biz yine sonuna geldik yuvam yıkılıyor çok üzgünüm :(

oooo onca saygısızlığın üzerine birde borca girip evlerini tadilat yaptıracaksın
uzak dur kredi işinden aman aman çekecekse eşin çeksin

çok mantıksız hem tapu yok borçlanacaksın yarin babaları öldüğünde diğerler evden hak kazanacak sizin eşinizde çok iyi niyetli ilerisini niye düşünmüyor o vakit sizin yaptığınız harcamalarda ne harcama yapmışlar olacak!!

eşinize çok çok sinirlendim o halde onada ders verin hep iyi melek rolünü oynamayın sizde!!

Canım bu nasıl bir terbiyesizliktir ya şok oldum...
Başka eve çıkın çıkamıyorsanız tavrını koy eşine, böyle olmaz...

yaa şu dünyada ne kadar sabırlı insanlar var..
bana böyle birşey olacak mümkünmü susmam..
varsın cadı gelin desinler..evlerini başlarına yıkarım..önceki konunuda biliyorum..

bu kadar terbiyesizlik olmaz yaa..susmazsan sinir hastası olursun içine atmaktan..
o kocanda maşallah yani..hala susuyor..pessss diyorum başka birşey demiyorum

allah yardımcın olsun zor bir durum. eşini sevdiğini söylüyorsun ama yalnızca senin sevmen pek birşey ifade etmiyor ne yazık ki. eşin ya seni yeterince sevmiyor ya da sevse de ailesine karşı çok ezik ya da karakteri böyle. iyi düşün. böyle giderse eşin seni o evden çıkarıp taşınacağa benzemiyor. sen de onlarla anlaşacağa benzemiyorsun. ki anlaşılmaz da zaten. yaptıkları büyük terbiyesizlik. bu durumda iş çıkmaza giriyor. en iyisi uzmandan yardım almak gibi.. keşke yardımcı olabilseydik..

bu arada ilk yazdığın zamanları da hatırlıyorum.hatta ozaman da cevap yazmıştım. durum iyileşmemiş daha da kötüleşmiş.

Yani ....
Çekin çekin nereye kadar..lmaz:
Kayınpederse ok tamam büyüktür saygı lazımdır tamam da, sen de insansın yani, o da sana saygı göstermek zorunda.lmaz:..cık cık cıkkkkkkk..lmaz:

Uslubunca söyleyip utandırman lazım böyle insanları ,kimse kusurabakmasın..
O kadar da değil.
Herkes saygılı olmalı.

bu arada ilk yazdığın zamanları da hatırlıyorum.hatta ozaman da cevap yazmıştım. durum iyileşmemiş daha da kötüleşmiş.

evet desteklerınız ıcın cok tesekkur ederım duzelecegıne bozuluyor ..
ya esımınde benı sevdıgıne ınanmak ıstıyorum o da hep arada kalıyor vucudu artık sıkıntıdan bırseyler dokmeye basladı bende korkuyorum dun ısyerınde suratının yan tarafı bayagı uyusmus eve geldıgınde sağ tarafı ıyıce cokmus gıbıydı cok korkuyorum bısey olcak dıye

Eve tadilat yaptırmanız nasıl onların szin eve girip çıkmasını engelleyecek gerçekten anlamadım... Ein nasıl bir mantık kuruyor sana açıkladı mı, lütfen anlat çok ama çok merak ettim. Yani nasıl olur da evi bahçeye çıkmak için yol olarak kullanan, tuvalet olmazsa küvete ihtiyaç gideren anne baba eve tadilat yapılınca eve girip çıkmaktan vazgeçecek çok merak ediyorum....
Yani eşin neden böyle düşünüyor??

