Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Allahım analı babalı büyütmk nasip etsin tatlım

slm kızlar sizden dua istiyorum umut için sanırım kalbinde büyüme varmış çok canım sıkıldı yarın kardiyoloji dr görücek du edin ne olur bişey çıkmasın

slm kızlar sizden dua istiyorum umut için sanırım kalbinde büyüme varmış çok canım sıkıldı yarın kardiyoloji dr görücek du edin ne olur bişey çıkmasın

canım nereden çıktı şimdi nasıl şüphelendiler ki? inşallah bişey çıkmaz canım. sağlıklı haberlerini bekliyoruz.

canım nereden çıktı şimdi nasıl şüphelendiler ki? inşallah bişey çıkmaz canım. sağlıklı haberlerini bekliyoruz.

umut yoğun bakımdayken tansiyonu yükselmişti dr da üniversiteye götürmemi söylemişti filim felan çekildi orda çıktı tatlım yarında kardiyoloji dr görücek bakalım inş bişey yoktur morelim çok bozuk kaç gündür

Allah bebisimizi korusun canim benim iyi dusun iyi olsun bisi olmaz merak etme hayirli haberlerini bekliyoruz

doğum sonrasında sanırım değil mi? inşallah bişey çıkmaz canım.

Canım bebeklerde bu tür durumlar oluyor galiba. Benim de yeğenime böbrekte büyüme var dediler hamileyken sonra kontrol ettiler sürekli. Bir şey çıkmadı. İnşallah bebeğinde bir sorun çıkmaz

pembişim Allah razı olsun canım.Minik yavruşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)

hayaletim casperim dualarım seninle ben inanıyorum en kısa zamanda alıcaz seninde güzel haberlerini herşeyde bi hayır vardır canım..
hem senin bebiş çok kıymetliolacak..

Gülden cim,Allah razı olsun canım.Minik prensesini ve seni öpüyorum :)

geçmiş olsun casperim dualarım seninle morelini bozma hiç Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde hamiş kalıp bebişini kucağına alıcaksın

seastrem,Allah razı olsun canım.Minik yavruşun için bolca dua edicem.Allah ım onu saklasın korusun.Bir ömür mutlulukla yaşayın inşallah.öpüyorum sizi.

pericim,Allah razı olsun canımm.Çok öpüyorum :)

deroşumm canım.Allah razı olsun.İnşallah dualarımızla birbirimize Allah tan şifa dileyelim.çok öpüyorum canım :)

Gözün aydın olsun canım.Allah ım oğluşunla birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin canım.

ecelicimmm çok sevindim canım.Gözün aydın olsun.Minik paşan ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin güzel Allah ım.öpüyorum ikinizide :))

canım Allah ım yardımcınız olsun.İnşallah herşey yolunda olacak.Dualarımız UMUT paşa için.

canım gözün aydın Allah saqlıkla büyütmeyi nasip etsin
ecelimmm çok geçmiş olsun canım çok zor bir doqum geçirmişsin neyseki hayırlısıyla atlatmışsın minik oqluşun seninle artık saqlıkla büyüt canım

tatlım sakin ol inşallah bişey yoktur dualarımız seninle drden gelince hemen yaz merak ederiz cnm..

canım nedir son durumun yazmamışsın? biraz bilgi ver kendinden yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…