Canım benim oğlum olacak inşallah. Gebeliğin balayı dönemindeyim ben de keyfini çıkarıyorum. Oğlumun tekmeleriyle neşelenip alışverişini yapıyorum. Bebek şekeri araştırıyorum bu aralar. Ben de son ana kadar çalışmayı planlıyorum, umarım sorun çıkmaz.Ayyy perim benim nasilsin tatlim ozledim hepiniziiii:-( nasilsin nasil gidiyor gebelik cinsiyeti bellimiydi kacirmis olabilirim gecmisi okuyorum ama kacirdiklarimi telafi etmek icin... Ben cok ara verdim kotu bir hamislik gecirdim tasindim falan filena birsuru isss... Simdi artik bebis alisverisi yapip keyif catma zamani aslinda ama bide calismasamm:-( neyse az kaldi izne gun sayiyorum resmenn... Ama bunada sukur tabi...
Merhabalar,adetime 4 gun var simdi idrar testi yaptim ve silik ikinci cizgiyi gordum ve inanamiyorum acaba dogrumu cookkk heyecanlandim lutfen cevap yazsaniz napayim simdi
Ayyy ciddimisin ne oldu peki dogumdan sonra gectimi? Cok sukur bebisi etkilemiyormus sancilarimda gectti ama buyume dvm her ay uroloji kontrolumde var bu yuzden ve ultrasonda milimde olsa buyume goruluyor. Allahtan cok kilo almadim kizim 1.750 gr ben ise 11 kg aldim artik bebise aliyorum top gibi karnim var erkek saniyorlar tahminde bulunanlar;-) peki bu bobrek dogumdan sonra geciyormu tatlim?
canım o böbrek büyümesi bebek büyüdükçe böbreklerebaskı yaptığından oluyomuş yanı doğumdan sonra geçiyo tatlım .bebeğe zararı yok ama sancılar olduğu için erken doğum riski oluyo ben bu yüzden erken olmasın diye ilaç kullanmıştım ama yinede sabırsız çıktı benim ufaklık 3 hafta erken geldi:))))) maşallah ikinizede tatlım
benim de şeker için randevum haftaya bakalım inşallah sıkıntı olmaz. sen artık bitirdin sayılır canım dönemi :)
benim sorduğumda normal-sezaryan 1700, isteğe bağlı sez. da 2500 tl idi. doğuma kadar ne olur bilemiyorum tabi :) inşallah bir avazda yaparız canım. Allah yardımcımız olsun.
Canim normal dogum dusunuyorum ve malesef ermenide dogum yapmamaya karar verdim hem tasindigim icin bana suan daha uzak ama asil sebebim maddiyat cok pahali normal dogum icin medipol bagcilarda birsuru birlikte calistigimiz dr lar var onlarla gorustum dun iyi bir dr ayarladik suandan itibaren ona kontrellere gidicem. Ucrette odemicem malum kredi oduyorum butcemi dusunmek zorundayim ayrica yogun bakim unitesinin olmamasida beni etkiledi cok onemli ama agavniyede dvm edebilirim cok seviyorum kendisini ama carsamba gidip dosyami alip konusucam kendisiyle. Medipolde heryeri gezdim dogum haneyi kalacagim odayi ve baya indirim yapti tanidik oldugundan suit odada 400e kendi belirledigim dr gelecek ins. Hastane yeni oldugundan kabullenmem daha kolay oldu yoksa cok etkilenirdim! Ozel capayida gezdim bikac dr la gorustum ama hic ama hic icime sinmedi. Kafam rahatladi resmen. Sen normalmi sezeryanmi dusunuyorsun ve ermenide mi dogum yapcan belirledin mi?
canim aynenn bende annemin oradaki yerde dvm ediyorum saglik ocagi kontrollerime agavniye son ana kdr dvm edicem medipolede dvm edicemşu an için normal düşünüyoruz canım ilerleyen süreç ne gösterir bilemiyorum tabi. ermeni fikrim değişmedi. hem anneme çok yakın bu h.hane. rahat olur diye düşünüyorum. fiyat konusunda haklısın ama şu zamana kadar da bir ton para harcadık, bu aşamadan sonra değiştirmeyi de kendi açımdan uygun bulmuyorum. dr. çooook önemli benim için, ben ilk kez bir dr.da bu kadar rahat oldum. doğum başka ameliyatlara benzemiyor, hasta psikolojisi çok önemli. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. aslında sana bişey söyliyim mi, medipol bagcılar bize yakın, evimden yürüyerek 20 dk da gidebilirim ama daha hiç gitmedim :) hatta bağlı bulunduğumuz sağlık ocağı da orada ama ben annemlerin oradakine devam ediyorum, annemin evinin sokağında çünkü :) sanırım ben hala z.burnundan kopamıyorum :)
canim aynenn bende annemin oradaki yerde dvm ediyorum saglik ocagi kontrollerime agavniye son ana kdr dvm edicem medipolede dvm edicemben yanlizca maddi acidan dusunuyorum arada 1.300 fark var cok! Normal dogum yapacak biri olarak yogun bakiminin olmasi onceligimdi tabi dr umu cok sevince hic sormadim olmadigini ogrenmem de etkiledi kararimi. Herseyin hayirlisi bende sartlar uygun olsaydi tabiki dvm ederdim ama iki tarafli problem var iste. Yarin calisabilir kagidimi almaya gidicem ve dr umla konusucam zor olacak benim acimdan ama anlayacaktir. Kesinlikle bes kere dogursam yine agavniye giderim... Bakalim bizi neler bekliyor.
