Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

cook gecmis olsun canim sakin sakin birakma ben de 1 yil once pco oldugumu ogrendim hatirlarsan benden umutsuzu yoktu lafta ama icimde vardi Allaha inancim sonsuz en buyuk destegi dualarda buldum hala da oyle doktor pco dedigindeki umutsuz yuzunu hatirliyorum hala ve ben yilmadim cok kilolu olmamama ragmen pco gitsin diye zayifladim cok cabaladim esimi de kontrole goturdum pole yedim sogan kuru hep neten arastirdim ve cift cizgiyi gordum Allahima sukurler olsun Allah sizlere de yasatsin bu duyguyu hep dualarimdasiniz dedigim gibi sakin pesini birakma canim Allah yar ve yardimcin olsun Amin

selam kızlar negüzel şeyler bunlar doğum yapan arkadaşlarım güle güle büyütün bızdıkları yapıcaklarada kolaylıklar diliyorum..
yanlız anlayamadığum bişey var bi arkadaşımıza suni sancı verilecekmiş hemde normal doğum yapamıyacağını bile bile
bu nasıl prosödür ben anlamadım madem yapamıyacak ozaman neden direk sezeryana almıylolarki ikisinide çektiriyolar..

hayaletim casperim dualarım seninle ben inanıyorum en kısa zamanda alıcaz seninde güzel haberlerini herşeyde bi hayır vardır canım..
hem senin bebiş çok kıymetliolacak..

geçmiş olsun casperim dualarım seninle morelini bozma hiç Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde hamiş kalıp bebişini kucağına alıcaksın

evet cnm ben yurt disinda yasiyorum burda da ayni sistem ancak acil olucak ki suni sanci veriyorlar yoksa suni sanci bile yasak burda surekli egil kalk yapiyorlar top uzreinde ziplatiyorlar acilman icin sezeryan da en son care buyuk bir yuzdesi normal dogum agrilar normal basliyor hicbir tibbi mudale olmuyor tek mudale eger yeterince alan yoksa bebegin cikisina kesik oluyor o da iyi ki oluyor yoksa olur olmaz patlamandan sa bilincli kesik daha iyi ben baya bi arastirdim burasi icin ancak tansiyon da degisim olursa sezeryana aliyorlar ya ben herseyi goze aldim herkeze de bunu tafsi ederim asil zorlu surec o hastaneye gidene kadar gittikten sonra si zaten o olayin icindesin sakin korkmayin korku dogumu uzatiyormus sadece agriniz oldugunda ikinin bi yere tutnup destek alin ve sakin kotu seyler dusunmeyin bi pskolok bana eger dogum korkulucak kadar zor olsa kimse ikinci cocugu dusunmezdi demisti ve dogum aninda kendinizi bebeginizle beraber bir cicek bahcesinde hayal edin onu hissetmeye gozeriniz kapali bir sekilde kokusunu beklemeye baslayin Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikli evlatlar getirelim dunyaya optumm:)

Casper bu kadar zorluğun ardından mutlak çok büyük lütuflar gelecek, çok büyük ikramlar olacak sana. Hiç umudunu kaybetme. Allahın izniyle bunları da aşarsın. Buradan senin güzel haberlerini duymak, gül kokulu yavrunun resmini görmek için sabırsızlanıyorum

slm kızlar umut sünnet olucak Allh ın izniyle dua edin bişey çıkmasın sünnet sırasında pipisinden içeri bişey sokucaklar bi sorun çıkarsa uzun bi tedavi süreci bizi bekliyo

s.a kızlarr
herzaman yazamasamda yazdıklarınızı mutlaka okuyorum sevinçlerinizle seviniyor kederlerinizle üzülüyorum...Rabbim hereye kadir kimse ümidini kaybetmesin...doqum yapan arkadaşalr bebişlerini saqlıkla büyütsünler doqum yapacak olan arkadaşlarda bebeklerini saqlıkla kucaklarına alsınlar...bebek için bekleyenlerde inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürler Rabbim bekletmesin amin..

slm kızlar umut sünnet olucak Allh ın izniyle dua edin bişey çıkmasın sünnet sırasında pipisinden içeri bişey sokucaklar bi sorun çıkarsa uzun bi tedavi süreci bizi bekliyo

geçmiş olsun canım Allah ayrdımcısı olsun umut beyin...sorunmu var canım neden bukadar erken sünnet oluyor..

