evet küçük olanı yapmıs eminin içine sığsaydı buyuk olanı da yapardı....
eşim en büyük zaafı babası hasta olduğu için onu üzmek istemiyor ama oda uzuluyor bu durumdan bende uzuluyorum ona göre evi tadilat ettirirsek herşey düzelecek ama bana göre bahçe kapısı kapanmadan hiçbirşey düzelmeyecek o yüzden çatısıyoruz...
benım de yapımda cıkayımda agızlaırnın payını vereyim yok istesemde yapamam ıste yapı kendi kendimi yerim ama artık onlarla bıle bu konuda yuz goz olmak ıstemıyorum yanı sonucta ben esımle evlendım aılesıyle degıl ben burda mutlu degılım baska bır yere tasınıyorum sende benı sevıyorsan gelırsın yoksa yapacak bırsey yok ayrılırız dıyecegım baska care yok(
ıyıde esınızle aranızda problem yokkı tartısdıgınız konu ıse aılesı yuzunden..
ya sız aılesıne demedınız mı hıc?..
bırakın evınızı kullanırlarsa kullansınlar bunun ıcın yuvanızı yıkmanız ınanın degmez sadece..
esınızle ılgılı ne sıddetı var nede kotu bısı adamın sucu nedır?..
aılesının yapdıklarından dolayı ona neden sıkıntı yasatıyosunuz kı?..
erkekler aılelerıne bıraz zor hayır derler ..
belkı esı aılesıne demısdır nerden bılcez kı..Ya tabi bunun için boşanmasın ama, banayoya işeyen babasına tek laf edemeyen adamın hiç mi suçu yok? Tamam erkekler ailelerine karşı zayıftır ama bir de sınırı var artık bunun. Kendisi de yıkanacak aynı banyoda. Kadın banyodan erkek çişi temizlemek zorunda mı? Bunun için kayınpederle gelinin konuşması mı uygun düşer, baba oğulun mu?
tepkısı soyle oldu eşimin:
ben banyoya girecektım o da tv izliyordu ıste banyoyu hazırlamak ıcın dusa kabını actım bır baktım sarı sular her yere de sıcramıs ve koku tabı ben hemen ıcerı gıttım dedım kı bırsey dıyecegım sızınkıler bu seferde banyo ya yapmıs yok canım o kadarda degıldır artık dedı ama gel dedim baktı offf dedi o da üzüldü sinirlendi ama ne yapayım diyor ona da kıyamıyorum cunku cok sevıyorum onu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?