Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

bende birbuçık senedir bekliyorum ama olmayanlardanım banada dua edin ne olur adetime bir gün kaldıı ve herzamaki gibi sancılanmaya başladım dünden beri galiba bu ayda yok doktorlar birşey yok diyor ama nasip demekki olmuyor sebebsiz kısırlık denenden galiba bu ay bir ebeye gitmiştim rahmin egri ondan olmaz demişti bende buay olur zannetmiştim umut kapısı işte ne duysak yapıyoruz rabbim cümlemizi hayırlı birşekilde sevindirsin bu ay öyle güzel şeyler üst üstte güzellikler denk gelmiştiki olur sanmıştım hayırlısı dostlar sınavımız bu galiba

zuzummmm demek vakit geldi ayyy hadi bakalım Rabbim yardımcın olsun. sanırım şu anda doğurmuş olmalısın :) hadi bakalım güzel güzel motive edici bir hikaye bekliyorum senden :)
Rabbim tek avazda hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah amin...

Allah tez zamanda seni yavruna kavustursun canim Amin meyrem suresini 40 gun oku her gun ruku et neten arastir bulursun kesin ben oyle yaptim sadece sen degil esinle de bi kontrole git o da bi gorunsun muayne olun sakin pesini birakma cok cok dua et Allah herkezin yuzunu guldursun Amin

Hamişler ve benim gibi hamiş olmaya çalışanlar 3 yıllık ewliyim bu ay d.k.hapını bıraktım artık korunmuorum bu hafta dr a gidicem kontrol amaçlı hap kullandığım için ne zaman hamile kalırım tabiki net tarih bilemiorum hepsini bu hafta dr da öğrenicez ama bu topik te güzel olmuş parmaklarınıza sağlık tecrübeli ve tecrübesiz hepsi bi arada

herşey bizler için dilrubam üzülme inancını umudunu hiç yitirme dr değiştir bi kaç dr git

Doktor kontrolum guzel gecti. Sukurler olsun pasam gayet saglikliymis. Kendini yine gostermedi. Artik bundan sonra basi asagida oldugu icin guzel goruntu yakalamamiz zor dedi doktor Kilosu 2100 gram olmus boyu da 49 cm Benim pasa selvi boylu olacak

32. hafta raporumu da aldim

Butun sorularimi siraladim doktora. Kaburgaya baski, adet agrisi gibi kasik agrisi, vajinada sanci gibi agri, vucuttta ben sayisinin artmasi, killanmanin artmasi hepsi normalmis. Kasilmalar daha da artabilirmis bu donemden sonra. Hastane cantasina listemdeki herseyi koyacagim. Sadece ilk basta hasta bezi veriyorlarmis ve kanama kontrolu icin ped veriyorlarmis. Gerisini ben getiricem.

Sunnet meselesini de urologla konustuk. 6 aydan once onermedi. Sarilik olursa bebek, yogun bakima kaldirmak zorunda kaliyorlarmis. Isterseniz yapilabilir ama idrar yolu enfeksiyonu olmaz dedi. 1 yasa kadar yapilan sunnetlerin hepsinde yara cabuk kapanirmis. Simdilik vazgectik sunnet yaptirmaktan

Biden haberler boyle teyzeler

ohhh maşallah canım

benim muayene de haftaya bakalım. sanırım bu kez nst de var.

raporu aldım derken artık evde misin yani? sanki çalışcam diyordun öyle kalmış aklımda.

ben olayını sormana şaşırdım ben bir tek bende oldu sanıyordum kimseye de dememiştim ama elimin içinde ben çıktı, kendi kendime kuruntu yapıyordum gördükçe, sağolasın :)

doğum yapmayı düşündüğüm h.hanede daha önce doğuran bir arkadaşım var sadece kendine pijama al yeter bebeğe hiç bişey almana gerek yok, dedi ama yine de gidince soracağım bakalım. bebeği yıkayıp paklayıp giydirip getiriyorlarmış o kıyafetler de bize kalıyormuş. bir de ben erkek istemiyorum doğumda acaba bu isteğimi belirtsem beni çok mu geri kafalı bulurlar merak ediyorum :))

sünneti ben de soracağım bakalım ne diyecekler ama sana söyledikleri de mantıklı gerçekten. aslında bir arkadaşım ilk yaş gününden hemen önce yaptırdı, aynı gün hem d.günü hem sünnetini kutladılar :)

Çalışabilir raporu aldım canım 5 hafta daha çalışacağım yani.

Doğumda erkek istememen en doğal hakkın. Kimse seni geri kafalı bulmaz merak etme. Öyle bir imkan varsa sana o ortamı sağlayabilirler.

Senin hastane bayağı bir şey veriyor sanırım ne güzel. Bizim bir akrabaya da koca bir çanta dolusu eşya verdiler: hastane çıkışı, battaniye, bebek bakım ürünü numunesi, bebek çantası verdiler.

