10 dakika bekledikten sonraki sonuçlar yanıltıcı oluyor. Kanamanın normalden oldukça az olması ve daha kısa sürmesi gerekiyor. EĞer böyle bir durum olursa iki gün sonra tekrarlarsın. Sanırım gördüğün çizgi de silik bir çizgiydi. Biraz daha bekleyip testi tekrarlamanda fayda var.Arkadaşlar sizden bilgi almak istiyorum reglim bir gün geçti ve birgün sonra idrar testi yaptım tek çizgi vardı çöpe attım 1 saat sonra çöpü atmaya çalıştığımda ise çift çizgi olduğunu gördüm ve ogünde adet kanamam başladı böyle bir durum yaşayan arsa lütfen yazsın...
Aminnnnn Canımmm çok sağolasın. Kimimiz doğum yaptı, kimi karnı burnunda. Biz bile kocaman olduk teyzesi oğlumlakızlar merhabalar
topikten bikaç sayfa okudum canım arkadaşlarım hepinizin doqumları yaklaşmış gözlerim doldu okurken...çok özlemişim hepinizi.... Rabbim saqlıkla bebeklerinizi kucaqınıza almayı nasip eder inşallah...
10 dakika bekledikten sonraki sonuçlar yanıltıcı oluyor. Kanamanın normalden oldukça az olması ve daha kısa sürmesi gerekiyor. EĞer böyle bir durum olursa iki gün sonra tekrarlarsın. Sanırım gördüğün çizgi de silik bir çizgiydi. Biraz daha bekleyip testi tekrarlamanda fayda var.
Aminnnnn Canımmm çok sağolasın. Kimimiz doğum yaptı, kimi karnı burnunda. Biz bile kocaman olduk teyzesi oğlumla
normal adetimden birazcık daha az ama öyle lekelenme gibide değil, çift çizgi çok karıştırdı kafamı ??? bu arada çok teşekkür ederim deryaf ilgin için :)
biraz daha bekle bakalım ne olacak..
sonra testi tekrarlarsın geerkirse ..hayırlısı olsun inşallahl.
Çok sağolun kızlar bu akşam test yapacağım Allahım hepimizin gönlüne göre hayırlısını verir inşallah :)
aaaaaaaaaaaaa kızlar valla eceli doğurdu baksanıza ortalıklarda hiç gözükmüyo
Slm canlar nasıl gıdıyor hayat bende degısıklıkler var bahsedeyım bıraz...
Benım dogum belırtılerım basladı nişan geldi hemen dr gıttım daha acılma yok dedı ama dogum baslangıcı dedı yarında dogurabılırsın 1 haftada dedı ve bana kesınlıkle hersey cok guzel cok normal sezaryene gerek kalmaz dedı anaaamm cok korktum yaaa :18:
bebegım 2 hafta onden gelıyordu yaa kılosu bugun baktıgımızda 3 750 gr mıs yolada gırmıs yanı her an beklıyoruz nolur cokca dua edelım bırbırımıze RABBIM hayırlısını versın tek avazda doguralımBen balık burcu olacak derken oğluşum kova olacak sanırırm ayy aklıma ne geldı kızlar bırde bakıyoruz yarın doguruyorum annnaammmm bana 14 subat sevgılıler hedıyesı gelıyormuss yerım onu bennnn Sizlerden haber okuyorum MAŞALLAH herşey cok guzel gelısıyor GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...
sağol canım. gerek kalmadı çok şükür dünkü 100 mg lık yükleme normal çıktı :) sadece dikkat etmeye devam et, dedi dr. ilaç yok yani.
kızlar merhabalar
topikten bikaç sayfa okudum canım arkadaşlarım hepinizin doqumları yaklaşmış gözlerim doldu okurken...çok özlemişim hepinizi.... Rabbim saqlıkla bebeklerinizi kucaqınıza almayı nasip eder inşallah...
