Gunaydin kizlar nasilsiniz sayfa niye bu kadar sonuk ya eskiden en baslarda yer alirdik biz:) ben dun doktora gittim bebisimi gordum uykucu prensesimi MASALLAH Allah herkeze nasip etsin haftalar gectikce heycan artiyo korku degil ama sadece hayatimdaki en mukemel misafirin gelisi icin heycanliyim hani biri gelince uzaktan herseyi hazirlama cabasi olur ya su surda dursun bu burda bole olsa ayip olmasin modumdayimkucucuk bebis diyip gecmeyin gecen bi akraba dogum yapti bi gun sonra evine gelmis anlatiyor ki salonu inceledi sonra da uyudu yatak odasina gittik aksam uyandi orayi da inceliyor gozler fildir fildir fildir 1 gunluk bebekten bahsediyor:) onun icin kizlar bu dikkatli misafire dikkat edin::))) saka bi yana artik cantalarimiz hazir biz haziriz sadece minikten gelicek ufak bi uyariyi bekliyoruz Allah hepimize hayirli bir zamanda hayirli dogum sagsaglim ellimize alicagimiz saglikli bir evlat nasip etsin Allah hem bizi hem evlatlarimizi kurtarsin Allah olmiyanlarada tez zamanda nasip etsin Amin
deryacım nasılsın canım
bebek mobilyalarınız çok güzel güle güle kullanın
iyiyim canım sen nasılsın?? neler yapıyorsun nasıl gidiyor? bebek isteği devam sanırım değil mi.
henüz almadık ama bugün yarın sipariş veririz canım sağolasın.
deryacım bebişe ara vermiştik geçen ay korunmadık sadece...artık olsun bitane bu streste bitsin dedim...ama son günlerde oqlumla müthiş bir çatışma halindeyiz 14 yaşında bu arada...çok yoruldum uqraşmaktan...acaba yanlışmı yapıyorum bir bebişe daha sıcak bakarak...allak bullak oldu kafam..
Ne güzel anlatmışsın. Ben de aynı heyecan içindeyim. Hiçbir şeyi eksik olmasın, konforu tam olsun, en rahat ve en güzel şekilde gelsin konsun yuvamıza diyorum. Sürekli bebeğimle konuşuyorum. "seni çok seviyorum oğlum" diyorum. Yüksek ve ani seslere tepki verince elimi karnıma koyup "korkma bebeğim" diyorum. Eminim bu hareketlerimle ve sakinliğimle huzur bulduğuna. Gerçekten hissediyorum bunuGunaydin kizlar nasilsiniz sayfa niye bu kadar sonuk ya eskiden en baslarda yer alirdik biz:) ben dun doktora gittim bebisimi gordum uykucu prensesimi MASALLAH Allah herkeze nasip etsin haftalar gectikce heycan artiyo korku degil ama sadece hayatimdaki en mukemel misafirin gelisi icin heycanliyim hani biri gelince uzaktan herseyi hazirlama cabasi olur ya su surda dursun bu burda bole olsa ayip olmasin modumdayimkucucuk bebis diyip gecmeyin gecen bi akraba dogum yapti bi gun sonra evine gelmis anlatiyor ki salonu inceledi sonra da uyudu yatak odasina gittik aksam uyandi orayi da inceliyor gozler fildir fildir fildir 1 gunluk bebekten bahsediyor:) onun icin kizlar bu dikkatli misafire dikkat edin::))) saka bi yana artik cantalarimiz hazir biz haziriz sadece minikten gelicek ufak bi uyariyi bekliyoruz Allah hepimize hayirli bir zamanda hayirli dogum sagsaglim ellimize alicagimiz saglikli bir evlat nasip etsin Allah hem bizi hem evlatlarimizi kurtarsin Allah olmiyanlarada tez zamanda nasip etsin Amin
Ergenlik modunda sanırım. Bir süre idare edeceksin mecbur. Yeni bebek çocuklarının huyunu suyunu da değiştirebilir. Evde çok şey değiştireceği kesin zatenderyacım bebişe ara vermiştik geçen ay korunmadık sadece...artık olsun bitane bu streste bitsin dedim...ama son günlerde oqlumla müthiş bir çatışma halindeyiz 14 yaşında bu arada...çok yoruldum uqraşmaktan...acaba yanlışmı yapıyorum bir bebişe daha sıcak bakarak...allak bullak oldu kafam..
aylardır çelişkiler yaşıyorsun artık karar aldıysan düşünme daha fazla üstünde bence... iş güç bitmezki, oğlun ergenlikte kızın arkadan geliyor onun da olacaktır mutlaka, bebek ayrı bir konu tüm şartların hazır olmasını beklersek o bekleme hiç bitmez :)
Ne güzel anlatmışsın. Ben de aynı heyecan içindeyim. Hiçbir şeyi eksik olmasın, konforu tam olsun, en rahat ve en güzel şekilde gelsin konsun yuvamıza diyorum. Sürekli bebeğimle konuşuyorum. "seni çok seviyorum oğlum" diyorum. Yüksek ve ani seslere tepki verince elimi karnıma koyup "korkma bebeğim" diyorum. Eminim bu hareketlerimle ve sakinliğimle huzur bulduğuna. Gerçekten hissediyorum bunu
Bebekler merakla inceliyor etrafı ben buna şahidim. Yeğenim her gün saatlerce kendi evlerini hiç görmemiş gibi inceliyor. Çok zevk alıyormuş oda oda dolaıp etrafa bakmaktan
Paylaştığın dualar da çok güzel. Allah razı olsun. Güzel dualarına da binlerce kez amin.
