ben berbat birgün geçiriyorum yarın adet tarihim keşke hamile olsam ama hiç umudum kalmadı karnım inanılmaz şiş
Onu allahtan başka kimse bilmez tülinçim yaşım küçük belki ama yaşadığım şeyler bana olgun olmayi öğretti sanagöre bu yaşta çocuk yapmak saçma olabilir ama ben erken yaşta anne olmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum herşeyin üstesinden geldiğim gibi anneligi de başaracağım allahin izniyle benim buraya girme amacım arkadaşlarin biraz bana destek olup birbirimize moral vermek istemem
evet canim yaa boyle dusunme ama hem belkide olmazsin adet...
allah saglikli hayirli bir zamanda versin canim insallh da en kisa zamanda guler yuzumuz arkadasim
moral bozmak yok
doğru diyorsun önce müdürümden fırça yedim haksız yere tamamen bu çok koydu bana sonrada evde bazı ailevi sorunlar çıktı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi birde adet olacam diye üzülüyorum işte böylee
inşallaaaahh doya doya bir ağlıyımda rahatlıyım sonrada bir uyku çekeyim en iyisi..
:))) sağol ağlıyorum ozaman:)))):)))Ağla bitanem al omuzum sana feda olsun ama akşama kadar kociş gelince ona verıyom (omuzumu hee)oda pek mutsuz gelırde:)))
hay allah aglamak iyi gelecekse agla canim rahatla icin bosalsin ama bak aksama kocisin sis gormesin gozlerini kararinda agla emi canim:))
:))) sağol ağlıyorum ozaman:))))
kocam yanımda değil bak ağlamak için bir sebep daha:))) ben öğretmenim eşimden uzakta görev yapıyorum ama annem babam yanımda kalıyor yalnız değilim çok şükür:)))
evet onlarda olmasa napardım ben tek başıma hiç bilmediğim biyerde bilmiyorum Allah onları başımızdan eksik etmesincanimm kiyamam bak ne guzek ailen yanindaymis ya canim olsun gecer bu gunler de merak etme sen.
onu allahtan başka kimse bilmez tülinçim yaşım küçük belki ama yaşadığım şeyler bana olgun olmayi öğretti sanagöre bu yaşta çocuk yapmak saçma olabilir ama ben erken yaşta anne olmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum herşeyin üstesinden geldiğim gibi anneligi de başaracağım allahin izniyle benim buraya girme amacım arkadaşlarin biraz bana destek olup birbirimize moral vermek istemem
kocam yanımda değil bak ağlamak için bir sebep daha:))) ben öğretmenim eşimden uzakta görev yapıyorum ama annem babam yanımda kalıyor yalnız değilim çok şükür:)))
E kız kocanda yanında yok taa sen nasıl hamıle kalmayı dusunuyordun hehehehehhehe
bu ay tamda yumurtlama gününe izin alıp geldi yanıma:))))
bu ay tamda yumurtlama gününe izin alıp geldi yanıma:))))
hiiimmm gorev tamam diyorsun yanii:))
bravoo takdir ettim sizi
Hahahahahahah deliiiiiiiiiiiiii:)))) fırsatları kaçırmıyoruz bende kocışi tembıhlıyom ayın 16 da sakın yorgun geleyım deme :)))
evet ama boşa gitti gibi bu bebek uğruna yıllık izin mizin kalmadı bizim:))) 1 haftası gitti mesela :)))bu ay olmazsa eğer yaza sarkacak çalışmalar:)))1 temmuza kadar görevliyiz okulda malsef:))
ayyy yani arkadasim iyi demissin nedense tam yumurtlama doneminde bu adamlar yorgun oluyorlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?