dimek küçük ırıspı haaaaaaa fatooooooooooooooo Çok üzgünüm çoook
kızımmmmmmmmm iyilikte yaramii haa şimci sağa kadir hasa gel ordan forum istanbula gidek desek ne dicennn 2 bebelen nası gelem dicen demii özendirmeyek didik yaranamadık ii mi naniknanik
hee bu arada özgenin ağzındaki varlığı tubada annamadı göriniz mi ben diim bu gidişle doktorda kesin bişi söleyemicek lülülülülülü
ama bezoşun dişleri gördükten sora kesin kararımı verdim diş deel ama neyse sinir bozucu bi durum inşallah kötü bişi diildir
kızım ırıspı mırıspı noluyo nan.
bunları +18 bölümüne yazmanız lazım.:roflol:
günaydiiiinn.. biz yine uyumadik yaaa... nedir bu üc gündür gecenin bi vakti aglama sesine uyaniyorum.. yanima aliyorum az bisey uyuyoo sonraa yine agliyooo.. iki saat oyaliyorum öyle uyuyoo ama saat basi uyanir olduk.. görünürde diste yok. zaten az uyuyoduk ben uyumayi özledimmmm
neyse doktora gidicez birazdan.. sorayim bakalim.
geçmiş olsuun egeciğee ŞenizKızlarr egem hasta dun aksam corba ıcırırken bı farkettık bogazları kızarmıs.
hemen apar topar doktoruna gıttık.ılac yazdı ınsallah ıyılesecek.
ama dun aksam ateslendıı agladı yavrum hep.
evde hepımız bogazlardan hastayız zaten...
millet nan ne arar konuştunuz bu kadar kaç gündür topicin ismini hatırlamaya çalışıyom kasım analarına gidiyom bulamıyom az evvel kafama dank ettıde faceden tartışma bölümüne bakmak aklıma geldi edoş sağolsun link verdiydi onu tıkıldadım beni buraya fırlattı
ayyy topicin haline bak içler acısııı :sinifsinif:
slm millet özlediniz miii beniiiiiiiiiiiiisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?