Banucum ve herkese merhaba
Iyıyim ve olmaya calısıyorum fakat bıraz sıkıntılı geçiyor. Su anda 12. haftadayım. Kokulara karşı tahammülsüzlüğüm tavan yapmış durumda; yalnız ben sabahları değil bu işi akşam saat 5ten sonra yaşıyorum. Açıkçası tazı olarak yakında kara ve hava avına gidersin diyorlar:) Valla kulaklarımın bu kadar iyi duyduğunu, burnumunda bu kadar iyi koku aldığını şimdi anlıyorum. Ben ne imişimHerşey inanılmaz kokuyor. Sanki burnumun dibinde. Bir de aş ermeler var. Mesela gece uykumda mangal yaptılar. Saat gece 1. İlçede olduğumuz için nerde burda bulmak. Oturup bir güzel kokuyor açım diye ağladım :)
Ayrıca bir de kramplarım var. Doktora gittik. Kanama yoksa korkma dedi, ama bazen büyük kramplar bazende bıçak saplanması gibi kramplar oluyor. Hayatımda yatmayan ben neredeyse bu son günlerimi yatar seyirde ve karnım kendime çekik geçiriyorum. Kısmetse bu Cuma doktora gideceğiz. Bakalım ne diyecek?
Sevgiler,
Arkadaşlarrrr ben arada sırada giriorummmm siteye.Fakatt çokta güselll şeyer öğrenioruzz ben senden o benden derkennn biii arkadaşlık dostluk çemberi oluşuyor.Ben 2 düşük yaptım ikiside 6.haftada düştü.Bunun nedeni ne olabilir??? Ümmü sübyandan şüphelendi annemm,, kendide yaşamış bu sayede kurtulmuştu.Muskada yazdırdım.Şimdi tedavi olmam lazım.Siz ne dersinz kızlar??????
Bebek bekleyenler için Allah yardımcınız olsun, sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir ve kocanızla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah :)
Bebeği olmasını isteyeler için de Rabbim yardımcınız olsun. :)
Eşimle Biz de bu sene bebek düşünüyoruz ama sağlık ocağındaki doktorum hamile kalmadan önce kan tahlili yaptırıp kan değerlerini yükselt diyor. Vücudum demir üretmiyor. Acaba kadın doğum uzmanına mı gitsem ki ? Biraz cahilllikte var, heyecan da var ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum. Daha önceki kan seviyem hep düşüktü. Normalin çok çok altındayım. Önce tedavi sonra bebek sanırım güzel fikir ve deneyimlerinizi bekliyorum
Bebek bekleyenler için Allah yardımcınız olsun, sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir ve kocanızla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah :)
Eşimle Biz de bu sene bebek düşünüyoruz ama sağlık ocağındaki doktorum hamile kalmadan önce kan tahlili yaptırıp kan değerlerini yükselt diyor. Vücudum demir üretmiyor. Acaba kadın doğum uzmanına mı gitsem ki ? Biraz cahilllikte var, heyecan da var ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum. Daha önceki kan seviyem hep düşüktü. Normalin çok çok altındayım. Önce tedavi sonra bebek sanırım güzel fikir ve deneyimlerinizi bekliyorum
çok hoş hepsi en azından bizim gibi uğraşanlar için :) Allah sağlıklı, hayırlı doğum nasip etsin.
Arkadaşım,
Bebiş istiyorsan önce doktora bir git bütün tektiklerin PAP Smear testin falan hepsi yapılsın, gerekiyorsa tedavini ol;demir ilaçlarını kullan sonra da Allahın izniyle çalışmalara başlarsın; yalnız şunu unutma ki ne kadar çok istersen ve bunun üstüne düşersen bu iş olmuyor. Sebepsiz infertilite dedikleri bir olay var. Yani sebepsiz döllenememe. Bunun tek nedeni üstüne çok düşmek...
Benim de Tiroidim yüksekti ilaç verdi 2 ayda normale döndü. Şimdi aAllahın izniyle hamileyim. Allah umarım hayırlısını verir cümlemize....
Teşekkür ederim. Darısı dileyen isteyen herkesin başına. Ama boşuna demiyorlar Cennet anaların ayakları altındadır diye.
Junior ufacık olmasına rağmen sıkıntıları şimdiden başladı. Yazmayı unuttum, bu arada kabızlıktan dolayı bir de Hemoroid oldum.... Offf offf Sanki çam ağacının bütün kozalakları benim içimde
masallh allaha sukur de ne bılıyım bulantı ıyıdır saglklı hamılelıgı gosterr ws dıyorlar ya belırtı olmayınca da sorun mu var dıyorsun ondan ...sat a gore 6+ 3 ama uyumlu değıl sat ıle yanı muhtemelen daha da kucuk benım bebiş
sabah aç karnına bi kaç yemek kaşığı z.yağı iç canım :)
Zeytinyağı değil feriştahı gelse açamaz benim foseptiği valla :) neler denemedim. Bir lağman kaldı onu da ben istemiyorum
siz deneyimli arkadaşlarım sayesinde bir çok şeyi öğreneceğim. Teşekkür ederim. Ben izmirde oturuyorum sizce üniversite hastanesinde bulunan bir doktora mı gitsem, yoksa devlet hastanesine mi gitsem, izmirde olupta tavsiye edeceğiniz hastaneler var mı ?
bak ne yap biliyo musun sabah aç karnına z.yağı iç, sonra ılık süt ve kayısı, sonraaaa yapmalara doyamazsınnn :))
Banucum ve herkese merhaba
Iyıyim ve olmaya calısıyorum fakat bıraz sıkıntılı geçiyor. Su anda 12. haftadayım. Kokulara karşı tahammülsüzlüğüm tavan yapmış durumda; yalnız ben sabahları değil bu işi akşam saat 5ten sonra yaşıyorum. Açıkçası tazı olarak yakında kara ve hava avına gidersin diyorlar:) Valla kulaklarımın bu kadar iyi duyduğunu, burnumunda bu kadar iyi koku aldığını şimdi anlıyorum. Ben ne imişimHerşey inanılmaz kokuyor. Sanki burnumun dibinde. Bir de aş ermeler var. Mesela gece uykumda mangal yaptılar. Saat gece 1. İlçede olduğumuz için nerde burda bulmak. Oturup bir güzel kokuyor açım diye ağladım :)
Ayrıca bir de kramplarım var. Doktora gittik. Kanama yoksa korkma dedi, ama bazen büyük kramplar bazende bıçak saplanması gibi kramplar oluyor. Hayatımda yatmayan ben neredeyse bu son günlerimi yatar seyirde ve karnım kendime çekik geçiriyorum. Kısmetse bu Cuma doktora gideceğiz. Bakalım ne diyecek?
Sevgiler,
Canım selam. Yoksa kaçırdığım bir haber mi var? İdrar testi yaptın mı?
Tüh canım geçmiş olsun
farlutal mı verdi? progesteron türevleri de olsa bunlar hamilelikte kesinlikle kullanılmayacak ilaçlar. adetin kaç gün gecikti? polikistin overin mi var? yumurtlaman düzenli midir? doktor tabiki daha iyisini bilir ama bazen kolaya kaçıp hemen ilaç veriyorlar gibi geliyor. yoksa adet söktürücü kullanıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler olmazdı!
Umarım her şey yolundadır fatoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?