yalelden hiç haberim yok hayatımm , beluşum gelicek havalar ısınınca işler yoğunlaştı o yüzden çok sık giremiyorlar , özlemde fırsat buldukça yazar aten , banu dil kursuna başladı gündüzleri orada , fırsat buldukça yazacak hepsiamin canım yelal belus geliyorlar mı nerdeler
meraba kizlar ben subyan
meraba kizlar ben subyan
gülden zaman ne çabuk geçiyor 3.5 ay olmuş yaa
ddaha dün damla damla geliyor diyordun
hayırlısıyla kucağına al inşallah hem ikizim olcak benim dimi tülinssss
sorma tatlımya zaman çok çabuk geçiyor gerçekten yakında cinsiyetini öğrenecez nerdeyse allahın izniyle bu sıpanın..
tabi ikizin olacak hem belkimde beşiklerini kertecez şekerimmm:
aramıza hoşgeldinn , bende tulins aslında tülin
meraba bende bebis isteyenlerden yada o dertten muzdiribim
dert değil hayatım dert değil sıkma hiç canını sen beklemek çok zor bilirim ama sabır gerekiyor bazennn, beklenmek istiyorlar demekki
hadi hayırlısı inşallahhh
cinsiyet mühüm değil sağlıklı sıhhatli bide hayırlı evlat olsun inşallah
ttabii benim ikizlerim içinde geçerli bunlarr
meraba bende bebis isteyenlerden yada o dertten muzdiribim
slm kızlar biz geldik geçmişi okucum çıkıcam şimdi . yemek yapmam lazım ama hiç bişe yapasım yok off yaa
Merhaba güzel hamişler ve hamiş kalmaya çalışanlar..
Her ay topikler arası gezmenin ne kadar zor olduğunu bildiğimden burada toplanalım istedim.. Hem birbirimizi takip ederiz hem de tecrübelerimizi paylaşırız.. Hamilelerimize sağlıklı bir gebelik, benim gibi uğraşanlara bol şans dilerim...İnşallah uğurlu, keyifli, bol hamişli , bol bebişli bir topik olur..
herkese merhaba...ben de aranıza yeni katılan hamiş adaylarından biriyim...umarım birbirimize verdiğimiz moral ve destekle hepimiz hamiş oluruz kıslarrrrr....
aaa olurmu öyle şey herkese yer var burada hoşgeldinizz yeni topiğimize :).):)lan ezikmiyim ben beni neden mayıs topiğinde bıraktınız saçımı başım yolayımmı ağlıyayım mı psikopata bağlıyayımmı kendimi haaaa :))))kih kih kih
ama demekki hala zamanı gelmemiş doktor ne diyor peki bir engel yok dimi şuan hamile kalmana , yani bebeği olabilen bir insansın bak bir kere kalmışsın hiç tedirgin olmana gerek yok...ben bir bucuk senelik evliyim ama evliligimin 5inci ayinda hamile kaldim ama bir ay sonra uzum gebesiymisim sonra kurtac oldum bbir sen hap kullandim bir sene bitti 4 aydir hapi icmiyorum ama hala olmadi
aramıza hoşgeldinnnherkese merhaba...ben de aranıza yeni katılan hamiş adaylarından biriyim...umarım birbirimize verdiğimiz moral ve destekle hepimiz hamiş oluruz kıslarrrrr....
isalllah bendaha 19 yasindayim am uzum gebesi oldum
serlam kızlarrrr ben BELUŞŞŞŞŞŞŞŞ
yeni topiimiz hayırlı uğurlu mutlu mesut bol bebekli v.s. olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh
çok yoğun bir iş dönemindeyim bizim turizm sezonu açıldı ara ara uğramaya çalışacağım inşallah çok özlüyorum hepinizi
bu arada reglime 6 gün kaldı dua edin banada
öpüyorum kocamannn hepinizi
bebeğim gelmiş benim koca bebeğimmmm , hati mi oldun sen şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?