hiç şaşırmadım yaşadıklarını eksiksiz bende yaşadım... tek fark duşa işememişlerdi. O da ahlaksızlığın görgüsüzlüğün daniskası. Benim eşimde hiç konuşmayı kötü olmayı istemedi ailesiyle. Hep üzülen bayanlar malesef. En sonunda güzel bi dille açıklamayı düşündüm ben ama ne çare anlayacak adam zaten bunları yapar mı?
Sana tavsiyem eşini korkut belki konuşmayı göze alır. Bende senin gibi boşanıcam dediğimde eşim konuşmayı değil taşınmayı teklif etti. 3 aylık evli ve bir yığın borçla kiraya çıktık çok şükür çalışıyordum bende, ödedik bitti. Ama en güzel 1,5 yılımız borçla ve neden biz demekle geçti....
Anası babasımı ne yaptı hiç kimseden utanmadı evlerini kiraya verdiler bide sıfır araba çektiler gül gibi geçinip gidiyolar. Şimdi her olayda gitmeseydiniz diyorlar. Demem o ki onlar anlayışsızsa sende öyle ol bu tip insanlara çirkef olacaksın kocan yapmıyosa evinin anahtarını sen değiştirt. Ve muhatab dahi olma cvp bile verme. Kira ödemek hiç kolay değil tatlım. Ben çok mutluyum iyikide yapmışım allaha havale ediyorum.... fakat birşeylere sahip olabilmek için hep çalışmak zorundayım.

Arkadaşım, madem eşin söyleyemiyor ailesine, sen çıkıp söyle. Varsın kötü gelin desinler, çok da tın.

Sileceklermiş sizi, silsinler o zaman, peeeh:dilcikar:

Normalde her zaman ailelerin tarafındanımdır ama böylesine çirkin hareketlerede dayanamam.guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…