Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

kızım tv seyrediyodunuz diyom.

ben kaçtım. babam uyandı.

oh be eskisi gibi artık evden dışarı çıkmasamda sıkılmam cerünüm senin espirilerini özladim kız

ula bu ne biziö eve neden göz diktiniz ki delikafadulden
ben bi markete gidip gelcem sonundaa çok mutluyumm :sm_cool::sm_cool:

ben burdayım tuba beyza diş çıkarmadan önce kaka çok yapıyormuydu beilirtileri nelerdi

özge elimi tuttarak uyudu dahada bırakmıyo barik bende nette takilimmm elimi tutmasayduuuu ne işler yapardım emmeeeeeeeee sempatiksalakcinni

oh be eskisi gibi artık evden dışarı çıkmasamda sıkılmam cerünüm senin espirilerini özladim kız

ayy yaremm bende senin kelimelerini çözmeyi özlemişim naniknanik:roflol:
benda seni özladim kızzz kaydirigubbakcemile3

nan karular needinissolumunekankayizsmile

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile det bize maziyi hatullatma alsanaalsanasmile

özge elimi tuttarak uyudu dahada bırakmıyo barik bende nette takilimmm elimi tutmasayduuuu ne işler yapardım emmeeeeeeeee sempatiksalakcinni

:roflol::roflol: demi yaa duvarları silerdin meselaa :roflol:

edoşuuuummm ben yanlış yere takılmışım nannn buldum yerimikaydirigubbakcemile3

edoşuuuummm ben yanlış yere takılmışım nannn buldum yerimikaydirigubbakcemile3

hey allahım yaa sempatiksalakcinni bende diyom nerde buuu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
doğru yolu buldunsa sakın çıkma çünkü buraya nasıl girdik bilmiyoz delikafadulden

hey allahım yaa sempatiksalakcinni bende diyom nerde buuu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
doğru yolu buldunsa sakın çıkma çünkü buraya nasıl girdik bilmiyoz delikafadulden

anca burası paklar bizi
nan kimse takip etmedi dimi buraya gelirken:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…