tepkısı soyle oldu eşimin:
ben banyoya girecektım o da tv izliyordu ıste banyoyu hazırlamak ıcın dusa kabını actım bır baktım sarı sular her yere de sıcramıs ve koku tabı ben hemen ıcerı gıttım dedım kı bırsey dıyecegım sızınkıler bu seferde banyo ya yapmıs yok canım o kadarda degıldır artık dedı ama gel dedim baktı offf dedi o da üzüldü sinirlendi ama ne yapayım diyor ona da kıyamıyorum cunku cok sevıyorum onu(
belkı esı aılesıne demısdır nerden bılcez kı..
olaya tek taraflı bakmıyorum ben..ama boşanma nedenı ıaılenın yapdıkları olmamalı.
gerekırse gelın gıdıp konusmalı kayınpederle..susmakla hıc bısı cozulmezkı ..
esı yapmıyo yapamıyodur anlarım ama gelının susması demek herseyı kabullenmesıd emek olur bunun ıcınde esınden boşanması olmaz kı adam nasıpsın aılesı saygısız ıse bedelını omu odeyecek hayır!...
zaten bunda once tuvalete yaptıklarının bır tanesını esım temızledı
dun aksam da banyo yu yapmadım ben yattım o gırıp kendınce temızlemıs ve banyo ya gırmıs
bende sabah kalkıp tuz ruhu falan doktum camasır suyu o manzarayı gordugum ıcın sankı hıc temızlenmıor gıbı geldı ama ıcerısıne gırıp de banyo yapamadım cunku zehırlenmek uzereydım:)))
Ya boşansın demiyorum ben de zaten. Ama ben çiş mevzuunda kayınpederimle muhatap olamazdım, kimse de olmamalı. Nasıl denir kayınpeder böyle birşey? Kocaya düşer bunun tepkisini vermek. O onların evladı, arkadaş el kızı. Evladı ile tartışan üç gün sonra affeder ama gelinin söylediği ömür boyu başa kakılır. Allah korusun sizin babanız öyle bir hata yapsa eşiniz mi gidip söylesin isterdiniz, yoksa siz mi söylemek isterdiniz? Damat ya da gelin böyle birşey söylerse hem daha yıkıcı olur hem daha kırıcı. Arkadaşın eşi elini taşın altına koyacak, başka çare yok.
katılıyorum.Ne kadar ayıp ya yapılanlar insanlık nedir bilmeyen tipler aslında bunlar.
Madem çok tuvaletin geldi gitsin evinde işesin ya.
Ne demek duşa kabine çiş yapmak madem böyle bir halt ettin temizle o zaman kimse görmesin diye.
Eşiniz konuşsun babasıyla bu durumu siz karışmayın sonra kötü olan siz olursunuz
zaten bunda once tuvalete yaptıklarının bır tanesını esım temızledı
dun aksam da banyo yu yapmadım ben yattım o gırıp kendınce temızlemıs ve banyo ya gırmıs
bende sabah kalkıp tuz ruhu falan doktum camasır suyu o manzarayı gordugum ıcın sankı hıc temızlenmıor gıbı geldı ama ıcerısıne gırıp de banyo yapamadım cunku zehırlenmek uzereydım:)))
oo.
bu ilk değil yanii.
maşallah alışkanlık haline getirmişşler...kafamçokkarıştı
haa pardon diğeri tuvaletmiş.
onudamı temizlemiyorlar.
sifon yokmu tuvalette...
size hak verıyorum ama ogluda dıyemıyo yada demıssede aılesı kaıdeye almamıs olabılır..
Ya boşansın demiyorum ben de zaten. Ama ben çiş mevzuunda kayınpederimle muhatap olamazdım, kimse de olmamalı. Nasıl denir kayınpeder böyle birşey? Kocaya düşer bunun tepkisini vermek. O onların evladı, arkadaş el kızı. Evladı ile tartışan üç gün sonra affeder ama gelinin söylediği ömür boyu başa kakılır. Allah korusun sizin babanız öyle bir hata yapsa eşiniz mi gidip söylesin isterdiniz, yoksa siz mi söylemek isterdiniz? Damat ya da gelin böyle birşey söylerse hem daha yıkıcı olur hem daha kırıcı. Arkadaşın eşi elini taşın altına koyacak, başka çare yok.
okicim banyoda tuvalet yokmuş
duşa kabine çişini yapmış :sinifsinif:
normal tuvaletin kapısını kilitlemiş arkadaş girmesin diye
olanlar olmuş işte ayıp ya resmen ayıp görgüsüzlük işte
peki arkadaslar annemin önerdiği secenek uygun mu sizce siz o evden cıkmadık ca huzurunuz olmayacak dıyor sen dekı ben kıraya cıkıyorum sende gel benımle huzur ıcınde oturalım haaa ben gelmem derse zaten senı yeterınce sevmıyor demektır..dıyor sızce boyle mı yapmalıyım
annenıze saygı duyuyorum ama yapıcı cozum bulcana pat dıye yıkıcı cozum bulması hoş degıl..peki arkadaslar annemin önerdiği secenek uygun mu sizce siz o evden cıkmadık ca huzurunuz olmayacak dıyor sen dekı ben kıraya cıkıyorum sende gel benımle huzur ıcınde oturalım haaa ben gelmem derse zaten senı yeterınce sevmıyor demektır..dıyor sızce boyle mı yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?