Amin canim benim evet az kaldi artik ama ben cok merak etmeye basladim bu kucuk insanigünaydın canım bana da geçmiyor şu son aylar :) ne güzel korkmaman... ben biraz korkuyorum doğumdan ama inşallah kolaycacık olur doğumlarımız normal yolla... kilo olayına ben de takılmıyorum ne emeklerle buralara geldik düşününce takmak komik geliyor zaten :) bir sürü kür, içecek vs... neyse az kaldı masalcım Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Allah anali babali buyutsun canim bizler icin dua edin bol bol kolayca bebegimizde biz de zorlanmadan kurtulalim bu surectenherkese selam kızlar
doğum yapan akadaşlarım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarım sizde allahın izniyle sağlıklı bişekilde alın bebişlerinizi kucağınıza..
hamile kalmayı isteyen ve bekleyen arkadaşlarım inşallah en kısa zamanda sizdende güzel haberler alırız dualarımız sizinle..
bizim nil hanımda büyümeye devam ediyor bugün tam 4 ay 21 günlük olduk biz herşey çok güzel .
ben normal doğum yapamadım ama sezeryandanda inanılmaz memnunum..
bebeğim iyi allahaşükür bi sağlık sorunumuz yok ama en büyük sıkıntımız emme problemiydi ne yaptım ne ettimse malesef sütüm gelmedi
kızlar doğumdan sonra iyi dinlenin ve stres yapmayın benim gibi ben malesef dinlenemedim
3 gün boyunca hiç uyumadım tabi sonrasındada.
en önemli zaman zaten o 3 gündü çünkü annem yoktu hacca gitmişti ve ben malesef losalık falan yaşamadım açıkçası oyüzden siz siz olun loğsalığınızı mutlaka yaşayın..
benden size bitavsiye
bosver canim koliyu veririz bizcati muayenesi abarttiklari gibi degil sakin korkmayin kizlar kendinizi rahat birakin.kg takmamata calisiyorum ama nerdeee nefes alamiyorum resmen.neyse son zamanlarda daha cok kg aliniyor diyorlar ama normal yani yerse alirsinuz ben gibii
Hayirli olsun canim Allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsinhepınızı okudun hepınız çok güzel şeyler yazmışsınız ıkı aylık hamıleyım bende hep buraya yazarım artık
Doktorun en iyisini bilir. Suni sancı ile açılacak gibiyse denersin. Ama hiç açılma yoksa boşuna acı çekmeye gerek yok. Hayırlısıyla gelsin bebeğinKızlar ben hala doğuramadım doğurucak gibi de değilimDün doktordaydık 1cm bile açılma yokmuş haftaya tekrar çağırdı.Çatı muayenesi oldum doktor pelvis kemiğin basık gibi dedi.Haftaya kadar bekleyelim normal sancın gelmezse suni sancıyla normal doğumu deneriz olmazsa sezaryene almak zorundayım artık dedi.Sizce suni sancıyı denemeli miyim?O kadar sancıyı çektikten sonra olmazsa sezaryen olmak istemiyorum açıkçası.
Kızlar ben hala doğuramadım doğurucak gibi de değilimDün doktordaydık 1cm bile açılma yokmuş haftaya tekrar çağırdı.Çatı muayenesi oldum doktor pelvis kemiğin basık gibi dedi.Haftaya kadar bekleyelim normal sancın gelmezse suni sancıyla normal doğumu deneriz olmazsa sezaryene almak zorundayım artık dedi.Sizce suni sancıyı denemeli miyim?O kadar sancıyı çektikten sonra olmazsa sezaryen olmak istemiyorum açıkçası.
Amin canım inş. Etrafımdakilerde normal doğuma zorla diyorlar ama olmıycak gibiyse niye onca acıyı çekiyim diyorum.Hayırlısı dedik artık bakalım haftaya nolcak.Doktorun en iyisini bilir. Suni sancı ile açılacak gibiyse denersin. Ama hiç açılma yoksa boşuna acı çekmeye gerek yok. Hayırlısıyla gelsin bebeğin
Evet canım hurmayı duymuştum ben de hergün yiyorum ama bişey yok daha.Salı günü gidicez tekrar doktora bakalım. Bir de doğuma giderken meryem ana otu diye bişey varmış ondan için diyorlar duydun mu böyle bişey :)Canim Allah yardimcin olsun da bence suni sanciyi bi dene belki olur normal dogum olmasi ikiniz acisindan da iyi tabi saglik konusunda problem yoksa yoksa doktorlar onlar icin basit anneler icin zorulu surec olan sezeryani seciyorlar hep hurma yiyormusun bi ayete yaziyor son haftalarda hurma ye hem oksitosin agri yapar hem de acilmani saglar Allah kolaylik versin
herkese selam kızlar
doğum yapan akadaşlarım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarım sizde allahın izniyle sağlıklı bişekilde alın bebişlerinizi kucağınıza..
