Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Ah canım çook geçmiş olsun, neyse atlatmışsınız, bebişin seninle artık :)

Gecmis olsun arkadasim.... Allah kucagina almayi nasip etsin

canım benimm tebrikler bitanemmmm... Sağlıkla kucağına almak ve büyütmek nasip olsun..
Darısı başımızaaa...

Kuzum bizlerde fazla giremiyoruz yani en azından ben giremiyorum, okul ev derken dağıldım.. bulantılarının geçmesine sevindim.. Testlerini de yaparsın meraklanma endişelenme hayatım:) yapınca da bize de haber ver ama olur mu..

Değil 9ay, uzun değil, normal süreler bunlar.. İnsan haliyle sıkılıyor bir süre sonra sanki yıllardır deniyormuş gibi geliyor ama işin aslı çok olağan ve normal bekleme süreleri bunlar.. Bu kadar istekle bekliyor olmasak bize de uzun gelmezdi bu zaman:)

Yalelcim hoşgeldin hayatım..:) Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz, yeni şehriniz ve yeni yaşantınız... Senin şimdi mutluluktan ayakların yere değmiyordur eminim:) ne güzel valla tadını çıkar.. Adına çok sevindim ve bence çok da iyi oldu senin için.. İnşallah hayatta herşey her zaman gönlüne göre olur yalelcim..

Ben hala beklemedeyim.. henüz bebiş yok, nisanda izmire gittim, mayıs başından beridir de dil okuluna gidiyorum. Haftaiçi hergün gidince nete girmeye fazla vaktim olmuyor ancak arada bakabiliyorum:)
kimlerin hamile haberini aldın en son hatırlamıyorum ama liste ilk sayfada ara ara ordan güncelliyorum ben, böylece bulması görmesi rahat oluyor..

Seni de bekleyenler listesine ekliyorum, yoksa hamiş listesine mi eklemeliyim? var mı bir gelişme?:)

Merhaba arkadaşlar...

Banuuuu benide listeye ekle artıkkkkkkkkkkkkk hamişimmmmmmmmmmm

Berrakcım canım, neler neler yaşamışsın sen öyle, büyük geçmiş olsun. ne kadar gerildiğini ve üzüldüğünü tahmin bile edemiyorum ama sonu iyi bitmiş. Çok sevindim.. İnşallah bu son üzüntün olur.. Sağlıklı mutlu bir hamilelik diliyorum tatlım..

Darısı biz bekleyenlerin başına acilen:)
Ekliyorum hemen şimdi listeye...

oooo şekerimhoşgeldin çok sevindim senin adına negüzel istediğin yerdesin artık şimdi daha rahat olur herşejy senin için inşallah..
begümü bende öpüyorum bende gelişmeler biz artık 17 haftalık olduk canım ve bebişimiz begüm gibi bi prenses bunu öğrendik çok şükür şimdilik bi sıkıntımız yok ama önemli olan sağlıklı bişekilde kucağımıza almak..
müsait olunca hemen yaz..

canım merhaBA ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN SONUNU SABIRSIZLIKLAN BEKLEDİM AMA BENCE SEN ÇOKTA İYİ Bİ DOKTORA DENK GELMŞSİN HİÇ KORKMA ARTIK İNŞALAHH HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK SENİN İÇİN..
HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİŞEKİLDE ALIRSIN İNŞALLAH BEBİŞİNİ KUCAĞINA..

selam hepinize öncelikle berrakçım seni ve bu güzel haberi alan diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum , rabbim sağlıkla kavuştursun herkesi bebeğine...

mukutcum öncelikle tekrardan tebrik ediyorum seni , 12 haftadamışsın az kalmnış yavaş yavaş azalır bu sıkıntılar .... doktordan sonra güzel haberlerini paylaş bizimle öpüyorum...
tatlım selam bende izmirde yaşıyorum ve hamileyim ve bende tedaviyle hamile kalanlardanım...öncelikle tedavi için gittiğim doktorum özel bir polikinlik kadın doğumcusuydu çok memnundum , hamile kalınca bişr süre ona devam ettim asıl istediğim doktora başladım artık ....sana buradan ayrıntı bilgi veremiyecem ama bana özelden mesaj atarsan sana yardımcı olurum seve seve... üniversite hastanelerinden ben şahsen nefret ediyorum çok uğraşırsın git gellerle ama tabiki tercih senin sonuçta araştırma hastanesi faydası mutlaka ki çok olur...
canım benim yaa hemen bşr heyecan ardından bir hüsran yahu dur bi bakalım bekle biraz daha hiçbirimizin karnına şıp diye düşmedi bu veletler biliyorsun sen bunu çok iyi....aylarca ve hatta yıllarca uğraşanlar var aramızda sabırla bekle kuzum sabırla...
selam kızlar kusura bakmayın ben pek giremiyorum..
bu arada biz cinsiyet öğrendik bizim bi prensesimiz oluyo..
ewettt benim kuzumun prensesi olacak bakalım bizim neyimiz olacak heyecanla bekliyoruz...
bebeşimmmm kan sonucunu bekliyorum heyecanlaa , fırsat bul yaptır hemen ihmal etme....
tatlışım benimmm 14. haftaya kadar yaptırabilirsin sen doktoruna gittiğinde kaç haftalık olmuş olacaksın...

