12+1 den sonra evet 4 aylık oluyo tatlım. valla bende bilmiyorum niye öyle yapmışlar canım bi bildikleri vardır sanırım
Merhaba arkadaşlar,
siteye daha yeni üye oldum 21 yaşındayım ve bir sorum olacaktı.
en son 24 nisanda adet oldum ve sonrasında olmadım.
adetim geçeli 15 gün oldu hamilelik belirtilerinin hepsi var bende. en son 1 hafta önce idrar testi yaptım ve negatifşuan idrar testi yapsam çıkarmı acaba ?
ama hamile olduğumu hissediyorum... insandan insana değişiyor diyorlar nekadar doğru bilmiyorum.
lütfen yardımcı olun :)
canım ıyıce aklım karsıtı wallaha:))bır bldıklerıde varda bu ne oluyor bızlerdde bıraz da olsa anlayalım be yıne mıllete 3 aya gırdık dedım 4 aylık ne zman olduu boyle hesaplarsam benım dogum kasım ayı olur ama dr bana da aralık ayında dogum yapcan dedı neyse akıllarda soru ısaretı kaldı....
canım ıyıce aklım karsıtı wallaha:))bır bldıklerıde varda bu ne oluyor bızlerdde bıraz da olsa anlayalım be yıne mıllete 3 aya gırdık dedım 4 aylık ne zman olduu boyle hesaplarsam benım dogum kasım ayı olur ama dr bana da aralık ayında dogum yapcan dedı neyse akıllarda soru ısaretı kaldı....
senin baya olmadimi kürtaj olali, doktora göründünmü canim??
30 nisanda kürtaj olmuştum canım.doktor haziran 15 i gibi gelirsin demişti.bende o zamana kadar adette olurum öyle gideim diye düşünüyordum.
dra gittiğinde sor bakalım canım unutmazsam eğer bende sorayım
canım yaa senin kürtajdan sonraki ilk kontrolün mü olucak bu
canım sende sor bakalım yanı bır akıl lazım suan benı yenı bır dr arıyorum ılk gıttıgınmde ne kadar konusturur benı bılemıyorum yanı sımıd merak ıcındeyım 2.ayımız mı bıttı yoksa 3.ayımızmı bıttı tam emın olalım....
Canim sen 3. ayini bitirmissin, 4. ayin icindesin, aman bosver be gülüm, saglikli sihhatli olsun bebisler, önemli olan da bu
evet canım ilk kontrol olacak.doktor 2 ile 6 hafta arası adet olman gerekiyo demişti.kaldı 11 günüm.o zamana kadar olmazsam aten gidicem doktora bakalım ne var ne yok
canım oyle dıyorlar tıpta oyle soyluyor ama hamılelık ıcınde old haftalar aylar 2 aydır nısan ve mayız yenı bıttı yanı ben cevreme walla 2.ayımız yenı bıttı dıyorum cunku dogum tarıhım aralık benım normal olan ayda bu ama oyle denılcek walla 4.ayımıza gırdıysek bu bulantılar bıtsın artık:))senın hamılelık nasıl gecıyor canım benım...
çok geçtarih vermiş bence ilk kontrol için canım yaaa beni drum kürtajdan sonra 15 gün içinde çağırmıştı kontrole
ay canım ya unuttum.ben 1 hafta sonra kontrole gitmiştim doktora rahim toparlanmış dedi bana.yaşlılık ya unutkanlık başgösteriyo naparsın
canim benim hamilelik cok rahat geciyor, bazen endiseleniyorum, ya benim niye bulantim olmuyor, bir yerde okumustum, bulantilar
hamileligin iyi gittigine isaretmis, ama bizim ailede hic kimsede olmadi hepsi rahat hamilelik gecirdi ve hepsinin cok saglikli bebekleri oldu.
Benim sadece gögüslerim kötü aciyor, zaten büyüklerdi, simdi tamamen sistiler ve gece bazen agridan uyaniyorum.
12 haftalıksın şuan sen bat sat tarihine görede 8 haziranda mantıken 3,ayını dolduracaksın 4, ayından gün almaya başlayacaksın sadece 4 aylık hamile olmuş olmuyorsun ...1 ay 30 gündür yada 31 ama 4 hafta eder yani ayda 2 gün fazlamız yada 3 gün fazlamız oluyor anladın mı o yüzden hafta ve ay hesabını farklı tutar doktorlar olması gereken budur , son adet tarihine göre hamile oluyorsun,bende anlamdım gıttı tatlım yanı bızım halk arasında kac aylık derler karsıtıryorum ne dıyeyım mantıgım 2.ayımız bıttı demem lazım cunku cunku en son bat mart 8 dı benım amam haftalık ısı karsıtırıyo 12 haftalıksın deyınce otomotıkmen 3.aynı bıtırmıs olacaksın walla brı sorunca kalıyorum ama ben 3 ayımız gırdık dıyorum artık yanlıs mıı soyluyorum bılmıyorum walla...
kızlar bılgısı olan varmıııı.....???
ewet özleniyor malesef kii görmek istiyor insannnBenim cuma günü doktorda randevum var ve cok heycanlaniyorum, elimde olsa her hafta gider bakardim :)
insan özlüyor degilmi cirkinleri :))
kan tahlili yaptırmanı öneririm bende en kesin sonuç onda çıkar...Merhaba arkadaşlar,
siteye daha yeni üye oldum 21 yaşındayım ve bir sorum olacaktı.
