Merhaba arkadaşlar...
En son evde yaptığım testimin pozitif çıktığını sölemiştim kan testinde de 233 çıkmıştı 4 gun sonra alttan muayene yani ultrason için kendi doktorumda randevuya gidecektim bu pazartesiydi
bende doktorumda heyecanlıydık kist ameliyatı birde tsh yüksekliğinden sonra güzel haberdi çünkiyalnız doktorum ultrasona baktıkca yuz şekli değişmeye başladı bende de panik başladı tabi derken kese die bişey rahimde yok sağ yumurtalıkta bişey gördü büyük ihtimal kese orda olabilirmiş yani bu demek oluyor ki dış gebelik bozuk gebelik tabi ben şoklardayım doktorumda öle
o günki kantestim ise 888 çıkmıştıhemen renkli dopler çekildim ondada yumurtalıktaydı elim ayağım titriyordu ben başladım ağlamaya ama nasıl ağlama eşim susturamıyordu
hemen benim yatışımı verdi hastaneye durumum gözetim altında olacaktı çünki dış gebelik olup her an kanama geçiririm die önlem almış oldu doktorumüstümle başımla yatış verildi üzüntüm bine katlanmıştı
her gun ultrasonla muayene yapılıyor en az 4 doktor inceliyordu aslında o yuzden çok rahattı içim ama insan yine de üzülüyor..
Neyse kiiiiii dun sabah yine muayene oldum bu sefer inanın 7 doktor vardı başımdaay birde erkek kadın karışıktı çok utanıyordum
Şefleri olan doktor keseyi rahimde gördüüüüüüüüü ve birden bağırdı ''bu kız gebe işte kesesi tamam tamam hemen taburcu edioruz dedi bana döndü kanaman ağrın varmı bende yok deyince taburcu oldummzangır zangır titriyordum gunlerdir çok acı çektim
herkes en başında böle bişey olsun bebek buyuyunce düşmesi daha kötü olurdu die teselli ediolardı bende durumumu kabullenmeye başlamıştım nerdeyse kanama olsun die bekliyordum ya:26:
Allah ım mucize gösterdi ve kese rahimde görünmüştühavalarda uçuyordum resmen ki o gunki kan değerim 1440 idi nerdeyse ilaçla düşüreceklerdi kese görünmeseydi yavaş yavaş o hale gelmişti durumum ama anladığım kadarıyla doktorları mudahale için kan değerlerimin yükselişi durduruyordu katlanarak artıyordu çünki...
Kısacası kızlar bunları yaşadım şu 3 gundeinsan ne oldum değil ne olacağım demeli Allahıma binlerce şükür olsun herşey şimdilik yolunda bundan sonra kontrollerim varmış...
çok uzun mu oldu ne yazımyaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim....
Banuuuu benide listeye ekle artıkkkkkkkkkkkkk hamişimmmmmmmmmmm
Merhaba arkadaşlar...
En son evde yaptığım testimin pozitif çıktığını sölemiştim kan testinde de 233 çıkmıştı 4 gun sonra alttan muayene yani ultrason için kendi doktorumda randevuya gidecektim bu pazartesiydi
bende doktorumda heyecanlıydık kist ameliyatı birde tsh yüksekliğinden sonra güzel haberdi çünkiyalnız doktorum ultrasona baktıkca yuz şekli değişmeye başladı bende de panik başladı tabi derken kese die bişey rahimde yok sağ yumurtalıkta bişey gördü büyük ihtimal kese orda olabilirmiş yani bu demek oluyor ki dış gebelik bozuk gebelik tabi ben şoklardayım doktorumda öle
o günki kantestim ise 888 çıkmıştıhemen renkli dopler çekildim ondada yumurtalıktaydı elim ayağım titriyordu ben başladım ağlamaya ama nasıl ağlama eşim susturamıyordu
hemen benim yatışımı verdi hastaneye durumum gözetim altında olacaktı çünki dış gebelik olup her an kanama geçiririm die önlem almış oldu doktorumüstümle başımla yatış verildi üzüntüm bine katlanmıştı
her gun ultrasonla muayene yapılıyor en az 4 doktor inceliyordu aslında o yuzden çok rahattı içim ama insan yine de üzülüyor..
