biz yine sonuna geldik yuvam yıkılıyor çok üzgünüm :(

Bütün arkadşlara katılıyorum. Eğer eşini bu kadar seviyor, onun da seni sevdiğine inanıyor ve evliliğini kurtarmak istiyorsan artık eşine rest çekmenin zamanı geldi. Eşinin huyunu en iyi sen bilirsin, ince bir damarını yakalayıp biraz uğraşman lazım. Senin üzülmene mi dayanamaz yada bu şartlar altında ben bu evliliği yürütemem mi demen lazım bilemiyorum ama onu evlilik terapistine götürmen lazım. Daha doğrusu beraber gitmeniz lazım. Siz evlisiniz, elbette kimse annesini babasını atamaz ama insanlar evlenince aile akvaramı enne ve babadan önce eşi ve kendisi olmalı diye düşünüyorum. Maalesef pek çok erkek ve ailesi böyle düşünmediği için bu sorunlar yaşanır. Erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz, erkekler evlenince biz kadınları sadece kendi karıları olarak görüyor. Bizim tek vasfımız o adamın karısı olmak değil ki. Hrşeyden önce birey olarak varız. Kendi fikirlerimiz, zevklrimiz, acılarımız var. Herşeyimizle olnlara bağımlı olmak, onların her istediğini, he söylediğini yapmak zorunda değiliz. Ama bunu anlatamıyoruz, çünkü bu pek çok erkğin mantığına aykırı ve bu noktada tıkanıyoruz. Evlilik terapiti size iyi gelecektir diye düşünüyorum, anladığım kadarı ile nerede ise tıkanma noktasına gelmişsiniz, hadi eşinden bişeyler bekleme evliliğin, kendin ve sevgin adına bir adım daha at. Bir evlilik terapisti bul ve randevu al...

Arkadaslara katilmamak elde degil.
benimde cinnet gecidigim bir durum
Ama biraz kendini asmani ve acikca gidip kaynanana eve ben yokken girilmesini
istemedgini ve anahtarini geri vermesini soyle. Yani senin icin cok zor ama inanki
bunu yuvan icin yapman lazim, anahtarimi verirmisin anne de, benimde ozelim var de
acikca konus sakin bir sekilde. ben yokken evime girilmesini istemiyoum de
eger bu evi istiyorsaniz yer degistirelim de.
de arkadasim de valla catladim hee
gelip ben diyeyim yada yaparim inanki, birinin demesi lazim cunku
hemde acilen.

sadece ilk sayfayı okudum ve şoka girdim. ay yarabbim daha neler duyacağız.nası yapabiliyor insan ay utanır ya.başka yerde misafirlikte bile insan tuvalete girince rahatsız olur ev sahibi yanlış anlamasın diye uğraşır ayyyyyyyyyyy.bunlar blinçli şekilde yapılıyor belli.ama arkadaşım dışardan konuşması kolay da gidip de sevindirme bence.yaptıklarını yüzlerine vur da utansınlar.Allah yardımcın olsun

bunlar inat yapıyor o belli zaten iş eşinde bitiyor eşinin dirayetli olması da sana bağlı canım kendimden örnek vereyim benim eşimin bir evi var kayınvalidemlerin alt katında kayınvalidemlerin de kendi evi ve bunlar eşimin evini depo olarak kullanıyorlardı bildiğiniz depo biz evlenirken kayınpederim evi boşaltacaktı biz orayı kiraya veririz diye ben o yüzden ses çıkarmadım ama görümcem ve kayınvalidem taş koydu ben maaş alıyorum ya kendi kiramızı öderiz nasıl olsa diye

