Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

uzun zamandan beri takip ediyorum siteyi. Bilmediğim bir çok şey ögrendim sayenizde. hiçbirinizi tanımıyor olsamda iyi haberler okuduğumda sevndiğimi kötü haberler okuduğumda üzüldüğümü farkettim ve siteye üye olmaya karar verdim.bende sizler gibi anne olmayı, eşime bir evlat verebilmeyi çok istiyorum.10 aydırda çaba harcıyorum ama nasip olmayınca olmuyor. ilk defa bu ay klomen kullandım ve sogan suyu içiyorum.ben hep hayırlsını diliyorum mevladan. hepiniz içinde dileğim aynı olsun.hakkınızda ne hayırlı ise ne zaman hayırlı ise o zaman olsun. bakalım belki haziran ayı ve siteye üye olusum bana bir hediye verir.

mayıs da fosss çıktı ( battan 1 gün önce geldi kırmızlar...

hoş geldin canım. inşallah dediğin gibi olur. aslında olacak işte de vakit saat meselesi. Rabbim yardımcımız olsun.

waaoowww hayırlı olsun hayaletimkespırımmm :))) uzzzuuuuun uzzuuuuun yıllar versin size Rabbim, bir yastıkta kocayın, torununuzun torununu görmek nasip olsun inşallah

deryacımmmm sağolasın canım benim.Allah ım hepimizin yuvasının mutluluğunu daim etsin inşallah :)))

selam kıslarrrr bugün benim evlilik yıldönümümnazar:

kızlar herkese günaydınlar hayırlı haftalar diliyorum , kendi hastalığım kocişimin hastalığı derken epey bir uğrayamadım buralara çok şükür ki artık iyiyim , aranızdayım.....hayaletcaspercim uzun ve mutlu yıllar diliyorum eşinle ve inşallah bebeğinle....

canımmm sana ve eşine çok geçmiş olsun.inşallah kısa zamanda iyileşirsiniz..güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. bende inşallah ve aminn diyorummm:))

kızlar hepinizi çok özledimm uzun zamandır yazdıklarınızı takip edebildim ama yazamadım fırsatım olmuyo bi türlü çok karısıgım dedim sizinle paylasim bari aynen özgezeren nin durumundayım adet olmadım bu ay testler negatif doktor muayene etti bişey var orda dedi süphelendi ama testte negatif çıktı adet söktürücü verdi simdi de çok korkuyorumya bebiş varsa adet söktürücüyle düşerse diye ama bi yandan da bu kadar test negatif olmaz diyorum cok karısıgım ya özgezeren mesajı okursan beni bilgilendir lütfen ya çok karıstım ben yine

slm herkese ben yeniyim burda bugün hamile olduğumu öğrendim önce idrar testi sonra kan testi yaptırdım ama kan değerim düşükmüş 2 gün sonra tekrar kan testi yapılacak dış gebelikten şüpheleniyor dr şimdi sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum umarım iyi sonuç alırım :)

tusenim hiç sıkma canını birsey olsaydı birinde görünür çıkardı hayatım , hakkında hayırlısı olsun seni ancak yaşayan anlar

aramıza hoşgeldin bebişin umarım sana tutunur ve hersey olması gerektiği gibi gider olmazsada eğer kendini üzme çünkü hayatta her zaman herseyin hayırşısı olsun diyoruz , senin içinde nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun tatlım...

bende hamileyim ve sitede daha çok yeniyim:)

Hoşgeldiniz kızlar, hayırlı uğurlu olsun hamilelikleriniz, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.. Fatos ve 19asos, inşallah bebeişleriniz sizinledir, sorunsuz bir hamilelik yaşarsınız..

Beni de ekle, bana ne bana ne Bu hafta 12. hafta ohooo dahahaaa cookk yolumuz var

Kuzum hoşgeldin..:) Ekliyorum hemen, nasılsın?

tebrik ederim bize belirtilerini yazarmısın? 4 gün kaldı adet tarihime ölüyorum meraktan :)

aynen benim de dört gün kaldı :)))

Ay çok heyecanlı oluyor o son günler, geçmek bilmiyor.. hadi bakalım inşallah haftayı ve ayı sizin güzel haberlerinizle bitiririz kızlar..

sevgili bacişlerim nasılsınızzz ben iyiyim çok şükür.haftaya pazartesiden itibaren full burdayım.kendinize çok iyi bakın çok öpüyorum hepinizi gerçi herkesler beni unuttu sanırsamkiiiiiiiii
selam kıslarrrr bugün benim evlilik yıldönümümnazar:
casperim, kimse unutmadı bebeğim seni, biliyorsun bu topiğin kızları genelde yoğun fazla giremiyor , onun için sessiz herkes kuzum:) Nice nice mutlu sağlıklı seneleriniz olsun inşallah..:)

Hoşgeldin arkadaşım.. İnşallah gönlüne göre olur haziran ayında hamile kalırsın..

