Bizbize Geyik Yapmaya Geldik

hah millet toplanmışşşş guclubacismile
yaw yarem emmiyo emmiyo didin ayda 1 kilo aldırdın bebeğe nasıl ettin gıııı
benim kız 3 gün hasta oldu emmedi olan kilolar da gitti kemikler sayılıyoo

kiz hemso berayimin son ay kontrolü yapildimi.. kac kilo simdi..

zati öle emmi diyenlerden korkacaksın bacım :1no2:

hee gııı kaydirigubbakcemile3 ben emiyo saniidim sütüm yetii saniidim meğer yetmimiş falla sağınca annadım heç süt gelmiyo nerdeyse eyvahedigeldismile mamayı da almıyo doru dürüst

hah millet toplanmışşşş guclubacismile
yaw yarem emmiyo emmiyo didin ayda 1 kilo aldırdın bebeğe nasıl ettin gıııı
benim kız 3 gün hasta oldu emmedi olan kilolar da gitti kemikler sayılıyoo

he kız emmiyo ek gıda veriyom öğün olarak veriyom bu ay bir kilo aldı ama şimdi gene yemi diş çıkaracak kanımca

kiz hemso berayimin son ay kontrolü yapildimi.. kac kilo simdi..

canım 5 aylık olduunda 6400 dü sora hasta olduunda gittik o zaman 6500 falandı tahminim hala öle :gitme: zayıfladı zaten o ara 6 aylık olduunda 7 olsa bari yaaa

hee gııı kaydirigubbakcemile3 ben emiyo saniidim sütüm yetii saniidim meğer yetmimiş falla sağınca annadım heç süt gelmiyo nerdeyse eyvahedigeldismile mamayı da almıyo doru dürüst

bende geçen ay emiii sanidim yettii didim bi gettim dr. ye en az kilo aldığı aydı 5. ay dumura uğradım
nerde o 1,500 gr alan bebek ööfffffffffffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
600 gr kaaa düştük

zati öle emmi diyenlerden korkacaksın bacım :1no2:

ya mamada fazla yemiyo sabah mısırlı cavdarlı kahvaltı labne peynir ve bu gün yumurta başladım ara öğün meyve içinede pekmez katıyom öğlen sebze çorbası ara öğün yoğurt sonra mama ve yatarken muhallebi gecede emmiyo 3 kez falan

fattttttttooooooooooooooom... napiyonŞeniz

ay napam yaaa bebelşeri uyuttum damladım buraya
nenede kapıya vuruyo 2 saattir açmıyom güya bebek ağlimiş te onu susturacakmış
biri beni kurtarsın bu nenedendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

valla biz hala tam olarak ek gıdaya geçebilmiş değiliz. elmayıo falan güzel yiyodu çorba içiyodu yavaştan derken yara çıktı başımıza şimdi kaşıktan nefret ediyooo
bugün azcık tarhana yedirdim. milupanın tahıllı gece mamasından aldım ondan veriyoz biberonla

canım 5 aylık olduunda 6400 dü sora hasta olduunda gittik o zaman 6500 falandı tahminim hala öle :gitme: zayıfladı zaten o ara 6 aylık olduunda 7 olsa bari yaaa

benimki 7 kilo oldu boyuda 69cm ama yüzü çok zayıf gören diyi hiç gelişmemiş dok gelişimi iyi diyo anlamadım yani

sütün az ise niye öğün olarak vermiyon ben öğün olarak veriyom

maşallah gııı falla ben bi türlü başaramadım bu kaa öğün yedirmeyi

ayni gidiyolar nilayla sanirim.. bende onu hesapliyodum az önce.. 6aylik olunca keske 7yi bulsa diye.. ama zeyifta olsa hareketleri iyi gelisimi güzel onun icin sorun etmiyom..

kizim her ay 1,5 kilo alan bebek 12ayda 18 kilo olur.. birak cocugu tombik olup nolcak.. saglikli olsun yeter..

biri beni kurtarsın bu nenedendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

benimki 7 kilo oldu boyuda 69cm ama yüzü çok zayıf gören diyi hiç gelişmemiş dok gelişimi iyi diyo anlamadım yani
bizimki de tam tersi yüzüne bakan 10 kilo sanıyooo kaydirigubbakcemile3
akannehir akannehir fatoooo neneyi bnaa gönder beroşu uyutsun :roflol:
sütün az ise niye öğün olarak vermiyon ben öğün olarak veriyom

ooo yese neler vercem deee
sabah emiyo sonra uyuyo uyanınca elma falan işte sonra süt veriyo annem işte hazırladığım herşey çöpeee

öyle be ayşem ben de dert etmiyom bi de bissürü tahlil yapıldı hepsi ii çıktı
ama sanrıım benim bunca zaman sütüm yetmiyomuş ama ağlamıyo uykusu da iyidi ben anlamadım hiç mama vermedim ona üzülüyom :sinifsinif:

niseee ben yatarr ayy geç bile kaldıımm sabah işe gidiim maluuummm gece de 50 kere kalkıyoz :sinifsinif: anam önceden daha az kalkıyodu bu bebe yaaa

kizlar yaa.. adi üstünde ek gidaya gectik.. sadece ek biseyler vericez.. neden 3-4ögün biseyler veriyosunuz.. simdilik sadece bir ögün vermek yeterli dedi doktor bana.. ama eger sütten kesmek istiyosaniz ayri tabi.. onlarin mideleri kendi yumruklari kadar zaten.. nasil hazmetsinler o kadar seyi.. bide 3 ögün arasi emziriyosunuz da..

kızlar mevzeyi buraya davet edin zira facedeki açtığınız grubta kayıtlı değildi şimdi facede onada söyleyin ben çıktım by

nan ne kaaaa çok şey verisin bebeğe gündüz h,iç emmimi bu fisfisfis
yüzü zayıf senin kzın ondan öle sölilera.s
noldi nan çok sevindin bakem

furkinin şu an 1,500 kilo almasını beklemim kız sadece 600 gr kaaa düştü onu diiimiştahı azaldı bebemin:çok üzgünüm:

heee tabe tabe kız 2 dk. tutami kucanda yığılacak yere nefes nefese kalii himen
istersen yollim yane:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…