Allah yardımcın olsun canım. catı muayenesi zor demek... neyse artık zoru kolay düşünme vakti değil sanırım :) hadi bakalım senden şöyle kolay yapılmış bir doğum hikayesi bekliyoruz :)
yavrular ben geldım uzuuun zaman oldu ama guzel haberlerle geldım evveet canlarım 1 mart saat 10 45 te oglumu sezaryenle kucagıma aldım ama cok zor bır dogum gecırdım ölüyordum uzunca yazmak ısterdım ama komsudan gırdım 2 dakka ayıp olmasın kısaca yazayım bebegımı hemen aldılar ama benım mınyon olusum bebegın kılolu olusu bende rahım agzı varısler olusturmus uklutrosonla gorulmuyorlarmıs ve dogum sırasına patlama yaptılar 4 tane parmak buyuklugunde varıs ben ılk duydum sız duydunuzmu bılmem bırden dogumhane kan ıcınde kaldı herkeste bır kosusturma benım belden asası uyusuk bısıler dönuyor ama anlamıyorum anestesı uzmanına sordum hayırdır bu ne kosusturma dıye önemlı bısı yok dedı sadece kan lazım dedı kan merkezlerı arandı pozıtıf olama sebebıyle eşimden ve görümcemden sıcak kan alındı yanı bu dunyada yıyecek lokmam varmıs yoksa dr senı kurtaramıyabılırdık dedı veb sonrada depresyona gırdım ılac alıyorum aglamaktan geberıyorum ölseydim bebegım ne olacaktı yok öyle yok böyle sonra dıyorumkı kendıme be gerızekalı aha işte ölmedın sagsın bebegın ynında falan fılan işte böyle 3 gun kaldık hastanede sonra cıktık bebegım 4 200 kg boy 55 sntım sonra eve cıktık sarılık gecırdık 1 gun hastnee kaldık ama dr gerek yok dedı bebek buyuk oldugu ıcın atlatır dedı ama ben evham yapınca tamam 1 gece kal dedı neyse sonra yok gazı yok kabızlıgı ALLAHa şikayet olmasın ama dertlerı daha cok bugunde 2.aşısını yaptırdık kılosu 5 kılo olmus boyusa 58 MAŞALLAH resmını koyarım ama komsudan gırıdgım ıcın olmuyor benım hala netım yokaslında yazmak ıstedıgım ne cok sey var ama dedım ya inşallah zamanım olunca yzarım sızı meraktan kurtarayım dedım RABBIM herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın dualar cok önemlı arkadaslar ben hatımlerle dualarla gırdım doguma allah kımseye yasatmasın yanı canlar devlet hastanelerı hala normal dogum dıye ısrar edıyor bana eger ben normal dogum yapsaydım varya yıne allah bılır ama ölürdüm özel hastanelerde yamakta bır guzel oluyor 972 lıra ya cıktım hastaneden saglık olsun evett hadı ben kacar sızlerı cok özledım kendınıze ıyıce bakın
slm kızlar sizden dua istiyorum umut için sanırım kalbinde büyüme varmış çok canım sıkıldı yarın kardiyoloji dr görücek du edin ne olur bişey çıkmasın
canım nereden çıktı şimdi nasıl şüphelendiler ki? inşallah bişey çıkmaz canım. sağlıklı haberlerini bekliyoruz.
slm kızlar sizden dua istiyorum umut için sanırım kalbinde büyüme varmış çok canım sıkıldı yarın kardiyoloji dr görücek du edin ne olur bişey çıkmasın
umut yoğun bakımdayken tansiyonu yükselmişti dr da üniversiteye götürmemi söylemişti filim felan çekildi orda çıktı tatlım yarında kardiyoloji dr görücek bakalım inş bişey yoktur morelim çok bozuk kaç gündür
Canım bebeklerde bu tür durumlar oluyor galiba. Benim de yeğenime böbrekte büyüme var dediler hamileyken sonra kontrol ettiler sürekli. Bir şey çıkmadı. İnşallah bebeğinde bir sorun çıkmazslm kızlar sizden dua istiyorum umut için sanırım kalbinde büyüme varmış çok canım sıkıldı yarın kardiyoloji dr görücek du edin ne olur bişey çıkmasın
cook gecmis olsun canim sakin sakin birakma ben de 1 yil once pco oldugumu ogrendim hatirlarsan benden umutsuzu yoktu lafta ama icimde vardi Allaha inancim sonsuz en buyuk destegi dualarda buldum hala da oyle doktor pco dedigindeki umutsuz yuzunu hatirliyorum hala ve ben yilmadim cok kilolu olmamama ragmen pco gitsin diye zayifladim cok cabaladim esimi de kontrole goturdum pole yedim sogan kuru hep neten arastirdim ve cift cizgiyi gordum Allahima sukurler olsun Allah sizlere de yasatsin bu duyguyu hep dualarimdasiniz dedigim gibi sakin pesini birakma canim Allah yar ve yardimcin olsun Amin
hayaletim casperim dualarım seninle ben inanıyorum en kısa zamanda alıcaz seninde güzel haberlerini herşeyde bi hayır vardır canım..
