Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

ben berbat birgün geçiriyorum yarın adet tarihim keşke hamile olsam ama hiç umudum kalmadı karnım inanılmaz şiş

evet canim yaa boyle dusunme ama hem belkide olmazsin adet...
allah saglikli hayirli bir zamanda versin canim insallh da en kisa zamanda guler yuzumuz arkadasim
moral bozmak yok

Canım tabıkı RABBIM herseyı bılendır amenna ve saddakna ama arkadasın demek ıstedıgı cok gencsın neden daha bu yaşında hayatı kendıne zından edıyon daha ergelıkten yenı cıkmıssın vucudun oturmamıstır hele 20 yaşı bır aş gorelım mevla neyler neylerse guzel eyler üzme o guzel tatlı canını...

:)))Ağla bitanem al omuzum sana feda olsun ama akşama kadar kociş gelince ona verıyom (omuzumu hee)oda pek mutsuz gelırde:)))

inşallaaaahh doya doya bir ağlıyımda rahatlıyım sonrada bir uyku çekeyim en iyisi..

hay allah aglamak iyi gelecekse agla canim rahatla icin bosalsin ama bak aksama kocisin sis gormesin gozlerini kararinda agla emi canim:))

hay allah aglamak iyi gelecekse agla canim rahatla icin bosalsin ama bak aksama kocisin sis gormesin gozlerini kararinda agla emi canim:))

kocam yanımda değil bak ağlamak için bir sebep daha:))) ben öğretmenim eşimden uzakta görev yapıyorum ama annem babam yanımda kalıyor yalnız değilim çok şükür:)))

:))) sağol ağlıyorum ozaman:))))

Aslında derler ya aglamak ınsanı rahatlatır dıye belkı dogrudur ama bılmezlermıkı sonunda hem kötü bir baş agrısı ve kurbaga gıbı pörtlemiş gözler bırakır:))))

arkadaslar bugun hic birsey yapmak gelmiyor icimden yaa bu saat oldu dogru duzgun bir is yapmadim ben daha off.
yemek te yapmam lazim ama ne yapacagimi da bilmiyorum
sikici bir gun sanki bugun.tek sizinle geciyor vakit...

kocam yanımda değil bak ağlamak için bir sebep daha:))) ben öğretmenim eşimden uzakta görev yapıyorum ama annem babam yanımda kalıyor yalnız değilim çok şükür:)))

canimm kiyamam bak ne guzek ailen yanindaymis ya canim olsun gecer bu gunler de merak etme sen.

bana çocuk sahibi olmak istemen asla saçma gelmiyor aksine çok yüreklisin tebrik ediyorum böyle bir konuda sana karışmak benim haddim olamaz heyecanından ve korkularından bahsediyorum ben sadece , hepimizin amacı ortak zaten bende sana destek oldum ama sen anlayamadın sanırım doktorun yanından çıktığında korkularının ne kadar gereksiz oldugunu anlayacaksın yazmıştım

E kız kocanda yanında yok taa sen nasıl hamıle kalmayı dusunuyordun hehehehehhehe

Hahahahahahah deliiiiiiiiiiiiii:)))) fırsatları kaçırmıyoruz bende kocışi tembıhlıyom ayın 16 da sakın yorgun geleyım deme :)))

ayyy yani arkadasim iyi demissin nedense tam yumurtlama doneminde bu adamlar yorgun oluyorlar yaaa

evet ama boşa gitti gibi bu bebek uğruna yıllık izin mizin kalmadı bizim:))) 1 haftası gitti mesela :)))bu ay olmazsa eğer yaza sarkacak çalışmalar:)))1 temmuza kadar görevliyiz okulda malsef:))

olsun canim yaaa hayirlisi neyse o olsun rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize

ayyy yani arkadasim iyi demissin nedense tam yumurtlama doneminde bu adamlar yorgun oluyorlar yaaa

Olsun yorgun gelse bıle hıc umrumda degıl valla zaten bana sen lazım degılsın dıyorum sen sadece uzan hehehehhehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…