en son 24 nisanda adet oldum ve sonrasında olmadım.
adetim geçeli 15 gün oldu hamilelik belirtilerinin hepsi var bende. en son 1 hafta önce idrar testi yaptım ve negatifşuan idrar testi yapsam çıkarmı acaba ?
ama hamile olduğumu hissediyorum... insandan insana değişiyor diyorlar nekadar doğru bilmiyorum.
lütfen yardımcı olun :)
bayan panik sakin ol , hersey olması gerektiği gibi hiçbir sıkıntı yok 3 ay doldu tamam bıçak gibi hersey kesilmez öyle , bu bir süreç senin belkide devam edecek 5 ayda bitecek genelde azaldıgı gözlemlenmiş herkesin yapısı farklıdır hiçbir gebelik birbirinin aynı olmaz hayatım ....canım ıyıce aklım karsıtı wallaha:))bır bldıklerıde varda bu ne oluyor bızlerdde bıraz da olsa anlayalım be yıne mıllete 3 aya gırdık dedım 4 aylık ne zman olduu boyle hesaplarsam benım dogum kasım ayı olur ama dr bana da aralık ayında dogum yapcan dedı neyse akıllarda soru ısaretı kaldı....
yukarda açıklamamı yaptım lütfen kafana takma tamam mııı paniğimmm benimmmmanladım ayy onada sukr et bulanntı mıgde yanması halsızlık adamı mahvedıyor hanı ılk 3 ay cok kotu gecermıs bazı bayanlarda tabı bırısıde ben ıste bu yzundende takıldım ya benım 2.ay bıttı 1 aydaha mı ıskence cekecegım yoksa hafatama gore 12+2 gunlugum 4.ayımıza gırdık rahatlamam gerekırken neden hala devam bende de bu endıse var:)aman canım nazar degmesın ıns boyle devam edersın saglıklı bebısını kucagına alırsın...
12 haftalıksın şuan sen bat sat tarihine görede 8 haziranda mantıken 3,ayını dolduracaksın 4, ayından gün almaya başlayacaksın sadece 4 aylık hamile olmuş olmuyorsun ...1 ay 30 gündür yada 31 ama 4 hafta eder yani ayda 2 gün fazlamız yada 3 gün fazlamız oluyor anladın mı o yüzden hafta ve ay hesabını farklı tutar doktorlar olması gereken budur , son adet tarihine göre hamile oluyorsun,
ewet özleniyor malesef kii görmek istiyor insannn
kan tahlili yaptırmanı öneririm bende en kesin sonuç onda çıkar...
bayan panik sakin ol , hersey olması gerektiği gibi hiçbir sıkıntı yok 3 ay doldu tamam bıçak gibi hersey kesilmez öyle , bu bir süreç senin belkide devam edecek 5 ayda bitecek genelde azaldıgı gözlemlenmiş herkesin yapısı farklıdır hiçbir gebelik birbirinin aynı olmaz hayatım ....
yukarda açıklamamı yaptım lütfen kafana takma tamam mııı paniğimmm benimmmm
12 haftalıksın şuan sen bat sat tarihine görede 8 haziranda mantıken 3,ayını dolduracaksın 4, ayından gün almaya başlayacaksın sadece 4 aylık hamile olmuş olmuyorsun ...1 ay 30 gündür yada 31 ama 4 hafta eder yani ayda 2 gün fazlamız yada 3 gün fazlamız oluyor anladın mı o yüzden hafta ve ay hesabını farklı tutar doktorlar olması gereken budur , son adet tarihine göre hamile oluyorsun,
ewet özleniyor malesef kii görmek istiyor insannn
kan tahlili yaptırmanı öneririm bende en kesin sonuç onda çıkar...
bayan panik sakin ol , hersey olması gerektiği gibi hiçbir sıkıntı yok 3 ay doldu tamam bıçak gibi hersey kesilmez öyle , bu bir süreç senin belkide devam edecek 5 ayda bitecek genelde azaldıgı gözlemlenmiş herkesin yapısı farklıdır hiçbir gebelik birbirinin aynı olmaz hayatım ....
yukarda açıklamamı yaptım lütfen kafana takma tamam mııı paniğimmm benimmmm
:)))anladım tatlım aylarında kac hafta old bılıyorum ayların kac gun cektıgınıde... Ama matıklı olan bızım dusuncelerımız ama tabıkı tıp bızden daha ıyı bılıyor ve budurumu soylemerınde bır bıldıklerı vardır muhakkak ama hanı bzı bıze ıken sadce bu dusunce bendemı yoksa herkezın kafasında mı bu soru soyluyorum ya tıp dedgıne gore 12+2gunlugum 3.ayı bıtırmıs olduk ama kasım ayına denk gelıyor bıze neden aralık ayı dogum gzoukuyor ıste kafamı karırtırdı ve bunun acıklması vardır dıye paylastım ama herkez gıbı bende tamam 3.ayımı doldurmus olcam dıyorum ama akılda bır soru ısaretı var bakalım...bulnatı ısıde ınsan beklıyor tulın umut edıyor hanı o haftalar rahata edlıyor dedıler bı ısıkla beklıyorsun ınan allaha cok kotu bır durum ıns en yakın zmanda gecer tulınım dua et banada daaa:)
tulın teyzesı ozman bızım bebıste cınsıyetını gosterırmı sence hanı doktorlar 4 ayık ıken cınsıyetı gosterebılır bebekler dıyorlar yaa ee bızde bu umutla gıtsekmı dr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?