geçmiş olsun canım Allah ayrdımcısı olsun umut beyin...sorunmu var canım neden bukadar erken sünnet oluyor..

saol canım
israr yolu enfeksiyonu geçirmişti birde kesik kesik işiyo dr enfeksiyon geçirdiği için sünnet olması gerekiyor dedi ben zaten istiyodum sünnet olmasını ama korkmaya başladım

İnşallah sıkıntısız atlatırsınız canım.
Amin canım. Böyle güzel bir duaya canı gönülden amin diyorum. Senin bebek planların ne oldu bu arada?

canım benim daha dün aklımdaydın noldu bu kız diye düşündüm. haklısın zorlu bir süreçten geçiyorsun Rabbim beterinden saklasın, evladına da tez zamanda hayırlısı ile kavuştursun inşallah. düşündüğünde tek tek hepsi aşılacak şeyler çok şükür büyük bir sorunun yok, sıkıntılı olan ise hepsinin bir araya gelmiş olması... dertler tek tek geldi topluca gider de bebeğin gelir inşallah. Rabbim yardımcın olsun. güzel haberlerini bekliyorum canım.

canım ya ne güzel anlatmışsın inşallah o anda da bu duygulara sahip oluruz. ben şu anda araştırmaya bile korkuyorum. yarın dr. kontrolümüz var inşallah güzel haberlerle gelirim ben de. hazırlıkları gördükçe mutlu oluyorum gelsin istiyorum ama o süreçler beni korkutuyor işte. aklıma gelince oturup ağlayasım geliyor o zamana kadar rahatlamam lazım mutlaka...

kolaycacık atlatırsınız inşallah canım. erkeklerde bir de bu var işte, aslında ben de doğar doğmaz düşünüyorum ama babamız istemiyor. yoksa hepsi bir kere de biter giderdi. sorunsuz atlatırsınız inşallah canım.

Ah canim sorma hele su kahbuslar felaket su hamilelik doneminden faydalanip korku filmi senaryolari yazmaya baslasam koseyi doneriz nasil kotu ruyalar polis hirsiz aksiyon bunlardan bir an once kurtulup sadece mini minacik bi insanin uykumu bozmasini istiyorum:) Allah yardimcimiz olsun benim de haftaya kontrolum var kizimin ilk once saglikli oldugunu ogrenip sonra da tombulasmaya baslayan yuzunu gormek icin sabirsizlaniyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun Amin

senaristler fikirlerini hamilelerden alıyorlar bence :)) hayatımda hiç görmediğim enteresanlıklarla dolu rüyalar görüyorum. oturup düşünsem aklıma gelmez o derece :)) hadi bakalım inşallah güzel haberlerle geliriz :)

amin canim ama yazin arada ya laflayalim hem son aylar evde hic gecmiyor laflariz en azindan:)

saol canım
israr yolu enfeksiyonu geçirmişti birde kesik kesik işiyo dr enfeksiyon geçirdiği için sünnet olması gerekiyor dedi ben zaten istiyodum sünnet olmasını ama korkmaya başladım
çok geçmiş olsun canım hiç korkma küçük bebekler daha çabuk iyileşiyorlar Rabbimizin izniyle güzel geçer inşallah...operasyon ne zaman bu arada?
İnşallah sıkıntısız atlatırsınız canım.

Amin canım. Böyle güzel bir duaya canı gönülden amin diyorum. Senin bebek planların ne oldu bu arada?

tatlım geçen ay korunmayı bıraktık klomen ve ç.iqnesi kullandım ilk defa reqlim 4 gün gecikti 2 gün önce reql oldum...biraz fazlaca kanamam var...sanırım ilaç tedavisi aqır geldi...bundan sonrasında doktor ve tedavi düşünmüyorum Rabbim hayırlı kıldıysa uygun gördüqü zamanda inşallah verir bebişimi...önce hayırlı ve saqlıklı olsun tabiki ama eşimle birlikte bir kızımızın olmasını çok istiyoruz..Rabbim gönlümüze göre verir inşallah amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…