Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

accık bende sohbet edeyim mi sizinlen yerimsenibenmutfakta bulaşık beni bekliyo ama olsun gece uzunsempatiksalakcinni

amaan zıkkıımm lmaz:
bi yandan ezel seyredip bi yandan buraya bnakamıyonuz muuuu
duba nan özgenin dişi çıkmışmı çıkmamışmıı

anaa utanmadan bide sana taframı yapıyo kız buu tubişş :1shok::1shok:
he nan utanmadan bağüa tafra yapiii yok yok bunnar şımardı bunlara hakettği tafrayı ben gösterem delikafaduldendelikafadulden
:mymeka::mymeka::mymeka: utanmazzzz sen kadına bi buyur gel bile demee sonra dilçıkarr :mymeka::mymeka::mymeka:
aynen şekerim aynenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
nan nolii bee ırıspı kim? büyüğü kim küçüğü kim? ohaoldumsmile

bizi dr. diye kandıran ırıspılar:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

nettiniz nan fatoyu ekip zerrinle buluştunuzömu yosaam guclubacismile
:kedi:evet:kedi:
accık bende sohbet edeyim mi sizinlen yerimsenibenmutfakta bulaşık beni bekliyo ama olsun gece uzunsempatiksalakcinni
avatarındaki resime bayıldıımdelikafadulden
amaan zıkkıımm lmaz:
:bbo: anlamadımki hacı:1no2:
ama çok anormal bi yerde ve şekilde :bbo: diş diil kanımca :umursamaz:
bebişler cok tatlı allah ömürlerini versin

sağol dadlumma.s.

nettiniz nan fatoyu ekip zerrinle buluştunuzömu yosaam guclubacismile
heee gııı beni ektiler kendileri buluştular dr. ayana beni uyuttular:1no2::1no2:
amaan zıkkıımm lmaz:

oda bi poğ annamamışki:roflol:

kızlaaaaaaaaaarr çok moralim bozulduuuuuu
arkadaşımın kınasında nişan kıyafetimi giyceediiimm
anam giydim emmeeee fermuarı o kaa zor kapaniiki annatamam :sinifsinif:

ne beklidin nan kapanmaz tabe aynı kiloda olsan bile eskisi gibi olmaz selo vücut henüz tam toparlanmadı bacım öle sıkış pıkış giycene onu bence daha rahat bişe giy kaç bedendiki kıyafet

:roflol:ula selocan hem ezele bakıp hem tükmüğümü bile yutamıyom ben yoksa heç bişe anlamıyom diziden :roflol::roflol::roflol:

o diş yeri egeninde bembeyaz hemde kabarık ama bende asla ordan diş gelceğini zannetmem yaav :sm_confused:

bitter çikolatam siz bu pozla yarışmada birinci oldunuz demi bayılmıştım bu poza süperrr :hooray:

hey allahım hatun yeni doğum yapmış kına kıyafetine girmeye çalışıyo delikafadulden sasıdınmı sen selooo daha fücut toplanmadııı delikafadulden

ay edoşş bende heç bi poğ annamim artık herşey birbirine girdi hele o dayının konuşmalarından anlamak için alim olmak lazım:roflol:

ay edoşş bende heç bi poğ annamim artık herşey birbirine girdi hele o dayının konuşmalarından anlamak için alim olmak lazım:roflol:

güçlerimizi birleştirirsek bi adam çıkarırız fatoş bende en çok onu anlıyom :roflol::roflol::roflol:

:kedi:
güçlerimizi birleştirirsek bi adam çıkarırız fatoş bende en çok onu anlıyom :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gölgelerin gücü adınaaaaaaaaaaaaasüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz:roflol::roflol::roflol:
güçlerimizi birleştiriyoruuuuzzzz dayının dediklerini anlamak için

selaaaaam napiyonuz?
olumunekankayizsmilegeçti mi canının sıkıntısı lülülülülülü
tiri fiçuuduna ne oldu nanlülülülülülü
oda bi poğ annamamışki:roflol:
hee anlamadım:1no2: zati özgecikte pek yardımcı olmadı :1no2: welet ağzını açmıyokii:1no2: korkuyoo zaar ağzına yimek sokcaz diyekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…