biz yine sonuna geldik yuvam yıkılıyor çok üzgünüm :(

Bunlar nasıl insanlar ya,sinirlerim zıpladı yine klava:
Kediler bile pisliklerini yapmadan önce çukur açarlar,işleri bitince üzerini kapatırlar.
Koca koca insanlar hiç mi bişey öğrenmemişler bu hayattan
Nasıl bir iğrençliktir,nasıl bir terbiyesizliktir,nasıl bir saygısızlıktır bu...
Sizde de ne sabır varmış brovo valla hayran kaldım. vereliniortak
Ben evlerini başına yıkardım kötükedihüso
Bu ne ya,tapusu onlarda,oğullarını evlerinde oturtturuyorlar diye yapmadıkları rezillik kalmamış.
Tadilata gelince...
Yok böyle bir mantık ya,eşiniz hangi akla hizmet sizden böyle birşey istedi acaba?

Eee yeni yapılan kapının da anahtarını isteyecekler....
Duşakabine pislemiş insana ağzını açıp bişey diyemiyorsunuz, nasıl anahtarı vermiycez diyceksiniz ki....
O anahtarı da vereceksiniz.. Çünkü o anahtar onlarda olmalı, çünkü bahçeye çıkış var... Bahçeye çıkışı iptal etmek istemiyor ama anahtarı vermeyecek kocan öyle mi??
Bana hç inandırıcı gelmedi...
Daha önce de dediğim gibi sanırım tadilatı sırf o evde çıkmak istersen, bisürü masraf yatık çıkamayız demek için yapacak....

katılıyorum bence de

eşin evden çıkamayacak nasıl olsa kayınvalidenle yer değiştirmeyi teklif etseniz.bu arada çok sabırlısın.

eşin evden çıkamayacak nasıl olsa kayınvalidenle yer değiştirmeyi teklif etseniz.bu arada çok sabırlısın.

yanı canım bızım oturdugumuz bına 4 katlı en alt katta bız ust kat kaynanam 3.kat eski eltim (eltim kayınvalıdem yuzunden evı terkettı) 4.kat en buyuk eltım 3.kat bu durumda bos zaten hemde yenı ev ama bıze vermıyorlar neymıs kaynım ordaymıs bır kac esya kalmıs gece yatmadan yatmaya eve cıkıyormus falan yanı ya arkadaslarında dedıklerı gıbı bublardan bırsye olmaz

anladım.
yani kirayada çıkamıyorlar.
ama şu varki,tek oda olsun kafam dinç olsun derim ben.
uygun bir ev bulurum.
bunları yaşamaktansa.
ne bileyimbu çekilir kahır değil ki..

İyi de canım, nasılsa yeni anahtarları da isteyecekler.
Eşin yok vermem diyebilecek mi?
Bir de dünya borcun altına girdiğinizle kalacaksınız ve hiçbir şey değişmeyecek.
Ne bilim ya mantıklı bi çözüm gelmedi bu bana.

o anahtar mutlaka istenecek,eşi zaten pislemeyi bile söyleyemiyor, anahtarımı vermeyecek.
imkansız.
para harcadıklarıyla kalacaklar.
tadilat yapılmış evinde içine...... lar bunlar...

yemek yiyordum ya..
midemi hoplattı pis herif!

b.. k var o bahçede, hergün orda olcaklar illa ki
çişini tutamıyorsa gitmeyiversin, evinde yılan mı varmış..

zeytincım, önceki konunu da biliyorum.
senin için çok üzgünüm ama eşine de çok kızgınım.birbirinizi çok seviyorsunuz belli ama karısına bu işkenceyi yaptırmaya ne hakkı var?

insanlar mutlu olmak için yuva kurarlar.. her nekadar birbirlerini seviyorlarsa da o yuvada bir sebepten huzur yoksa,mutluluk kurulamıyorsa ... ben o yuvanın geleceğinden şüphe duyarım.

olmadı senin ruh sağlığın için endişe duyucaz..

ben olsam 1 daha o banyoda yıkanmam der, ve ev arardım.eşin de el mahkum gelecek,gelmeyip ne yapacak..

işin içinden çıkılır gibi değil.tek kilit noktası eşin ama.
aması var işte.

ne yapsın ailesi satsa satılmaz atsa atılmazlmaz:
sizde seviyorum diyorsunuz en iyisi eşinizin ailesinde anahtarı almanızzzz::kedi:

Biraz kaba olucak ama pardon da bunlar insan mı hayvanlar gibi oraya buraya pislik bırakıyorlar.

İğrençler ya böyle rezillik duymadım ben.