Neyse kiiiiii dun sabah yine muayene oldum bu sefer inanın 7 doktor vardı başımdaay birde erkek kadın karışıktı çok utanıyordum
Şefleri olan doktor keseyi rahimde gördüüüüüüüüü ve birden bağırdı ''bu kız gebe işte kesesi tamam tamam hemen taburcu edioruz dedi bana döndü kanaman ağrın varmı bende yok deyince taburcu oldummzangır zangır titriyordum gunlerdir çok acı çektim
herkes en başında böle bişey olsun bebek buyuyunce düşmesi daha kötü olurdu die teselli ediolardı bende durumumu kabullenmeye başlamıştım nerdeyse kanama olsun die bekliyordum ya:26:
Allah ım mucize gösterdi ve kese rahimde görünmüştühavalarda uçuyordum resmen ki o gunki kan değerim 1440 idi nerdeyse ilaçla düşüreceklerdi kese görünmeseydi yavaş yavaş o hale gelmişti durumum ama anladığım kadarıyla doktorları mudahale için kan değerlerimin yükselişi durduruyordu katlanarak artıyordu çünki...
Kısacası kızlar bunları yaşadım şu 3 gundeinsan ne oldum değil ne olacağım demeli Allahıma binlerce şükür olsun herşey şimdilik yolunda bundan sonra kontrollerim varmış...
canım benimm tebrikler bitanemmmm...Kızlaaaar sanırım hamileyimmm :)) dün benim batımdı,akşam dayanadım evde test yaptım ve ikinci çizgi soluk çıktı,sabah tekrar iki farklı markayla test yaptım ve onlarda da silik çıktı :))) bugün ay sonu olduğu için şirkette çok yoğunum,fırsat bulur bulmaz kan testine gidicem :)))
Kuzum bizlerde fazla giremiyoruz yani en azından ben giremiyorum, okul ev derken dağıldım.. bulantılarının geçmesine sevindim.. Testlerini de yaparsın meraklanma endişelenme hayatım:) yapınca da bize de haber ver ama olur mu..anladım tatlım cok tsk ederım haftaya kesın gıdeyım ozman yanı ultrasyon ve kan tahlılı olcak merak ettım walla ne testı dıye cok sag ol yegencom sen ne yapıyorsun ben ızmırdeyım ıns konyaya gıdcegız haftaya....benım bulnatılar azaldı ama kokular halsızlık mıgdem asıt su uretıyor sankı ıns 4.ay hersey bıter kendıme bır turlu gelmedım walla
Biliyorum ama çok da elimde değil açıkcası. Görev bilinciyle yapıyorum valla bütün çalışmaları :) Bu ay da yine bir başında bir sonunda yumurtlamam var. Görünürde 6 ay ama 2 kez bir aya 2 yumurtlama geldiği için 8 aydır uğraşıyoruz diyebilirim. Çok uzun değil mi?
SELLLAAAMMMMMMM TEYZOŞLAR... HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDDİİİMMMMMM
Valla BANU'cum eline sağlık, süper topik olmuş.
Bakınıyordum az önce, nerdedir bu bizim kızlar, neler olmuştur diye...
en son nisan yağmurları gibi bekliyorduk bebişleri... mayısı kaçırdım derken.. bi baktım, burda toplanmışsınız :) iyi olmuş.
ben taşındım, bursadayım nihayet. ancak yerleştim, alıştım, düzen oturttum.. internet edindim nihayet :)
hemen size koştum. Vınn dün geldi elime.. şimdi denedim, bağlandım, yanınıza geldim.
tabi bu saatte herkeste yemek telaşı falan vardır... ben de gidicem mutfağıma şimdi.
yarın görüşürüz nasipse.. havadisleri bekliyorum merakla.. kimlerde meleklenmeler var.. kimler bekleme halinde.... ne var ne yok...
begüm de öpüyor teyzoşlar....
görüşürüz yarın nasipse...
