kızlar hemen kalkmayınve hemen duş almayın biraz bekleyin hatta duş alırkende asla sıcak su kullanmayın ılık su tercih edin buda benden:
yaptım yaptım beynime kan indi valla :)
bakındım bakındım göremedim sizi
kaça bilirsiniz ama saklanamazsınız sobeledimmmmmmmmmmm
banucum listede yapalım mı? (belki de vardır, göremedim kusura bakma)
aaaa bo önerinin altında kalamam hemen benden bir öneri daha adetiniz sonrası abdest alyorsunuz yaaa hemen gün naşırı ilişkiye girin şekerler
benim ablamda ikinci hamileligini boyle kalmis ama ben nerdeyse 4 aydir deniyorum ses yok bebisler
ben geldim yaa soyle bir saatlik ciktim dolusmus sayfalar ne kaynatiyorsunuz bakimmm
meraba beeeeeen subyan yeni geldim
anacım beceremiyorsunuz siz :))
aaaa bo önerinin altında kalamam hemen benden bir öneri daha adetiniz sonrası abdest alyorsunuz yaaa hemen gün naşırı ilişkiye girin şekerler
ben daha yeni girdim ve galiba acemiyim biraz anlamaya calisiyoru siteyi
hahahah
ozaman benden bi öneridaha:
kızlar poloraktinle ilgili bi sorununuz yoksa birde yumurtalama zamanı bol bol incir yeyin buda yumurtaları bütyütürmüş..
bikeremine canim benim ben beceremiyor degilim o pozisyonda dura dura bacaklarim kasilir oldu
Banu'cuğum canım nasılsın?? Seni arıyordum en son buradasın demekki. Allah'ım tez vakitte bu güzel duyguyu sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallahBenim de işte zaman geçiyor. Son iki gündür bebeğimi hissetmiyorum maalesef İnternetten araştırınca bu erken dönemde hergün hissetmemenin normal olduğunu öğrendim. Ben zaten biraz erken hissetmeye başlamıştım ama aklıma takıldı yine de. Pazartesi büyük ihtimalle dr.a gideceğim. Bugün yarın gidemiyorum çünkü dr.um kongrede maalesef. Şehir dışında. Bakalım inşallah iyidir bebeğim. Hep aklımda o var. Seni de düşünüyorum canım. Senin için dua ediyorum hala. MErak etme. Arkanda benim dualarım var.
bikeremine canim benim ben beceremiyor degilim o pozisyonda dura dura bacaklarim kasilir oldu
hos geldin canim aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?