Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

benide aranza aldığnız için allah ırazı olsun allah ne muradınız varsa versin.allah tuttuğunuzu altn etsin (başka ne var hmmm) haaa buldum allah kocanızla öpüşürken hamile braksın kihkihkih:)

kızz nediyosun aysem futbol takımı olur kız evde bu defa :))))))))))))))

kızlar tekrar merhaba hepinize , işlerin yoğunluğundan dolayı çıkmam lazımdı yazamadım şimdi müsait oldum,

beluşşş hoşgeldin canım nasılsın? eski rahatlık yok sanırım işlerde herkeste bir meşguliyet gidiyor,
bu arada inşallah bu ay Rabbim yüzünü güldürür göbişini tatlı kuzunla doldurur tatlım :))))

benide aranza aldığnız için allah ırazı olsun allah ne muradınız varsa versin.allah tuttuğunuzu altn etsin (başka ne var hmmm) haaa buldum allah kocanızla öpüşürken hamile braksın kihkihkih:)
ben öpüşürken hamile kaldım zaten allah sizlere nasip etsin inşallah,
heee öteki uğurlu gelmedi belki bu uğurlu gelir dedim

herşeyi yeniledim hehe kocişim hariç :)))))))))))

onu dünyalara değişmem gerçide :)

gebertirim zaten seniii, cimdiklerim heryerinii

hoşbulduk güzelim iim sen nasılsın
vallahi aşırı yoğunnn bugün nedense bi sessizlik var ohh kafamı dinliyortum diyorum

inşallah yaa rabbim tüm isteyenlere versin inşallah bebişşş

bu arada benim büyük eltim 2. ye hamiş küçük erltiyle ben hala tırmalıyoruz ama tık yok :))))))))))

teşekkür ederim...bende pko dan dolayı hamiş kalamayanlardanım ... klomen kullandım 15 cm büyüklüğünde yumoşum oldu şimdi sonucu bekliyorum ama hiçümidim yok ..... bir hafta sonra regli günüm inşallah gecikir ...

sağol canım bende iyiyim bebişimi büyütmeye uğraşıyorum sağlıkla, olsun canım sakın takma kafana rabbim izin verdiği anda gelecek bebeğin sen yeterki sabret, sana bişey diyeyim mi ben hamile kaldığım ay hiç bebek düşünmemiştim hatta mart ayını erteleyip direk olarak nisan için planlar yapıyordum ama ne oldu ay sonunda bir baktım ki hamileyim hemde hiç kısıntı yapmadığım bir ayda, sadece rahat olman yeterki tatlım :)))
hatırladığım kadarıyla tülin de öyleydi ben bu ayı es geçtim deyip duruyordu, dimi kız tülin :)))) ama ne oldu bir baktık ki hamişşşşş bizim kızzz :)))

kızlar bişey sorucam...regli günüme 1 hafta kaldı şimdi idrar testi yapsam bişey çıkar mı ????

sohbete direk dalş yaptım benim adım ayşe 23 yaşındaym 2,5 yllık evli 4 aydır bebek istiyoruz 4. ayımda hamile kalp kimyasal gebelik yaşadım.mayısın hepimize uğurlu gelmes dileğiyle. sat 28 nisan bat bilmiyorum ama 29 mayıs olabilir.ne mutlu türküm diyene sağolun :)

herkese merhaba...ben de aranıza yeni katılan hamiş adaylarından biriyim...umarım birbirimize verdiğimiz moral ve destekle hepimiz hamiş oluruz kıslarrrrr....

hoşgeldinnn cnmmm:

hoşgeldin tatlımmmmm:
yine burdayız negüzel..

hoşgeldin
canım olurmu öyleşey hep beraber burdayızzz:

hoşgeldin tatlımmm:

bende bu aydan umutlu değildim ama regli günü yaklaştı ya ne kadar olsa umutlanıyosun bu ay takmadım bende çok bakalım nasip tabiiki rabbim hayırlısını versin inşallah :)

rabbim kucağınıza versin inşallah canlarım

canom cinsiyeti belli oldumu bebişin acep?

yok canım daha belli değil şuan 10+6 olduk doktorumuzda 16 haftadan önce söylemem dedi bekliyoruz şimdilik,
önce gülden öğrenecek cinsiyeti sonrada ben arkamızdan da tülin gelecek inşallah :))))

parçala beniiiiiiiiiiiiiiiii parçalayan sen ol canımm ama çimdikleme o çok acıyoo :))
tamam tamam ben kimle uğraştığımı sanıyorum ki dimii
ne güzel olmuş 15 mm bende kloemnle hamile kaldım tatlım bana asla umutsuz olmadığını söyleme çok kızıyorum çünkü bilenler bilir sinirleniyorum vallahiii

tabi yaaa

iyi derslewr arkadaşlar :))))))))))))))))))

inşallah gerçeyi olur tatlım hoşgeldin dualarımızda sende olacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…