gel zaman git zaman biz sıkıntı çekiyoruz kirayı zor ödüyoruz (bu arada eşim tüm aileye bakmış 12 sene bunlar da kendi kazandığını ya yemiiş ya istiflemiş yani eşimin hakkı da çok fazla üstlerinde) en sonunda patladım 3 sene sonra ya o ev boşaltılır ya da ben evden giderim diye eşim de ailesine anlattı bu arada önce boşaltırız demişler sonra gene kayınvalide ve görümce işi ağırdan aldılar epey bir süre oralı olmadılar çünkü biz eşimle kavga ediyoruz eşim gidip onlarla konuşuyor onlar tamam boşaltırız diyorlar tarih veriyorlar eşim gelip bana söylüyor ben onla barışıyorum ama bu arada eşim ailesiyle görüşüyordu ben gitmiyordum evlerine

en sonunda 4 ayın sonunda patladım çok ağır konuştum eşime sonunda o da açıp annesine bağırıp çağırdı baktılar eşim onlarla arasını bozacak mecburen boşalttılar ama çok sıkıntı yaşadık ve beni kaybetme korkusunu yaşayıca ailesinin de bizim evliliğimiz yıkılsa da umursamayacağını görünce iyice anladı gerçek yüzlerini şimdi hiiiççç taviz vermiyor ailesine bazı konularda ben saatlerce dil dökerdim bunları anlasın diye tam ikna olmazdı şimdi kendisi de diyor

demem o ki sen sağlam duracaksın ve eşini zorlayacaksın eğer senin onu sevdiğin kadar o da seni seviyorsa bu işi halleder yok halletmiyorsa da senin bileceğin iş ama bence annen seni alemin tuvalt artığını temzilemen için doğurmamıştır diye düşünüyorum

siz üst kata çıkın,onlar aşağıya insinler.bahçeye rahat rahat çıkarlar.eşin babasına teklif etsin.

babacığım yazın bizim ev serin oluyor diye bize inip yatıyorsun.arka bahçeye çıkmak için bizim evden

geçiyorsun,ayrıca ilerde iyice yaşlanınca inip çıkmak sizin için zor olacak.sizin rahatınızı düşündüğümüz için

siz aşağıya geçin bizde yukarıya biraz tadilat yapıp geçelim deyin bakalım ne diyecekler.

zaten bunu yapan kayınvalıdem degıl buyuk ıhtımalle kayınpederım cunku dusakabının ıcıne gırılmemıs afedersınız ayakta yapılmıs((

aaaaaaaaaa iyicene midem bulandııı
nasıl bir insanlar bunlarr
ya yüzlerinde desenee bir tanemm evime girmeyinn diye

Şaşırdım doğrusu hem yapana hemde buna sessiz kalan size ve eşinize ben olsan kıyameti koparırdım bu ne yaa .Resmen sen kapıyı kitlersen bende gelirim buraya yaparım demiş yuuuh yani
Haa şunuda söyleyim canım yok evin tadilatı yok kapının anahtarı geçin bunları sizin kurtuluşunuz onlardan mümkünce uzağa taşınmakta aksi halde bunlar kilitli kapının önünede çiş yapar çok sinirlendimm yaa.Bencede bir rest çekmeniz lazım ama şuan ne durumdasınız bilemyorum ama kesinlikle oradan ayrılmak istediğinizi dile getirin eğer size değer veriyorsa ayrılmayı göze alamaz düşüncesindeyim.

:roflol::roflol::roflol: Ayy ! Arkadaşım alemsin valla, akşam akşam beni güldürdün...
Konu sahibi arkadaşım kusura bakma, bazen ağlanacak şeylere gülüyoruz,
Eşinizin ailesi çok saygısız insanlarmış oradan taşınmadan size rahat yok gibi görünüyor,
Yarın bir gün çocuk olunca daha büyük sorunlar yaşarsın bu insanlarla,
Allah yardımcınız olsun.

madem eşin ailesini kırmak istemiyor güzelce konuşsun siz bu evde daha rahat edersiniz siz buraya taşının biz üste çıkalım desin.ya da en üst kat boş diyordunuz oraya taşınmaya çalışın.uzaklaşırsanız belki sorun çıkarırlar da belki bu sizin için daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…