Eee yeni yapılan kapının da anahtarını isteyecekler....
Duşakabine pislemiş insana ağzını açıp bişey diyemiyorsunuz, nasıl anahtarı vermiycez diyceksiniz ki....
O anahtarı da vereceksiniz.. Çünkü o anahtar onlarda olmalı, çünkü bahçeye çıkış var... Bahçeye çıkışı iptal etmek istemiyor ama anahtarı vermeyecek kocan öyle mi??
Bana hç inandırıcı gelmedi...
Daha önce de dediğim gibi sanırım tadilatı sırf o evde çıkmak istersen, bisürü masraf yatık çıkamayız demek için yapacak....
eşin evden çıkamayacak nasıl olsa kayınvalidenle yer değiştirmeyi teklif etseniz.bu arada çok sabırlısın.
Maddi durumları yetersiz.
Şu an oturdukları evi kiraya verip onun kirasıyla başka eve çıkmaya da kayınpederi izin vermiyor.
Yani başkasına kiraya vermem diyor.
Yani onların evini de kayınpederi ve kayınvalidesi canları istedikleri zaman kendi evleri gibi kullanıyorlar anahtarları var..
Zoooooooooooor bir durum.
canım eşimin tadilat yaptırmak ıstemesının sebebi evi tüm tadilata sokup o arada dıs kapıyıda bahaneyle değiştirip hani sadece kapı kilidini değiştiriypormus gıbı gorunmeden yenı kapının kilidini onlara vermemek
tepkısı soyle oldu eşimin:
ben banyoya girecektım o da tv izliyordu ıste banyoyu hazırlamak ıcın dusa kabını actım bır baktım sarı sular her yere de sıcramıs ve koku tabı ben hemen ıcerı gıttım dedım kı bırsey dıyecegım sızınkıler bu seferde banyo ya yapmıs yok canım o kadarda degıldır artık dedı ama gel dedim baktı offf dedi o da üzüldü sinirlendi ama ne yapayım diyor ona da kıyamıyorum cunku cok sevıyorum onu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?