Prenses maşallah iyi teyzesi yalnız benim dün tansionum düşmüş sabahtan akşama kadar başımı kaldıramadım masadan başım dönüyordu akşam aklıma geldi tansiyonuma baktırmak 8-5 olmuş çok düşük dedi doktor tuzlu bişeyler ye dedi, tuzlu ayran içtim,erkenden yattım. sabah yine ölçtürdüm çok şükür normale dönmüş. Bugün iyiyim çok şükür.
Maşallah oğluşunaslm kızlar eşim evde olunca giremiyorum nete dün kontrolüm vardı herşey yolunda hatta erken doğum riskide yok artık doktor zamanında gelir dedi 2500 olmuş oğluşum teyzeleri
çatım darmış doktor normal yapamazsın sezeryan olucak dedi morelim çok bozuldu 13 aralıkta yeniden kontrolum var bi kere daha çatı muayenesi yapıcak ve durumu göre kesinleşicek bi mucize olmsada normal yapabilsem çok isterim kızlar dünden beri ağlayıp duruyorum( 14: benden bu kadar
Maşallah oğluşuna
Çatı meselesini bilmiyorum ben. Ne oluyor? Hem üzülme inşallah mecbur kalmazsın sezeryana ama mecbur kalırsan da kendini üzme. Bebeğin için acı çekmeye değer.
Hımm şimdi anladım. Ben de hiç sezeryan istemiyorum. Ama kendimi şarlandırmak da istemiyorum normal olacak diye. Sonra mazallah mecburi sezeryan olursa moralim çok bozulur kendimi çok kasarım diye korkuyorum.saol teyzesi bebeğin çıkacağı yer darmış tatlım bebek sıkışır dedi doktor o yüzden mecbur sezeryan olucak yani
Hımm şimdi anladım. Ben de hiç sezeryan istemiyorum. Ama kendimi şarlandırmak da istemiyorum normal olacak diye. Sonra mazallah mecburi sezeryan olursa moralim çok bozulur kendimi çok kasarım diye korkuyorum.
Senin doğuma da çok az kaldı. Ayyy ne heyecanlısındır şimdi
Ben de çok merak ediyorum tontonumu. Erkek mi kız mı o bile belli değil dahacanım benim gibi yapma her iki seçeneğede alıştır kendini sonra çok üzülürsün dün gözyaşım hiç dinmedi.
evet canım az kaldı oğlumu kucağıma almama çok merak ediyorum bebeğimi
Ben de çok merak ediyorum tontonumu. Erkek mi kız mı o bile belli değil daha
herkese merhaba arkadaşlar,
benim bütün hayallerim ve umutlarım maalesef söndü. bir daha umutla hamile kalmayı bekleyecek gücüm ve sabrım kalmadı. ben artık istemiyorum bebek falan. zaten içimde hiçbir istek, heyecan kalmadı. sizi bu süreç içerisinde hep takip ettim. hamile arkadaşlarım umarım sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar. hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarım da inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda mutlu haberi alırlar. dualarım sizinle.. ben yine arada takip ederim sizi..
Allah'a emanet olun güzel anneler ve anne adayları...
İnsan ümitsizliğe düşüyor bazen böyle. Toparlan biraz ama sonra yine gel. Biz isteyeceğiz, elimizden geleni yapacağız, sonrası Allahın bileceği işherkese merhaba arkadaşlar,
benim bütün hayallerim ve umutlarım maalesef söndü. bir daha umutla hamile kalmayı bekleyecek gücüm ve sabrım kalmadı. ben artık istemiyorum bebek falan. zaten içimde hiçbir istek, heyecan kalmadı. sizi bu süreç içerisinde hep takip ettim. hamile arkadaşlarım umarım sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar. hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarım da inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda mutlu haberi alırlar. dualarım sizinle.. ben yine arada takip ederim sizi..
Allah'a emanet olun güzel anneler ve anne adayları...
Merhaba güzel hamişler ve hamiş kalmaya çalışanlar..
Her ay topikler arası gezmenin ne kadar zor olduğunu bildiğimden burada toplanalım istedim.. Hem birbirimizi takip ederiz hem de tecrübelerimizi paylaşırız.. Hamilelerimize sağlıklı bir gebelik, benim gibi uğraşanlara bol şans dilerim...İnşallah uğurlu, keyifli, bol hamişli , bol bebişli bir topik olur..
Bu da listemiz, İlk saydan yayınlamak iyi olur dedi arkadaşlar sağolsun deryaf da nasıl yapacağımı söyledi :)
Uğurlu olsun hepimizeeeeeeeee....
MURADINA ERENLER
ayseozzz = HAMİLEEEE
berrak = HAMİLEEEE
canommmm = HAMİLEEEE
dalin = HAMİLEEEE
deryaf = HAMİLEEEE
emos_musti = HAMİLEEEE
egzantrikressam = HAMİLEEEE
eceli54 = HAMİLEEEE
fgak = HAMİLEEEE
fatos0835 = HAMİLEEEE
gulden59 = HAMİLEEEE
gul_sen = HAMİLEEEE
haydan = HAMİLEEEE
havvam87 = HAMİLEEEE
ilkbhr = HAMİLEEEE
lalinada = HAMİLEEEE
lata = HAMİLEEEE
manolyax = HAMİLEEEE
mavibattaniye = HAMİLEEEE
ofpufya = HAMİLEEEE
pearlshine = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
seastire = HAMİLEEEE
santakarna = HAMİLEEEE
saadetozgur = HAMİLEEEE
sfsfs = HAMİLEEEE
sfcelik = HAMİLEEEE
tulins = HAMİLEEEE
tuze = HAMİLEEEE
yaramazpisi = HAMİLEEEE
zytin = HAMİLEEEE
ZUZUMM = HAMİLEEEE
zuzu19 = HAMİLEEEE
SABIRLA VE UMUTLA BEKLEYENLER..