Arkadaslar merhaba B'nde 8 haftalık hamileyim :)) inanılmaz heyecanlı ve mutluyuz cok şükür suana kadar bulantı yasamadım tek problem tansiyon düşüklüğü çünkü iştahım hiç yokama bebis acıkıyor sanırım sık sık yememi istiyo :) simdi ben Bişey merak ediyorum bnm göbiş biraz var ama normal şartlarda olmaması gerekiyor kilo almadım aslında gaz dan falan olabilirmi bnm gibi daha bu kadar basında göbeği sisen var mı ? :)
ne güzel sizler hastane seçip beğeniyosunuz benim öyle bi şansım yokhemen doğurursam devlet hastanesine yok doğurmam bir kaç saati bulursa van a orda da şansım çok az ya doğum evi ya devlet hastanesi yada lokman hekim ki en iyisi bu galiba benim için en güzel yol bol bol dua etmek galiba bu şartlar içinde bana en iyi gelecek ve beni kurtaracak tek şey.rabbimin izniyle sağlık bir şekilde annem dahil kimseye minnet etmeden doğurabilsem.....................amin
Canim insallah dedigin gibi olurda problemsiz atlatirim bu donemi... Uc hafta erken gelmesi cokta erken diil genel beklenen dogum haftasi nerdeyse. Kac kilo dogdu,emiyor dimi umutumuz;-) bizde o gunleri goruruz insallah. Benim bebisim bir hafta kucuk cikti bu hafta kilosu itibariyle de oyle. Cunku kusmam gecmedi mide yanginim coook bu durumda istahimi azaltti yiyemiyorum. Meyve icecek falan iyi geliyor birtek. Ins. Dusuk kilolu dogmaz kizcemm:-(
Slm canlar nasıl gıdıyor hayat bende degısıklıkler var bahsedeyım bıraz...
Benım dogum belırtılerım basladı nişan geldi hemen dr gıttım daha acılma yok dedı ama dogum baslangıcı dedı yarında dogurabılırsın 1 haftada dedı ve bana kesınlıkle hersey cok guzel cok normal sezaryene gerek kalmaz dedı anaaamm cok korktum yaaa :18:
bebegım 2 hafta onden gelıyordu yaa kılosu bugun baktıgımızda 3 750 gr mıs yolada gırmıs yanı her an beklıyoruz nolur cokca dua edelım bırbırımıze RABBIM hayırlısını versın tek avazda doguralımBen balık burcu olacak derken oğluşum kova olacak sanırırm ayy aklıma ne geldı kızlar bırde bakıyoruz yarın doguruyorum annnaammmm bana 14 subat sevgılıler hedıyesı gelıyormuss yerım onu bennnn Sizlerden haber okuyorum MAŞALLAH herşey cok guzel gelısıyor GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...
Benım dogum belırtılerım basladı nişan geldi hemen dr gıttım daha acılma yok dedı ama dogum baslangıcı dedı yarında dogurabılırsın 1 haftada dedı ve bana kesınlıkle hersey cok guzel cok normal sezaryene gerek kalmaz dedı anaaamm cok korktum yaaa :18:
bebegım 2 hafta onden gelıyordu yaa kılosu bugun baktıgımızda 3 750 gr mıs yolada gırmıs yanı her an beklıyoruz nolur cokca dua edelım bırbırımıze RABBIM hayırlısını versın tek avazda doguralımBen balık burcu olacak derken oğluşum kova olacak sanırırm ayy aklıma ne geldı kızlar bırde bakıyoruz yarın doguruyorum annnaammmm bana 14 subat sevgılıler hedıyesı gelıyormuss yerım onu bennnn Sizlerden haber okuyorum MAŞALLAH herşey cok guzel gelısıyor GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...
Bir avazda kurtulursun inşallah çok kolay ve güzel bir doğum olur. Ayy çok heyecanlıSlm canlar nasıl gıdıyor hayat bende degısıklıkler var bahsedeyım bıraz...
Bugun birsey yok canlar cok cok tesekkurler ALLAH razi olsun RABBIM herkese yar ve yardimci olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?