Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

merhaba kızlar bır sorum olcak hamılelere vıtamın ilacı olarak ne kullanıyosunuz

ben elevit kullaniyorum canim hatta ilacta dogumdan sonra bile emizirdiginiz surece kullanin yaziyor vitamin deposu onun disinda baliktan tiksindigim icin omega 3 balik yagi kapsulu iciyorum her gun 1 tane

Kızlar korktuğum başıma geldi bugün doktordaydık perşembe sabah 5te yatışımız yapılacak önce prosedür gereği suni sancı verilecekmiş büyük ihtimalle suni sancıyla olmıycak sonra da sezaryene alıcaklar boşu boşuna o sancıyı çekicem yani ( Dualarınızı eksik etmeyin...

Senin bebiş daha gelmedi mi canım. Keyfi çok iyi galiba orada. Sezeryanı hemen yapmıyorlar artık, önce suni sancı ile normal doğumun olup olmayacağına bakıyorlar. Ama doktorun bilirdi az çok suni sancının sende ne kadar etkili olacağını. Sen yine de endişelenme. Bizim bir arkadaş da 41.haftada gelmeyen bebeği yüzünden suni sancı alıp 15 dakikada doğum yapmış Belki seninki de öyle olur. Çok acı çekerim diye olumsuz düşünme.

Allah bir avazda kurtarsın canım

Kizlar nasilsiniz? benim icin gunler zor geciyor,mide yanmasi burun kanamasi hat safhada... Bebiskom uc kilo olmus ve daha on gunum var,kayinvalidem bile takdr etti minnakken acigi kapadin uc haftada die,calisirken cok zordu ama kendime hep fistik gibi baktim yemem icmem... Simdi sabirsizlikla bekliyorum benim melez melegimi

merhaba kızlar bır sorum olcak hamılelere vıtamın ilacı olarak ne kullanıyosunuz

Merhaba berna... Ben kan hapi,magnezyum kalsiyum mix osteocare kramplarim cok oldugu icin,elevit ve balik hapi kullaniyorum. Biraz fazla degilmi? Asiri kusmam oldugu icin takviye amacli ilk ayimdan beri kullaniyorum ama bu ara duzenli kullanamiyorm hap fobisi olustu bende artik,tiksindimm...

slm kızlar ben 20 mart ta sezeryanla doğurdum şu kalabalık bitsin ayrıntıları anlatırım bebeşime ve bana dua edin edin olur mu

bende kan hapı ferrum fort ..kullanıyorum artı guatır ılacı gecen hafta dozunu arttırdı doktor vıtamın o kadar ama bende bıktım sadece g..ılacımdan ıste

Doktoruma göre suni sancıyla olması ümitsiz gözüküyor hiç açılma falan yok ztn ama prosedür gereği öyle olması gerekiyormuş işte. Ben de dua ediyrm inş. suni sancıyla normal olur diye onca sancıyı boşuna da çekmek istemiyorum ama hayırlısı ne ise o olsun diyorm artık dün geceden beri uyku girmedi gözüme

Allah yardımcın olsun. İnşallah bebeğin ve senin için en hayırlısı ve en güzeli olur.

selam kizlar nasilsiniz ayseminnn pasasi dogmus haber veriyim dedim Allah bizlere de hayirli saglikli kolay dogumlar nasip etsin Amin

hayırlı uğurlu olsun :) Allah analı babalı büyütsün inşallah. doğum hikayesini yazsa keşke buraya :)

bile bile sancı mı verilcek. çok ilginç... Allah yardımcın olsun canım. inşallah açılman olur da normal yaparsın doğumunu kolayca. pek kendini kasmamaya çalış beklerken canım... hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

zuzum sıra sende bak herkes doğuruyor :) inşallah brc de atlattı mı sıra sende :)

slm kızlar ben 20 mart ta sezeryanla doğurdum şu kalabalık bitsin ayrıntıları anlatırım bebeşime ve bana dua edin edin olur mu

hayırlı olsun canımmm :) ay siz böyle doğurdukça ben de heyecan yapıyorum ama yaaa :) ayrıntılarını bekliyoruz Rabbim kolaylıklar versin inşallah...

selam kızlar,öncelikle doğran bacişler sağlıkla büyütsünler inşallah bebişlerini.Hamile olanlarda ağlıkla kavuşsunlar bebişlerine,benim gibi hamile kalmak isteyen ve zorlu yollardan geçenlere de Allah ım sabır ve kolaylıklar versin inşallah....

kızlar, beyin anjiyosu ve hipofiz MR larım temiz çıktı çok şükür.8 mm lik şeyin kan poıhtısı olduğunu söyledi doktor.kan sulandırıcı kullandığım için bi sorun teşkil etmiyor dedi.Prolaktinim yüksek olduğu için de dostinex e başladım yine.4 ay sonra kontrole gel dedi.İlacı içtiğim içinde beni ayrıca beyin cerrahına yönlendirdi nöroloji.Beraber takip edelim dedi...Kızlar dün başka bir doktora gittim..tüm tahlillerimi falan göstermek için gittim.Halamların sürekli gittiği bi doktor.tecrübeli.yaşlı bi doktordu.gittiğim özel doktorların etmediği şekilde beni derinlemesine muayane etti valla bu seferde rahim ağzında yara varmış adam yarayı kanattı ve bana gösterdi.tüm sonuçlar çıkınca yarayı ya yakıcaz dedi yada alıcaz dedi..smear testi aldı.hormon testleri yaptırdı yeniden.sağ yumurtalıkta PKO var dedi ama adetle atılabilir belki dedi.ayrıca prolaktin yüksek diye göğüslerimi sıktı renkli sıvı geliyormu die baktı çok canım yandı valla.adam tüylenmelerimi bile detaylı şekilde sordu....Dün resmen şoka uğradım.Çok moralim bozuldu.Niye herşey benim başıma geliyo die çok üzüldüm Allah ım beni sınıyo diye düşünüyorum artık.ama gücüm kalmadı gerçekten.artık bebekten vazgeçmeye başladım sanırım.çünkü her doktora gidişimde mutlaka bi sorun yaşıyorum.işte böyle kızlar Allah ım yardımcımız olsun inşallah.ne kadar zorlu süreçlerden geçiyoruz.hem sabrımız hemde umudumuz azalıyo

kendinize iyi bakın öpüyorum çok

hayırlı doğumlar canım hiç öyle düşünme belkide çok kolay bi doğum yapacaksın

maşallah fıstıkına annesi gayet güzel kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…