Sünneti sen de sor. Ben çok kararlıydım ama doktor öyle deyince vazgeçtik

selam kizlar nasil gidiyor bekleys benim icim kipir kipir artik Allah nasip ederse 2 ay sonra kizim kucagimda olucak insAllah sizlerde ne var ne yok bizim dogum mayisin sonunda ama sabirisizlik hat safada her an dogurabilme kapasitesine sahibim:d oyle bi beynimi odakladim ki:)
gecmiyor sanki gunler cantalarimiz hazir sadece hayirli zamanda prensesin Allahin izniyle gelmesini bekliyoruz sizde nasil bi bekleyis var:)

allah bi göözünü açıp kapadığında kucağına almayıı nasip etsin bi avazda kurtarsın tatlım.nasıl doğum yapıcaksın

iyi cesaret canım. ben evde işlerimi bile yapamıyorum artık çalışmak hayal gibi :)
evet canım bi sürü para veriyoruz aslında zaten vermeleri lazım...
sünneti soracağım canım inşallah unutmam :)

selam masalım, bana hiç o vakte kalırım gibi gelmiyor. hayırlısı artık...
iyice ağırlaştım ufak bir iş yapsam sanki günlerce uğraşmışım gibi geliyor çok çabuk yoruluyorum...

erhabalar arkideslerim... Sizlerle tanismaminda birinci yil donumu aslinda,evlilik yil donumum vee kizimin dogum gunu... Nisanlar bana hep yeni baslangiclar yenilikler sundu sizeede oyle olmasi dilegiyle. Pembecim ve deryafcim guzel dilekleriniz icin oncelikle tsekkrler. Oncelikle hamilelikte hep erken dogacakmis gibi geliyor ama oyle degil aslinda dr dedigi tarihte kizimi kucagima aldim tamm 40. Haftada.... Gelelim nasil olduguna kimseyi kandirma gibi bir niyetim yok herseye hazirlikli olun anacim,bol bol okuyun bilgi edinin vee bunlar kulaktan dolma olmasin lutfen. Benim dogum hikayem 6 nisan gecesi iki saatte bir gelen duzenli sancilarla ortaya cikti her sancida yatagimdan kalkip tur atip tekrar yatagima geri donuyordum. Tabi dogum degil yalanci sanci saniyorum ve nisanin gelmesini bekliyorum. Ertesi gun esim fuarda oldugu icin yanlizdim ve arkadasim geldi sabahtan kahvalti hazirladim evimi temizledim dusumu aldim fon cektim falan miss gibiyim bir enerji sormayin guzel ama hala yalanci sandigim gercek sancilarla bogusuyordum. Taki aksam 7 gibi esimin gelip beni alip is yemegine goturmesine kdr... Yemekleer yendi sohbetler edildi ben hala dalgasindayim isin,patronu nae zaman kissmetse diyor ben her an surpris olabilir flan diyorum aa ne guzel aani olurdu die gulusuyoruz. Tatlilarimiz geldi birde istah girlaaa yedim yedim karnim agirdi sandim baktim geciyor e birdaha giriyyor geciyor... Saat tutmaya karar verdim baktim iki saat yirmi dakika duzenli sonra on dakikaya dusunce sime canim biz hastaneye gidip bi nst cektirelim benim sancim cogaldi dedim oo hala naz yapiyorum saniyo. Gelmisim kirk haftaya hala inanamiyo galiba hazirliksiz yakalandi galiba ama hemen harekete gecer solemem yeter;-) neyseki gittik muayene edildim dr acikligimin oldugunu ve yatisimi yaptimami soledi esime resmen kipkirmizi oldu cok heyecanlandi. Tabi rahatiz,valizimiz bir aydir arabamizin arkasinda geziyor,icinde yok yok;-) neyse yatisim yapildi nsty baglandim sanci gorunuyor minik minik kocacim hala sokta,bi yandanda guurur duyuyor sanki sancilar basladii... Ondak.bir,bes dak bir,4 dak.bir derkenn her dakikaa sancim basladi toplami 14 saat fakat 4 saat her dak sanci cektim dr lar ebeler egitimmi aldin dediler nefes teknikleri falan hayir sadece cok okudum dedim. Ama gelin siz bana sorun! Neyse sizi fazla korkutmayacagim insallah yasayip gorun zorrr ama muthis gurur veren bir deneyim... Sancilarimi sanci odasinda sicak dusun altinda cektim esim o arada belime hep masaj yapti ayaklarimin alti yaniyordu masaj yapti,terledigim an yuzumu yikadi cok yardimciydi allah razi olsun benimle dogurmadi ama sancilarimi cekti tavsiyemdir baska hic kimse yaninizda olmasin,anne kiz kardes tercihen ama ben esimden yana kullandim hakkimi. Sonraasinda siklasan sancilarla birlikte belirli araliklarla cati kontrollarim dvm etti sanirim toplama alti kere falan yapildi 9 cm oldugunda dogumhaneye alinmistim. Suyum önceden gelmedigi ıtcin sansliydim cunku dr bir cubukla suyumu patlatti sancimin siddetlenmesiyle yavrum suyla birlikte kayip cabuk yol katetmesiyle Yirmi dakika suren ve her sanci geldiginde buyuk abdestini yapar gibi bir ikinmayla 4. Hamlede bebegimi koynuma attilar. Canimin acisindan yuzune bile bakamadim anlamis olacklarki dudaklarini yanagima dayayip son zamanlarda ilk dogum olmasina ragmen cok bilincli ve kolay oldugunu soylediler. Evet yirmi dakikada dogurmustum ama cok yorgun dustugumden kuvvetli ikinamadigimi dusunuyorum onlarada soledim o anda. Sanci aralarinda gozlerim kapaniyor rüyaya daliyordum saniyeler icinde vee tekrar bir sanci daha! Cook zor anlardi ama. Taki omzuma bir melek konup orayi miss kokusuyla yikayana kdr. Cok aglarim duygulanirim saniyordum. Hayir koltuklarim kabardi cook gururlandim kendimle ve hemen silkelenip kendime geldim artik anneydim bana muhtac 2800 agirliginda 44 cm boyunda minnacikmi minnacik rapunzel gibi uzun simsiyah saçli mawı gözlü bir prensese sahibim ve suan onu gogsumde amziriyorum muthis bir duygu kendimi hic bukadar ozel ve guclu hissetmemistim ve ayri zamanda aciz! Herkese sonu benim gibi guzel biten bir dogum nasip etsin rabbim kendinize ve bize sunulmus hediyelerimize dikkat edin cook zor dunyaya geliyorlar kiymetini bilin. Rabbim olmayayanlarinda once karnini sonra kucagini bos birakmasin. Hastalikgi olanlara sifa dertlere derman olsun rabbim ve cok uzattim ama mecburum az bile yazdim,hakkinizi helal edin.;-)

