Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

çok hoş hepsi en azından bizim gibi uğraşanlar için :) Allah sağlıklı, hayırlı doğum nasip etsin.

Bebek bekleyenler için Allah yardımcınız olsun, sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir ve kocanızla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah :)

Bebeği olmasını isteyeler için de Rabbim yardımcınız olsun. :)

Eşimle Biz de bu sene bebek düşünüyoruz ama sağlık ocağındaki doktorum hamile kalmadan önce kan tahlili yaptırıp kan değerlerini yükselt diyor. Vücudum demir üretmiyor. Acaba kadın doğum uzmanına mı gitsem ki ? Biraz cahilllikte var, heyecan da var ne yapacağımı tam olarak bilemiyorum. Daha önceki kan seviyem hep düşüktü. Normalin çok çok altındayım. Önce tedavi sonra bebek sanırım güzel fikir ve deneyimlerinizi bekliyorum

Arkadaşım elbette Allah'a inanıp güveneceğiz ona sığınacağız ama muskadan önce doktora gitsen ??? Sen de bilirsin ki tevekkül de "Önce eşeği sağlam kazığa bağlayacaksın sonra da Yüce Rabbim eşeğimi sana emanet ediyorum SEN koru diyeceksin" değil mi????

Sonuçta bu düşüklerin yüzlerce nedeni var. Yengem senelerce doğumevinde Patalog olarak çalıştı. Gelen düşük ceninlerde ya da embriyolarda öyle hastalıklar ve kan uyuşmazlıkları çıkıyordu ki.... Bence bebek istiyorsan acilen iyi bir doktor ve iyi bir araştırma hastanesi bul ve düşüğe neden olan etkenleri araştırsınlar....Yoksa hamile kalır kalır düşürürsün mazallah!!!!

Arkadaşım,

Bebiş istiyorsan önce doktora bir git bütün tektiklerin PAP Smear testin falan hepsi yapılsın, gerekiyorsa tedavini ol;demir ilaçlarını kullan sonra da Allahın izniyle çalışmalara başlarsın; yalnız şunu unutma ki ne kadar çok istersen ve bunun üstüne düşersen bu iş olmuyor. Sebepsiz infertilite dedikleri bir olay var. Yani sebepsiz döllenememe. Bunun tek nedeni üstüne çok düşmek...

Benim de Tiroidim yüksekti ilaç verdi 2 ayda normale döndü. Şimdi aAllahın izniyle hamileyim. Allah umarım hayırlısını verir cümlemize....

Bu arada kan değerlerin düşükse hamile kalamama riskin yükseliyor. Önce tedavi derim.

çok hoş hepsi en azından bizim gibi uğraşanlar için :) Allah sağlıklı, hayırlı doğum nasip etsin.

Teşekkür ederim. Darısı dileyen isteyen herkesin başına. Ama boşuna demiyorlar Cennet anaların ayakları altındadır diye.

Junior ufacık olmasına rağmen sıkıntıları şimdiden başladı. Yazmayı unuttum, bu arada kabızlıktan dolayı bir de Hemoroid oldum.... Offf offf Sanki çam ağacının bütün kozalakları benim içimde

siz deneyimli arkadaşlarım sayesinde bir çok şeyi öğreneceğim. Teşekkür ederim. Ben izmirde oturuyorum sizce üniversite hastanesinde bulunan bir doktora mı gitsem, yoksa devlet hastanesine mi gitsem, izmirde olupta tavsiye edeceğiniz hastaneler var mı ?

sabah aç karnına bi kaç yemek kaşığı z.yağı iç canım :)

İnşallah olmaz Bazılarında hiç olmuyor ama esas 8-9. haftadan sonra başlıyor. Offf ki ne off. Bende akşam bulantıları var. Akşam saat 5te bir başlıyor sonra allah ne verdiyse. Allahtan kusma yok ama herşeye içim kalkıyor.

Zeytinyağı değil feriştahı gelse açamaz benim foseptiği valla :) neler denemedim. Bir lağman kaldı onu da ben istemiyorum

bak ne yap biliyo musun sabah aç karnına z.yağı iç, sonra ılık süt ve kayısı, sonraaaa yapmalara doyamazsınnn :))

Valla Ben Bursadayım. O yüzden sana birşey diyemem yalnız, üniversite hastanelerinde daha detaylı araştırıyorlar. Eğer zamanın varsa ve git gellerden sıkılmayacaksan bence üniversite hastanesi. Ayrıca, doktorun prof yada doç falan olmasına gerek yok. Onlar hoca oldukalrı için pratiklerini zamanla kaybediyorlar. Kendine bir uzman kadın doğumcu bul yeter.

:))) tazı olarak ava gitmeni öneriyorlar demek, çok güldüm yaa allah da seni güldürsün:))
Haliyle hamilelik halleri başlamış sende kuzum, sıkıntılı zamanlar olauyor ve olacaktır ama olsun çok özel bir şey için katlanıyorsun bunlara.. İnşallah ilk 3ayını atlatıp hormonların dengeye oturunca keyifli sıkıntısız sağlıklı bir hamilelik geçirirsin tatlım...

Mukut arkadaşımında dediği gibi bence önce doktora gitmende fayda var.. tulins arkadaşımız izmirde yaşıyor hamile o da şimdi, doktorundan memnundu , söyleyelim de ismini versin sana da..

9ay tatlım, nasılsın? merak ediyorum seni.. uğrarsan haberlerini ilet hayatım..

dunn aksama dogruu geldii kirmizilarr erken geldi daha iki gunumm vardii catlama ignesi olmustum ya umudum vardi az da olsa
tedaviyi tekrarlayacaz dedi doktorum insallh onumuzdeki aya olurr gorusuruz kizlarr

hamile arkdşlar bebeğinizi ne zaman karından gördünüz kaç haftalıkken benim 6 +4 de alttn goruldu ve kalbı duyuldu ama alttan muayene ıle karından gorunmedı dıye endıselendım bende ?????????

kızlar hepinize çok tesekkür ederim ilginiz için 9ay canım aynen farlutal verdi 4 senelik evliliğimde ben ilk defa ilaçla adet olucam adetim 10 gün gecikti çok ileri derecede olmasada polistik overim var yumurtlalıklarım biraz tembel ama her ay yumurtluyodum ve adetim hiç böyle geçmezdi

ya arkdşlar bu topikte niye yazılan hiç birşeye cevap alamıyorum ben hamilelere özgü bir topik yanlış yerde miyim kaç tane msj yazdım birine bile kimse dönmedi

arkadaşlar en geç 10 haziranda adet olmam gerekiyor. acaba şimdiden belli olur mu test yapsam? belim ağrıyor ve çok fazla akıntım var...gitti gidiyor yani...neden böyle oldu bilemiyorum...adet mi olucam acaba yine...
neyse bu ay tam yumurtlama günlerimi bulup ona göre davrandık...bakalım ne olacak...hatta adetten hemen sonraki günden itibaren boş durmamaya çalıştık valla...
insana bir müddet sonra bıkkınlık geliyor...
şu erken testlerden mi alsam acabaaaa
neyse eminim sonuç yine hüsrandır...arada bir baş dönmesi, uyku hali, akıntı, kasık ağrısı bunlar her ay olduğu gibi psikolojiktir eminimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…