Merhaba arkadaşlar...
en son nisan yağmurları gibi bekliyorduk bebişleri... mayısı kaçırdım derken.. bi baktım, burda toplanmışsınız :) iyi olmuş.
ben taşındım, bursadayım nihayet. ancak yerleştim, alıştım, düzen oturttum.. internet edindim nihayet :)
hemen size koştum. Vınn dün geldi elime.. şimdi denedim, bağlandım, yanınıza geldim.
tabi bu saatte herkeste yemek telaşı falan vardır... ben de gidicem mutfağıma şimdi.
yarın görüşürüz nasipse.. havadisleri bekliyorum merakla.. kimlerde meleklenmeler var.. kimler bekleme halinde.... ne var ne yok...
Merhaba arkadaşlar...
mukutcum öncelikle tekrardan tebrik ediyorum seni , 12 haftadamışsın az kalmnış yavaş yavaş azalır bu sıkıntılar .... doktordan sonra güzel haberlerini paylaş bizimle öpüyorum...Banucum ve herkese merhaba
Iyıyim ve olmaya calısıyorum fakat bıraz sıkıntılı geçiyor. Su anda 12. haftadayım. Kokulara karşı tahammülsüzlüğüm tavan yapmış durumda; yalnız ben sabahları değil bu işi akşam saat 5ten sonra yaşıyorum. Açıkçası tazı olarak yakında kara ve hava avına gidersin diyorlar:) Valla kulaklarımın bu kadar iyi duyduğunu, burnumunda bu kadar iyi koku aldığını şimdi anlıyorum. Ben ne imişimHerşey inanılmaz kokuyor. Sanki burnumun dibinde. Bir de aş ermeler var. Mesela gece uykumda mangal yaptılar. Saat gece 1. İlçede olduğumuz için nerde burda bulmak. Oturup bir güzel kokuyor açım diye ağladım :)
Ayrıca bir de kramplarım var. Doktora gittik. Kanama yoksa korkma dedi, ama bazen büyük kramplar bazende bıçak saplanması gibi kramplar oluyor. Hayatımda yatmayan ben neredeyse bu son günlerimi yatar seyirde ve karnım kendime çekik geçiriyorum. Kısmetse bu Cuma doktora gideceğiz. Bakalım ne diyecek?
Sevgiler,
tatlım selam bende izmirde yaşıyorum ve hamileyim ve bende tedaviyle hamile kalanlardanım...öncelikle tedavi için gittiğim doktorum özel bir polikinlik kadın doğumcusuydu çok memnundum , hamile kalınca bişr süre ona devam ettim asıl istediğim doktora başladım artık ....sana buradan ayrıntı bilgi veremiyecem ama bana özelden mesaj atarsan sana yardımcı olurum seve seve... üniversite hastanelerinden ben şahsen nefret ediyorum çok uğraşırsın git gellerle ama tabiki tercih senin sonuçta araştırma hastanesi faydası mutlaka ki çok olur...siz deneyimli arkadaşlarım sayesinde bir çok şeyi öğreneceğim. Teşekkür ederim. Ben izmirde oturuyorum sizce üniversite hastanesinde bulunan bir doktora mı gitsem, yoksa devlet hastanesine mi gitsem, izmirde olupta tavsiye edeceğiniz hastaneler var mı ?
canım benim yaa hemen bşr heyecan ardından bir hüsran yahu dur bi bakalım bekle biraz daha hiçbirimizin karnına şıp diye düşmedi bu veletler biliyorsun sen bunu çok iyi....aylarca ve hatta yıllarca uğraşanlar var aramızda sabırla bekle kuzum sabırla...arkadaşlar en geç 10 haziranda adet olmam gerekiyor. acaba şimdiden belli olur mu test yapsam? belim ağrıyor ve çok fazla akıntım var...gitti gidiyor yani...neden böyle oldu bilemiyorum...adet mi olucam acaba yine...
neyse bu ay tam yumurtlama günlerimi bulup ona göre davrandık...bakalım ne olacak...hatta adetten hemen sonraki günden itibaren boş durmamaya çalıştık valla...
insana bir müddet sonra bıkkınlık geliyor...
