biz yine sonuna geldik yuvam yıkılıyor çok üzgünüm :(

evet küçük olanı yapmıs eminin içine sığsaydı buyuk olanı da yapardı....

eşim en büyük zaafı babası hasta olduğu için onu üzmek istemiyor ama oda uzuluyor bu durumdan bende uzuluyorum ona göre evi tadilat ettirirsek herşey düzelecek ama bana göre bahçe kapısı kapanmadan hiçbirşey düzelmeyecek o yüzden çatısıyoruz...

Bende akadaşlara katılıyorum..Eşin söyleyemiyosa sen söyliceksin..Deli deliyi görünce sopasını saklarmış..Ezdirme bu kadar kendini..

siz kapıları kilitlediniz diye özellikle yapılmış..

eşiniz bu iğrençliğin kendisinede yapıldığının farkında değilmi? neden susuyor? aile, aile değilki kaybetmekten niye korkuyorsa... eşinizle ciddi olarak konuşun.. " ya sen ailenle konuş, benim evim han kapısı değil anlasınlar , yada ben giderim " deyin.. blöf yapın.. bu zamana kadar giderim demediyseniz blöfünü yer gibi geliyor bana..CADIARZU

en kısa zamanda ayrı eve taşının.
bunun için boşanılmaz.ama yapılacak tek şey ayrı ev.
1 oda 1 sofa olsun eviniz ama kafanız dinç olsun.
bu çekilecek şey değil.

Ya tamam babasına kıyamıyor filan olabilir de. Yani o duşu görüdüğünde ne dedi? Tepkisini çok merak ettim. Çünkü hani bu anormal bir durum. "Ailesinden yana çıkıyor." denecek bir durum değil.

benım de yapımda cıkayımda agızlaırnın payını vereyim yok istesemde yapamam ıste yapı kendi kendimi yerim ama artık onlarla bıle bu konuda yuz goz olmak ıstemıyorum yanı sonucta ben esımle evlendım aılesıyle degıl ben burda mutlu degılım baska bır yere tasınıyorum sende benı sevıyorsan gelırsın yoksa yapacak bırsey yok ayrılırız dıyecegım baska care yok (

Aynen cnm bahçe kapısını kapattırın kilidide değiştirtin. Eşin yapmıyorsa sen bi şekilde yaptır.
Belkide seni bezdirmek kaçırtmak için yapıyorlar. Onları sakın sevindirme...

Ne desen hakılsın. Eşinin sana bir saygısızlığı, psikolojik baskısı, haksızlığı yoksa tabş boaşanılmaz bunun için. Ama ayrı ev gerçekten şart. Ya ayıp olacak ama eşine "Erkek tuvaleti benim midem kaldırmaz, sen temizle lütfen." deseydin keşke. Ki bunu demeye hakkın da var. O zaman anlardı belki ne kadar rahatsızlık verici olduğunu.

Ama onlar bu şekilde düşünmüyorlar arkadaşım, aman gelinle yüzgöz olmayalım, tuvaletimizide çıkıp kendi kenefimize yapalım demiyorlar.

gerekirse kötü olacaksın evliliğinizin ve sizin haleti ruhiyeniz için.

Çıkar tırnaklarını azıcık, ne bu böyle.

Evde tadilat yapmakla ne alakası var gelmemelerinin.. Eşinin çözümü de ilginçmiş.. Tadilat yapalım gelmezler.... Ne alaka yani... Sanıyormusunuz ki yeni kapı yaptırınca o kapının da anahtarını istemeyecekler.. Anahtarı isteyince eşiniz veremem anahtarı diyebilecek mi hayır....

Bence eğer eşin ailesinden uzağa taşınmayı kabul etmiyorsa... Ve madem kaynana kayın peder pek meraklı sizin evde yatıp kalkıp içip s.çmaya bahçeye çıkmaya...
Onlar sizin daireye çıksın siz de onların üst kattaki dairesine... O zaman sizin eve çıkmak için bahaneleri olmaz....

yok artık yaaa
bune terbıyesızlık.
bu insanlar hiç mi adap terbıye görmemişler banyoya hacet edılırmı
mıdem kalktı bune rezalet dıyebiliyorum sadece sizin yerınızde olmak ıstemezdım...

ıyıde esınızle aranızda problem yokkı tartısdıgınız konu ıse aılesı yuzunden..
ya sız aılesıne demedınız mı hıc?..
bırakın evınızı kullanırlarsa kullansınlar bunun ıcın yuvanızı yıkmanız ınanın degmez sadece..
esınızle ılgılı ne sıddetı var nede kotu bısı adamın sucu nedır?..
aılesının yapdıklarından dolayı ona neden sıkıntı yasatıyosunuz kı?..
erkekler aılelerıne bıraz zor hayır derler ..

