büyüğü ben küçüüü zerringuclubacismile ortancasıda fatooo:roflol:
accık bende sohbet edeyim mi sizinlen yerimsenibenmutfakta bulaşık beni bekliyo ama olsun gece uzunsempatiksalakcinni
he nan utanmadan bağüa tafra yapiii yok yok bunnar şımardı bunlara hakettği tafrayı ben gösterem delikafaduldendelikafaduldenanaa utanmadan bide sana taframı yapıyo kız buu tubişş :1shok::1shok:
aynen şekerim aynenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:mymeka::mymeka::mymeka: utanmazzzz sen kadına bi buyur gel bile demee sonra dilçıkarr :mymeka::mymeka::mymeka:
nan nolii bee ırıspı kim? büyüğü kim küçüğü kim? ohaoldumsmile
:kedi:evet:kedi:nettiniz nan fatoyu ekip zerrinle buluştunuzömu yosaam guclubacismile
avatarındaki resime bayıldıımdelikafaduldenaccık bende sohbet edeyim mi sizinlen yerimsenibenmutfakta bulaşık beni bekliyo ama olsun gece uzunsempatiksalakcinni
:bbo: anlamadımki hacı:1no2:amaan zıkkıımmlmaz:
bi yandan ezel seyredip bi yandan buraya bnakamıyonuz muuuu
duba nan özgenin dişi çıkmışmı çıkmamışmıı
bebişler cok tatlı allah ömürlerini versin
heee gııı beni ektiler kendileri buluştular dr. ayana beni uyuttular:1no2::1no2:nettiniz nan fatoyu ekip zerrinle buluştunuzömu yosaam guclubacismile
amaan zıkkıımmlmaz:
bi yandan ezel seyredip bi yandan buraya bnakamıyonuz muuuu
duba nan özgenin dişi çıkmışmı çıkmamışmıı
:kedi:evet:kedi:
avatarındaki resime bayıldıımdelikafadulden
:bbo: anlamadımki hacı:1no2:
ama çok anormal bi yerde ve şekilde :bbo: diş diil kanımca :umursamaz:
sağol dadlumma.s.
kızlaaaaaaaaaarr çok moralim bozulduuuuuu
arkadaşımın kınasında nişan kıyafetimi giyceediiimm
anam giydim emmeeee fermuarı o kaa zor kapaniiki annatamam :sinifsinif:
:roflol:ula selocan hem ezele bakıp hem tükmüğümü bile yutamıyom ben yoksa heç bişe anlamıyom diziden :roflol::roflol::roflol:
o diş yeri egeninde bembeyaz hemde kabarık ama bende asla ordan diş gelceğini zannetmem yaav :sm_confused:
bitter çikolatam siz bu pozla yarışmada birinci oldunuz demi bayılmıştım bu poza süperrr :hooray:
ay edoşş bende heç bi poğ annamim artık herşey birbirine girdi hele o dayının konuşmalarından anlamak için alim olmak lazım:roflol:
güçlerimizi birleştirirsek bi adam çıkarırız fatoş bende en çok onu anlıyom :roflol::roflol::roflol:
olumunekankayizsmilegeçti mi canının sıkıntısı lülülülülülüselaaaaam napiyonuz?
tiri fiçuuduna ne oldu nanlülülülülülükızlaaaaaaaaaarr çok moralim bozulduuuuuu
arkadaşımın kınasında nişan kıyafetimi giyceediiimm
anam giydim emmeeee fermuarı o kaa zor kapaniiki annatamam :sinifsinif:
hee anlamadım:1no2: zati özgecikte pek yardımcı olmadı :1no2: welet ağzını açmıyokii:1no2: korkuyoo zaar ağzına yimek sokcaz diyekaydirigubbakcemile3oda bi poğ annamamışki:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?