yalelcim hoşgeldin ve gözün aydın , çok istiyordun oldu taşınmışsın bursaya güle güle otur yeni evinde....bilgi veriyorum kendimle ilgili hemen 13, haftamız oldu büyüyoruz yavaşş yavaşşş

umarım herkes iyidir bu arada kızlar..

Berrakçım canım benim,kim bilir ne zor geçmiştir o saatler o günler..neyseki doktorun sana güzel haber vermiş gözün aydın hayatım

merhaba canım.yazini okudum cok sevindim insallah hersey yolunda gider.ama sana kucuk bi uyarida bulunmak istedim.kan testlerini takip et ve eger asiri derecede atesin yada agrin olursa hemen acile git gece bile olsa.cunki dis gebelikte bazi durumlarda rahimde yalanci kesede gorulebiliyo.sen yinede temkinli Allah tamamina erdirsin insallah

berrakçım, çok geçmişler olsun güzelcim.
benim, yaşamadığım bi nane kalmamış sanırım.. bunu da yaşadım daha önce.
dış gebelik, berbat bi duygu.
o yaşadığın korku dolu saatleri ve günleri, şu anda içimde hissettim.
allah yardımcın olmuş çok şükür. bebeğin seninleymiş, çok mutlu oldum.
hayırlısıyla eline ayağına kavuştuğu günün göstersin rabbim inşallah.

oooooo nerelerdesin sen yahu Yalelcim, özledik seni!
Nihayet Bursa na kavuştun demek, çok sevindim, hayırlı olsun inşallah
son listeyi ilk sf.da tutuyoruz canım. hadi bakalım yarın görüşürüz

selam selam... naber deryaf?
bursama kavuştum. evime yerleştim. düzenimi tutturdum çok şükür.
burda kendime doktor arayışı içindeyim şimdi.
bakalım nasipse, temmuz gibi inşallah başlayacağım yeniden bebiş çabalarına.. :))

özledim hepinizi banu :)
listeyi gördüm, süper haberler... liste büyüdükçe büyüyor.. maşallah tüm hamişlere... bekleyen arkadaşların hepsine de başarılar diliyorum :)

Ben Bursa'da yeni bir doktor arıyorum şimdi kendime.
problemli gebeliklerle ilgili, referansları yüksek bir doktor araştırıyorum. istanbuldaki kendi doktorum da önerdi bursada 2 isim, onlarla görüşücem nasipse bu hafta ve önümüzdeki hafta.
bi muayene olucam heralde. hangi doktora karar verirsek, istanbuldaki doktorum, yeni doktorumla görüşüp detaylı bilgilendirecek. artık gerisini bilemiyorum.
mayısı geçtik tabiki, haziranı da bu ön hazırlıklarla geçiricez gibi görünüyor. iyi oldu aslında, benim rahmim ve bünyem ve psikolojim oldukça yorgundu epeydir... dinlenmiş oldum. şimdi temmuza odaklandım gibi... bakalım nasip neyse, öyle olacak..

Begüm, büyüdü epeyce. 2 ay falan oldu sizinle görüşmeyeli sanırım. Bi afet oldu bu son dönemde.
Kıyafetleri beğenmiyor, 'onu giymem, rengi bana yakışmaz, onu giymem parlak taşları yok.. o toka buna uygun değil, yenisini istiyorum, bilmemkim arkadaşımın ayakkabısından istiyorum'' gibi tuhaf tuhaf şeyler çıktı başıma bu ara.. bu büyüme sendromları ile uğraşıyorum :)

İhtiyaçları ve uğraşıları farklılaştı. hem taşınmanın hem de byümenin etkileri sanırım.. daha fazla vakit geçirmem gerekiyor kendisiyle artık. o sebeple, internete ayırabileceğim zaman da epeyce bi azaldı hayatımda...