İkisini çağırıp evine getirseydin de temizletseydin. Bunu ancak hayvan yapar .

ayyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum yaaa rezil şeyler iğrenççç ayıp yaaa ayıppppppppalsanaalsanasmile

Allah yardımcın olsun arkadasım zor bu durumlar
kayınvalıdenler ınsın asagı bahceyle bu kadar kuvvetlı bagı var madem wc ye bıle cıkamıyor evıne, ıyı ıste artık orda yatıyomu ne yapıyosa yapsın sızıde rahatsız etmesın
esınde bıtıyor ıs
acık acık soyleyecek sız asagı ının bahceye yakın olursunuz hem desın
oyle blof fılan yapma ama tavrını kesın koymalısın yoksa basedemezsın

yuh diyorum baska birsey diyemiyorum..nasil bir insanlar anlayamadim..Allahim tuvalet konusunda o kadar hassasimki baska bir yerde giremiyorum biri bize geldigindede insanlar icerde otururken gidip gidip yikiyorum icim almiyor bunlar ne yapiyor ya..insan hic dusa yapar mi ya ve bu sebepten ayrilmak kocaman insanlar ayip ya bilemiyorum...
gercekten zor bir durum..ve bende hep düsünüyorum evlenince esimin ailesi gelse,ben gitsem onlara ne yparim diye ama bu durum cok kötü..hala aklim almiyor saka gibi

Ben bu işin içinde bir bit yeniği var gibi düşünüyorum ya hayırlısı.
diğer düşüncemi de yazayım. Eşinde ailesi de gayet uyanıklar canım (kendilerince) eşinden ayrılan kaynın sizin oturduğunuz eve taşınır siz de onun kine ama HAYIR,

tuvaleti kilitle odaları kilitle ÇıŞ BANYOYA eşinden ailesine tık yok ama sana gelince verilecek cevap hazır

Eşin evin tadilatını yaptırmak istiyorya (senin paranla)

çok saygdeğer muhterem ailesine de --anne baban duşakabine çiş yapılmaz diyemiyor ya
evinizin anahtarını onlardan alamıyorya

evi bir güzel yaptıracak hemde en alasından, annesi babası yine anahtar isteyecek bunu da biliyorya uyanık ve mecburende!!! verecek ya kırmamak için siz de kızacaksınız ya eşinize --hani tadilattan sonra anahtarı vermeyecektik -- diye, eşin sana -- ne yapayım onlar benim annem babam AAAAAAAAA AKLIMA BıRŞEY GELDı HANIM GEL ANNEM BABAM BURAYA TAŞINSIN BıZ ONLARIN OTURDUĞU EVE TAŞINALIM, diyecek. Anneciğine de gidip -- anneciğim siz artık yaşlandınız ben evin tadilatını bir güzel yaptırdım kapıyı pencereyi değiştirdim artık bahçeye rahatça girip çıkarsınız hem 1. kat size daha uygun 2. kata çıkmak için yorulmazsınız biz de 2. kata çıkarız olur mu diyecek.

Bak eşinin annesi babası nasıl cuk diye sizin tadilattan geçmiş daireye nasıl uçarak yerleşiyorlar.

nasıl bir yüzsüzlüktür buuuuuuu... evine girdiğim insan tuvaletin kapısını kilitliyorsa bu kibarca "GELMEEEE" demektir !!! Bunu anlayamıyolar mı istenmediklerini idrak edemiyolar mı bu ne yüzsüzlük bu ne gurursuzluk... resmen yüzsüzlüğün daniskası bu yaa.. istenmedikleri daha nasıl ifade edilebilir ki.. tuvaletin kapısı ev sahibi tarafından kitlenmişse bu ne demek... gelmeyin demek... evimden özelimden uzak durun demek... ben böyle bişey ilk defa duyuyorum.. gene sabırlıymıssın.. ben olsam kıyameti koparırdım..

Anlattıklarını okudum ve şoke oldum resmen cnm ya!Bu nası bi iştir anlamadım valla.Ben arkadaşaların sölediklerine katılıyorum yapın müsait değilmiş tepki vermeye ama eşin bişey diyemiyor hadi annesi babası diye ama sen o yapını bi şekilde değiştir ve ver tepkini.Bu nedenlede yıkma yuvanı eşinle sorunun yokmuş ve seviyomuşunda.Dişli ol biraz hakkını ara.Allah yardımcın olsun ya ne sinir bozucu bi durum bu!

inanamiyorum yaa...Allah yardimcin olsun canim benim...esin cok pisirikmis ya boyle adam mi olur?? ailesiyle ailesi, tamam kimse ailenle kus gorusme konusma demiyor, neden bu kadar cesaretsiz?
bence sen psikologa esini goturmeye calis tatlim...ciddiyim ama onu da al git psikologa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…