slm kızlar ben 20 mart ta sezeryanla doğurdum şu kalabalık bitsin ayrıntıları anlatırım bebeşime ve bana dua edin edin olur mu
cook gecmis olsun canim sakin sakin birakma ben de 1 yil once pco oldugumu ogrendim hatirlarsan benden umutsuzu yoktu lafta ama icimde vardi Allaha inancim sonsuz en buyuk destegi dualarda buldum hala da oyle doktor pco dedigindeki umutsuz yuzunu hatirliyorum hala ve ben yilmadim cok kilolu olmamama ragmen pco gitsin diye zayifladim cok cabaladim esimi de kontrole goturdum pole yedim sogan kuru hep neten arastirdim ve cift cizgiyi gordum Allahima sukurler olsun Allah sizlere de yasatsin bu duyguyu hep dualarimdasiniz dedigim gibi sakin pesini birakma canim Allah yar ve yardimcin olsun Aminselam kızlar,öncelikle doğran bacişler sağlıkla büyütsünler inşallah bebişlerini.Hamile olanlarda ağlıkla kavuşsunlar bebişlerine,benim gibi hamile kalmak isteyen ve zorlu yollardan geçenlere de Allah ım sabır ve kolaylıklar versin inşallah....
kızlar, beyin anjiyosu ve hipofiz MR larım temiz çıktı çok şükür.8 mm lik şeyin kan poıhtısı olduğunu söyledi doktor.kan sulandırıcı kullandığım için bi sorun teşkil etmiyor dedi.Prolaktinim yüksek olduğu için de dostinex e başladım yine.4 ay sonra kontrole gel dedi.İlacı içtiğim içinde beni ayrıca beyin cerrahına yönlendirdi nöroloji.Beraber takip edelim dedi...Kızlar dün başka bir doktora gittim..tüm tahlillerimi falan göstermek için gittim.Halamların sürekli gittiği bi doktor.tecrübeli.yaşlı bi doktordu.gittiğim özel doktorların etmediği şekilde beni derinlemesine muayane etti vallabu seferde rahim ağzında yara varmış adam yarayı kanattı ve bana gösterdi.tüm sonuçlar çıkınca yarayı ya yakıcaz dedi yada alıcaz dedi..smear testi aldı.hormon testleri yaptırdı yeniden.sağ yumurtalıkta PKO var dedi ama adetle atılabilir belki dedi.ayrıca prolaktin yüksek diye göğüslerimi sıktı renkli sıvı geliyormu die baktı çok canım yandı valla.adam tüylenmelerimi bile detaylı şekilde sordu....Dün resmen şoka uğradım.Çok moralim bozuldu.Niye herşey benim başıma geliyo die çok üzüldüm Allah ım beni sınıyo diye düşünüyorum artık.ama gücüm kalmadı gerçekten.artık bebekten vazgeçmeye başladım sanırım.çünkü her doktora gidişimde mutlaka bi sorun yaşıyorum.işte böyle kızlar Allah ım yardımcımız olsun inşallah.ne kadar zorlu süreçlerden geçiyoruz.hem sabrımız hemde umudumuz azalıyo
kendinize iyi bakın öpüyorum çok
selam kızlar negüzel şeyler bunlar doğum yapan arkadaşlarım güle güle büyütün bızdıkları yapıcaklarada kolaylıklar diliyorum..
yanlız anlayamadığum bişey var bi arkadaşımıza suni sancı verilecekmiş hemde normal doğum yapamıyacağını bile bile
bu nasıl prosödür ben anlamadım madem yapamıyacak ozaman neden direk sezeryana almıylolarki ikisinide çektiriyolar..
slm kızlar umut sünnet olucak Allh ın izniyle dua edin bişey çıkmasın sünnet sırasında pipisinden içeri bişey sokucaklar bi sorun çıkarsa uzun bi tedavi süreci bizi bekliyo
geçmiş olsun canım Allah ayrdımcısı olsun umut beyin...sorunmu var canım neden bukadar erken sünnet oluyor..
İnşallah sıkıntısız atlatırsınız canım.slm kızlar umut sünnet olucak Allh ın izniyle dua edin bişey çıkmasın sünnet sırasında pipisinden içeri bişey sokucaklar bi sorun çıkarsa uzun bi tedavi süreci bizi bekliyo
Amin canım. Böyle güzel bir duaya canı gönülden amin diyorum. Senin bebek planların ne oldu bu arada?s.a kızlarr
herzaman yazamasamda yazdıklarınızı mutlaka okuyorum sevinçlerinizle seviniyor kederlerinizle üzülüyorum...Rabbim hereye kadir kimse ümidini kaybetmesin...doqum yapan arkadaşalr bebişlerini saqlıkla büyütsünler doqum yapacak olan arkadaşlarda bebeklerini saqlıkla kucaklarına alsınlar...bebek için bekleyenlerde inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürler Rabbim bekletmesin amin..
selam kızlar,öncelikle doğran bacişler sağlıkla büyütsünler inşallah bebişlerini.Hamile olanlarda ağlıkla kavuşsunlar bebişlerine,benim gibi hamile kalmak isteyen ve zorlu yollardan geçenlere de Allah ım sabır ve kolaylıklar versin inşallah....
