Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

tebrik ederim zuzu Allah evladınıza uzun hayırlı bir ömür nasip etsin..darısı başımıza..

herkese merhaba..
ben de bugün bir kızım olacağını öğrendim..hala tuhaf geliyor,çok değişik bir duygu..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

Canım ne güzel bilinçli bir doqum yaşamışsın çok geçmiş olsun ve gözün aydın minik kızınla sana ve eşine mutlu saqlıklı ve uzuun bir ömür diliyorum ço duygulandım yazını okurken

herkese merhaba..
ben de bugün bir kızım olacağını öğrendim..hala tuhaf geliyor,çok değişik bir duygu..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

merhaba canım, hayırlı olsun
Allah sağlıklı, hayırlı etsin inşallah...

canım ne güzel normal doğum yapmışsın bende çok istedim normal doğurmak ama olmadı nasip değilmiş bebişim ters geldi sezeryan olmak zorunda kaldım rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip eder inşallah cümlemize

Selam canımm.Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Allah razı olsun...Doktora gittim ve çok şükür yara geçmiş kızarıklığa dönüşmüş :)PKO da çok az kalmış onun için ilaç vermeye gerek görmedi.sadece eşimden sperm testi istedi.sonra korunmayı bırakabilirsin dediAllah ın izniyle yeniden bebek çalışmalarına başlıycam.annemde göz tansiyonu var deroşum.çok şük
ür tansiyon normale dönmüş.sanırım herşey yolunda gitmeye başladı çok öpüyorum canım.

zuzummmm Allah razı olsun bacımm.çok öpüyorum

Zuzumm gözün aydın olsun canım.Yazını okurken çok duygulandım tüylerim diken diken oldu.Allah ım sana,biricik yavruna ve sevgili eşine,sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin inşallah.Darısı tüm hamile bacılarımın başına olsun.Onlarda bir avazda yavrularına kavuşsunlar inşallah.Dualarında benide unutmadığın için teşekkür ederim tekrar.seni ve minik meleğini öpüyorum çokca.

bu yaz bereketli olacak canım bak göreceksin :) ne güzel haberler bunlar :) eşine de baksınlar bakalım hep kadına hep kadına olmaz...

allah bi göözünü açıp kapadığında kucağına almayıı nasip etsin bi avazda kurtarsın tatlım.nasıl doğum yapıcaksın
insAllah canim Allah kismet ederse insAllah normal dogum olucak

selam masalım, bana hiç o vakte kalırım gibi gelmiyor. hayırlısı artık...
iyice ağırlaştım ufak bir iş yapsam sanki günlerce uğraşmışım gibi geliyor çok çabuk yoruluyorum...

aynen canim benim beden yavas yavas yoruluyor tabi insAllah hayirlisiyla aliriz yavrularimizi kucagimiza sonra daha cok yoruluruz:)

Günaydın kızlar...
hiç tadım yok bu sabah boğazım acıyor dün bişeyler baktık yorulmuşum hala da dinlenememiş gibiyim...

Günaydın kızlar...
hiç tadım yok bu sabah boğazım acıyor dün bişeyler baktık yorulmuşum hala da dinlenememiş gibiyim...

gecmis olsun canim benim aynen benim de bogazim agiriyo ya simdi sona geldik doktora gidip ilac ta almak istemiyorum zencefili cay iciyorum bol limonlu bal yiyorum mentolu seker idare edelim :)

gecmis olsun canim benim aynen benim de bogazim agiriyo ya simdi sona geldik doktora gidip ilac ta almak istemiyorum zencefili cay iciyorum bol limonlu bal yiyorum mentolu seker idare edelim :)

masalım ya bu son haftalar biraz daha nazlı nazlı geçiyor sanki her an kendimizi mi sorguluyoruz acaba diyorum, aman iyi miyim aman ağrım mı var :) sanki herşey yarım daha tamamlanmamış sanki abartıyomuşum vs vs :))

Kizlar guzsl yureginizden gecen guzel dilekleer icin tek tek tesekkur edemesemde allah razi olaun cok saolun. Alametif harikama kavusunca zaman kavramini unuttum gecem gunduzume karisti diyebilirim. Rabbim bu manevi hazzi hak eden vee isteyeb herkese veersin muthis bir fedakarlik benlik kavramini yok eden cok guclu bir duygu. Bie haftadir uyumuyorumm vw cildirmamak elde degil dogum ve hamilelik yorgunlugu atlatilmadan annelige adaptasyon biraZ YORDU beni... Emmek istiyor emeekwn altina doolduruyor temizleerken agliyyor hadi biedaha susturucu memeye daya.... Benim kizim bana asik.dogdu kanimca ne yalanci emzik aliyor ne yatakta yatmak istiyoe hep memede hep yatagimda birlikteyiz. İlk kontrolumuzu olduk. Masallah sarilik yok kilo kaybi yok damizlik gibiyim emsin die hayattan koptum sirtim tutuldu goguslerim dugum dugum bomba oldu zonkladi esim masajla sagdi sutleri oyle durdu agrim. Cok sey bekliyo insani dogum sonrasi benim basima cok is geldi sahsen ama kismet olmasi gerekiyor bir can benden sorumlu suan.cok iyi bakon kendinize guzel beslenin uyuyun. Sut icin bilgilerime ihtiyac duyarsaniz yazarim. Opuyorum sİzi sevgiler

zuzum anne olmuş da cuk cuk emiyormuş mu bebesi :) maşallah canım
doğumun bana güç verdi canım inşallah ben de yapabilirim kolayca...
ne diyorsun şimdi beklemek mi şimdi mi daha güzel? beklerken rahatız ama meraktayız gelince de yorgunuz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…