biz yine sonuna geldik yuvam yıkılıyor çok üzgünüm :(

seviyorsan ayrılmıyacaksın sizin sorununuz birbirinizle degil ailesiyle
eşinizin konuşması lazım......ailesiyle duşa kabinde yıkanılır abdest alınır....
ayıp denen günah denen bir şey var .......
bir daha yaparsa çarpılacak ....sempatiksalakcinni
agzi bir tarafa yüzü bir tarafa şeyi bir tarafa gidicek haberi yok......sempatiksalakcinniohaoldumsmile

Ya boşansın demiyorum ben de zaten. Ama ben çiş mevzuunda kayınpederimle muhatap olamazdım, kimse de olmamalı. Nasıl denir kayınpeder böyle birşey? Kocaya düşer bunun tepkisini vermek. O onların evladı, arkadaş el kızı. Evladı ile tartışan üç gün sonra affeder ama gelinin söylediği ömür boyu başa kakılır. Allah korusun sizin babanız öyle bir hata yapsa eşiniz mi gidip söylesin isterdiniz, yoksa siz mi söylemek isterdiniz? Damat ya da gelin böyle birşey söylerse hem daha yıkıcı olur hem daha kırıcı. Arkadaşın eşi elini taşın altına koyacak, başka çare yok.

zaten bunda once tuvalete yaptıklarının bır tanesını esım temızledı
dun aksam da banyo yu yapmadım ben yattım o gırıp kendınce temızlemıs ve banyo ya gırmıs
bende sabah kalkıp tuz ruhu falan doktum camasır suyu o manzarayı gordugum ıcın sankı hıc temızlenmıor gıbı geldı ama ıcerısıne gırıp de banyo yapamadım cunku zehırlenmek uzereydım:)))

oo.
bu ilk değil yanii.
maşallah alışkanlık haline getirmişşler...kafamçokkarıştı

haa pardon diğeri tuvaletmiş.
onudamı temizlemiyorlar.
sifon yokmu tuvalette...

Ne kadar ayıp ya yapılanlar insanlık nedir bilmeyen tipler aslında bunlar.
Madem çok tuvaletin geldi gitsin evinde işesin ya.
Ne demek duşa kabine çiş yapmak madem böyle bir halt ettin temizle o zaman kimse görmesin diye.
Eşiniz konuşsun babasıyla bu durumu siz karışmayın sonra kötü olan siz olursunuz

çok ayip ediyorlar, bukadarida fazla.. kendimi yerinize koydum, Allah sabir versin, gider çatir çatir her$eyi konu$urdum ben..neyi degi$tirir bilmem ama kendi kendimi yemektense biriktirdiklerimi kusardim.
E$iniz ve siz birbirinizi seviyor iseniz, bu olaylar e$inizin ailesiyle ilgili, kesinlikle bo$anma lafini unutun. çozum oneremicem e$inizi ikna edin demekten ba$ka.. Allah im çok çok sabir versin

katılıyorum.
söylemesi gereken oğuldur.

siz ne kadar temizlerseniz temizleyin......hatta AYŞE TEYZEYİ BİLE çagırın
sorun böyle düzelmez bence gidin konuşun tepkili konuşun tavırlı konuşun kızın ama konuşun
allah aşkına gel sen eve duşa işe......sonra saygı bekle ...... saygı varsa iki taraflı olur
onlar büyük büyüklüklerini bilsinler saygılarını kaybetmesinler ki sizde saygı gösterin..

peki arkadaslar annemin önerdiği secenek uygun mu sizce siz o evden cıkmadık ca huzurunuz olmayacak dıyor sen dekı ben kıraya cıkıyorum sende gel benımle huzur ıcınde oturalım haaa ben gelmem derse zaten senı yeterınce sevmıyor demektır..dıyor sızce boyle mı yapmalıyım

oo.
bu ilk değil yanii.
maşallah alışkanlık haline getirmişşler...kafamçokkarıştı

haa pardon diğeri tuvaletmiş.
onudamı temizlemiyorlar.
sifon yokmu tuvalette...

