Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

10 dakika bekledikten sonraki sonuçlar yanıltıcı oluyor. Kanamanın normalden oldukça az olması ve daha kısa sürmesi gerekiyor. EĞer böyle bir durum olursa iki gün sonra tekrarlarsın. Sanırım gördüğün çizgi de silik bir çizgiydi. Biraz daha bekleyip testi tekrarlamanda fayda var.
Aminnnnn Canımmm çok sağolasın. Kimimiz doğum yaptı, kimi karnı burnunda. Biz bile kocaman olduk teyzesi oğlumla

Allah tamamına erdirsin pericim...çok güzel duygular bunlar..

normal adetimden birazcık daha az ama öyle lekelenme gibide değil, çift çizgi çok karıştırdı kafamı ??? bu arada çok teşekkür ederim deryaf ilgin için :)

biraz daha bekle bakalım ne olacak..
sonra testi tekrarlarsın geerkirse ..hayırlısı olsun inşallahl.

Kızlar bişey sorucam size. Sol tarafıma yattığım zmn sol göğsümün altında dayanılmaz bi ağrı ve acı oluyor uyumak mümkün değil doktor da sol tarafıma yatmamı söylemişti ama bi süre sonra o acı dayanılmaz oluyor.Gece uykuları haram oldu artık.Sizde de var mı böyle bi durum?

Bence de doğum yaptı eceli. Zaten gün sayıyordu. Güzel bir doğum olmuştur inşallah

Canımm Allah ım sağlıkla yavrunu kucağına almanı nasip etsin inşallah.Dualarım senin ve diğer doğumu yaklaşan arkadaşlarımın.Çok öpüyorum canım.

Merhaba kızlar.uzun zaman oldu görüşmeyeli.Ben bu aralar o kadar karışığım ve üzgünüm ki anlatamam.Geçen hafta boğazımdaki kistler için endokrine gittim.Endokrin ilaca gerek görmedi.hamile kaldıktan 2 hafta sonra gel yeniden testleri tekrarlarız dedi.neyse bu durumu öylece atlattım.Sonra bir gece ansızın inanılmaz bir baş ağrısı ve mide bulantısı ile acillik oldum resmenbu arada unutkanlık baş göstermeye başladı bende.Bende migren vardır diye Nöroloji doktoruna gideyim dedim.Doktorda MR istedi.Ve çarşamba günü MR sonucunu aldım.Sonuç biraz üzücü.Beynimin sağ tarafında 8 mm ebatında bir nodül varmış.Bu nodül nedir,bana zararı varmı yokmu,önemli mi önemsiz mi çok kafam karıştı.Doktor yeniden MR anjiyosu ve hipofiz MR istedi.çıkan sonuçlara göre bir yol izlenecek.Allah ım herkesin sonrada benim yardımcım olsun.5 Martta inşallah MR lar iyi çıkar.bu süre zarfında korunmaya devam.Allah ım ne verirse herşeyin hayırlısını versin.Demekki bu durumuda görmem ve yaşamam gerekiyormuş.Kendinize çok iyi bakın bacılarım.Dualarınızı benden de esirgemeyin olurmu.Sizleri çok öpüyorum sefgilerrr...

sağol canım. gerek kalmadı çok şükür dünkü 100 mg lık yükleme normal çıktı :) sadece dikkat etmeye devam et, dedi dr. ilaç yok yani.

deroşumm çok sevindim insüline gerek olmadığına:)Minno yavrun sağ salim kucağıan geliversin inşallah.çok öpüyorum canım:)

Canımm Senacımm.Sana burada rastlamak ne güzel:) Umarım iyisindir.çok öpüyorum canım.sevgiler.

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarında güzel çıkar...dualarımız her zaman olduqu gibi birbirimize canım...sakın bizi habersiz bırakma...hatta face kullanıyorsan ekle canım (arzu ulusoy ergin) diqer tanıyan arkadaşlarımda ekleyebilirler...
Canımm Senacımm.Sana burada rastlamak ne güzel:) Umarım iyisindir.çok öpüyorum canım.sevgiler.

tatlım elhamdülillah iyiyim bir süre işe girip çalıştım şuan evdeyim... bebişide ertelemiştim hatırlarsan...hayırlıysa Rabbim hepimize nasip etsin canım...bende seni öpüyorum canım Rabbime emanetsin

Hayaletcasper Allah yardımcın olsun, inşallah önemli bir şey değildir. Dualarımız seninle

merhaba canım. öncelikle korkma. yazının başında daha tahmin ettim, aynı sorun eşimde de var çünkü. sen prolaktin ile uğraşıyordun bir ara hatırlıyorum, büyük ihtimalle onun hipofizde yaptığı kisttir. ilaçla baskılanıyor merak etme. bu nodüller çoğu zaman zararsız oluyor. hipofiz mr da çıkacaktır zaten. 8 mm olduğuna göre mikroadenom sayılır bildiğim kadarıyla. haklısın ben de eşimde öğrendiğimde çok ağlamıştım çok üzülmüştüm ama korkma. bizim kist 5*4 mm lik, henüz küçülmedi ama büyümedi de çok şükür... korkma canım arkadaşım dualarım seninle.

deroşumm çok sevindim insüline gerek olmadığına:)Minno yavrun sağ salim kucağıan geliversin inşallah.çok öpüyorum canım:)

sağol kuzum, çok şükür atlattık bunu da. diyet zor şeymiş, sürekli şeker hastası olanlara Allah yardım etsin...

çok geçmiş olsun hayalettcim Allah acil şifalar versin..

slm kizlar.artil giremiyorum dogum iznine ayrildim.annem ameliyat oldu falan filan derken iyice soyutladim kendimi.ama cok ozledim sizi.biz 35 haftalik olduk oglum 1 hafta once kg 2,550 gr di pasamin saglik durumu iyi.sizde varmi yeni gelismeler doguran hamile kalan.haaa bu arada fil gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…