Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

bakındım bakındım göremedim sizi
kaça bilirsiniz ama saklanamazsınız sobeledimmmmmmmmmmm

banucum listede yapalım mı? (belki de vardır, göremedim kusura bakma)

kızlar hemen kalkmayınve hemen duş almayın biraz bekleyin hatta duş alırkende asla sıcak su kullanmayın ılık su tercih edin buda benden:

aaaa bo önerinin altında kalamam hemen benden bir öneri daha adetiniz sonrası abdest alyorsunuz yaaa hemen gün naşırı ilişkiye girin şekerler

ben geldim yaa soyle bir saatlik ciktim dolusmus sayfalar ne kaynatiyorsunuz bakimmm

Merhaba kızlaaaaaaaaaaar...

Öncelikle hemen belirteyim eskisi kadar sıkı takip edemeyebilirim topiği çünkü dil okulum başladı, günün çoğunda dışardayım. o yüzden şimdiden, gözden kaçırdıklarım ve kaçıracaklarım için affola:)

Liste yapacağım evet, hamiş kalanlar ve bekleyenler diye hatta yapmaya başladım bile.. ama ben görmezsem bazı isimleri uyarın beni ya da siz güncelleyin listeyi..

Burdan tanışıp özel hayatımızda da iletişimimi sürdürdüğüm tülin, özlem, gülden ve beluşla(hati2) , KK dan kopmamak için ve sizleri çok özlediğimiz için bu topiği açalım dedik..
Bize ait bir yer olsun kopmayalım diyorduk ya hep , onu yapalım işte kızlar hep birlikte elele.. Kimse alınmasın, gücenmesin birbirine, eski yanlış anlaşılmalar varsa da eskide kalsın onlar.. Bizler hepimiz çok keyifli ve özel bir amaç için buradayız. birbirimize destek olmak ve paylaşmak hepimize iyi gelecektir kızlar:)

O yüzden bu topik hepimizin arkadaşlar.. İnşallah nice nice keyifli dostluklar edinmeye de devam edeceğiz.. Bol bebişli bol hamişli bir topik olsun..

Tüm yeni gelen arkadaşlar ve eski dostlar sizlere de selam olsun, hoşgeldiniz:)

İşte ilk listemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz...........

MURADINA ERENLER

tulins = HAMİLEEEE
seastire = HAMİLEEEE
mavibattaniye = HAMİLEEEE
emos_musti = HAMİLEEEE
gulden59 = HAMİLEEEE
lalinada = HAMİLEEEE
dalin = HAMİLEEEE
lata = HAMİLEEEE
sfsfs = HAMİLEEEE
canommmm = HAMİLEEEE
manolyax = HAMİLEEEE

SABIRLA BEKLEYENLER..

Banu_K
Özlem2334
ErGiNSeNa
hayaletcasper
egzantrikressam
siyahkugu
zuzu19
nehirasi
deryaf
fgak
yasamim
step03
38OZLEM38
hati2
adaeylem
eceli54
berceste_
subyan
aysem_kas
bdamlagozbebegım
elabebek
pembemasal

Son düzenleme:
aaaa bo önerinin altında kalamam hemen benden bir öneri daha adetiniz sonrası abdest alyorsunuz yaaa hemen gün naşırı ilişkiye girin şekerler

hahahah
ozaman benden bi öneridaha:
kızlar poloraktinle ilgili bi sorununuz yoksa birde yumurtalama zamanı bol bol incir yeyin buda yumurtaları bütyütürmüş..

kızlar ben kaçar malum artık çıkıcam yarın görüşmek üzere kendinize dikkat ediniz:
efenim
hadi bakalım ilk hamile haberi kimden gelecekkk:

hahahah
ozaman benden bi öneridaha:
kızlar poloraktinle ilgili bi sorununuz yoksa birde yumurtalama zamanı bol bol incir yeyin buda yumurtaları bütyütürmüş..

ben klomen kullaniyorum uzerinede bunu yiyince ne olurki acepp

Canım arkadaşımmm... Valla haberlerini aldığıma çok sevindim.. Tülinin dediği gibi yoğundum bu sıralar.. bir de arada türkiyeye gittim 3 haftalığına o yüzden koptum kk dan biraz ama geri döndüm yine:)

Bebeğin iyidir hayatım, nolur aklına olumsuz şeyler getirme, şimdi hamişsin haliyle hassas ve endişelisin seni çok iyi anlıyorum ama çok da abartmamaya çalış bu durumu, sen ne kadar pozitif ve mutlu olursan bebeğin de bunu hissedecektir..

Bakalım inşallah ben ve diğer bekleyenlere de bu endişeleri yaşamak tez zamanda nasip olur..

Doktora gidince de haber ver mutlaka.. bak artık bu topik sabit haberleşme alanımız zaten..:)

kızlar ben çıkıyorum artık eve gidip dinlenme vakti geldi :))),
yarın görüşmek üzere öptüm kendinize iyi bakınnnn..... :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…