şu erken testlerden mi alsam acabaaaa
neyse eminim sonuç yine hüsrandır...arada bir baş dönmesi, uyku hali, akıntı, kasık ağrısı bunlar her ay olduğu gibi psikolojiktir eminimmm...
ewettt benim kuzumun prensesi olacak bakalım bizim neyimiz olacak heyecanla bekliyoruz...selam kızlar kusura bakmayın ben pek giremiyorum..
bu arada biz cinsiyet öğrendik bizim bi prensesimiz oluyo..
bebeşimmmm kan sonucunu bekliyorum heyecanlaa , fırsat bul yaptır hemen ihmal etme....Kızlaaaar sanırım hamileyimmm :)) dün benim batımdı,akşam dayanadım evde test yaptım ve ikinci çizgi soluk çıktı,sabah tekrar iki farklı markayla test yaptım ve onlarda da silik çıktı :))) bugün ay sonu olduğu için şirkette çok yoğunum,fırsat bulur bulmaz kan testine gidicem :)))
tatlışım benimmm 14. haftaya kadar yaptırabilirsin sen doktoruna gittiğinde kaç haftalık olmuş olacaksın...kızlar mrb nasılsınız uzun zmandır gıremıyorum nete benım rahatszılıgım sonra ızmıre gelmemız burda hıc nete baglanamıyorum ag cok yavas....sızlere bırsey soracagım ben en son dr mayıs daa 9 hafta gıttım dr bana hazıranda gel dedı ama burda bır bayanla tanıstım hamıle 12 haftalık ızmırlı kendısı ıkı test dıye bır sey yapıyolıyormus o hafta e benım dr bırsey dmedı ben suan 11. haftadayım.onumuzde kı hafta kesın dr gıdeyım ama boyle kesın o hafta gıdılmelı o hafta sartmı ıns gec kalmamısımıdr artı su ıkılı test ne old bılen varsa aramızda acıkca nelre old yazabılırmısınız...kan vercekmısız bayan sadece oyle soyledı cok da bırsey soramadım ayak ustu ama benı bılgılendırın hemencık bacılarım benım
selam hepinize öncelikle berrakçım seni ve bu güzel haberi alan diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum , rabbim sağlıkla kavuştursun herkesi bebeğine...
Mukutcum öncelikle tekrardan tebrik ediyorum seni , 12 haftadamışsın az kalmnış yavaş yavaş azalır bu sıkıntılar .... Doktordan sonra güzel haberlerini paylaş bizimle öpüyorum...
Tatlım selam bende izmirde yaşıyorum ve hamileyim ve bende tedaviyle hamile kalanlardanım...öncelikle tedavi için gittiğim doktorum özel bir polikinlik kadın doğumcusuydu çok memnundum , hamile kalınca bişr süre ona devam ettim asıl istediğim doktora başladım artık ....sana buradan ayrıntı bilgi veremiyecem ama bana özelden mesaj atarsan sana yardımcı olurum seve seve... üniversite hastanelerinden ben şahsen nefret ediyorum çok uğraşırsın git gellerle ama tabiki tercih senin sonuçta araştırma hastanesi faydası mutlaka ki çok olur...
Canım benim yaa hemen bşr heyecan ardından bir hüsran yahu dur bi bakalım bekle biraz daha hiçbirimizin karnına şıp diye düşmedi bu veletler biliyorsun sen bunu çok iyi....aylarca ve hatta yıllarca uğraşanlar var aramızda sabırla bekle kuzum sabırla...
Ewettt benim kuzumun prensesi olacak bakalım bizim neyimiz olacak heyecanla bekliyoruz...
Bakalım benim prensesimin kardeşi ne olacak oda merak ediyo bende teyze olarak meraktayım tabi ama bana kız gibi geliyo kuzum bilemiyorumyinede..
Bebeşimmmm kan sonucunu bekliyorum heyecanlaa , fırsat bul yaptır hemen ihmal etme....
Tatlışım benimmm 14. Haftaya kadar yaptırabilirsin sen doktoruna gittiğinde kaç haftalık olmuş olacaksın...
