Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

yok canım daha belli değil şuan 10+6 olduk doktorumuzda 16 haftadan önce söylemem dedi bekliyoruz şimdilik,
önce gülden öğrenecek cinsiyeti sonrada ben arkamızdan da tülin gelecek inşallah :))))

ama senin alttaki açıklamada oluştu şeyi diyoooo

kızlar bişey sorucam...regli günüme 1 hafta kaldı şimdi idrar testi yapsam bişey çıkar mı ????

yok canım bence yapma birazdaha bekle yada kan testi yaptıra biliyosan onu dene..

hayırlısı canınm bende 6 ay bekledimmm:
inşallah olacak rapbim en hayırlı zamanda verecek..

aslında benim bir oğlum var ama ben ikinci çocuğu düşünüyorum aradan 9 yıl geçti dr yumoşların çok tembel diyor ama %80 ihtimal verdi acaba test yapsam mı yoksa regliyimi beklesem....

yok canım daha belli değil şuan 10+6 olduk doktorumuzda 16 haftadan önce söylemem dedi bekliyoruz şimdilik,
önce gülden öğrenecek cinsiyeti sonrada ben arkamızdan da tülin gelecek inşallah :))))
ewet ewet sırayı bozmayalım en büyük gülden en küçük ben hihiii
iyi derslewr arkadaşlar :))))))))))))))))))

inşallah gerçeyi olur tatlım hoşgeldin dualarımızda sende olacaksın :)
haahhh hatimiz vardı bir tane şimdide ayşem geldi siz tam kafasınız bak ben diyim şerlik şeytanlık peşinde bunlar güldürürler beni habiree
şeyimi neyi hatice anlamadım :):):)
aslında benim bir oğlum var ama ben ikinci çocuğu düşünüyorum aradan 9 yıl geçti dr yumoşların çok tembel diyor ama %80 ihtimal verdi acaba test yapsam mı yoksa regliyimi beklesem....

ben her zaman bekleme taraftarı oldum hayatım bence bekle ama relaks ol sakin olll ,

tatlım oluştu dese bile doktorlar emin olmadan söylemiyolar ..

evet canım güldenin dediği gibi doktorlar yanılma payı olduğu için hemen açıklamıyorlar, bi arkadaşım var 4 ay bitene kadar kız demiş doktor, ama 5.ayda bebeğinin erkek olduğunun öğrenmiş,

aaaaa banummmm gelmiş , hoşgelmiş, :))))))

evet allaha isyan etmemek lazım allh evlatla hiç birimizi sınamasın :)

ben 2. evliliğimi yaptım 3 aylık evliyim ama eşimin ilk evliliği...eşim 31 yaşında ve en acilinden çocuk istiyo...hatta bunu biraz abarttı ısrarla istiyo.elinden gelse hergün dr götürecek beni...bu durum bende stres yaptı ümitsiz değilim sadece sabırsızım ama olacak inşallah....aminnn

şeyi işte canımmmm anlayıverin yazamıyom açık ve net cinsel organı
ayyy ne kadar terbiyeliyim ben :)))))))))))))))))

evet allaha isyan etmemek lazım allh evlatla hiç birimizi sınamasın :)

aynen canım hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin alahım hepimize..

evet allahın izniyle sırasıyla öğrenecez ama bana herkes erkek diyo bide busene erkek çokmuş 3 arkadaşımvar benden başka hemen hemen aynı anda hamile kaldık diye bilirim onların üçününde erkek..
jhayırlısı artık..

evet bizimde işyerinde bi arkadaşvardı 5 aya kadar erkekti bi anda bebek kıza döndü :

inş canım ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldır belinin altına yastık koy 15 dk bekle al sana kocakarı ilacı :)

sitres yapma canım sakin ol biraz sitres kötü
etkiler seni eşinede sakince bunu anlatmya çalış onunda sitres yapmaması lazım..

topik arkadaşlarım benim sevdim sizi :))) şuan sevgi pıtırcığı oldum yani

sevggi pıtırcığı seni bizde sevdik seni:

şeyi işte canımmmm anlayıverin yazamıyom açık ve net cinsel organı
ayyy ne kadar terbiyeliyim ben :)))))))))))))))))

evet canım çok terbiyelisin :)))

bu sene erkek senesiymiş çoğunluk erkek yani bakalım bizim bebişlerin cinsiyeti ne olacak, :)))

inş canım ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldır belinin altına yastık koy 15 dk bekle al sana kocakarı ilacı :)

kızlar hemen kalkmayınve hemen duş almayın biraz bekleyin hatta duş alırkende asla sıcak su kullanmayın ılık su tercih edin buda benden:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…