herşeye rağmen tadını çıkar tatlım.
ben umuttan fırsat bulamıyorum maelesefsöylemesi ayıp wc ye bile gidemiyorum bütün gün aç kalıyorum çok yaramaz bi bebek
kızlar yarın doğuruyorum dün doktora gittim günüm geçtiği ve bebek ters olduğu için yarın sezaryanla bebeği alacaklar bana dua edin olurmu
kizlar ben daha dogurmadim.normal dogum yapicagim icin gunumun gelmesini bekliyorum.ben suaygiri gibi oldum 20 kg aldim oglum gayet saglikli kg en son 3 kg boyuda 50 cm di.butun hazirliklar bitti.heyecanla bekliyoruz.surekli evde uyuyup dinleniyorum.seastre oglun cok yakisikli massallah.eceli ne yapti resim koymamis daha.felsefe sanada kolay guzel dogumlar nasip etsin allahim.simdiden bebeginizi allah anali babali buyutsun.eeeeeee daha daha nasilsiniz bakayim
günaydın canım, ah sorma şu kilo olayı çok fena :) hep diyorum benim dr, herkes kendi gibi fit olsun, istiyor :) neyse son muayenemde bu konuyu sorunsuz atlattık :) senin h.hane değiştirme durumuna nasıl bir tepki verdi merak ediyorum açıkçası. bu arada farkında mısın bilmiyorum ama hasta sayısı çok arttı benim ilk başladığım dönemlere göre... nst sanırım zor değildir ama çatı muayenesi beni korkutuyor niyese zormuş gibi geliyor. tabi düşününce normal doğum isteyip daha çatı muayenesini takarsam nolur sonum bilmiyorum :))
eceli bence de kesin doğurdu ama müsait olamadı sanırım. neyse sağlıklı olsunlar da yazar elbet...
ahh canım ahh benim oğlum çok yaranaz bi bebek çok yoruyo benim ayrıca çokta sinirli 10 yaş yaşlandırdı şimdiden beni yorgunluktan ölüyorum hamileliğinin tadını çıkar tatlım
o takvimide bebeiş için olan takvimi yapıyoruz ya aynı yerden profili düzenle de ordan yap tatlım
kızlar yarın doğuruyorum dün doktora gittim günüm geçtiği ve bebek ters olduğu için yarın sezaryanla bebeği alacaklar bana dua edin olurmu
Aysem yakalamak ne mumkun seni masallah takma kilolari verirsin topac gibi dogacak senin bebisin ne guzel benim geriden geliyo bir hafta. Ee cati muayeen oldumu normal dedigigunw gore oldu nasil.bisey canin yandimi? Birde dr tahmini bi tarih verdimi dogum icin?kizlar ben daha dogurmadim.normal dogum yapicagim icin gunumun gelmesini bekliyorum.ben suaygiri gibi oldum 20 kg aldim oglum gayet saglikli kg en son 3 kg boyuda 50 cm di.butun hazirliklar bitti.heyecanla bekliyoruz.surekli evde uyuyup dinleniyorum.seastre oglun cok yakisikli massallah.eceli ne yapti resim koymamis daha.felsefe sanada kolay guzel dogumlar nasip etsin allahim.simdiden bebeginizi allah anali babali buyutsun.eeeeeee daha daha nasilsiniz bakayim
Cnm acikcasi tavri gayet sertlesti. Tabi en az on binlira maas alan birinin beni anlamasini beklemiyorumneyse zaten son birkac muayenmde cok bekleyip birde 5 dak bile surmryince esim gonul koydu ne oldu bu kadina bole die ama evet hinca hincti. Ve nedenini anlattigim halde tekrar gelirsen seni dogurtmam dedi biz esimle hep gidiyorduk ve cok matrak geciyordu cok samimi biri cok ariyorum o konuda ana cok donanimlii bi hast.dvn ediyorum son uc haftam zaten artik ah vah etmeye grk yok. Kavusmaj uzereyim kofte dudakli kizima Nst keyifli bisiy ama duyumlarima gore cati kontrolu ole diil ama sabirsiZlaniyorm. Cunku normal dogum yapmak cook istiyorum. Bu arada yalanci sancilarim basladi bakalim ne zaman tesrif edecek prenses... Bi belirtisi varmi diyorum kayinvalideme sen bize.ezber bozdurdun dio,vucudum sismedi yuzum sismedi lekelenmedim catlamadim ama hala kusuyorum ve mide yanginim hattt safhada...