Yalelcim hoşgeldin ve gözün aydın , çok istiyordun oldu taşınmışsın bursaya güle güle otur yeni evinde....bilgi veriyorum kendimle ilgili hemen 13, haftamız oldu büyüyoruz yavaşş yavaşşş
Merhaba arkadaşlar...
berrakçım canım benim,kim bilir ne zor geçmiştir o saatler o günler..neyseki doktorun sana güzel haber vermiş gözün aydın hayatım
Merhaba arkadaşlar...
Merhaba arkadaşlar...
oooooo nerelerdesin sen yahu Yalelcim, özledik seni!
Nihayet Bursa na kavuştun demek, çok sevindim, hayırlı olsun inşallah
son listeyi ilk sf.da tutuyoruz canım. hadi bakalım yarın görüşürüz
Yalelcim hoşgeldin hayatım..:) Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz, yeni şehriniz ve yeni yaşantınız...Senin şimdi mutluluktan ayakların yere değmiyordur eminim:) ne güzel valla tadını çıkar.. Adına çok sevindim ve bence çok da iyi oldu senin için.. İnşallah hayatta herşey her zaman gönlüne göre olur yalelcim..
Ben hala beklemedeyim.. henüz bebiş yok, nisanda izmire gittim, mayıs başından beridir de dil okuluna gidiyorum. Haftaiçi hergün gidince nete girmeye fazla vaktim olmuyor ancak arada bakabiliyorum:)
kimlerin hamile haberini aldın en son hatırlamıyorum ama liste ilk sayfada ara ara ordan güncelliyorum ben, böylece bulması görmesi rahat oluyor..
Seni de bekleyenler listesine ekliyorum, yoksa hamiş listesine mi eklemeliyim? var mı bir gelişme?:)
oooo şekerimhoşgeldin çok sevindim senin adına negüzel istediğin yerdesin artık şimdi daha rahat olur herşejy senin için inşallah..
begümü bende öpüyorum bende gelişmeler biz artık 17 haftalık olduk canım ve bebişimiz begüm gibi bi prenses bunu öğrendik çok şükür şimdilik bi sıkıntımız yok ama önemli olan sağlıklı bişekilde kucağımıza almak..
müsait olunca hemen yaz..
güldencim, nasıl mutlu oldum bu haberini alınca anlatamam şimdi. ne kadar büyümüş benim fındık kurdum öyle.... 17 hafta ... valla maşallah...
demek bir prenses geliyor size de.. çok şanslısın, allah tamamına erdirsin arkadaşım.
darısı başıma, ama ben erkek beklentisindeyim bu sefer :)))
yalelcim hoşgeldin ve gözün aydın , çok istiyordun oldu taşınmışsın bursaya güle güle otur yeni evinde....bilgi veriyorum kendimle ilgili hemen 13, haftamız oldu büyüyoruz yavaşş yavaşşş
hoşbuldum tülincim... teşekkürler canım benim.
bebişin büyümüş maşallah, az kaldı heralde, cinsiyet de belli olur yakında.
ilk zor dönemi atlatmışsınız siz de çok şükür...
ohhh şimdi keyfini sür gebeliğinin...
ilk 3 ay zor, son üç ay zor... ortadaki 3 ay keyif zamanı :)))
Gecmis olsun arkadasim.... Allah kucagina almayi nasip etsin
Ah canım çook geçmiş olsun, neyse atlatmışsınız, bebişin seninle artık :)
canım benimm tebrikler bitanemmmm...Sağlıkla kucağına almak ve büyütmek nasip olsun..
Darısı başımızaaa...
Kuzum bizlerde fazla giremiyoruz yani en azından ben giremiyorum, okul ev derken dağıldım.. bulantılarının geçmesine sevindim.. Testlerini de yaparsın meraklanma endişelenme hayatım:) yapınca da bize de haber ver ama olur mu..
Değil 9ay, uzun değil, normal süreler bunlar.. İnsan haliyle sıkılıyor bir süre sonra sanki yıllardır deniyormuş gibi geliyor ama işin aslı çok olağan ve normal bekleme süreleri bunlar..Bu kadar istekle bekliyor olmasak bize de uzun gelmezdi bu zaman:)
Yalelcim hoşgeldin hayatım..:) Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz, yeni şehriniz ve yeni yaşantınız...Senin şimdi mutluluktan ayakların yere değmiyordur eminim:) ne güzel valla tadını çıkar.. Adına çok sevindim ve bence çok da iyi oldu senin için.. İnşallah hayatta herşey her zaman gönlüne göre olur yalelcim..
