canlarım hepinize günaydın , yav benim diş köklerim sert birsey yerken ağrıyor , hamile kalmadan önceki ayda dişçiye gitmiştim temizlettim , baktırdım yapılacak birsey yok herrsey yolundsa dedi...şimdi bu sızı nerden çıktı , hamilelikte diş etleri hassaslaşıyormuş sanırsam onunla ilgilimidir acaba
bebeğim latacım beni,m doktor bana bir kağoda yazmıştı ben merak ediyorum diye ;
12/14 haftalar arası 2 li test
16/18 haftalar arası 3 lü test
20/24 haftalar arası 2, düzey nsg
27 haftada şeker yüklemesi
eksik olanlar varsa kızlar siz düzeltin ilave edin.....
canım benım cok cok sagol ayy ınsan merak edıyo ılerkı haftalarda neler yapcagız dr soruyorum ben senı cagırrım bu kadar ınce olma dusunme falan dıyor ama ınsan merak edıyor ıste hangı haftalar gıdecegız zaten durumum hıc ıı degıl bır duzlemedım gıttı sen nasıl oldun tulınım grıptın en son yegencom ne yapıyor az kaldı cınsıyetını ogrenırız yakında ben okadar kotuyum kı hıc bırsey anlamadım hala
canlarım hepinize günaydın , yav benim diş köklerim sert birsey yerken ağrıyor , hamile kalmadan önceki ayda dişçiye gitmiştim temizlettim , baktırdım yapılacak birsey yok herrsey yolundsa dedi...şimdi bu sızı nerden çıktı , hamilelikte diş etleri hassaslaşıyormuş sanırsam onunla ilgilimidir acaba
bebeğim latacım beni,m doktor bana bir kağoda yazmıştı ben merak ediyorum diye ;
12/14 haftalar arası 2 li test
16/18 haftalar arası 3 lü test
20/24 haftalar arası 2, düzey nsg
27 haftada şeker yüklemesi
eksik olanlar varsa kızlar siz düzeltin ilave edin.....
Tülinim hoşgeldin :)) hayatım hamilelikte dş etleri hasaslaşıyor bu bende de olmuştu,hatta dün yine başladı tatlım(
canım arkadaşımm hoşbulduk sende hoşgeldin , vallahi dediğin gibi herhalde sert birseyler yemeğe çalıştığımda kökleri acıyor sanki hava alıyormuş gibi neyse idre edecez durduk yere ağrı yok allahtann.... senin nasıl geçiyor neler hissediyorsun 2. hamilelik nasıl bir duygu , özleniyormu ?[/QUOTE:
:)) valla fıstığım inan hiç bir farkı yok,sanki ilk kez hamileymişim gibi yine yeni yeniden heyecanlıyım:)) tabi tek fark şuki;ilk hamilelikte istediğin gibi yan gelip yatabiliyorsun,ama şimdi evde bir abimiz var ve o da sağolsun peşinden koşturtuyor valla :)))
sende haklısın bizde dolduralım 15, ayımızı gideriz dişçiye baktırırz bir ne var ne yok...kızlar herkese günaydın umarım güzel 1 hafta olur..
latacım sen hiç merak etme hherşey çok güzel olacak inşallah takıldıklarınıda bize sor biz cevaplarız tatlım..
tülinim benim dişimden neler çektiğini biliyosun ama 3 ayın tamamen bitsin yani 15 haftalık falan ol sonra gidip bşirdaha baktırırsın dişlerine tatlım çünkü en sağlıklı diş bakımı 3 ve 6 ay arası oluyomuş..
bende hamilelik öncesi dişlerime baktırmıştım ama o dişim 3 ayda nasıl çürüdü okadar anlamadım..
ama annecik öyle konuşmak yok ikincisi geliyor diye oğluşumuz pabucunu dama atmak yok , o ilk göz ağrısı kıvırcık marulum benim...hem ne malum belki annişine yardımcı bile olur getir götür ayak işlerini yapar ilerleyen aylarda dimi ama ....işe devam edeceksin dimi ne zaman bırakmayı düşünüyorsun...canım arkadaşımm hoşbulduk sende hoşgeldin , vallahi dediğin gibi herhalde sert birseyler yemeğe çalıştığımda kökleri acıyor sanki hava alıyormuş gibi neyse idre edecez durduk yere ağrı yok allahtann.... senin nasıl geçiyor neler hissediyorsun 2. hamilelik nasıl bir duygu , özleniyormu ?[/QUOTE:
:)) valla fıstığım inan hiç bir farkı yok,sanki ilk kez hamileymişim gibi yine yeni yeniden heyecanlıyım:)) tabi tek fark şuki;ilk hamilelikte istediğin gibi yan gelip yatabiliyorsun,ama şimdi evde bir abimiz var ve o da sağolsun peşinden koşturtuyor valla :)))
tatlım iyiyim sen nasılsın , yani minik bir tahminde bulundu ama net değil sadece ihtimali yüksek geldi dedi bir dahaki kontrolümüz 2 temmuz sanırım o zaman net görürlür...senin ki belli oldu mu seni kıza meyilli görüyorum diğer topiklerde ama allah gönlüne göre versin..