okicim banyoda tuvalet yokmuş
duşa kabine çişini yapmış :sinifsinif:
normal tuvaletin kapısını kilitlemiş arkadaş girmesin diye
olanlar olmuş işte ayıp ya resmen ayıp görgüsüzlük işte

size hak verıyorum ama ogluda dıyemıyo yada demıssede aılesı kaıdeye almamıs olabılır..
sonuc aolarak gelıde olsa el kızıda olsa yuvası ıcın konusması gerekır ..
once kayınvalıde ıle konusa bılırsınız ama..olmadı sonra kayınpederle ..
baba neden yapılıyo bu demesı lazım belkı ozaman utanırlarda yapmazlar bıdaha ..
heralde hıc bı kayınpeder gelınınden bunları duymak ıstemez ..ve bıdaha yapmaya bılır..
cunku susuldukca yapılcak gıbı gorunuyo..ve yapılmayada devam edıyomus ..
sorun eger esı tarafından cozulmuyosa yuvasını korumak huzıuru ıcın gerekırse kayınpederle konusulmasından yanayım bende?..amaclarını merak ettım aslında?..

evet canım.
öyle anladımda.
ben tuvalete değil duşakabinede daha önce yapmışlar sandımdı.
sonra tuvaleti gördüm..
meğer daha öncede tuvaletide temizlemeden bırakıyorlarmış.
onuda oğulları temizliyormuş.
demekki,ailede sifon çekme ,tuvalet adabı yok.
yaptıkları gibi bırakıyorlar...
hatta berbat ederek.
öykakannehir

bunu keşke anneniz yerine eşiniz düşünseydide daha önceden çıkıp huzur içinde yaşasaydınız......
zaten anneniz demese bile bu evden bir şekilide çıkmanız yada onların sizin eve girmemesi için bir yol bulmanız gerekir....
baktınız yapacak bir şey yok çıkıcaksınız.....eşinizde sizle gelmemesi sizi sevmedigi sevdigi anlamına gelir yada gelmez bilemem.....bununlada denemeyin bence
dedigim gibi bunu önceden eşiniz düşünmeliydi....

canım eşınızle sorunun yoksa sırf bunu ıcın ayrılmayın...Nasıl bızler anne babamızı atamıyorsak catır catır her lafı soylıyomıyorsak eşlerımızde kandı aılelerıne benım evıme gırme dıyemıyor..

Kayınvaldenın anlaması lazım bunlar calısıyor sabah erken den cıkıyorlar evlerı musaıt degıl gırmıyelım demezı lazım...

eşinin uygun bır dılle banyo meselesını babasına soylemesı lazım..Kayınbederın buyuk hata yaptı..Kendı tuvalettlerınde sorun var sızde kılıtleyınce bu sorun cıktı..

Bır oglan asla babasına evıme gırme dıyemez..

Sonucta adamcagız ne zorluklarla o oglanı buyutttu adam ettı.Evlenınce oglunun evıme gırme lafı cok kırıcı olabılır..

Buyukler bıraz anlayıslı olmalı..O evın de bır aıle oldugunu kabul etmelı..

Bende bu sayfada ne dertler okudum kac yıldır..

Sızın derdınız anlaşılamyıcak cozulemıyecek dert degıl.
emınım eşınızle konusup bır ortak yol bulabılırsınız

ne ahlaksız insanlar var ya. terbiyesizler gelmişsin kaç yaşına nereye hacet edeceğini bile bilmiyosun ama saygı bekliyosun. bunlar adamı dinden imandan çıkarır katil eder. senin yerinde olsaydım kesin bugün gazeteye 3. sayfa haberi olmuştum. cani gelin kayınpederini hunharca öldürdü diye

Yuh diyorum başka bişey diyemiyorum.
ben de yapı itibariyle susarım konuşamam ama benimki bunu yapsa gider çemkiririm valla.
topla kendini git konuş onlarla bence

annenıze saygı duyuyorum ama yapıcı cozum bulcana pat dıye yıkıcı cozum bulması hoş degıl..
kızının yuvasını en ıyı sekılde kurtarcana dedıgı sey e bakın!..
neden gelmezse sevmıyo yolunu secıyosunuz ya yapmayın kım aılesıyle esı arasında kalmak ısterkı esınızın sucu nedır ?..bence esınızın sevgısını bu sekılde sınamayın..

yuh artık yaaa çok edepsizleşmişler !
bence sende aynı saygısızlığı gidip onlara yap... evlerine git görgüsüz görgüsüz davran pislet heryeri belki kendi başlarına gelince anlarlar !!

eşin konuşamıyorsa senin konuşmaktan başka çaren kalmadı.nasıl olsa öyle veya böyle ipler kopacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…