Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Biz oğluşumla iyiyiz. Ağırlaşmaya başladım artık. Merdiven çıkarken tıkanıyorum. Eğilip bükülürken zorlanıyorum. Karnım sürekli geriliyor. Bebğim sürekli hareket ediyor. Kıyafet ve bebek bakım ihtiyaçlarını bitirdim. Ateşölçeri ve mobilyaları kaldı. Benim gecelik-atlet işleri duruyor.

Bizde durumlar böyle hanımlar. Zaman geçtikçe heyecanım artıyor sanki

seastire slm canım bebişle nasıl gidiyo bende hem doğurmaktan hemde sonrasındaki bakımdan çok korkuyorum bakalım nasıl olacak haaaa bide şey soracaktım şu evlilikl takvimini nasıl yaptın bende yapmak istiyorum

slm kızlar artık giremiyorum özledim sizi nasılsınız

iyiyim canım :) acemiperinin dediği gibi ağırlaşmaya başladık artık.
ciciler biciler gelmeye başladı. yıkadım ütüledim hazırladım ilk kıyafetlerini oğlumun :) daha çooookkk şey var hazırlanacak alınacak...
sen nasılsın niye giremiyorsun artık canım?

güzel bi duygu olmalı... allah bizlerede nasip eder inşallahhh..

slm kizlar nerelerdesiniz arada acip bakiyorum da kimseden ses seda yok ben haftalari sayiyorum hayirlisiyla mayisin sonlarina dogru insAllah kizimi kucagima alicam cok sukur ki kilo almadim ama icimde bir heycan var bahar in gelisi kizimin gelisi cok heycan verici Allah bu duyguyu herkeze yasatsin insAllah Amin

bi ben kaldım bu sayfada galiba benimle aynı dönem olan ayşe,eceli,zuzu hiç ortalıkta yoklar acaba doğurdularma ne yaptılar çok merak ediyorum bende 4 gözle doğurmayı bekliyorum ama hiç hareket yok iznede ayrıldım 3 haftadır evde sıkıntıdan çatlıcam buralarda da kimse yok

Canim merhabaaa adim gecince cvp vermek istedim;-) suan normal dogumolup olmicani ogrenmek icin gun sayiyorum cati kontrolum var tatlim. Uc haftam var eger normalse,degilse gunumu ogrenicem bu hafta... Cok isterim normal dogum bu yuzden 35.hafta izne ayrildim nasil bunalirsin anlamiyorum ben cok zorlaniyordum calismaktan birde hastanede calistigim icin cok zor gecti hamislik surecim... Tooplam 14 kg aldim hamislik yakisti diyorlar mutlu oluyorum tabi ama bebisimin kilo seyri biraz dusuk o gecen hafta 2500 kg idi dr guzel beslendigimi de gorunce bi dobler cekelim bakalim bebei besleyen damarmi hasarli dedi baktik masallah sorun yok bebisim yagsiz biraz anasi gibi light;-) boyu 46 cm hersey normal gorunuyor anlican. Dogum yapacagim yer valizim herseyimizle bebegimi bekliyorum. Masallah cok hareketli ama cok kotu bir gamilelik gecirdim rabbim kimseye boylesini yasatmasin! Her sabah kustum,her sabah burun kanamasiyla ise gittim her ulac ictigimde bir saat midem bulaniyyor. Ayda bir serum aldim en son gecen hafta bu gun asiri kusma ve isalle musade altindaydim neyseki iki gune taburcu oldum. Cok istedigimdenmidir nedir zordu insallah dogunca hepsine deger ve sag salim saglikla kucaklarimiza aliriz yavruularimizi cunku annelik seruvenimiz aslinda rahime dustugu an basliyor.

tatlım artık pek uğramıyor kimse maalesef... arada yazıyoruz bir iki kişi o kadar... neyse napalım. canım bol bol yürüyüş yap eğer normal doğum düşünüyorsan çok faydasını görürsün. hem evdeyken daha rahat hazırlanırsın bence :)

az kaldı canım. haklısın biraz zorlu geçti senin dönem... şimdi medipole mi devam ediyorsun?

Ben de kızları merak ediyorum ne yaptılar nasıllar. Maşallah 39.haftaya gelmişsin akşam sabah doğum olabilir
Çok geçmiş olsun zuzu. Hala sıkıntılı olduğunu bilmiyordum. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Benim daha katedecek çok yolum var size göre

Iyi akasamlar... Deryafcim evet medipole dvm ediyorum mecburen dr umu ariyor ve ozluorum ama mecburdum oyle oldu. Ama hastaneyi gezip ameliyat haneyi kalacagim odayi ekstralari gorunce cezbetmedi diil birde dr tavsiye uzerine gidilince cok daha ilgili oluyor tabi o konudada problem yok agavni hanimla soledikleri hep tutuyordu agavni hanimin kilo takintisi haric;-) gorsen evet kilo aldim ama gorsel olarak hic farkedilmiyor birtek karnim sipsivri oda... Ama knie bukdr kilo aldin die azarliyordu beni yinede ona dogurtmak cok isterdim kismet diilmis. Sabah kontrolum var bakalim son gelismeler neler? Nst ye baglanip tartilip kilosunu ogrenip geliyordum hep belki bu kez cati kontrolumde olur. Acemiperim seninde az kalmis iyi gectigine sevindim hamisliginin gelismelerden bahsedin bahsedecegim. Bu arada eceli kesin dogurdu ama son bilgileri almak icin kendisini burada gormek isteriz sevgilerrr...

günaydın canım, ah sorma şu kilo olayı çok fena :) hep diyorum benim dr, herkes kendi gibi fit olsun, istiyor :) neyse son muayenemde bu konuyu sorunsuz atlattık :) senin h.hane değiştirme durumuna nasıl bir tepki verdi merak ediyorum açıkçası. bu arada farkında mısın bilmiyorum ama hasta sayısı çok arttı benim ilk başladığım dönemlere göre... nst sanırım zor değildir ama çatı muayenesi beni korkutuyor niyese zormuş gibi geliyor. tabi düşününce normal doğum isteyip daha çatı muayenesini takarsam nolur sonum bilmiyorum :))
eceli bence de kesin doğurdu ama müsait olamadı sanırım. neyse sağlıklı olsunlar da yazar elbet...

ahh canım ahh benim oğlum çok yaranaz bi bebek çok yoruyo benim ayrıca çokta sinirli 10 yaş yaşlandırdı şimdiden beni yorgunluktan ölüyorum hamileliğinin tadını çıkar tatlım
o takvimide bebeiş için olan takvimi yapıyoruz ya aynı yerden profili düzenle de ordan yap tatlım

herşeye rağmen tadını çıkar tatlım.
ben umuttan fırsat bulamıyorum maelesef söylemesi ayıp wc ye bile gidemiyorum bütün gün aç kalıyorum çok yaramaz bi bebek

buda benim mavişimin son hali teyzeleri maşallah deyin :) ellerinizden öpüyo arkadaşlarınada slm söylüyo

kızlar yarın doğuruyorum dün doktora gittim günüm geçtiği ve bebek ters olduğu için yarın sezaryanla bebeği alacaklar bana dua edin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…