Selam bacişlerimmm.yarın açıköğretim üniversite sınavım var.eğer bu dersi geçersem mezun olabilicem O yüzden tüm bacişlerimden benim için dua etmelerini rica ediyorum.İnşallah sınavı sağ salim atlatayımda artıkın diplomamı alayım

Son düzenleme:
Gecmis olsun arkadasim.... Allah kucagina almayi nasip etsin

Ah canım çook geçmiş olsun, neyse atlatmışsınız, bebişin seninle artık :)

Berrakçım canım benim,kim bilir ne zor geçmiştir o saatler o günler..neyseki doktorun sana güzel haber vermiş gözün aydın hayatım

ee genç kız oluyor artık begüm yalel, alışman lazım, bunlar bence yine iyi zamanları az daha büyüsün bak neler olacak:) yakın bir arkadaşımın 5 yaşında bir kızı var, bazen ağzım açık kalıyor söylediklerine istediklerine ve küçük kadın hallerine:))

İnşallah iyi bir doktora fazla uğraşmadan araşmadan denk gelirsin.. Ve temmuz demekki hadi bakalım bol şans şimdiden tatlım:) İnşallah şıp diye hamiş kalır, çooook sağlıklı bir gebelik geçirir ve oğluşunu(inşallah) alırsın kucağına:) ben hamile kalmayı başarana kadar sen doğurmuş bile olabilirsin yalelcim valla yani içimde öyle bir his var:))

Yoğunluğun için endişe etme, bütün kızların zaten kendine göre yoğunlukları başladı, bir ara hepimiz koptuk fazla giremedik, bu topiği de o yüzden açalım dedik. Fazla giremiyoruz ama en azından kopmamış oluruz haberlerimizi paylaşırız..

İnşallah da bekleme listesindeki tüm kızlar en kısa zamanda hamiş kısmına geçeriz

Bursa güzel şehirdir ama yemyeşil bir şehir, oh ne güzel al begümcüğü bol bol at kendini sokağa parklara bahçelere bence.. Ben de burda fırsat buldukça göl kenarında yürüyüşe çıkıyorum, yeşillendi iyice keyifli hale geldi. tek sıkıntım bu hafta havanın yağmurla birlikte birden soğuması oldu. oysa geçen hafta yaz moduna girmiştim tam bugün yeniden ceketlere geri dönüş yaptık..:)

Bir de insanlar ince ince giyinmeye başladı ve benimde odak noktam o olduğu için sanırım birden ortalıkta ne kadar çok hamile kadın olduğunu gördüm , bir ben değilmişim gibi hissetmeye başladım sinir oldum:)

Kuzummmmm, bol şans sınavında.. allah zihin açıklığı versin.. Çok çalıştın ama bence çok iyi geçecek sınavın kuzum..

Gözün aydın hayatım, çok iyiymiş bak değerlerin, için rahat etsin sağlıkla geçir gebeliğini inşallah..

insan haset etmekten korkuyor dimi dediğin gibi yaz geldi ya artık göbüşler ortada, insanın içinden incecik bir sızlama geçiyor. Rabbim, haset etmekten korusun, tez zamanda bize de göbüşleri doldurmayı nasip etsin :))

aynen deryacım, o ince sızı fena ama.. insan ne mutlu onlara diyor ama böyle boğazında da bir şey kalıyor.. İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda bize de nasip etsin...

Teşekkur ederim canım içim artık rahat çok şükür...

Canım Allah korumuş sizi. Geçmiş olsun. Mesajının başını okurken çok üzülmüştüm neyseki sonu güzel bitti :)
saolasın..bende çok etkilendim yaşadıklarımdan kendimle çok çeliştim hatam varda o yüzden mi böyle bişey geldi başıma dieAllah ım en doğrusunu bilir ve yapar şükür ki sonumuz güzel bitti
aynen deryacım, o ince sızı fena ama.. insan ne mutlu onlara diyor ama böyle boğazında da bir şey kalıyor.. İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda bize de nasip etsin...

ne yaln söleyim ben de topice gelipte ay ay hamile kalanları gördükce içim cız ediyordufarkındaysanız fazla gelmiyordum devamlı takıntı haline getirmemek için bu olayı hep uzak duruyordumdediğimiz gibi zamanını en iyi bilen Rabbimizdir vakti saati gelince pıtır pıtır çıkarlar ortayaAllah yardımcınız olsun

9ay lütfen mesaj posta kutunu azalt msg yollayamadım sanaaaaaaa bayağıda uzun yazdım nerdeysen çabuk gel hallet pls

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…