Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

vallaha dünürcüm kıyan kıyıyo yaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ay benimde başım çatlıooooooooooo
kız perişan edio beni yaaaaaaaaaaaa mız mız sabahtan beri
bi susmadı odasında yatağa koydum şimdi ama ses gelio

cersucum iyiyim ben sen nasilsin.. bi denk düsemedim kimseyle.. ben giriyom kimse yok cikiyom herkes burda.. iremcik napiyo disiniz hayirli olsun buarada baya bi erkencisiniz masallah.. bizde daha tik yok.

cersucum iyiyim ben sen nasilsin.. bi denk düsemedim kimseyle.. ben giriyom kimse yok cikiyom herkes burda.. iremcik napiyo disiniz hayirli olsun buarada baya bi erkencisiniz masallah.. bizde daha tik yok.

canım iyi diyelim iyi olalım
ölüom uykusuzluktan yorgunlk bi taraftan ev rezil durumda kız beynimi kemirio
uyudu şimdi bende yatcam birazdan
saol canım bende şaşırdım ama 4 aylıkkende çıkabiliomuş diş darısı niloşa inşallah

idare edicez artik canim.. hepimiz anladik sanirim cocuk büyütmek gercekten coook zormus.. ben deliksiz 3saat uykuyu bile özledim en fazla uyudugum uyku 2 saat..

amin canim bir an önce dislerde ciksada biraz rahatlasak yaa.. gerci disler tamamlanana kadar baya bi beklicez ama o zamana kadarda biz bu maratona alismis olucaz zaten..

coluk cocuk sabahtan aksama kadar gezen kadinlara giptayla bakiyorum valla.. veee evlerini cok merak ediyorum.

hakkaten uyumayı çok özledim benim kız en fazla 3 saat deliksiz uyuyo oda arada bir
az önce emziği düşmüş verdim uykuya devam edio uykuda emme hastalığı var benim kızda yaaaa bide yatmadan önce tıka basa yediriorm yinede uyanıyo kaç kez anlamaıdm ben bu işi acaba ne zaman düzene girerlerki

hadi gece uyumamasından geçtim gündüzde durmuyo mızmızmızmız ayyyyyyyyyyyyy
ya annem çocuk ömür törpüsü derdi ne dio bu kadın derdim anlamazdım
şimdi anlıyorum ömrümden 5 yılı sildim
ya o gezen kadınlar umursamaz tipler ya bizim gibi deilki

selam anne kuşlar günaydınnarrrrrrr zemuszemus
ben şimci geçmişten cevap vere vere gelem kaydirigubbakcemile3

get get gette zıkkımlan
cerenimooooooooooooooo
61 kilo olmuşum :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ayyyyyy çıtırtımmmmmmmm gittimmmmmm bi güzel zıkkımlandımmmmmm hatta kesmedi aldım eve de getirdim bi sürü şimdi de yiyom cokacimcoook bunnar beni baya bi idare eder kanımca yani umarım pasta çörek krizi tutmaz bi süre kaydirigubbakcemile3

canum ya 61 e düşmene sevündüm hastaykene mi vermişsin kiloları yazık kıyamam sana :1no2:
ben 60.900 gramda çakıldım kaldım ayh gerçi dünki kermes faciasından soraaaaa bi daha çıkmak lazım tartıya :1ninca:

cerenimoooommm burdamın gıııı bayanssulusmile
sabah sabah sakarlığımın sınırı yoktu yaaniii
kızcazımın sevdiği biberon olan nukun cam biberonunu kırdım yaaa akannehir
dr brownsa kaldı yavrucak gerçi onu da lıyo didi annem ama şu nuktan bi tane daha edinmeliyim gaabaaa
bi de işin komik yani ebişnen o biberonları alırkene bebek fırlaır atar kırılır mı acep dididik kaydirigubbakcemile3
sen bebeği boşver önce kendi sakarlığını hesaba katsana dimi amaa sempatiksalakcinni

delüüüü bebenin kendi biberonunu kırmasına bile fırsat vermisin kaydirigubbakcemile3 sen bi kaç tane al bence ondan yiwrımmmmmm

delüüüü bebenin kendi biberonunu kırmasına bile fırsat vermisin kaydirigubbakcemile3 sen bi kaç tane al bence ondan yiwrımmmmmm

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni aynen ööle hacııı

ya benim kız gece beni mafediyo gııı
10 gibi uyudu bak sonra 1.30da uyandı emcek didim emmedi ağladı zırladı nise uyuttum yatırdım sonra 3.30da uyandı bu sefer emdi uyudu kaldı oh be didim yatırdım
nise anam sonra sen zırt pırt uyan beşiğinde pışpışlıyom başını okşuyom sallıyom bana mısın demiyo sonunda yatağa aldım himen gözler kaydı akannehir ama gene uyandı o ayrı nise ayama aldım öle uyudu sabaha kadar ben de uymuşum ama heryerim ağrıyo ya diş mi çıkarcak acep?
bi de zilli bizimle yatmaya alışıyo sanırım yavaş yavaş eyvahedigeldismile

şu bizim yataklarda nası bi cazibe varsa harbi bebeler sevio yani en mızmız halinde bile özgüş aramıza girdimiydi resmen sızıyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…