Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Amin canim benim evet az kaldi artik ama ben cok merak etmeye basladim bu kucuk insani
Allah anali babali buyutsun canim bizler icin dua edin bol bol kolayca bebegimizde biz de zorlanmadan kurtulalim bu surecten

cati muayenesi abarttiklari gibi degil sakin korkmayin kizlar kendinizi rahat birakin.kg takmamata calisiyorum ama nerdeee nefes alamiyorum resmen.neyse son zamanlarda daha cok kg aliniyor diyorlar ama normal yani yerse alirsinuz ben gibii
bosver canim koliyu veririz biz nasil yapiyorlar canim detayli anlatirmisin?

hepınızı okudun hepınız çok güzel şeyler yazmışsınız ıkı aylık hamıleyım bende hep buraya yazarım artık
Hayirli olsun canim Allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

Ben iyice ağırlaştım. Paytak paytak yürüyorum neredeyse. İştahım da arttı. Eski yediğimle doymuyorum artık. Deha sık acıkıyorum. Eskiden ara öğünleri 1 kuru incir, 2-3 kayısı ya da cevizle yaparken şimdi canım daha fazla şey yemek istiyor

Bu son iki ay da geçsin gitsin istiyorum. Paşam beni öyle bir tekmeliyor, içerde bacağını öyle bir sürttürerek geriyor ki otur dışardan izle. Yoruyor onun bu hareketleri beni. Halsiz düştüm bugün. Daha ben gözümü açmadan başladı. Dan dan vuruyor, annesine acımıyor bile.Sonra ayağını tam kabimin ordaki kaburga kemiğine dayıyor. Çok acıyor o zaman. Bu çocuk erkenden çıkacak içerden galiba

Kızlar ben hala doğuramadım doğurucak gibi de değilim Dün doktordaydık 1cm bile açılma yokmuş haftaya tekrar çağırdı.Çatı muayenesi oldum doktor pelvis kemiğin basık gibi dedi.Haftaya kadar bekleyelim normal sancın gelmezse suni sancıyla normal doğumu deneriz olmazsa sezaryene almak zorundayım artık dedi.Sizce suni sancıyı denemeli miyim?O kadar sancıyı çektikten sonra olmazsa sezaryen olmak istemiyorum açıkçası.

Doktorun en iyisini bilir. Suni sancı ile açılacak gibiyse denersin. Ama hiç açılma yoksa boşuna acı çekmeye gerek yok. Hayırlısıyla gelsin bebeğin

Canim Allah yardimcin olsun da bence suni sanciyi bi dene belki olur normal dogum olmasi ikiniz acisindan da iyi tabi saglik konusunda problem yoksa yoksa doktorlar onlar icin basit anneler icin zorulu surec olan sezeryani seciyorlar hep hurma yiyormusun bi ayete yaziyor son haftalarda hurma ye hem oksitosin agri yapar hem de acilmani saglar Allah kolaylik versin

Doktorun en iyisini bilir. Suni sancı ile açılacak gibiyse denersin. Ama hiç açılma yoksa boşuna acı çekmeye gerek yok. Hayırlısıyla gelsin bebeğin
Amin canım inş. Etrafımdakilerde normal doğuma zorla diyorlar ama olmıycak gibiyse niye onca acıyı çekiyim diyorum.Hayırlısı dedik artık bakalım haftaya nolcak.

Evet canım hurmayı duymuştum ben de hergün yiyorum ama bişey yok daha.Salı günü gidicez tekrar doktora bakalım. Bir de doğuma giderken meryem ana otu diye bişey varmış ondan için diyorlar duydun mu böyle bişey :)

selam canım. kocaman olmuş kızın maşallah :) loğusalık çok önemli bir süreç bence de. hayatında önemli bir evre. yalnız olmak da bana ürkütücü gelir açıkçası ama mecbur bırakmasın Rabbim... neyse geçmiş gitmiş o dönem bak 5 aylık olmuşsunuz bile :)

cati muayenesi abarttiklari gibi degil sakin korkmayin kizlar kendinizi rahat birakin.kg takmamata calisiyorum ama nerdeee nefes alamiyorum resmen.neyse son zamanlarda daha cok kg aliniyor diyorlar ama normal yani yerse alirsinuz ben gibii

rahatladım sen öyle deyince canım ya ben de dr. erken doğum riski oluyor dediği için açıkçası gerginim bu konuda. benim pek iştahım yok zaten heyecanlanınca pek yiyemiyorum... muayene sonucun nedir şimdi normal mi planlıyorsunuz?

canım ben senin oğlunu çok merak ediyorum, hem erken hissettin bana göre hem de canını acıtıyor ve durmuyor paso... biraz zıpır olacak galiba Allah yardımcın olsun :) ben de kendimi ağırlaştım bilirdim ama dün havuzluhanda maşallah 4 saat gezdim :))

canım ya ne sıkıntılı zamanlar Allah yardımcın olsun. suni sancı açılması için mi yoksa doğumu kolaylaştırsın diye mi verilir bilmiyorum ama hiç açılma olmadan da sırf suni sancı seni perişan etmesin?... maalesef bunu yaşayan çok kadın var, bir ton acı sancı sonra sezaryan oluyor kimisinde işte... inşallah hemencecik sancıların başlar başlamaz açılman olur bir avazda kavuşursun yavruna(amin)

Sorma bizim paşa maşallah kıpır kıpır. Gücü kuvveti yerinde. Doktora bile öyle sıkı tekmeler salladı ki ayrıntılıda "çok güçlü vuruyor" dedi. Minik adamım dışarı çıkınca da babası gibi zıpır olursa yandığımın resmidir

4 saat gezebildiysen süper valla. Ben kızılayda 1 saat 4-5 mağazaya girdim çıktım, iflahım kesildi

konu gezmek ve alış veriş olunca güç geldi bana sanırım yoksa aynen hemen tırtlıyorum ben de... :)

hayir cnm ilk defa senden duyuyorum nasil bisi mis ki o etkisi ne aktarlarda bulabilirmiyiz?

hayir cnm ilk defa senden duyuyorum nasil bisi mis ki o etkisi ne aktarlarda bulabilirmiyiz?
Aktarlarda bulunuyormuş.Bende bikaç arkadaştan duymuştum doğuma gitmeden ılık suyun içine atılıyormuş o bitki suyun içinde açıldıkça rahimde açılıyormuş sonra 1çay bardağı içilip doğuma girildiğinde çok kolay oluyormuş doğum yani deneyenler böyle söyledi.Ben de denesem mi diye düşünüyorum ama benim doğumun başladığı yok ki sorun orda :))

selam kizlar nasilsiniz ayseminnn pasasi dogmus haber veriyim dedim Allah bizlere de hayirli saglikli kolay dogumlar nasip etsin Amin

oo gözün aydın ayşeciğimin çok sevindim darısı diğer bekleyenlerin başına hayırlısıyla ondarda alsınlar minişlerini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…