Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

dimek küçük ırıspı haaaaaaa fatooooooooooooooo Çok üzgünüm çoook
kızımmmmmmmmm iyilikte yaramii haa şimci sağa kadir hasa gel ordan forum istanbula gidek desek ne dicennn 2 bebelen nası gelem dicen demii özendirmeyek didik yaranamadık ii mi naniknanik

hee bu arada özgenin ağzındaki varlığı tubada annamadı göriniz mi ben diim bu gidişle doktorda kesin bişi söleyemicek lülülülülülü
ama bezoşun dişleri gördükten sora kesin kararımı verdim diş deel ama neyse sinir bozucu bi durum inşallah kötü bişi diildir

cerenimooooooooooooooooooooommmmmmm napiin gııı
dedikodumu yapmışınız tubaynan alsanaalsanasmile
özge kuşum napıyoo
yarın aşımız var ve beroş 1 ayda hiç kilo almadııı akannehir
yani alıp verdi geri aldı sonuçta eski kilosuna anca dönebildi :gitme:

yarem nan senin dr bi ara kilo almadı diye aşı yapmadıdı dimi gııı kafamçokkarıştı

günaydınnn
yauw dün doktora gitmedik bugun gitcem yarem ama diş diil galiba ya kafamçokkarıştı

ağzını hiç açmıyomu kıız
allam nolur beroş gibi yara falan olmasın mafoldumben
ooy hatırlamak istemiyorummm çok zor oluyoooo zaten 1 lokmacıktı yarısı gitti yarım lokma kaldı beroşum o yara yüzünden mafoldumben

senin dedikodunu mu yapmışız heç hatırlamim hacı hangi konuda yapmışık kiiiiiii :jeyyar:
özgede aşı olcek bugun eyvahedigeldismile ay yine kg almadıysa kafayı yicum haaa ohaoldumsmile

senin dedikodunu mu yapmışız heç hatırlamim hacı hangi konuda yapmışık kiiiiiii :jeyyar:
özgede aşı olcek bugun eyvahedigeldismile ay yine kg almadıysa kafayı yicum haaa ohaoldumsmile

nasıl hatırlamiin hacıı ne kaa güzel afeti suzan bi hatın olduum hakkında :roflol: :roflol:
ayy ben de kafayı yicüüm ama evde tarttığıma göre almadııı yani şöle 1 haftadır aldı ama hala eski kilosundaa mafoldumben mafoldumben

şimdi süt sağmaya gidecüümm ohaoldumsmile
ben de süt arttıran şeyin ne olduunu bulduuuuum
kuru fasulyeeee :sinifsinif: ama hergün yersem nolurum ben

yarem nan senin dr bi ara kilo almadı diye aşı yapmadıdı dimi gııı kafamçokkarıştı
he kız o zaman yapılmadı aşı ek gıdaya geçince şükür iyi kilo alımı geçen tartıldım sonra onuda kucağıma aldım tartıldım 8 kilo olmuş ya kilo alması değilde sağlıklı olsunlar yeter
günaydınnn
yauw dün doktora gitmedik bugun gitcem yarem ama diş diil galiba ya kafamçokkarıştı

inşallah bir şey yoktur ya belkide yaradır bu arad şşimdi mng kargodan aradılar herobby paketiniz var dedi 5 dak kadar getirece zdedi merak ettim ne var gelince size yazarım

hee o meseleee ama senin ne kaa fıstık oldunu hep konuşiik ya farklı bişi mi var acaba dei merak ettim kaydirigubbakcemile3

dur bugun ben gidem sanan derim beroş kg aldımı die malum bizimkiler aynı mok olduu içünn :roflol:

hee bi git bak bakalım beroş kilo almışmıı :roflol: :roflol:

yarem maşallah senin kıza bee amipten kilo almamış dimekki zamanındaa :umursamaz:
ay biz ek gıda diye 1 lokma bişey verebiliyoz o da bi işe yaramıyo tabüüküüü

şimdi süt sağmaya gidecüümm ohaoldumsmile
ben de süt arttıran şeyin ne olduunu bulduuuuum
kuru fasulyeeee :sinifsinif: ama hergün yersem nolurum ben

banada birascık soğan ii gelio şöle baharatlarla kavrulmuş soğan etle bereaber pişiriom halka halka doğruyom bol kimyon falan o ecük ii gelio

kuru fasülyaaaaaaa 7.5 liraaaaaa hem kaynasınnn hemmm oynasınnnnnnn
yandan selocan yandan seviyim seni canndannn :roflol:

adamım bizim yedi diye göbek atıp oynadığımıza ha bu hatunna yimedi diye ağliy gııı ohaoldumsmile
bizde habire ağlancak halimize güliikkk kaydirigubbakcemile3 şekil A da olduuu gibiiii laelaelaelaelae

yarem valla durdu durdu birden coştu nan nası 1 kg aldırdın bebeye maşallah haaa akannehir

gece muhallebisi yerine kendin yapsana pirinç unuyla suyla a.s

yahu şimdi gece uyanmaları normal değilmi ki:uhm:

bide kendim yapıp deniyim bakalım oda rahatsız edicek mi?

gece uyanmaları normal. aslında uyanmadan uyuyabilirler ama uyanıyolar işte.laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…