Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

mrb kızlar nede aranızdayım sat 4 mayıs bat 31 mayıs hadi bakalım hayırlısı :)

canım hayırdır neden öyle diyorsun?

canım benim değerim ilk 38 çıktı 5 gün sonra 58 o yüzden durumun belirsiz dedi doktor ve ben hamileliğimi adetimin 3. günü yaptırdığım hormon testinde öğrendim çarşamba tekrar çağırdı doktor bakalım değerim ne durumda..ben dış gebelikten korktum o yüzden kimyasal olmasına ve düşmesine razıyım..hakkımızda hayırlısı valla korku ve heyecanla bekliyorum

geçmiş olsun kanaman mı var??bende de vardı bende adetim sanıyordum ama değilmiş kan kesici hap verdi dr yarın tahlilim var benimde:26: bu 58 dediğin beta hcg değerin mi?

geçmiş olsun kanaman mı var??bende de vardı bende adetim sanıyordum ama değilmiş kan kesici hap verdi dr yarın tahlilim var benimde:26: bu 58 dediğin beta hcg değerin mi?

evet canım en son çarşamba günü 58 çıktı önümüzdeki çarşamba tekrar gidicem bakalım ne olacak kanamam da durdu bugün

İnşallah dış gebelik değildir. Olumlu düşünmeye çalışalım. Hatırladım senin durumunu. Hamile iken testler negatif çıktığı için adet söktürücü kullanmıştın di mi? Bu durumu yaşayan bir kaç kaç kişi daha okumuştum forumlarda. Ayrıca ilk başlarda çok düşük HcG ile sonradan sağlıklı gebelik yaşayanlar da var. Umarım seninki de olumlu sonuçlanır.

Merak ettiğim şey şu adet gecikince neden hemen ilaç veriyor doktorlar? Ne olur biraz gecikirse.

benim adetim geciktiğnde gebelik testi yapıldı ve negatif çıktı benim şanssızlığım doktorum oldu çünkü ben ona dedim ben yumurtladım diye ama o yumurtlamamışsın dedi ve ben o yumurtayla hamile kaldım ama özelde gittiğim doktor çok yeni bir gebelik olduğu için başta az artmış olabilir dedi o yüzden çarşamba yine çağırdı umarım iyi bir sonuç alırım çünkü hala baş dönmem falan var benim..

Beni de ekle, bana ne bana ne Bu hafta 12. hafta ohooo dahahaaa cookk yolumuz var

Kizlar hayirli gunler. Bu sabah yagmur var istanbulda,gozlerim dolu dolu oluyor bilinmezlige... Gerri sayim basladi dostlarr...

selam kızlar bende bu perşembe gidecem kana

inşallah hamilesindir canım söylediğin lekelenme hamileliktede olabiliyormuş bence hemen gidip kan testi yaptır aç tok farketmiyor... bazılarında hamilelik idrar testinde çok geç çıkıyor benim bildiğim kadarıyla ama kanda erken çıkıyor...

mrb kızlar adet günüme 4 -5 gün var ve ben kasık ağrısı şikayeti ile dr gittim bugün tabi korunmuyoduk ve kanda beta hcg 10 çıktı dr hamile olabilirsin ama öğleden sonra gel birde idrarda bakalım dedi dua edin lütfen ilk bebeğimi kaybettim bunu da kaybetmek istemiyorum acaba gerçekten hamilemiyim şuan

inşallah güzel haberi alırsın ama beta hcg daha güzel sonuç verir idrarda olmsuz çıksa bile hemen olumsuz düşünme çünkü en güzel sonucu kan tahliliyle anlarsı olmazzsa 2 gün sonra tahlilini tekrarlat inşalalah güzel haberi alırsın ..

bu arada kendinden şüpelenende bi
arkadaşımız vardı bende bi arkadaşımızın bulunduğu tavsiyede bulunuyorum ve en güzel sonuç kanda alınır kanda baktırıp rahat ede bilirsinz arkadaşlar..

kanda bakıldı zaten 10 çıktı aile hekimliğine gitmiştim kadın doğum dr tanıdığımdı ona sordum makina yanlış çıkarmış olabilir dedi tekrar sonuçu bekliyorum hayırlı olsun ne deyelim ki.. benim kasık ağrım vardı ayrıca gazdan karnım davul gibi oluyodu ayak ağrılarım çok fazla uyumak istiyorum miğdem kazınıyo resmen açlıktan ki çok yemek yiyen bir insan değilim öle yani bide vucudum tatlı tatlı kaşınıyo neden anlamadım :)

sevgili bacişlerim nasılsınızzz ben iyiyim çok şükür.haftaya pazartesiden itibaren full burdayım.kendinize çok iyi bakın çok öpüyorum hepinizi gerçi herkesler beni unuttu sanırsamkiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…