Bence aslında eşin de tadilattan sonra hiçbirşeyin değişmeyeceğini biliyor... Amaç şu... Yaa bak bu kadar masraf yaptık ayrı eve çıkılırmı şimdi deyip, sizin ayrı eve çıkalım isteğinizi ekarte etmek...
Yksa tamirat yapıldı diye eve girip çıkmaktan vazgeçecekleri çok mantıksız bir tez...

tek çözüm ayrı ev,onlardan epeyce uzak bir ev kiralamak...
çünkü eşinizin söyleyeceği yok.
başka yolda yok.
resti çekeceksiniz artık.

yaptıklarına diyecek kelime bile bulamıyorum...yok artık daha neler duycaz bakalım..
hayvanlar bile evde dikkat eder yapacakları yerlere...bunlara nedenir bilmiyorum...
gerçekden çok sabırlı bir insanmışsın herkes büyükse büyüklüğünü bilmeli...
Allah yardımcın olsun o evden kurtulun bir an önce.
eşinde seviyora seni
onların isdekleri belkide bu seni yıldırmak...neden ayrılasınız ki...
o evden ayrılın bence...

tek çözüm ayrı ev,onlardan epeyce uzak bir ev kiralamak...
çünkü eşinizin söyleyeceği yok.
başka yolda yok.
resti çekeceksiniz artık.

Maddi durumları yetersiz.

Şu an oturdukları evi kiraya verip onun kirasıyla başka eve çıkmaya da kayınpederi izin vermiyor.
Yani başkasına kiraya vermem diyor.

Yani onların evini de kayınpederi ve kayınvalidesi canları istedikleri zaman kendi evleri gibi kullanıyorlar anahtarları var..

Zoooooooooooor bir durum.

Çok üzüldüm canım ama bence senin değil bu banyoya yapanların psikoloğa gitmesi lazım normal bir ruh hali olmasa gerek.Tuvalet eğitiminin ne şekilde olduğu hakkında bi yazı hazırla as bence eve. bunlar afedersin ailen sayılır canım ama çocukluk döneminde bu eğitimi atlamış sanırım

normal bi insan olsalar..tuvaleti kilitlemiş orayı kilitlemiş burayı kilitlemiş deyip demekki rahatsız ediyoruz diye düşünür ve davranışlarına dikkat ederler..bence bu yüzden ne yuva yık ne kocanla aranı boz..vallaa ayrılırsın sırf bu yüzden sonrada kocanı seviyosan pişman olursun..hadi olmadı sorunları çözdük barışalım dersiniz bu seferde eksilen güven yüzünden yaşadıklarınızın olumsuz etkileri yüzünden ilşkiniz çıkmaza girer.yaşadım aynısını ordan biliyorum.ayrıldık sonra barıştık..ama eksiltti bu bişeyleri..kesin karalı değilsen boşanmaya..ozaman bunun lafını bile etme ve sıva kolları dinsizin hakkından imansız gelir deyip başla mücadelene..kocanı seviyosan tabii.....iyi oluyoruzda ne oluyo be kuzum..iyilik kime yapılırmış biliyomusun ben onu anladım iyi insanlara....bilmiyorumkismile

ıki ucu .oklu değnek birini sen tut diğerini ben dedikleri bu olsa gerek...

Tüm yazılanları okudum, şaka gibi akannehir

canım eşimin tadilat yaptırmak ıstemesının sebebi evi tüm tadilata sokup o arada dıs kapıyıda bahaneyle değiştirip hani sadece kapı kilidini değiştiriypormus gıbı gorunmeden yenı kapının kilidini onlara vermemek

ıyide, annesiyle babası anahtarı tekrar isteyeceklerdir mutlaka...

E ne diyecek o zaman? Hayır diyemez herhalde... Ay çok tuhaf bir konu.

Bunların evinde hiçmi tuvalet yok, neden sizin eve girip ihtiyaç gideriyorlar ki...Bana kasıtlı yapıyorlar gibime geliyor.
Bu insanlar nasıl bu kadar temizlikten-görgüden yoksun olabilirler?

Ay birde duşakabine gir yap sen...Iyyy deliktendemi anlamamışlar ne amaçla kullanıldığını kafamçokkarıştı

İnanamıyorum acayip mide bulandırıcı...
kafamçokkarıştı
Ayrılmak onların ekmeklerine yağ sürmektir...
Başka bir çare bul ama ayrılma sakın...
2 kendini bilmez insan yüzünden yıkma yuvanı...
Seviyor ve seviliyorsan şayet... yerimseniben

gerçekten ilginç ama anladığım kadarıyla senin eşinle arandaki sorun onun ailesinin davranışları sizin sevginiz saygınız aşkınız varsa böyle bir nedenle yuvanızı yıkmayın yuva kurmak çok zor yıkmak çok kolay bence başka bir eve taşınmayı düşünseniz başka bir çözüm arasanız sevginize emeğinize yazık bir daha düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…