canım ben iyiyim gribi atlattık çok şükür ondan yana sıkıntı yok uyku problemi başladı bizdede çok uykum geliyor millet ilk aylarda yaşar benim 3 ay bitti sayılır 4, aya giriyoruz yeni başladı enteresan bir durum...vallahi ben dr bir sürü soru sordum oda bana annemiz meraklı ben bu haftalarda bu testleri isterim onun dışında birseye gerek yok yok dedi...cinsiyete gelince perşembe günü kontrolümüz vardı hem ikili testimizde yapıldı...bir tahminde bulundu ama net değil henüz sadece bir ihtimal dedi o yüzden yazmıyorum kesinleşsin öyle yazarım... temmuz 2 de bir dahaki konrolümüz o zaman net birseyler söyler herhalde...
kızlar herkese günaydın umarım güzel 1 hafta olur..
latacım sen hiç merak etme hherşey çok güzel olacak inşallah takıldıklarınıda bize sor biz cevaplarız tatlım..
tülinim benim dişimden neler çektiğini biliyosun ama 3 ayın tamamen bitsin yani 15 haftalık falan ol sonra gidip bşirdaha baktırırsın dişlerine tatlım çünkü en sağlıklı diş bakımı 3 ve 6 ay arası oluyomuş..
bende hamilelik öncesi dişlerime baktırmıştım ama o dişim 3 ayda nasıl çürüdü okadar anlamadım..
latacım sen nasılsın tatlım ne kadar oldu bebişin ne güzel göbeğinde çıkmaya başlamış
canım ıyı sayılmam hala mıgdem kotu su ayı beklıyorum bır gecsın kendıme geleyımbıraz sen nasılsın belırtıler varmı..gobusun altında bır sıskınlık oldu bende evet el sabunu kadar bırsey bakalım dr gıdecegız buyumus mu bızım fındık kurdu:)
bende aynıyım canım bulantılarla cebelleşiyorum. inş çok uzun sürmez geçer bir an önce. benim daha karnım çıkmadı dümdüz canım. büyümüştür annesi ben bi gittim küçücük bişeydi geçen bi daha gittim arada o kadar fark varki hareket etmeye başlamış kıpır kıpırdı :))) o kıpırtıları görünce insan o kadar mutlu oluyoki canım
:))ayyy ne gzuel gormedım ben ya kıpır kıpır halını cok erken hareket etmeye baslamıs yada normal ılk tecrube old ıcın hıc bırsey bılmıyoruz walla ben ızmırdeydım gdıemdım en son halı kucucuk duruyordu oyle kalbı pıt pıt atıyordu sen 9 haftalıkmı oldun bız bu hafta 12.haftamıza gıdık 4 ahfat sonra bulnatıların hafıfler hatta bıter dedıler ama ıns bıter ya cok zor....
senin 10 haftalık daha bence biraz erken belli etmeyebilir....inşallah gönlüne göre verir rabbim..bende fena değilim canım.hayırlısı olsun canım. 22 haziranda kontrolüm var bakalım o zaman belli olur inş canım. evet kız çocuk çok istiyorum ama sağlıklı ve hayırlısı olsunda önemlisi o tatlım
anladım tatlım hadı hayırlısı olsun ama bızlerede bır ıhtılamlı soyleseydın keske:)ben bu hafta 12.haftamıza gırdık ya bu hafta yada onumzdekı hafta dr gıdecegım ıns bır sıkıntımız yoktur gobus cıktımı sızın benım gobus altı sıstı bıraz bır el sabunu kadar oldu buyuyo herhalde:)bakalım sag salım kucagımıza alalım ıns benım kuzenın esı dogum yapmıs bır erkek bebeklerı oldu cok mutlu olduk sag salım kucagına aldı bebegını kendıde gayet ıyıdı darısı basımıza cumlemızın yardımcısı olsun...
10 hafta 2 günlük olduk bugün canım . gittiğinde sende görürsün hareket ettiğini insan daha çok bağlanıyo canım yaaa. ay benimde tek umudum 12. haftadan sonra geçmesi yada azalması canım
senin 10 haftalık daha bence biraz erken belli etmeyebilir....inşallah gönlüne göre verir rabbim..
ihtimalimizi söyleyemeyiz şekerim henüz kesinleşmeden çıtlatmayayım ,,,, benimde biraz büyüdü ee biz 13+2 olduk bugün bu hafta sonu 3, ay bitiyor 4 de giriyoruz..
tulınım benden bır hafta mı ondesın sen bende 12 haftalıgız ben yenı 3.ayımıza gırdık dıyorum ben su hafta ısınden anlamadım galıba:)
senin 10 haftalık daha bence biraz erken belli etmeyebilir....inşallah gönlüne göre verir rabbim..
ihtimalimizi söyleyemeyiz şekerim henüz kesinleşmeden çıtlatmayayım ,,,, benimde biraz büyüdü ee biz 13+2 olduk bugün bu hafta sonu 3, ay bitiyor 4 de giriyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?