Ben hala beklemedeyim.. henüz bebiş yok, nisanda izmire gittim, mayıs başından beridir de dil okuluna gidiyorum. Haftaiçi hergün gidince nete girmeye fazla vaktim olmuyor ancak arada bakabiliyorum:)
kimlerin hamile haberini aldın en son hatırlamıyorum ama liste ilk sayfada ara ara ordan güncelliyorum ben, böylece bulması görmesi rahat oluyor..
Seni de bekleyenler listesine ekliyorum, yoksa hamiş listesine mi eklemeliyim? var mı bir gelişme?:)
Berrakcım canım, neler neler yaşamışsın sen öyle, büyük geçmiş olsun. ne kadar gerildiğini ve üzüldüğünü tahmin bile edemiyorum ama sonu iyi bitmiş. Çok sevindim.. İnşallah bu son üzüntün olur.. Sağlıklı mutlu bir hamilelik diliyorum tatlım..
Darısı biz bekleyenlerin başına acilen:)
Ekliyorum hemen şimdi listeye...
oooo şekerimhoşgeldin çok sevindim senin adına negüzel istediğin yerdesin artık şimdi daha rahat olur herşejy senin için inşallah..
begümü bende öpüyorum bende gelişmeler biz artık 17 haftalık olduk canım ve bebişimiz begüm gibi bi prenses bunu öğrendik çok şükür şimdilik bi sıkıntımız yok ama önemli olan sağlıklı bişekilde kucağımıza almak..
canım merhaBA ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN SONUNU SABIRSIZLIKLAN BEKLEDİM AMA BENCE SEN ÇOKTA İYİ Bİ DOKTORA DENK GELMŞSİN HİÇ KORKMA ARTIK İNŞALAHH HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK SENİN İÇİN..
HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİŞEKİLDE ALIRSIN İNŞALLAH BEBİŞİNİ KUCAĞINA..
Berrakçım canım benim,kim bilir ne zor geçmiştir o saatler o günler..neyseki doktorun sana güzel haber vermiş gözün aydın hayatım
merhaba canım.yazini okudum cok sevindim insallah hersey yolunda gider.ama sana kucuk bi uyarida bulunmak istedim.kan testlerini takip et ve eger asiri derecede atesin yada agrin olursa hemen acile git gece bile olsa.cunki dis gebelikte bazi durumlarda rahimde yalanci kesede gorulebiliyo.sen yinede temkinli Allah tamamina erdirsin insallah
berrakçım, çok geçmişler olsun güzelcim.
benim, yaşamadığım bi nane kalmamış sanırım.. bunu da yaşadım daha önce.
dış gebelik, berbat bi duygu.
o yaşadığın korku dolu saatleri ve günleri, şu anda içimde hissettim.
allah yardımcın olmuş çok şükür. bebeğin seninleymiş, çok mutlu oldum.
hayırlısıyla eline ayağına kavuştuğu günün göstersin rabbim inşallah.
selam selam... naber deryaf?
bursama kavuştum. evime yerleştim. düzenimi tutturdum çok şükür.
burda kendime doktor arayışı içindeyim şimdi.
bakalım nasipse, temmuz gibi inşallah başlayacağım yeniden bebiş çabalarına.. :))
özledim hepinizi banu :)
listeyi gördüm, süper haberler... liste büyüdükçe büyüyor.. maşallah tüm hamişlere... bekleyen arkadaşların hepsine de başarılar diliyorum :)
Ben Bursa'da yeni bir doktor arıyorum şimdi kendime.
problemli gebeliklerle ilgili, referansları yüksek bir doktor araştırıyorum. istanbuldaki kendi doktorum da önerdi bursada 2 isim, onlarla görüşücem nasipse bu hafta ve önümüzdeki hafta.
bi muayene olucam heralde. hangi doktora karar verirsek, istanbuldaki doktorum, yeni doktorumla görüşüp detaylı bilgilendirecek. artık gerisini bilemiyorum.
mayısı geçtik tabiki, haziranı da bu ön hazırlıklarla geçiricez gibi görünüyor. iyi oldu aslında, benim rahmim ve bünyem ve psikolojim oldukça yorgundu epeydir... dinlenmiş oldum. şimdi temmuza odaklandım gibi... bakalım nasip neyse, öyle olacak..