Offff Allahım offfff!!!
Zaten yapı olarak gidip konuşamam demişsiniz, ya içim yandı..:çok üzgünüm:
Ne kadar susarsanız o kadar tepenize çıkarlar..
Hatta gelip etmişler bile..(çok çok afedersiniz ama inanın çok sinirlendim.)
Kilidi değiştirmek,bahçe kapısını iptal etmek çözüm olur mu bilmiyorum,çünkü bana öyle geliyor ki eşinizin ailesi sizi istemiyor,resmen ya gitmeniz ya da karı koca kavga etmeniz için yapıyorlar bunu..

bence bu terbiyesizlikten sonra seninde onlara karşı saygısız olma zamanı gelmiş,
geçmiş sende içinde ne varsa kus onlara içinde kalmasın kötü olacaksan ol

nasılsa hergün senin sinirlerini yaıpratıyorlar küsersin ohhh ne güzel kafanı dinlersin

böyle dengesizlere haddini bildirmek gerek kim olursa olsun!!
:umursamaz:

Ya tabi bunun için boşanmasın ama, banayoya işeyen babasına tek laf edemeyen adamın hiç mi suçu yok? Tamam erkekler ailelerine karşı zayıftır ama bir de sınırı var artık bunun. Kendisi de yıkanacak aynı banyoda. Kadın banyodan erkek çişi temizlemek zorunda mı? Bunun için kayınpederle gelinin konuşması mı uygun düşer, baba oğulun mu?

Yok artık akannehir

Bu insanlarla ayrı eve çıksanız bile başetmeniz çok zor,
Ama yine de ilk iş başka eve çıkın, anahtar verme olayını kaldırın,
Her ne konuda olursa olsun sınırlarınızı çizin...

bugün duşa kabine yapan koskoca yaşından başından utanmaz adam
yarın mutfagına yapar...
nereye kadar susucan..........büyüklerin dengesizligi içinde eşinden ayrılmanda dogru degil.
ya bir ev bulup çıkın yada onların sizi eve girmemeleri için bir yöntem bulun ......
duvar örün kapıları degiştirin anahtarları yenileyin girmesinler
nasılsa bahçe kapısına bir şekilde onların evindende çıkılıyormuş....
kendi evlerinde otursunlar evlerinde isdedikleri yerlere işesinler
terbiyesizler...

tepkısı soyle oldu eşimin:

ben banyoya girecektım o da tv izliyordu ıste banyoyu hazırlamak ıcın dusa kabını actım bır baktım sarı sular her yere de sıcramıs ve koku tabı ben hemen ıcerı gıttım dedım kı bırsey dıyecegım sızınkıler bu seferde banyo ya yapmıs yok canım o kadarda degıldır artık dedı ama gel dedim baktı offf dedi o da üzüldü sinirlendi ama ne yapayım diyor ona da kıyamıyorum cunku cok sevıyorum onu(

belkı esı aılesıne demısdır nerden bılcez kı..
olaya tek taraflı bakmıyorum ben..ama boşanma nedenı ıaılenın yapdıkları olmamalı.
gerekırse gelın gıdıp konusmalı kayınpederle..susmakla hıc bısı cozulmezkı ..
esı yapmıyo yapamıyodur anlarım ama gelının susması demek herseyı kabullenmesıd emek olur bunun ıcınde esınden boşanması olmaz kı adam nasıpsın aılesı saygısız ıse bedelını omu odeyecek hayır!...

Tatlım kıyamamakla olmaz. Eşin iyi bir insan o da sana kıyamıyor belli. Ama seni ezdirmemesi gerektiğini öğrenmesi lazım. Birbirinizi kaybetmeemk için şimdi belki biraz sert çıkman daha faydalı. Eşin bu konuyu konuşsun babasıyla. Hiç değilse birkez yüzüne vurulsun yaptığı terbiyesizlik. Ama gerçekten eşiniz temizlemeliydi. Taşınma en iyi çözüm ama amdem eşiniz tadilatla çözülür diyor, bir kez deneyin bakalım. KApı değişsin, anahtarı vermemeyi başarırısanız zaten birşeyler yoluna girer. Yok eğer başaramazsanız eşine "Bak taşınmaktan çare yok." dediğinde söyleyecek birşeyi kalmaz. Ama eşin ne kadar rahatsız olduğunu bilmeli. Onu zorla biraz. Akıllanması için korkması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…