Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

ben kactim arkadaslar gorusuruz yine aksam girerim

amin canım yelal belus geliyorlar mı nerdeler
yalelden hiç haberim yok hayatımm , beluşum gelicek havalar ısınınca işler yoğunlaştı o yüzden çok sık giremiyorlar , özlemde fırsat buldukça yazar aten , banu dil kursuna başladı gündüzleri orada , fırsat buldukça yazacak hepsi
meraba kizlar ben subyan

gülden zaman ne çabuk geçiyor 3.5 ay olmuş yaa
ddaha dün damla damla geliyor diyordun
hayırlısıyla kucağına al inşallah hem ikizim olcak benim dimi tülinssss

sorma tatlımya zaman çok çabuk geçiyor gerçekten yakında cinsiyetini öğrenecez nerdeyse allahın izniyle bu sıpanın..
tabi ikizin olacak hem belkimde beşiklerini kertecez şekerimmm:

sorma tatlımya zaman çok çabuk geçiyor gerçekten yakında cinsiyetini öğrenecez nerdeyse allahın izniyle bu sıpanın..
tabi ikizin olacak hem belkimde beşiklerini kertecez şekerimmm:

hadi hayırlısı inşallahhh
cinsiyet mühüm değil sağlıklı sıhhatli bide hayırlı evlat olsun inşallah
ttabii benim ikizlerim içinde geçerli bunlarr

slm kızlar biz geldik geçmişi okucum çıkıcam şimdi . yemek yapmam lazım ama hiç bişe yapasım yok off yaa

lan ezikmiyim ben beni neden mayıs topiğinde bıraktınız saçımı başım yolayımmı ağlıyayım mı psikopata bağlıyayımmı kendimi haaaa :))))kih kih kih

dert değil hayatım dert değil sıkma hiç canını sen beklemek çok zor bilirim ama sabır gerekiyor bazennn, beklenmek istiyorlar demekki

ben bir bucuk senelik evliyim ama evliligimin 5inci ayinda hamile kaldim ama bir ay sonra uzum gebesiymisim sonra kurtac oldum bbir sen hap kullandim bir sene bitti 4 aydir hapi icmiyorum ama hala olmadi

hadi hayırlısı inşallahhh
cinsiyet mühüm değil sağlıklı sıhhatli bide hayırlı evlat olsun inşallah
ttabii benim ikizlerim içinde geçerli bunlarr

aynen canım tekduam o hayırıve sağlıklı bi evlat olsun hepsi..

meraba bende bebis isteyenlerden yada o dertten muzdiribim

merhaba hoşgeldin
zaten oyüzden burdayız birbirimize yardımcı olmak için..

slm kızlar biz geldik geçmişi okucum çıkıcam şimdi . yemek yapmam lazım ama hiç bişe yapasım yok off yaa

hoşgeldin..

herkese merhaba...ben de aranıza yeni katılan hamiş adaylarından biriyim...umarım birbirimize verdiğimiz moral ve destekle hepimiz hamiş oluruz kıslarrrrr....

lan ezikmiyim ben beni neden mayıs topiğinde bıraktınız saçımı başım yolayımmı ağlıyayım mı psikopata bağlıyayımmı kendimi haaaa :))))kih kih kih
aaa olurmu öyle şey herkese yer var burada hoşgeldinizz yeni topiğimize :).):)
ben bir bucuk senelik evliyim ama evliligimin 5inci ayinda hamile kaldim ama bir ay sonra uzum gebesiymisim sonra kurtac oldum bbir sen hap kullandim bir sene bitti 4 aydir hapi icmiyorum ama hala olmadi
ama demekki hala zamanı gelmemiş doktor ne diyor peki bir engel yok dimi şuan hamile kalmana , yani bebeği olabilen bir insansın bak bir kere kalmışsın hiç tedirgin olmana gerek yok...
herkese merhaba...ben de aranıza yeni katılan hamiş adaylarından biriyim...umarım birbirimize verdiğimiz moral ve destekle hepimiz hamiş oluruz kıslarrrrr....
aramıza hoşgeldinnn

serlam kızlarrrr ben BELUŞŞŞŞŞŞŞŞ

yeni topiimiz hayırlı uğurlu mutlu mesut bol bebekli v.s. olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh

çok yoğun bir iş dönemindeyim bizim turizm sezonu açıldı ara ara uğramaya çalışacağım inşallah çok özlüyorum hepinizi

bu arada reglime 6 gün kaldı dua edin banada

öpüyorum kocamannn hepinizi

isalllah bendaha 19 yasindayim am uzum gebesi oldum

bebeğim gelmiş benim koca bebeğimmmm , hati mi oldun sen şimdi

benide aranza aldığnız için allah ırazı olsun allah ne muradınız varsa versin.allah tuttuğunuzu altn etsin (başka ne var hmmm) haaa buldum allah kocanızla öpüşürken hamile braksın kihkihkih:)

Son düzenleme:
kızlar tekrar merhaba hepinize , işlerin yoğunluğundan dolayı çıkmam lazımdı yazamadım şimdi müsait oldum,

beluşşş hoşgeldin canım nasılsın? eski rahatlık yok sanırım işlerde herkeste bir meşguliyet gidiyor,
bu arada inşallah bu ay Rabbim yüzünü güldürür göbişini tatlı kuzunla doldurur tatlım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…