Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

maşallah teyzesinin kuzusuna tuzlu şeyler yemeye dikkat et öyle olunca hergün ölçtür . benimde dün yüksek çıktı tansiyonum

Maşallah oğluşuna
Çatı meselesini bilmiyorum ben. Ne oluyor? Hem üzülme inşallah mecbur kalmazsın sezeryana ama mecbur kalırsan da kendini üzme. Bebeğin için acı çekmeye değer.

Maşallah oğluşuna
Çatı meselesini bilmiyorum ben. Ne oluyor? Hem üzülme inşallah mecbur kalmazsın sezeryana ama mecbur kalırsan da kendini üzme. Bebeğin için acı çekmeye değer.

saol teyzesi bebeğin çıkacağı yer darmış tatlım bebek sıkışır dedi doktor o yüzden mecbur sezeryan olucak yani

saol teyzesi bebeğin çıkacağı yer darmış tatlım bebek sıkışır dedi doktor o yüzden mecbur sezeryan olucak yani
Hımm şimdi anladım. Ben de hiç sezeryan istemiyorum. Ama kendimi şarlandırmak da istemiyorum normal olacak diye. Sonra mazallah mecburi sezeryan olursa moralim çok bozulur kendimi çok kasarım diye korkuyorum.

Senin doğuma da çok az kaldı. Ayyy ne heyecanlısındır şimdi

canım benim gibi yapma her iki seçeneğede alıştır kendini sonra çok üzülürsün dün gözyaşım hiç dinmedi.
evet canım az kaldı oğlumu kucağıma almama çok merak ediyorum bebeğimi

canım benim gibi yapma her iki seçeneğede alıştır kendini sonra çok üzülürsün dün gözyaşım hiç dinmedi.
evet canım az kaldı oğlumu kucağıma almama çok merak ediyorum bebeğimi
Ben de çok merak ediyorum tontonumu. Erkek mi kız mı o bile belli değil daha

herkese merhaba arkadaşlar,
benim bütün hayallerim ve umutlarım maalesef söndü. bir daha umutla hamile kalmayı bekleyecek gücüm ve sabrım kalmadı. ben artık istemiyorum bebek falan. zaten içimde hiçbir istek, heyecan kalmadı. sizi bu süreç içerisinde hep takip ettim. hamile arkadaşlarım umarım sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar. hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarım da inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda mutlu haberi alırlar. dualarım sizinle.. ben yine arada takip ederim sizi..
Allah'a emanet olun güzel anneler ve anne adayları...

Canım nedn böyle ümitsizliğe düştün ki bütün yolları tükettinmi? sakın ümitsizliğe kapılma neler duyuyoruz doktorun kesinlikle hamile kalamassın dediği kadınlar bile hamile kalıyor. İnşallah en yakın zamanda toparlanırsın.

İnsan ümitsizliğe düşüyor bazen böyle. Toparlan biraz ama sonra yine gel. Biz isteyeceğiz, elimizden geleni yapacağız, sonrası Allahın bileceği iş

İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA YAŞIYORUM VE İYİ BİR JİNEKOLOG TAVSİYE ETMENİZİ BEKLİYORUM. 1 YILDIR ÇOCUK İSTİYORUM AMA MALESEF... DOKTORUNDAN MEMNUN OLAN VARSA TAVSİYE EDERSE SEVİNİRİM

i

Niye şimdi sezeryan olucak diye hem kendini hem bebişi üzüyorsun ki? Herşeyin hayırlısı canım böyle olması gerekiyorsa vardır bunda da bir hayır bide bu açıdan bak. Oğluşunu sağlıkla kucağına al yeter ki en önemlisi bu değil mi? Bir daha duymayım gözyaşı falan yeğenimi de üzme böyle şeylerle tamam mı?

haklısın canım üzmem bidaha oğluşumu teyzesi

haklısın canım üzmem bidaha oğluşumu teyzesi

Selam canım.Allah sağ salim bebişini sana bağışlasın.sezaryen veya normal doğum önemli değil bence.Yeterki bebişin seninle olsun .Ben damar tıkanıklığı geçirdiğim için normal doğum yapamıyacağım hamile kalırsam...Sende kendini fazla üzme canım.Allah ım kolay doğum nasip etsin inşallah.Çok öpüyorum canım.

yok allahtan bana kocama dana falan demiyor.yaa aslında tipten 10kg almış gibide durmuyorum ama tartılar yalanlıyor malesefff.aman haaa kg alma canımmm.hamilelikte ile bana raha t yemek yedirmedilerrr

amin canım zaten tek duam onun sağlıklı olması allah şükür paşacım iyi durumdaaa.aman kg verilir.evet dr en kötü olucak ihtimali anlatıp korkuttu beni

evet canım no stres yes bebek diyoruz.canım yüzünü güldürdüsem ne mutlu banaaaa

ayyy arkadaşım yaaa üzüldüğün konuyaaa bak.bebeğin sağlıklıymış.erken doğum riskin kalkmış senden mutlu olmaması lazım.ben şeyisi sıkı sıkı tut derkende bu kadar sıkı tut dememiştimmm

kızlar nasılsınız...
iş yerinden girme fırsatım olmuyo her zaman. nasılsınızz..
hayaletim casperım da gelmişşşş..
seastrem üzülme şekerim. bebeğin sağlıklı, erken doğum riskin yok... artık bebişini, cennet kokulunu bekliyceksin...
valla ayşem gülmek ne yuvarlandım diyorum ya:))
şimdilik öpüyom siziii. gene gelerim arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…