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarında güzel çıkar...dualarımız her zaman olduqu gibi birbirimize canım...sakın bizi habersiz bırakma...hatta face kullanıyorsan ekle canım (arzu ulusoy ergin)Merhaba kızlar.uzun zaman oldu görüşmeyeli.Ben bu aralar o kadar karışığım ve üzgünüm ki anlatamam.Geçen hafta boğazımdaki kistler için endokrine gittim.Endokrin ilaca gerek görmedi.hamile kaldıktan 2 hafta sonra gel yeniden testleri tekrarlarız dedi.neyse bu durumu öylece atlattım.Sonra bir gece ansızın inanılmaz bir baş ağrısı ve mide bulantısı ile acillik oldum resmenbu arada unutkanlık baş göstermeye başladı bende.Bende migren vardır diye Nöroloji doktoruna gideyim dedim.Doktorda MR istedi.Ve çarşamba günü MR sonucunu aldım.Sonuç biraz üzücü.Beynimin sağ tarafında 8 mm ebatında bir nodül varmış.Bu nodül nedir,bana zararı varmı yokmu,önemli mi önemsiz mi çok kafam karıştı.Doktor yeniden MR anjiyosu ve hipofiz MR istedi.çıkan sonuçlara göre bir yol izlenecek.Allah ım herkesin sonrada benim yardımcım olsun.5 Martta inşallah MR lar iyi çıkar.bu süre zarfında korunmaya devam.Allah ım ne verirse herşeyin hayırlısını versin.Demekki bu durumuda görmem ve yaşamam gerekiyormuş.Kendinize çok iyi bakın bacılarım.Dualarınızı benden de esirgemeyin olurmu.Sizleri çok öpüyorum sefgilerrr...
Canımm Senacımm.Sana burada rastlamak ne güzel:) Umarım iyisindir.çok öpüyorum canım.sevgiler.
Merhaba kızlar.uzun zaman oldu görüşmeyeli.Ben bu aralar o kadar karışığım ve üzgünüm ki anlatamam.Geçen hafta boğazımdaki kistler için endokrine gittim.Endokrin ilaca gerek görmedi.hamile kaldıktan 2 hafta sonra gel yeniden testleri tekrarlarız dedi.neyse bu durumu öylece atlattım.Sonra bir gece ansızın inanılmaz bir baş ağrısı ve mide bulantısı ile acillik oldum resmenbu arada unutkanlık baş göstermeye başladı bende.Bende migren vardır diye Nöroloji doktoruna gideyim dedim.Doktorda MR istedi.Ve çarşamba günü MR sonucunu aldım.Sonuç biraz üzücü.Beynimin sağ tarafında 8 mm ebatında bir nodül varmış.Bu nodül nedir,bana zararı varmı yokmu,önemli mi önemsiz mi çok kafam karıştı.Doktor yeniden MR anjiyosu ve hipofiz MR istedi.çıkan sonuçlara göre bir yol izlenecek.Allah ım herkesin sonrada benim yardımcım olsun.5 Martta inşallah MR lar iyi çıkar.bu süre zarfında korunmaya devam.Allah ım ne verirse herşeyin hayırlısını versin.Demekki bu durumuda görmem ve yaşamam gerekiyormuş.Kendinize çok iyi bakın bacılarım.Dualarınızı benden de esirgemeyin olurmu.Sizleri çok öpüyorum sefgilerrr...
Merhaba kızlar.uzun zaman oldu görüşmeyeli.Ben bu aralar o kadar karışığım ve üzgünüm ki anlatamam.Geçen hafta boğazımdaki kistler için endokrine gittim.Endokrin ilaca gerek görmedi.hamile kaldıktan 2 hafta sonra gel yeniden testleri tekrarlarız dedi.neyse bu durumu öylece atlattım.Sonra bir gece ansızın inanılmaz bir baş ağrısı ve mide bulantısı ile acillik oldum resmenbu arada unutkanlık baş göstermeye başladı bende.Bende migren vardır diye Nöroloji doktoruna gideyim dedim.Doktorda MR istedi.Ve çarşamba günü MR sonucunu aldım.Sonuç biraz üzücü.Beynimin sağ tarafında 8 mm ebatında bir nodül varmış.Bu nodül nedir,bana zararı varmı yokmu,önemli mi önemsiz mi çok kafam karıştı.Doktor yeniden MR anjiyosu ve hipofiz MR istedi.çıkan sonuçlara göre bir yol izlenecek.Allah ım herkesin sonrada benim yardımcım olsun.5 Martta inşallah MR lar iyi çıkar.bu süre zarfında korunmaya devam.Allah ım ne verirse herşeyin hayırlısını versin.Demekki bu durumuda görmem ve yaşamam gerekiyormuş.Kendinize çok iyi bakın bacılarım.Dualarınızı benden de esirgemeyin olurmu.Sizleri çok öpüyorum sefgilerrr...
deroşumm çok sevindim insüline gerek olmadığına:)Minno yavrun sağ salim kucağıan geliversin inşallah.çok öpüyorum canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?