Ergenlik modunda sanırım. Bir süre idare edeceksin mecbur. Yeni bebek çocuklarının huyunu suyunu da değiştirebilir. Evde çok şey değiştireceği kesin zatenHakkında hayırlısı olsun
yok canım kızım daha büyük 17 yaşında..onda yaşamadık böyle şeyler...psikiyatriste götürücem ay sonunda inşallah yararlı olur... bebek konusundada hangisi hakkımızda hayırlıysa Rabbimiz o yönde ilerletsin sürekli ikilemde kalmakta yıprattı beni Rabbim nasıl uygun görürse artık..
İmtihan dünyası işte. Dönem dönem çok ağır, bazen hafif oluyor ama sürekli bir şeylerle mücadele ediyoruz. Sen de iş derdi, kilo derdi derken şimdid de evlat derdine düşmüşsün. Canı gönülden işlerinin yoluna girmesi, evladının o sıkıntılı süreci atlatması için dua ediyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş inşallahCanım anlatmaya kalkarsam çok yazıp çizicek şey var ama forumu kendi özalimle meşgul etmek istemiyorum en azından şunu söyleyebilirim oqlumla ilgili sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz.. çocukların huyu suyu demişsin oqlum bir kardeşinin olmasını istemiyor malesef son günlerde özellikle bunu sıkça ifade ediyor
amin deryacım inşallahhkızın küçük diye kalmış aklımda canım. hakkınızda hayırlısı olsun ailece o zaman...
İmtihan dünyası işte. Dönem dönem çok ağır, bazen hafif oluyor ama sürekli bir şeylerle mücadele ediyoruz. Sen de iş derdi, kilo derdi derken şimdid de evlat derdine düşmüşsün. Canı gönülden işlerinin yoluna girmesi, evladının o sıkıntılı süreci atlatması için dua ediyorum. Hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah
Bebegı Allahın ıznıyle tutuyoruz canım hıdırellez dınımızde yok resımle degıl kalbıne duaları cızerek dua et esın ya mubın desın gobegıne 90 kez daıre cızsın meyrem suresını oku Kuran i Kerımde bı suru dua var ınanman gereken tek yol Allah ve bıze verdıgı duaları Allah senın ve herkezın yuzunu guldursun AminYa arkadaşlar özel birşey varmı bebek tutmak için rica etsem
paylaşın gül dibine hıdırellezde bebek çizip gömücem
herşeye inanıyor insan ya
canım nedir son durumun yazmamışsın? biraz bilgi ver kendinden yahu...
selam Deroşum...Tatlım pazartesi günü smear ve hormon sonuçlarımı alıcam.gitmişken doktoru görürsem sonuçları göstericem.Yara olayınıda konuşucam.Devlet hastanesi olduğu için korkuyorum açıkçası.Eğer uyuşturmuyorlarsa yarayı özel hast.yaktırmayı düşünüyorum...Bu arada yine tesadüf eseri bir sorunum daha olduğunu anlamış bulunuyorumuzağı göremiyorum diye göz doktoruna gittim.Meğerse göz tansiyonum tavan yapmış şekilde dolaşıyormuşum.Doktor göz tansiyonu hastası olmamdan şüphelendi.Haftaya çarşamba ve perşembe gidip göz tansiyonumu ölçtürücem.Gözlüklerimide yarın alıcam :) Bi sınavdan daha geçiyorum sanırım.Ama Allah ım çaresiz dert vermesin diyorum.Demek ki benim bunları yaşamam gerekiyormuş.Her şeyi tesadüf eseri öğrendim.Allah ım erkenden öğrenmem için herşeyi sıraya sokmuş sanki.Artık ağlamamaya karar verdim deroşum.Ağladıkça tüm olumsuzlukları üzerime çekiyorum.Bundan sonra ne gelirse Allah ımdan hayırlısıyla gelsin diyerek kabullenicem.Tüm bu aşamalar bitsin artık herşeyi olurununa bırakıcam.Bebek te yiyecek ekmeği varda zaten Allah ım nasip eder.Kızzzz 4 kilo verdim bemmmmm 72 kiloya düştüm.Kısmet olursa 62 kiloya düşmeyi hedefliyorum.yaz geldi kilo vereyim ki kendimi daha iyi hissedeyim.Sizlerin güzel haberlerini aldıkça kendim mutlu olmuş kadar mutlu oluyorum.Hepimiz aynı amaç için burda buluşmuştuk.Ne güzel ki hala birbirimizi merak ediyoruz.Yüzlerimizi göremesek de kalben birbirimizin yanındayız.Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum canlarımmmmmm :101::101::101:
Kizlarr merhabalarrr... Basta hayaletim sana bol sifalar dilerim senin icin dua edicem takip ediyor fakat yazamiyprdum her zaman. Topik arkadaslarim an itibariyle esimin is yemeginde on dak.bir hissettigim sanci itibariyle geldigim acilde muayene sinrasi hast.yatisim yapildi suan kolumda serum ve ti tatli kasilmayla anca 3 cm acilmam var ve en erken sabaha karsi dogumun gerceklesecegini soyleyn dr um acilma olldukca bilgi verecek. Sakin ve mutluyum... Size dua edecegim suzdende dua bekliyorum. En kisa zamanda dogum hikayemle geri donecegim allah izin verirse. Sevgilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?