Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

recelim nasılsın? biraz haberdar et bakalım nedir son durumun neler yapıyorsun?

recelim nasılsın? biraz haberdar et bakalım nedir son durumun neler yapıyorsun?

deryafım bu ay haberler ben de çok parlak deil. adetimin 3. günü gittiğimde hormon değerlerim çok iyiydi ama cuma günü 21. gün testine gittim. progesteron değerim 5.65 çıktı. dr.um bu ay yumurtlamamışsın dedi. adetin 3. günü gel ilaca başlayalım dedi. ama ben kararsız kaldım. her ay yumurtladığımı hissederdim bu aya gerçekten de hissetmedim ama ilaç için de biraz daha bekleyeyim dedim. bugün adet oldum. 2. gün bal+çörek otu+tarçın karışımına başlıcam ve kullanıcam önümüzdeki ay. eğer sııntım devam ederse öle ilaca başlıyım diyom.
kürtajdan sonra 5. ayım artık bebiş için sabırsızlanmaya başladım. hayırlısı ile kuzum gelsin istiyorum...

Kizlar evlatlarimiz icin bir dua buldum ben okuyorum sizinle paylasmak istedim Allah butun isteyenlere versin Allah bizere de saglikli hayirli bir sekilde evlatlarimizi kucagimiza almayi nasil etsin Amin

Allah'ım bebeğimi nur kıl,Aklını nur kıl,kulaklarını ve gözlerini nur kıl,üstünü nur kıl,altını nur kıl,sağını,solunu,etini,kemiğini,kanını nur kıl...Allah'ım

Ey nurlandırıcı Allah'ım,Zatının,Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...

Bebeğimin nurunu çoğalt ...

Amin...ALLAHIM

RABBiM
Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..
Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum
Onu sev Rabbim..Ona gülümse...

Canım biraz daha sabır. Biraz dengeler bozulmuş, strese girmiyorsundur inşallah. Kendiliğinden düzelir bence. Bebeğin de çok bekletmeyecek seni

her kadın her ay yumurtlamaz canım biliyorsun, bu karışım güzel gerçekten ama kist ile ilgili dikkatli olmak lazım, bence yalnızca 1 ay yap bunu, sonra dr.unun kontrolünde ilaca başla... gelecek kuzun canım az kaldı, bol dua ile inşallah...

çok güzel dua olmuş canım sağolasın, elimi koydum karnıma öyle okudum. Rabbim evlatlarımızı korusun, hayırlı, sağlıklı olmasını nasip etsin inşallah...

Herkese slmmmm Uzun bi aradan sonra nihayet aranıza dönebildim.Özledim valla. Herkes iyidir umarımm? Hepinizi öpüyorumm

Herkese selamlar bayanlar, eski arkadaşlar hatırlayanınız vardır umarım beni , hamiş arkadaşlar var aramızda çok sevindim pembemasal sanırım sende hamilesin ,Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben Aralık 14 te aldım oğlumu kucağıma Kemal doruk paşamız geldi bugün 51. günümüz....alıştık birbirimize kavgalara bile başladık ama o bensiz ben onsuz yaşayamıyorum...bu arada çok güzel çok tatlı ama dünyanın en zor işi annelik bunu herkes bilsin psikolojilerinizi iyi hazırlayın.... Hamilelere tavsiyem bu günlerin tadını çıkarın bol bol dinlenin, keyif almaya bakın her günden , hamilelik günlerinin tadı hiçbirşeyde yok ...herkes Kendine çok iyi baksın fırsat buldukça yazmaya çalışacam öpüyorum

selam tulins ben hatırlıyorum :) seastire ile aynı dönem hamilelik ve doğum olmuş demek ki :) eskilerden yazanlar olunca mutlu oluyorum :) bebeğin hayırlı olsun. o kavgalar ne tatlıdır kim bilir :))

evet canim benim Allaha sukur ki hamileyim Allah oglunu anali babali buyutmeyi nasip etsin canim MasAllahpasamiza Allah tum isteyenlere versin bizler icin dua et yavrularimizi saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza alalim Amin

çok güzel dua olmuş canım sağolasın, elimi koydum karnıma öyle okudum. Rabbim evlatlarımızı korusun, hayırlı, sağlıklı olmasını nasip etsin inşallah...