hem senin bebiş çok kıymetliolacak..
geçmiş olsun casperim dualarım seninle morelini bozma hiç Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde hamiş kalıp bebişini kucağına alıcaksın
Casper bu kadar zorluğun ardından mutlak çok büyük lütuflar gelecek, çok büyük ikramlar olacak sana. Hiç umudunu kaybetme. Allahın izniyle bunları da aşarsın. Buradan senin güzel haberlerini duymak, gül kokulu yavrunun resmini görmek için sabırsızlanıyorum
canım benim daha dün aklımdaydın noldu bu kız diye düşündüm. haklısın zorlu bir süreçten geçiyorsun Rabbim beterinden saklasın, evladına da tez zamanda hayırlısı ile kavuştursun inşallah. düşündüğünde tek tek hepsi aşılacak şeyler çok şükür büyük bir sorunun yok, sıkıntılı olan ise hepsinin bir araya gelmiş olması... dertler tek tek geldi topluca gider de bebeğin gelir inşallah. Rabbim yardımcın olsun. güzel haberlerini bekliyorum canım.
Kızlarrr biz geldikkk :) Ama bu sefer oğluşum karnımda değil kucağımda :) Allahıma şükürler olsun dualarımızı kabul etti ve oğlum doktoru utandırdı. Perşembe günü yatış yapıcaktık suni sancı istemiyordum nitekimde öyle oldu. Çarşamba 17:30 gibi suyum geldi doktoru aradık hastaneye gelin dedi. banyomu falan yaptıktan sonra çıktık ama sancım falan yoktu.Yatışımızı yaptılar muayene ettiler hiç açılma falan yok.saat 21:30 gibi hafiften sancılarım gelmeye başladı bütün gece sancılar devam etti allahtan açılmam çabuk ilerledi sabah 07:00 gibi de suni sancı taktılar ama kendi sancılarımda çok olduğu için ikisinin arasında pek bi fark göremedim. Hemşirelere kaç kere sezaryene alın beni dediğimi hatırlamıyorum bile :) Ve nihayet 28.03.2013 saat 09:07 de normal doğumla oğlumu kucağıma almak nasip oldu. 12 saat sancı çektim evet zordu çok zor geçti ama bu kadar zor olmasaydı bu kadar tatlı olmazdı heralde. Şimdi evimizdeyiz ve birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok şükür atlattık.Allah doğum bekleyenlerin yardımcısı olsun unutmayın o acılar sadece o anlık o kokuyu içinize çektiğiniz zaman siliniyor tüm acılar. Allahım herkese bu tarifsiz duyguyu tatmayı nasip eylesin inş.
yavrular ben geldım uzuuun zaman oldu ama guzel haberlerle geldım evveet canlarım 1 mart saat 10 45 te oglumu sezaryenle kucagıma aldım ama cok zor bır dogum gecırdım ölüyordum uzunca yazmak ısterdım ama komsudan gırdım 2 dakka ayıp olmasın kısaca yazayım bebegımı hemen aldılar ama benım mınyon olusum bebegın kılolu olusu bende rahım agzı varısler olusturmus uklutrosonla gorulmuyorlarmıs ve dogum sırasına patlama yaptılar 4 tane parmak buyuklugunde varıs ben ılk duydum sız duydunuzmu bılmem bırden dogumhane kan ıcınde kaldı herkeste bır kosusturma benım belden asası uyusuk bısıler dönuyor ama anlamıyorum anestesı uzmanına sordum hayırdır bu ne kosusturma dıye önemlı bısı yok dedı sadece kan lazım dedı kan merkezlerı arandı pozıtıf olama sebebıyle eşimden ve görümcemden sıcak kan alındı yanı bu dunyada yıyecek lokmam varmıs yoksa dr senı kurtaramıyabılırdık dedı veb sonrada depresyona gırdım ılac alıyorum aglamaktan geberıyorum ölseydim bebegım ne olacaktı yok öyle yok böyle sonra dıyorumkı kendıme be gerızekalı aha işte ölmedın sagsın bebegın ynında falan fılan işte böyle 3 gun kaldık hastanede sonra cıktık bebegım 4 200 kg boy 55 sntım sonra eve cıktık sarılık gecırdık 1 gun hastnee kaldık ama dr gerek yok dedı bebek buyuk oldugu ıcın atlatır dedı ama ben evham yapınca tamam 1 gece kal dedı neyse sonra yok gazı yok kabızlıgı ALLAHa şikayet olmasın ama dertlerı daha cok bugunde 2.aşısını yaptırdık kılosu 5 kılo olmus boyusa 58 MAŞALLAH resmını koyarım ama komsudan gırıdgım ıcın olmuyor benım hala netım yokaslında yazmak ıstedıgım ne cok sey var ama dedım ya inşallah zamanım olunca yzarım sızı meraktan kurtarayım dedım RABBIM herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın dualar cok önemlı arkadaslar ben hatımlerle dualarla gırdım doguma allah kımseye yasatmasın yanı canlar devlet hastanelerı hala normal dogum dıye ısrar edıyor bana eger ben normal dogum yapsaydım varya yıne allah bılır ama ölürdüm özel hastanelerde yamakta bır guzel oluyor 972 lıra ya cıktım hastaneden saglık olsun evett hadı ben kacar sızlerı cok özledım kendınıze ıyıce bakın
