vallaha dünürcüm kıyan kıyıyo yaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cersucum iyiyim ben sen nasilsin.. bi denk düsemedim kimseyle.. ben giriyom kimse yok cikiyom herkes burda.. iremcik napiyo disiniz hayirli olsun buarada baya bi erkencisiniz masallah.. bizde daha tik yok.
canım iyi diyelim iyi olalım
ölüom uykusuzluktan yorgunlk bi taraftan ev rezil durumda kız beynimi kemirio
uyudu şimdi bende yatcam birazdan
saol canım bende şaşırdım ama 4 aylıkkende çıkabiliomuş diş darısı niloşa inşallah
idare edicez artik canim.. hepimiz anladik sanirim cocuk büyütmek gercekten coook zormus.. ben deliksiz 3saat uykuyu bile özledim en fazla uyudugum uyku 2 saat..
amin canim bir an önce dislerde ciksada biraz rahatlasak yaa.. gerci disler tamamlanana kadar baya bi beklicez ama o zamana kadarda biz bu maratona alismis olucaz zaten..
coluk cocuk sabahtan aksama kadar gezen kadinlara giptayla bakiyorum valla.. veee evlerini cok merak ediyorum.
get get gette zıkkımlan
cerenimooooooooooooooo
61 kilo olmuşum :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlaaaaaaaaaaaar sütüm yoooooooooooooookk :sinifsinif:
benimdeeeeeeeeeeeeee
hiççççç bişi kar etmio ya artmıyo hoffffff hofffffffffffffffffffffffffffff
cerenimoooommm burdamın gıııı bayanssulusmile
sabah sabah sakarlığımın sınırı yoktu yaaniii
kızcazımın sevdiği biberon olan nukun cam biberonunu kırdım yaaa akannehir
dr brownsa kaldı yavrucak gerçi onu da lıyo didi annem ama şu nuktan bi tane daha edinmeliyim gaabaaa
bi de işin komik yani ebişnen o biberonları alırkene bebek fırlaır atar kırılır mı acep dididik kaydirigubbakcemile3
sen bebeği boşver önce kendi sakarlığını hesaba katsana dimi amaa sempatiksalakcinni
ben o kaa sağsam 2 biberon çıkar laelaelaelaelae laelaelaelaelae
zayıf kadınlardan nefret ediyorumÇok üzgünüm çoook
delüüüü bebenin kendi biberonunu kırmasına bile fırsat vermisin kaydirigubbakcemile3 sen bi kaç tane al bence ondan yiwrımmmmmm
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni aynen ööle hacııı
ya benim kız gece beni mafediyo gııı
10 gibi uyudu bak sonra 1.30da uyandı emcek didim emmedi ağladı zırladı nise uyuttum yatırdım sonra 3.30da uyandı bu sefer emdi uyudu kaldı oh be didim yatırdım
nise anam sonra sen zırt pırt uyan beşiğinde pışpışlıyom başını okşuyom sallıyom bana mısın demiyo sonunda yatağa aldım himen gözler kaydı akannehir ama gene uyandı o ayrı nise ayama aldım öle uyudu sabaha kadar ben de uymuşum ama heryerim ağrıyo ya diş mi çıkarcak acep?
bi de zilli bizimle yatmaya alışıyo sanırım yavaş yavaş eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?