Allah kabul etsin canim benim ben de aynen oyle okuyorum bi sabah bi aksam Allah saglikli hayrili bir sekilde evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin Amin Allah herkezi sevindirsin Amin

selam tulins ben hatırlıyorum :) seastire ile aynı dönem hamilelik ve doğum olmuş demek ki :) eskilerden yazanlar olunca mutlu oluyorum :) bebeğin hayırlı olsun. o kavgalar ne tatlıdır kim bilir :))
Çok teeşekkür ederim sizlerede nasip etsin rabbim .Ewet canım seastira dan büyüktük hafta olarak ama aynı dönem hamilesiyiz. Kavgalara gelincede tatlı olmaz mı ya oluyor da bebek sahibi olmanın dorumlukuğunu kucağa alınca daha iyi anlıyorsun çok güzel ve ürkütücü
evet canim benim Allaha sukur ki hamileyim Allah oglunu anali babali buyutmeyi nasip etsin canim MasAllahpasamiza Allah tum isteyenlere versin bizler icin dua et yavrularimizi saglikli hayirli bir sekilde kucagimiza alalim Amin

Âmin hayatım, sizlerde sağ salim alın kucaklârınıza koklayın doya doya

Merhabalar,adetime 4 gun var simdi idrar testi yaptim ve silik ikinci cizgiyi gordum ve inanamiyorum acaba dogrumu cookkk heyecanlandim lutfen cevap yazsaniz napayim simdi

Merhabalar,adetime 4 gun var simdi idrar testi yaptim ve silik ikinci cizgiyi gordum ve inanamiyorum acaba dogrumu cookkk heyecanlandim lutfen cevap yazsaniz napayim simdi

insAllah hayirlisiyla hamilesindir canim simdi bi test daha yap o da ayniysa bhg kan testini uygula labuatuardan kesin sonucu elde edersin ve sonra doktora git Alla herkezin yuzunu guldursun hayirli haberlerini bekliyoruz Amin

insAllah hayirlisiyla hamilesindir canim simdi bi test daha yap o da ayniysa bhg kan testini uygula labuatuardan kesin sonucu elde edersin ve sonra doktora git Alla herkezin yuzunu guldursun hayirli haberlerini bekliyoruz Amin

Simdi bir test daha yaptim oda ayni yurt disinda oldugum icin bugun kan testini kacirmis oldum ogleden sonra yapmiyorlar insallahhh hMileyimdir,cvp icin cookkk tesekkur ederim isteyen herkese versin rabbim saglikli hayirli evlatlar insaallllaaaaahhhhh:))))

zuzumm hoşgeldin kuzum benim maşallah sanada bebişinede canım böbrekte büyüme bedede vardı canım çok sancılarım olmuştu buyüzden inş senin çabuk geçer tatlım benim

Ayyy ciddimisin ne oldu peki dogumdan sonra gectimi? Cok sukur bebisi etkilemiyormus sancilarimda gectti ama buyume dvm her ay uroloji kontrolumde var bu yuzden ve ultrasonda milimde olsa buyume goruluyor. Allahtan cok kilo almadim kizim 1.750 gr ben ise 11 kg aldim artik bebise aliyorum top gibi karnim var erkek saniyorlar tahminde bulunanlar;-) peki bu bobrek dogumdan sonra geciyormu tatlim?

Maşallah bebişine de sana da

Tatlim masallah size oglunla saglikli bir omur ins cumlemizede... Ben herseyimi cerrahpasada yaptirdim seker yuklememi kendi calistigim hastanede yaptirdim cunku hala kusuyorum ve o an basima neler gelecegini bilmedigimden arkadaslarim yapti buradaki... Evet 8. Ayima girdim ama hala kusuyorum dusunebiliyormusun buda benim kismetimmis:-( ama renkli ultrasonda resmini gordum resmen asik oldum deryaa mukemmel bisiyy... Haftaya hidip calisabbilir kagidimi alicam artik geri sayim basladi kusum';-) heyecanliyim... Fiyat konusunu cook olmustu konusali ama seninle guncellesem fena olmas 1500 dedi normal sezeryan ayni fiyat pek detayli konusmadim cati kontrolum var onu kesinlestirince konuscaktim biraz tuzlu aslinda ama dr umumdan baskasina gidemem gibi geliyo esimde dere gecerken at degistirilmez aynenn dvm dedi...

Maşallah bebişine de sana da

Ayyy perim benim nasilsin tatlim ozledim hepiniziiii:-( nasilsin nasil gidiyor gebelik cinsiyeti bellimiydi kacirmis olabilirim gecmisi okuyorum ama kacirdiklarimi telafi etmek icin... Ben cok ara verdim kotu bir hamislik gecirdim tasindim falan filena birsuru isss... Simdi artik bebis alisverisi yapip keyif catma zamani aslinda ama bide calismasamm:-( neyse az kaldi izne gun sayiyorum resmenn... Ama bunada sukur tabi...

benim de şeker için randevum haftaya bakalım inşallah sıkıntı olmaz. sen artık bitirdin sayılır canım dönemi :)
benim sorduğumda normal-sezaryan 1700, isteğe bağlı sez. da 2500 tl idi. doğuma kadar ne olur bilemiyorum tabi :) inşallah bir avazda yaparız canım. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…