canım gözün aydın Allah saqlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlarrr biz geldikkk :) Ama bu sefer oğluşum karnımda değil kucağımda :) Allahıma şükürler olsun dualarımızı kabul etti ve oğlum doktoru utandırdı. Perşembe günü yatış yapıcaktık suni sancı istemiyordum nitekimde öyle oldu. Çarşamba 17:30 gibi suyum geldi doktoru aradık hastaneye gelin dedi. banyomu falan yaptıktan sonra çıktık ama sancım falan yoktu.Yatışımızı yaptılar muayene ettiler hiç açılma falan yok.saat 21:30 gibi hafiften sancılarım gelmeye başladı bütün gece sancılar devam etti allahtan açılmam çabuk ilerledi sabah 07:00 gibi de suni sancı taktılar ama kendi sancılarımda çok olduğu için ikisinin arasında pek bi fark göremedim. Hemşirelere kaç kere sezaryene alın beni dediğimi hatırlamıyorum bile :) Ve nihayet 28.03.2013 saat 09:07 de normal doğumla oğlumu kucağıma almak nasip oldu. 12 saat sancı çektim evet zordu çok zor geçti ama bu kadar zor olmasaydı bu kadar tatlı olmazdı heralde. Şimdi evimizdeyiz ve birbirimize alışmaya çalışıyoruz çok şükür atlattık.Allah doğum bekleyenlerin yardımcısı olsun unutmayın o acılar sadece o anlık o kokuyu içinize çektiğiniz zaman siliniyor tüm acılar. Allahım herkese bu tarifsiz duyguyu tatmayı nasip eylesin inş.
ecelimmm çok geçmiş olsun canım çok zor bir doqum geçirmişsin neyseki hayırlısıyla atlatmışsın minik oqluşun seninle artık saqlıkla büyüt canımyavrular ben geldım uzuuun zaman oldu ama guzel haberlerle geldım evveet canlarım 1 mart saat 10 45 te oglumu sezaryenle kucagıma aldım ama cok zor bır dogum gecırdım ölüyordum uzunca yazmak ısterdım ama komsudan gırdım 2 dakka ayıp olmasın kısaca yazayım bebegımı hemen aldılar ama benım mınyon olusum bebegın kılolu olusu bende rahım agzı varısler olusturmus uklutrosonla gorulmuyorlarmıs ve dogum sırasına patlama yaptılar 4 tane parmak buyuklugunde varıs ben ılk duydum sız duydunuzmu bılmem bırden dogumhane kan ıcınde kaldı herkeste bır kosusturma benım belden asası uyusuk bısıler dönuyor ama anlamıyorum anestesı uzmanına sordum hayırdır bu ne kosusturma dıye önemlı bısı yok dedı sadece kan lazım dedı kan merkezlerı arandı pozıtıf olama sebebıyle eşimden ve görümcemden sıcak kan alındı yanı bu dunyada yıyecek lokmam varmıs yoksa dr senı kurtaramıyabılırdık dedı veb sonrada depresyona gırdım ılac alıyorum aglamaktan geberıyorum ölseydim bebegım ne olacaktı yok öyle yok böyle sonra dıyorumkı kendıme be gerızekalı aha işte ölmedın sagsın bebegın ynında falan fılan işte böyle 3 gun kaldık hastanede sonra cıktık bebegım 4 200 kg boy 55 sntım sonra eve cıktık sarılık gecırdık 1 gun hastnee kaldık ama dr gerek yok dedı bebek buyuk oldugu ıcın atlatır dedı ama ben evham yapınca tamam 1 gece kal dedı neyse sonra yok gazı yok kabızlıgı ALLAHa şikayet olmasın ama dertlerı daha cok bugunde 2.aşısını yaptırdık kılosu 5 kılo olmus boyusa 58 MAŞALLAH resmını koyarım ama komsudan gırıdgım ıcın olmuyor benım hala netım yokaslında yazmak ıstedıgım ne cok sey var ama dedım ya inşallah zamanım olunca yzarım sızı meraktan kurtarayım dedım RABBIM herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın dualar cok önemlı arkadaslar ben hatımlerle dualarla gırdım doguma allah kımseye yasatmasın yanı canlar devlet hastanelerı hala normal dogum dıye ısrar edıyor bana eger ben normal dogum yapsaydım varya yıne allah bılır ama ölürdüm özel hastanelerde yamakta bır guzel oluyor 972 lıra ya cıktım hastaneden saglık olsun evett hadı ben kacar sızlerı cok özledım kendınıze ıyıce bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?