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bugünün benim için önemi çok büyük..çünkü bugün yani 24 ocak benim oğlum doğdu ..ama ona doyamadım..çünkü sadece 4 saat dayanabildi benim melek yavrum...aşılamayla hamile kalmıştım.sezeryanla 38. haftamda doğum yaptım.ama ne yazıkki birtek doğum anında görebildim minik yavrumu. sonra vana sevk edildi.ordan melek bir şekilde geldi minik yavrum..Allah herşyin hayırlısını versin hakkımızda.dilerim kimseye evlat acısını göstermesin Rabbim.umarım bir an önce hamile kalıp yavrunuzu kucağınıza alıp bir ömür boyu onunla vakit geçirirsiniz...dularım sizinle..tugba..

Gözlerimden yaşlar boşandı okurken, çok duygulandım. Doğum anın çok güzelmiş. Normal doğum olmuş ne güzel. Sakinliğine ve bilinçli davranmana hayran kaldım. Minik prensesini sağlıkla büyüt Adını ne koydunuz?

Her doğum kendine özel anlaşılan. İnşallah ben de sakin ve kolay bir doğum yaşarım.

zuzummmm sanki yanındaymışım gibi etkilendim canım arkadaşım benim.
öncelikle bebeğine, sana hatta eşine de maşallah diyorum
bilinçli ebeveyn olmak böyle bişey sanırım :)
bi yandan göz yaşımı silip bi yandan yazıyorum şu anda. çok etkilendim.
inşallah masalım da pericim de ben de senin gibi normal yapabiliriz. tabi tüm isteyenler de...
yazacak çok şey var yazdığın her şey çok duygu yüklü. doğum anın, bebeğinle tanışman, emzirmen...
Rabbimin mucizesi işte...
Allah hayırlı, sağlıklı, bahtını güzel, ömrünü uzun eylesin.
bol bol kokla kızını bizim için. çok öpüyorum.

zuzum sen naptın böle ya dağıttın beni maşallah güzelim allah bu mutluluğunuzu daim etsin allah hepimize aynı duyguları yaşatmayı nasip etsin maşallah süpersin

oy canim benim ya Allah saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin canim Allah bizlere de yasatsin bu duyguyu cok guzel anlatmisin ben de aynen senin gibi cok okuyorum ve kafamda daima su var kolay dogurucam INSALLAH bizlere de boyle bir dogum nasip olur Amin

Çok sevindim senin adına..okadar imrendim ki okurken..keşke bende senin gibi kollarıma alabilseydim meleğimi..bu mutluluğu Allah herkeze yaşatsın..çok şanslısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…