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Doğum hikayeni ve güzel haberlerini bekliyoruzkızlar yarın doğuruyorum dün doktora gittim günüm geçtiği ve bebek ters olduğu için yarın sezaryanla bebeği alacaklar bana dua edin olurmu
Maşallah Aysem iyi kilo almışsın. Son aylarda daha çok alınıyor sanırım. Bebişine de yaramış aldığın kilolarkizlar ben daha dogurmadim.normal dogum yapicagim icin gunumun gelmesini bekliyorum.ben suaygiri gibi oldum 20 kg aldim oglum gayet saglikli kg en son 3 kg boyuda 50 cm di.butun hazirliklar bitti.heyecanla bekliyoruz.surekli evde uyuyup dinleniyorum.seastre oglun cok yakisikli massallah.eceli ne yapti resim koymamis daha.felsefe sanada kolay guzel dogumlar nasip etsin allahim.simdiden bebeginizi allah anali babali buyutsun.eeeeeee daha daha nasilsiniz bakayim
nasıl da yüzünden belli afacan olduğu :) cin gibi bakıyor maşallah :) canım kıyamam sana... aman sen kendine dikkat et artık hem onu hem kendini düşünmek durumundasın... emiyor mu?
Seastrem masallah size yorulursun tabi pehlivan olmus sesnin mavis. Rabbim vizede nasip etsin am yaramaz olmayanini hihihihi saka saka onu secemeyiz melek onlar napalim analik bole bisi kimi daha az kimi daha ck emekle buyutuyo yavrularini. Valla bebisimin kilosu dusuk teysesi gecen hafta 2600du ama umutu gorunce umutlanmamak elde diil dogan buyuyo emziriyor olmanin faydasi degil mi? gece uykulari nasil? nasil birakip gidicem kizimi ben ya iki gundur hayata kustum dusunmektenn:-(
tahmin etmiştim şaşırmadım açıkçası :) herkes haklı kendince. senin sebeplerin var sonuçta. onun açısından da sinir bir durum ama kabul etmek lazım :) boşver artık geride kaldı bunlar. ben sadece son tepkisini merak etmiştim o nedenle sordum..
yalancı sancı dediğin nasıl oluyor canım? bir anlatsana... ne güzel çatlamaman. ben çoktan başladım çatlamaya. hala kusman da çok ilginç ya...
Canim dr umu aglaya aglaya biraktim bu yuzdn asla tavsiye etmiyorum cok etkilendim ruyamda bile agavniye dogurttum kendimicatlaklarin icinde kakao yagi ama hakiki su beyaz guneslenirken surulenlerden ondan kullandim vazelinle bebe yagi surdum ama dr um bunlar onlem ciltle alakali dedi... Geleyim yalanci sancilara. 36. haftamda baslayan alt karnimda kesik gibi kisa sureli bir aci bu aralarda adet sancisi gibi duzensiz sancilar cnm
Gunaydin kizlar dogum yapacak olanlari Allah kurtarsin cabucak kolayca saglikli bir sekilde alsinlar ellerine tabi bizde Amin Su son 3 ay gecmek bilmiyor ya size de oyle geliyormu bilmiyorum ama bir an once gecse de sancim baslasa doguma gitsem diye bekliyorum:) Allaha sukur hic korkum yok normal dogumdan sonucta adi ustunde normal aciymis sanciymis kesilmeymis fazla takmiyorum sonucta sabreden zafere ulasir di mi:) Bende hic catlak yok genetik mis annemde de olmamis bende de yok cok sukur 7 bucuk ayligim ve sadece 9 kilo aldim son aylarda neler olur bilemem tabi ama onlari da cok takmiyorum bebis o kilolari aliyor muhakkak tabi biz de ona gore beslenip abartmasak hamilelikte gun sayanlar daha cok yazin da zaman gecsin en azindan paylasimlarimiz birbirimize yararli olsun kendinize iyi bakin kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?