9ay
38OZLEM38
19asos03
AYSE035
Aeroplain
adaeylem
alanurnaz
Banu_K
bdamlagozbebegım
bay = 31 mayıs
berceste_ = 5 haziran
berrak
belinaysude
balsema
dfa_17
ErGiNSeNa = 30 mayıs
elabebek
_Emosh_
fairy9
felicita_e = 1 haziran
gulceonur
hayaletcasper
hati2
haver87
hattah
idil_can
mukut31
melzanur
Mutlu_
nilme
nurran
nehirasi = 28 mayıs
naneli_limon
nagishe
ozler86
Özlem2334
ozgezeren
pembemasal
reyyan87
siyahkugu
step03
subyan
sevil61
superisi_21
serpil_melis
troubletone
tusemim
tsnelf
yalel
yasamim
yurdakul_muge
Niye şimdi sezeryan olucak diye hem kendini hem bebişi üzüyorsun ki? Herşeyin hayırlısı canım böyle olması gerekiyorsa vardır bunda da bir hayır bide bu açıdan bak. Oğluşunu sağlıkla kucağına al yeter ki en önemlisi bu değil mi? Bir daha duymayım gözyaşı falan yeğenimi de üzme böyle şeylerle tamam mı?slm kızlar eşim evde olunca giremiyorum nete dün kontrolüm vardı herşey yolunda hatta erken doğum riskide yok artık doktor zamanında gelir dedi 2500 olmuş oğluşum teyzeleri
çatım darmış doktor normal yapamazsın sezeryan olucak dedi morelim çok bozuldu 13 aralıkta yeniden kontrolum var bi kere daha çatı muayenesi yapıcak ve durumu göre kesinleşicek bi mucize olmsada normal yapabilsem çok isterim kızlar dünden beri ağlayıp duruyorum( 14: benden bu kadar
Niye şimdi sezeryan olucak diye hem kendini hem bebişi üzüyorsun ki? Herşeyin hayırlısı canım böyle olması gerekiyorsa vardır bunda da bir hayır bide bu açıdan bak. Oğluşunu sağlıkla kucağına al yeter ki en önemlisi bu değil mi? Bir daha duymayım gözyaşı falan yeğenimi de üzme böyle şeylerle tamam mı?
haklısın canım üzmem bidaha oğluşumu teyzesi
İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA YAŞIYORUM VE İYİ BİR JİNEKOLOG TAVSİYE ETMENİZİ BEKLİYORUM. 1 YILDIR ÇOCUK İSTİYORUM AMA MALESEF... DOKTORUNDAN MEMNUN OLAN VARSA TAVSİYE EDERSE SEVİNİRİM
Canım merhaba,ben Maltepe Gülen tıp merkezinde Dr.Bülent Kars'a gidiyorum.Daha önce 2 hamilelik yaşadım ama erken zamanda bebeklerimi kaybettim.O yüzden artık Bülent Bey'e devam ediyorum.Çok iyi ve bilgili bir doktor.Daha önce gittiğim doktorun istemediği bir sürü testleri istedi.Durumumu kritik ederek güven verdi.Ve çok güleryüzlü,anlayışlı bir doktor.Bir öneri :)Allah ım sana,bana ve tüm bebek isteyenlere sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.sevgilerimle...
Aynen kopp koppŞaka maka bende bu ara iyice boşladım yürüyüşü tek başına tadı olmuyor valla. Kocam önceden aşkım,minik kuşum diye severdi şimdi direkt danam diyor ya Perşembe günü doktora gidicez bakalım kaç kilo daha almışım.
Fotoğraflarında hiç sumo güreşçisi gibi değildin gülüm. Allah sağlık sıhhat versin. Dikkati elden bırakmamak lazım, doğumunda sıkıntı yapar, doktor da o yüzden uyarmış zaten. Yediklerin yarasın paşaya
Seastire online hala, doğum yapmamış demek ki
merhabalar herkeslere iyi akşamlarrr...
nasıl bakalım keyifler. ben huzurlu bir gün geçirdim. artık yeni yerimdeyim allaha şükür.
ayyy ayşemmm. sayfayı açar açmaz senin AKSEKİ KATIRI tabirini gördümyuvarlandım koltukta gükmekten. eşim de bakıyo bu kız o forumda ne gördükiii die:) dedim bakamazsın bu kızlarla aramızda
slogan neydiii. NO STRES YES BEBEKdi mi stres yokkk
slm kızlar eşim evde olunca giremiyorum nete dün kontrolüm vardı herşey yolunda hatta erken doğum riskide yok artık doktor zamanında gelir dedi 2500 olmuş oğluşum teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?