Begüm, büyüdü epeyce. 2 ay falan oldu sizinle görüşmeyeli sanırım. Bi afet oldu bu son dönemde.
Kıyafetleri beğenmiyor, 'onu giymem, rengi bana yakışmaz, onu giymem parlak taşları yok.. o toka buna uygun değil, yenisini istiyorum, bilmemkim arkadaşımın ayakkabısından istiyorum'' gibi tuhaf tuhaf şeyler çıktı başıma bu ara.. bu büyüme sendromları ile uğraşıyorum :)
İhtiyaçları ve uğraşıları farklılaştı. hem taşınmanın hem de byümenin etkileri sanırım.. daha fazla vakit geçirmem gerekiyor kendisiyle artık. o sebeple, internete ayırabileceğim zaman da epeyce bi azaldı hayatımda...
güldencim, nasıl mutlu oldum bu haberini alınca anlatamam şimdi. ne kadar büyümüş benim fındık kurdum öyle.... 17 hafta ... valla maşallah...
demek bir prenses geliyor size de.. çok şanslısın, allah tamamına erdirsin arkadaşım.
darısı başıma, ama ben erkek beklentisindeyim bu sefer :)))
hoşbuldum tülincim... teşekkürler canım benim.
bebişin büyümüş maşallah, az kaldı heralde, cinsiyet de belli olur yakında.
ilk zor dönemi atlatmışsınız siz de çok şükür...
ohhh şimdi keyfini sür gebeliğinin...
ilk 3 ay zor, son üç ay zor... ortadaki 3 ay keyif zamanı :)))
Çok çok teşekkur ederim kızlar temennileriniz içinAllah olmayan arkadaşlarıma da en kısa zamanda versin diyorum Hepinizi öpüyorummmm
bu arada bugun kan testim vardı test sonucum 5434 çıktıdoktorum normal gebelik dedi Pazartesi muayenem var
[QUOTE
Canım bebişini sağsalim kucağına alman dileği ile sevgiler.Darısıda bize tabiki Allah ın izniyle :)))
özledim hepinizi banu :)
listeyi gördüm, süper haberler... liste büyüdükçe büyüyor.. maşallah tüm hamişlere... bekleyen arkadaşların hepsine de başarılar diliyorum :)
Ben Bursa'da yeni bir doktor arıyorum şimdi kendime.
problemli gebeliklerle ilgili, referansları yüksek bir doktor araştırıyorum. istanbuldaki kendi doktorum da önerdi bursada 2 isim, onlarla görüşücem nasipse bu hafta ve önümüzdeki hafta.
bi muayene olucam heralde. hangi doktora karar verirsek, istanbuldaki doktorum, yeni doktorumla görüşüp detaylı bilgilendirecek. artık gerisini bilemiyorum.
mayısı geçtik tabiki, haziranı da bu ön hazırlıklarla geçiricez gibi görünüyor. iyi oldu aslında, benim rahmim ve bünyem ve psikolojim oldukça yorgundu epeydir... dinlenmiş oldum. şimdi temmuza odaklandım gibi... bakalım nasip neyse, öyle olacak..
Begüm, büyüdü epeyce. 2 ay falan oldu sizinle görüşmeyeli sanırım. Bi afet oldu bu son dönemde.
Kıyafetleri beğenmiyor, 'onu giymem, rengi bana yakışmaz, onu giymem parlak taşları yok.. o toka buna uygun değil, yenisini istiyorum, bilmemkim arkadaşımın ayakkabısından istiyorum'' gibi tuhaf tuhaf şeyler çıktı başıma bu ara.. bu büyüme sendromları ile uğraşıyorum :)
İhtiyaçları ve uğraşıları farklılaştı. hem taşınmanın hem de byümenin etkileri sanırım.. daha fazla vakit geçirmem gerekiyor kendisiyle artık. o sebeple, internete ayırabileceğim zaman da epeyce bi azaldı hayatımda...