kızlar, beyin anjiyosu ve hipofiz MR larım temiz çıktı çok şükür.8 mm lik şeyin kan poıhtısı olduğunu söyledi doktor.kan sulandırıcı kullandığım için bi sorun teşkil etmiyor dedi.Prolaktinim yüksek olduğu için de dostinex e başladım yine.4 ay sonra kontrole gel dedi.İlacı içtiğim içinde beni ayrıca beyin cerrahına yönlendirdi nöroloji.Beraber takip edelim dedi...Kızlar dün başka bir doktora gittim..tüm tahlillerimi falan göstermek için gittim.Halamların sürekli gittiği bi doktor.tecrübeli.yaşlı bi doktordu.gittiğim özel doktorların etmediği şekilde beni derinlemesine muayane etti vallabu seferde rahim ağzında yara varmış adam yarayı kanattı ve bana gösterdi.tüm sonuçlar çıkınca yarayı ya yakıcaz dedi yada alıcaz dedi..smear testi aldı.hormon testleri yaptırdı yeniden.sağ yumurtalıkta PKO var dedi ama adetle atılabilir belki dedi.ayrıca prolaktin yüksek diye göğüslerimi sıktı renkli sıvı geliyormu die baktı çok canım yandı valla.adam tüylenmelerimi bile detaylı şekilde sordu....Dün resmen şoka uğradım.Çok moralim bozuldu.Niye herşey benim başıma geliyo die çok üzüldüm Allah ım beni sınıyo diye düşünüyorum artık.ama gücüm kalmadı gerçekten.artık bebekten vazgeçmeye başladım sanırım.çünkü her doktora gidişimde mutlaka bi sorun yaşıyorum.işte böyle kızlar Allah ım yardımcımız olsun inşallah.ne kadar zorlu süreçlerden geçiyoruz.hem sabrımız hemde umudumuz azalıyo
kendinize iyi bakın öpüyorum çok
evet cnm ben yurt disinda yasiyorum burda da ayni sistem ancak acil olucak ki suni sanci veriyorlar yoksa suni sanci bile yasak burda surekli egil kalk yapiyorlar top uzreinde ziplatiyorlar acilman icin sezeryan da en son care buyuk bir yuzdesi normal dogum agrilar normal basliyor hicbir tibbi mudale olmuyor tek mudale eger yeterince alan yoksa bebegin cikisina kesik oluyor o da iyi ki oluyor yoksa olur olmaz patlamandan sa bilincli kesik daha iyi ben baya bi arastirdim burasi icin ancak tansiyon da degisim olursa sezeryana aliyorlar ya ben herseyi goze aldim herkeze de bunu tafsi ederim asil zorlu surec o hastaneye gidene kadar gittikten sonra si zaten o olayin icindesin sakin korkmayin korku dogumu uzatiyormus sadece agriniz oldugunda ikinin bi yere tutnup destek alin ve sakin kotu seyler dusunmeyin bi pskolok bana eger dogum korkulucak kadar zor olsa kimse ikinci cocugu dusunmezdi demisti ve dogum aninda kendinizi bebeginizle beraber bir cicek bahcesinde hayal edin onu hissetmeye gozeriniz kapali bir sekilde kokusunu beklemeye baslayin Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikli evlatlar getirelim dunyaya optumm:)
slm kızlar umut sünnet olucak Allh ın izniyle dua edin bişey çıkmasın sünnet sırasında pipisinden içeri bişey sokucaklar bi sorun çıkarsa uzun bi tedavi süreci bizi bekliyo
canım ya ne güzel anlatmışsın inşallah o anda da bu duygulara sahip oluruz. ben şu anda araştırmaya bile korkuyorum. yarın dr. kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle gelirim ben de. hazırlıkları gördükçe mutlu oluyorum gelsin istiyorum ama o süreçler beni korkutuyor işte. aklıma gelince oturup ağlayasım geliyor o zamana kadar rahatlamam lazım mutlaka...
Ah canim sorma hele su kahbuslar felaket su hamilelik doneminden faydalanip korku filmi senaryolari yazmaya baslasam koseyi doneriznasil kotu ruyalar polis hirsiz aksiyon bunlardan bir an once kurtulup sadece mini minacik bi insanin uykumu bozmasini istiyorum:) Allah yardimcimiz olsun benim de haftaya kontrolum var kizimin ilk once saglikli oldugunu ogrenip sonra da tombulasmaya baslayan yuzunu gormek icin sabirsizlaniyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun Amin
senaristler fikirlerini hamilelerden alıyorlar bence :)) hayatımda hiç görmediğim enteresanlıklarla dolu rüyalar görüyorum. oturup düşünsem aklıma gelmez o derece :)) hadi bakalım inşallah güzel haberlerle geliriz :)
amin canim ama yazin arada ya laflayalim hem son aylar evde hic gecmiyor laflariz en azindan:)
çok geçmiş olsun canımsaol canım
israr yolu enfeksiyonu geçirmişti birde kesik kesik işiyo dr enfeksiyon geçirdiği için sünnet olması gerekiyor dedi ben zaten istiyodum sünnet olmasını ama korkmaya başladım
İnşallah sıkıntısız atlatırsınız canım.
Amin canım. Böyle güzel bir duaya canı gönülden amin diyorum. Senin bebek planların ne oldu bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?