hamile kalmayı isteyen ve bekleyen arkadaşlarım inşallah en kısa zamanda sizdende güzel haberler alırız dualarımız sizinle..
bizim nil hanımda büyümeye devam ediyor bugün tam 4 ay 21 günlük olduk biz herşey çok güzel .
ben normal doğum yapamadım ama sezeryandanda inanılmaz memnunum..
bebeğim iyi allahaşükür bi sağlık sorunumuz yok ama en büyük sıkıntımız emme problemiydi ne yaptım ne ettimse malesef sütüm gelmedi
kızlar doğumdan sonra iyi dinlenin ve stres yapmayın benim gibi ben malesef dinlenemedim
3 gün boyunca hiç uyumadım tabi sonrasındada.
en önemli zaman zaten o 3 gündü çünkü annem yoktu hacca gitmişti ve ben malesef losalık falan yaşamadım açıkçası oyüzden siz siz olun loğsalığınızı mutlaka yaşayın..
benden size bitavsiye
cati muayenesi abarttiklari gibi degil sakin korkmayin kizlar kendinizi rahat birakin.kg takmamata calisiyorum ama nerdeee nefes alamiyorum resmen.neyse son zamanlarda daha cok kg aliniyor diyorlar ama normal yani yerse alirsinuz ben gibii
Ben iyice ağırlaştım. Paytak paytak yürüyorum neredeyse. İştahım da arttı. Eski yediğimle doymuyorum artık. Deha sık acıkıyorum. Eskiden ara öğünleri 1 kuru incir, 2-3 kayısı ya da cevizle yaparken şimdi canım daha fazla şey yemek istiyor
Bu son iki ay da geçsin gitsin istiyorum. Paşam beni öyle bir tekmeliyor, içerde bacağını öyle bir sürttürerek geriyor ki otur dışardan izle. Yoruyor onun bu hareketleri beni. Halsiz düştüm bugün. Daha ben gözümü açmadan başladı. Dan dan vuruyor, annesine acımıyor bile.Sonra ayağını tam kabimin ordaki kaburga kemiğine dayıyor. Çok acıyor o zaman. Bu çocuk erkenden çıkacak içerden galiba
Kızlar ben hala doğuramadım doğurucak gibi de değilimDün doktordaydık 1cm bile açılma yokmuş haftaya tekrar çağırdı.Çatı muayenesi oldum doktor pelvis kemiğin basık gibi dedi.Haftaya kadar bekleyelim normal sancın gelmezse suni sancıyla normal doğumu deneriz olmazsa sezaryene almak zorundayım artık dedi.Sizce suni sancıyı denemeli miyim?O kadar sancıyı çektikten sonra olmazsa sezaryen olmak istemiyorum açıkçası.
Sorma bizim paşa maşallah kıpır kıpır. Gücü kuvveti yerinde. Doktora bile öyle sıkı tekmeler salladı ki ayrıntılıda "çok güçlü vuruyor" dedi. Minik adamım dışarı çıkınca da babası gibi zıpır olursa yandığımın resmidircanım ben senin oğlunu çok merak ediyorum, hem erken hissettin bana göre hem de canını acıtıyor ve durmuyor paso... biraz zıpır olacak galiba Allah yardımcın olsun :) ben de kendimi ağırlaştım bilirdim ama dün havuzluhanda maşallah 4 saat gezdim :))
Sorma bizim paşa maşallah kıpır kıpır. Gücü kuvveti yerinde. Doktora bile öyle sıkı tekmeler salladı ki ayrıntılıda "çok güçlü vuruyor" dedi. Minik adamım dışarı çıkınca da babası gibi zıpır olursa yandığımın resmidir
4 saat gezebildiysen süper valla. Ben kızılayda 1 saat 4-5 mağazaya girdim çıktım, iflahım kesildi
Amin canım inş. Etrafımdakilerde normal doğuma zorla diyorlar ama olmıycak gibiyse niye onca acıyı çekiyim diyorum.Hayırlısı dedik artık bakalım haftaya nolcak.
Evet canım hurmayı duymuştum ben de hergün yiyorum ama bişey yok daha.Salı günü gidicez tekrar doktora bakalım. Bir de doğuma giderken meryem ana otu diye bişey varmış ondan için diyorlar duydun mu böyle bişey :)
Aktarlarda bulunuyormuş.Bende bikaç arkadaştan duymuştum doğuma gitmeden ılık suyun içine atılıyormuş o bitki suyun içinde açıldıkça rahimde açılıyormuş sonra 1çay bardağı içilip doğuma girildiğinde çok kolay oluyormuş doğum yani deneyenler böyle söyledi.Ben de denesem mi diye düşünüyorum ama benim doğumun başladığı yok ki sorun orda :))hayir cnm ilk defa senden duyuyorum nasil bisi mis ki o etkisi ne aktarlarda bulabilirmiyiz?
selam kizlar nasilsiniz ayseminnn pasasi dogmus haber veriyim dedim Allah bizlere de hayirli saglikli kolay dogumlar nasip etsin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?