Selam bacişlerimmm.yarın açıköğretim üniversite sınavım var.eğer bu dersi geçersem mezun olabilicemO yüzden tüm bacişlerimden benim için dua etmelerini rica ediyorum.İnşallah sınavı sağ salim atlatayımda artıkın diplomamı alayım
Çok çok teşekkur ederim kızlar temennileriniz içinAllah olmayan arkadaşlarıma da en kısa zamanda versin diyorum Hepinizi öpüyorummmm
bu arada bugun kan testim vardı test sonucum 5434 çıktıdoktorum normal gebelik dedi Pazartesi muayenem var
amin canım...size de en kısa zamanda versin Rabbim :)
Bir de insanlar ince ince giyinmeye başladı ve benimde odak noktam o olduğu için sanırım birden ortalıkta ne kadar çok hamile kadın olduğunu gördüm , bir ben değilmişim gibi hissetmeye başladım sinir oldum:)
insan haset etmekten korkuyor dimidediğin gibi yaz geldi ya artık göbüşler ortada, insanın içinden incecik bir sızlama geçiyor. Rabbim, haset etmekten korusun, tez zamanda bize de göbüşleri doldurmayı nasip etsin :))
Teşekkur ederim canım içim artık rahat çok şükür...ee genç kız oluyor artık begüm yalel, alışman lazım, bunlar bence yine iyi zamanları az daha büyüsün bak neler olacak:) yakın bir arkadaşımın 5 yaşında bir kızı var, bazen ağzım açık kalıyor söylediklerine istediklerine ve küçük kadın hallerine:))
İnşallah iyi bir doktora fazla uğraşmadan araşmadan denk gelirsin.. Ve temmuz demekkihadi bakalım bol şans şimdiden tatlım:) İnşallah şıp diye hamiş kalır, çooook sağlıklı bir gebelik geçirir ve oğluşunu(inşallah) alırsın kucağına:) ben hamile kalmayı başarana kadar sen doğurmuş bile olabilirsin yalelcim valla yani içimde öyle bir his var :))
Yoğunluğun için endişe etme, bütün kızların zaten kendine göre yoğunlukları başladı, bir ara hepimiz koptuk fazla giremedik, bu topiği de o yüzden açalım dedik. Fazla giremiyoruz ama en azından kopmamış oluruz haberlerimizi paylaşırız..
İnşallah da bekleme listesindeki tüm kızlar en kısa zamanda hamiş kısmına geçeriz
Bursa güzel şehirdir ama yemyeşil bir şehir, oh ne güzel al begümcüğü bol bol at kendini sokağa parklara bahçelere bence.. Ben de burda fırsat buldukça göl kenarında yürüyüşe çıkıyorum, yeşillendi iyice keyifli hale geldi. tek sıkıntım bu hafta havanın yağmurla birlikte birden soğuması oldu. oysa geçen hafta yaz moduna girmiştim tam bugün yeniden ceketlere geri dönüş yaptık..:)
Bir de insanlar ince ince giyinmeye başladı ve benimde odak noktam o olduğu için sanırım birden ortalıkta ne kadar çok hamile kadın olduğunu gördüm , bir ben değilmişim gibi hissetmeye başladım sinir oldum:)
Kuzummmmm, bol şans sınavında.. allah zihin açıklığı versin.. Çok çalıştın ama bence çok iyi geçecek sınavın kuzum..
Gözün aydın hayatım, çok iyiymiş bak değerlerin, için rahat etsin sağlıkla geçir gebeliğini inşallah..
saolasın..bende çok etkilendim yaşadıklarımdan kendimle çok çeliştim hatam varda o yüzden mi böyle bişey geldi başıma dieCanım Allah korumuş sizi. Geçmiş olsun. Mesajının başını okurken çok üzülmüştüm neyseki sonu güzel bitti :)
aynen deryacım, o ince sızı fena ama.. insan ne mutlu onlara diyor ama böyle boğazında da bir şey kalıyor.. İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda bize de nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?