Deryacım ya üzüldüm haytaım Olsun ama umutsuzluk yok , karamsarlık yok denemelere devam ama di mi

Geçmiş olsun hayatım.. Valla zor durum, olmadı azıcık daha bekle testi yinele yine negatif çıkarsa öyle kullanmaya başlarsın ilacını için de rahat eder böylece..

Deryacım ya üzüldüm haytaım Olsun ama umutsuzluk yok , karamsarlık yok denemelere devam ama di mi

içim de bir rahatlık var hiç üzülmedim niyese bu ay. eşim bi kaç ay dr. u bırak dinlen, yıprandın, diyor. sanırım öyle yapacağım...

içim de bir rahatlık var hiç üzülmedim niyese bu ay. eşim bi kaç ay dr. u bırak dinlen, yıprandın, diyor. sanırım öyle yapacağım...

Ohh çok iyi o zaman.. ben de nisan mayıs ayında aynı şeyi hissetmiştim, insan alışıyor galiba.. Ama bencede güzel öneride bulunmuş eşin. hem yaz ayları başladı hazır gez toz keyfini çıkar kafanı ruhunu dinlendir sonra gerekirse yine gitmeye başlarsın doktora.. ya da belki hiç gerek kalmaz bebiş kontrollerine gidersinNeticede azıcık dr takip vs olaylarından uzaklaşmakta fayda var.. Ben de yazın gideyim diyordum doktora erteledim şimdilik. gezip tozucam yazın sonbahar gibi hala bişey yoksa giderim. nasılsa battı balık yan gider bari yazın sefasını süreyim:))

Son düzenleme:

evet canım, aynen öyle, tatil aylarında herkes dinleniyo ben de ruhumu dinlendiricem :)) sen zaten gittin kontrollerini yaptırdın canım dediğin gibi yazın bırakalım oluruna en temizi.

tusemim merhaba canım seni çok iyi anlıyorum doktora sordun mu peki yumurtlamış mısın? çünkü ben doktora yumurtladığımı söyledim ama o yok dedi ve ben o yumurtayla hamile kaldım..adet söktürücünün olumsuz bir etkisi olur mu bilmiyorum tam emin değilim..çünkü ilacın içinde progesteron var ve bu da hamilelikte bebeğin tutunmasını sağlayan bir hormon..ama sen yine de birkaç gün bekle bence yine olmazsa doktora git eğer bebek yoksa o zamana belli olur sen de çin rahat içersin ilacı..ve sana bir tavsiye kesinlikle çok iyi bir doktora git..inşallah Rabbim hakkında hayırlısını verir..

selam kızlar bende bu perşembe gidecem kana

Canım selam. Yoksa kaçırdığım bir haber mi var? İdrar testi yaptın mı?

Tüh canım geçmiş olsun

farlutal mı verdi? progesteron türevleri de olsa bunlar hamilelikte kesinlikle kullanılmayacak ilaçlar. adetin kaç gün gecikti? polikistin overin mi var? yumurtlaman düzenli midir? doktor tabiki daha iyisini bilir ama bazen kolaya kaçıp hemen ilaç veriyorlar gibi geliyor. yoksa adet söktürücü kullanıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler olmazdı!

Umarım her şey yolundadır fatoş

Banucum ve herkese merhaba

Iyıyim ve olmaya calısıyorum fakat bıraz sıkıntılı geçiyor. Su anda 12. haftadayım. Kokulara karşı tahammülsüzlüğüm tavan yapmış durumda; yalnız ben sabahları değil bu işi akşam saat 5ten sonra yaşıyorum. Açıkçası tazı olarak yakında kara ve hava avına gidersin diyorlar:) Valla kulaklarımın bu kadar iyi duyduğunu, burnumunda bu kadar iyi koku aldığını şimdi anlıyorum. Ben ne imişim Herşey inanılmaz kokuyor. Sanki burnumun dibinde. Bir de aş ermeler var. Mesela gece uykumda mangal yaptılar. Saat gece 1. İlçede olduğumuz için nerde burda bulmak. Oturup bir güzel kokuyor açım diye ağladım :)

Ayrıca bir de kramplarım var. Doktora gittik. Kanama yoksa korkma dedi, ama bazen büyük kramplar bazende bıçak saplanması gibi kramplar oluyor. Hayatımda yatmayan ben neredeyse bu son günlerimi yatar seyirde ve karnım kendime çekik geçiriyorum. Kısmetse bu Cuma doktora gideceğiz. Bakalım ne diyecek?

Sevgiler,

Stress engelliyor olabilir ama son söylediğin hafif lekelenme bende de olmuştu. Ümitlendirmek istemem ama Sanki çamaşırıma çok az kahve rengi krem gibi birşey sürülmüş gibi oldu. Sonra da hamile olduğumu öğrendim. Gene de bir kan testi yaptır birkaç gün sonra. İdrar testini deneme. Direk kan testi temiz. Hem böylelikle kesin sonuç elde etmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…