oyyy bende feci gecezedeyim.
gece 3te bi uyandı, emzirdim. yatırdım ama uyumadı.
pış mış kar etmedi.
en sonunda sabag 6da aldım yanımada uyumuşuz.
zombi gibiyim.sempatiksalakcinni
beroş da uyumadı diim heç bişe demisinn sen beni sevmisin sempatiksalakcinniaboww wannam ne oldu kız naza yoksam daha dişmi çıkarıyo hepsinimi tamamlıcak cadıı :1shok:
fato maşallah gıı erimiş getmişin hee
günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
öpüyoruz hepinizia.s.
fazla bişe değilki gııı 6 kilo olsun derdina.sbarışamıom dünür 58 e düşene kadar küsüm 6kgm var daha :umursamaz:
yok qanam nerdeeee daha sürecek bacımbende bioxin almıştım ama oda işe yaramadı:1no2::1no2:dünür senin saçın dökülmeyi kestimi ben kan hapı kullanıom bi değişiklik yok
tresan bitkisel şampuan ve saç kremi aldım bakalım nolcek
yinemi derken 2. yi doğurii nan sanki bi düzine:roflol::roflol:yine mi hamilemiş oooooooooo :1shok:
aboww wannam ne oldu kız naza yoksam daha dişmi çıkarıyo hepsinimi tamamlıcak cadıı :1shok:
fato maşallah gıı erimiş getmişin hee
fazla bişe değilki gııı 6 kilo olsun derdina.s
yok qanam nerdeeee daha sürecek bacımbende bioxin almıştım ama oda işe yaramadı:1no2::1no2:
erimem lazım yaw hamile kaldığım kiloya 1 kilo kaldıhihoyyythihoyyyt
şu bizim yataklarda nası bi cazibe varsa harbi bebeler sevio yani en mızmız halinde bile özgüş aramıza girdimiydi resmen sızıyo kaydirigubbakcemile3
ha buarada kizimin gözü enfeksiyon kapmis.. ya rüzgardan olmustur dedi doktor.. yada birinden bulasmis dedi.. damla verdi insallah en kisa zamanda gecer yaa.. yesil yesil akiyor cocugun gözü.. uyuyo uyaninca agliyo acamiyo gözünü diye.. üff anne olmak nasil biseymis yaa.. baska zaman olsa baskasinin cocugu olsa silemem hic igrenc gelir ama kendi cani olunca insanin baska oluyomus.. insan daha bi cesaretli daha bi tecrübeli oluyomus.
ne bilem edoşum ya.aboww wannam ne oldu kız naza yoksam daha dişmi çıkarıyo hepsinimi tamamlıcak cadıı :1shok:
bende öyle didim valla.naz'ın sana doğum günü hediyesiydi zaar sempatiksalakcinni
harbi ya, tam tamam artık kızın odasını ayırayım diyorum, o kadar kötü bir gece oluyoki, yanımda olmayınca bu kadar kolay müdahele edemiycem diyorum.yaa ne yapabiliriz bu duruma.. nilayda gece kalkiyo ama emmek icin degill kucagimda veya yanimda uyumak icin.. bende uyuyim diye aliyorum yanima ama aliscak bu seferde.. geri koydugumda yatagina agliyoo.. güya 6ay olunca odasini ayircaktim:çok üzgünüm:
ha buarada kizimin gözü enfeksiyon kapmis.. ya rüzgardan olmustur dedi doktor.. yada birinden bulasmis dedi.. damla verdi insallah en kisa zamanda gecer yaa.. yesil yesil akiyor cocugun gözü.. uyuyo uyaninca agliyo acamiyo gözünü diye.. üff anne olmak nasil biseymis yaa.. baska zaman olsa baskasinin cocugu olsa silemem hic igrenc gelir ama kendi cani olunca insanin baska oluyomus.. insan daha bi cesaretli daha bi tecrübeli oluyomus.
guclubacismile bayanssulusmile laelaelaelaelae sositososito sempatiksalakcinni akannehir :dance: :hooray: :teytey: -tatlicadiarzu- kötükedihüso kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile
anaaaaaa kaç saatir kimse yok dayaklıksınız haaa
kızlar odaları ne zaman ayırcaz yaaa
benim kız 50 kere kalkıyo ayırmak pek mümkün gözükmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?