Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

selam kızlar,
dün dr.daydık bebişimle, şeker ölçümüm vardı 50 mg lık, tokluk şekeri 160 çıktı p.tesi 100 mglık yükleme yapılacak ona göre bir yol izlenecek... halbuki doğru düzgün tatlı istediğim de yok yediğimde yok sinir oldum
neyse ki bebişim iyiymiş, suyumuz fazla biraz şekerden dolayı. 770 gr olmuş minik sıpam. 62 kg ile hamile kaldım, dün dr.da 69,3 kg çıktım dr çok kilo aldın dedi. evde 68 çıkıyorum bu arada. bana çok gelmedi ama benim dr. kendi gibi fit olsun herkes istiyor sanırım :) p.tesi tahlilden sonra inşallah insüline gerek kalmaz da diyetle hallederiz. hemen diyetisyene başlatacakmış beni zaten. oyyy oyyy oyyyyyyy şiştim şiştim napcaz bakalım...

slm kızlar,dün doktora gittim,cinsiyetin erkeğe benzediğini söyledi,ama kesin bişey söylemek için erken dedi,12 haftalıkken cinsiyetinin erkek olduğunu öğrenen ve ileri haftalarda değişmeyen varmı?birde bu sefer bebeği çok erken hissettim.kızımda 3 aya kadar hiçbirşey hissetmemiştim.bunu bir 2 ayımdan beri hissediyorum.erkek bebek bekleyen arkadaşlar siz neler yaşadınız

maşallah bebişine canım şekerle şeker yiyip yememenle ilgisi yok canım. inş diyetede isülinede gerek kalmaz

hayırlısı olsun canım bi kızın varmış inş doğrudur da buda erkek olur canım bi çocuğu olanlar 2. yi daha erken hissederlermiş canım o yüzden erken hissetmen normal. ben 16. haftada hissetmiştim sıpamın hareketlerini benim kendi doktorum 12. haftada cinsiyeti söylememişti ama ben pipisini görmüştüm :)))) başka doktora gittim oda erkek demişti kendi doktorum 16 haftada söyledi cinsiyetini

Amiiiiin teşekkür ederim canmmmm :)) evet oyleymis cok sevindim doktoruma gittim bu hafta ilk sorduğum soru o oldu zaten oda gaz dedi :))) yiyemedigim icin vicdanım sızlıyordu ama dediğin gibi suan cokta önemli değilmiş benim depoyu kullanıyormuş 12. Haftadan sonraymış önemli olan o 12. Hafta aaah ah cok önemliymiş :))))

valla bende çıkıntı gôrdüm ama kordonla karıştırmış olabilirim diye ümitlenmek istemedim,inşlh rabbim herkezin gönlüne göre versin,benimde:)

Fıstıklar Bişey sorcam ya erken aslında bunu düşünmek icin ama merak ettim en ii bebek arabası markası sizce ne olabilir

slm kızlar nasıl gidiyo hayat bende stabil ya ama kaç gündür aklım ecelide ne yapıyo acaba doğurdumu haberi olan varmıinşallah normal ve sağlıklı bir şekilde doğurmuştur(darısı başımıza)iyi geceler öptüm

Kizlaaaar Bişey sorcam yaa gunde 6 folik asit icmek cok zararlimidir acaba yaa emin olmadım aksam 3 tane ictim ama sonra galiba Sabah'ta içmiştim sanirim diye hatırlıyorum ama emin değilim

Kizlaaaar Bişey sorcam yaa gunde 6 folik asit icmek cok zararlimidir acaba yaa emin olmadım aksam 3 tane ictim ama sonra galiba Sabah'ta içmiştim sanirim diye hatırlıyorum ama emin değilim
Vitaminin fazlası çok zarar yapmaz. Ama bulantın falan artabilir.

Bebek arabası konusunda bütçe devreye giriyor. Bir de kullanım açısından beklentilerin. Hafif mi olsun, sağlam mı olsun aksesuarlı mı olsun bunlar önemli. 500-2000 arasında değişiyor fiyatlar.

:)) teşekkür ederim CNm o zaman bn bugün iceyim folik asitimi :)

Fıstıklar Bişey sorcam ya erken aslında bunu düşünmek icin ama merak ettim en ii bebek arabası markası sizce ne olabilir

canim ben de daha almadim ama baya arastirdim onu almayi dusunuyorum Chipolio kullanan butun arkadaslarim pahali ama bi kere aliyorsun dayanikli diyor onu tafsi ederim ben de alicam:)

Arkadaşlar sizden bilgi almak istiyorum reglim bir gün geçti ve birgün sonra idrar testi yaptım tek çizgi vardı çöpe attım 1 saat sonra çöpü atmaya çalıştığımda ise çift çizgi olduğunu gördüm ve ogünde adet kanamam başladı böyle bir durum yaşayan arsa lütfen yazsın...

maşallah bebişine canım şekerle şeker yiyip yememenle ilgisi yok canım. inş diyetede isülinede gerek kalmaz

sağol canım. gerek kalmadı çok şükür dünkü 100 mg lık yükleme normal çıktı :) sadece dikkat etmeye devam et, dedi dr. ilaç yok yani.

adet kanaman normal mi lekelenme şeklinde mi? bir de bu ay ilaç kullandı isen hamile kalmak için falan onlar yanıltabiliyor.

normal adetimden birazcık daha az ama öyle lekelenme gibide değil, çift çizgi çok karıştırdı kafamı ??? bu arada çok teşekkür ederim deryaf ilgin için :)

normal adetimden birazcık daha az ama öyle lekelenme gibide değil, çift çizgi çok karıştırdı kafamı ??? bu arada çok teşekkür ederim deryaf ilgin için :)

rica ederim canım. lekelenme ise olma ihtimali vardır ama normal adet gibi ise sanmıyorum canım. Allah gönlüne göre versin inşallah.

kızlar merhabalar
topikten bikaç sayfa okudum canım arkadaşlarım hepinizin doqumları yaklaşmış gözlerim doldu okurken...çok özlemişim hepinizi.... Rabbim saqlıkla bebeklerinizi kucaqınıza almayı nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…