- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
hayaletcim yarın kontrolün varmış. hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum :) benim de kontrolüm var hayırlısı herşeyin.
deroşummm çok sağol bacım bakalım.Yarın minikle tanışma günümüz eğer kısmet olursa.Canım senin içinde hayırlısı olsun inşallah.Allah ım herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.yarın doktordan gelince sonucu yazarım.Benim için dua edin olurmu canım.
Rabbim sana güler yüzlü, hayırlı, sağlıklı evlat versin, evladını sana bağışlasın, güzel haberlerle geleceksin canım Allah ın izniyle, her şey gönlünce olsun canım. dualarım seninle...
sağolll deroşummm Allah razı olsun bacımmm :)) bende seni çokkkkk seviyommm ve çok öpüyommmm
evet canım yumurta takibi yapılıyor. yeterli büyüklüğe erişince çatlaması için iğne verecek dr... hayırlısı bakalım.
inşallah canım en kısa zamanda gelir bebişin..
bu arada herkese merhaba kızlar artık hiç görüşemiyoruz özledim sizi..
hayaletim tebrik ediyorum tusemim aynı şekild senide tebrik ediyorum ve atladığım başka isim varsa tabi..
deryacım dualarımız sizinle.
banum hiç sesin çıkmıyo şekerim yakında buraya finlice yazarsan hiç şaşırmıyacam:):)kızlar hepiniz umarım iyisinizdir..
Banuşumm canımm çok teşekkür ederim bacımm.Allah ım inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etin.Bakalım yarın ilk doktor kontrolümüz var.eğer kısmetimizde varsa bebişimizle tanışıcaz.İnşallah herşey yolunda gider.Canım sende sakın umutsuzluğa kapılma olurmu.Allah ım en iyisini biliyor.Vakti zamanı gelince bebişler bizi buluyorlar.Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize canım.çok öpüyorum canım sevgiler.
hayaletim tebrik ediyorum tusemim aynı şekild senide tebrik ediyorum ve atladığım başka isim varsa tabi..
banum hiç sesin çıkmıyo şekerim yakında buraya finlice yazarsan hiç şaşırmıyacam:):)kızlar hepiniz umarım iyisinizdir..
Hadi bakalım derya, inşallah yakalayacaksınız bu ay.. mayıs annesi olacaksın yaniay hadi bakalım çok heyecanlı beklemesi bile..
Arkadaşlar merhaba... Beni hatırlayan arkadaşlara ekstra merhaba :) Doğumuma 40 gün kaldı bugün itibari ile. Çok ağırlaştım. Havalar serinliyor ama ben yanıyorum. Dün gece yataktan kalkıp duş alıp yattım... Memelerimin altı yanıyordu. Alev alev hemde. Eşimle dua ettik iyi ki bu son ay yazın göbeğine denk gelmedi diye.. Banu'cuğuuummmm sen nasılsın arkadaşım? Neler yapıyorsun? En son baktım dr.a gidecektin. Hormonlarına falan baktıracaktın. Ne oldu sonuçlar? Çok merak ediyorum. Arkadaşlarımın hepsine de dua ediyorum. Bütün hamile kalmak isteyen arkadaşlar için her gece duacıyım merak etmeyin olacak.
insallah canim....canim doktorum hic oyle birsey onermedi bende acikcasi bu kadar kotu oldugunu bilmiyordum..cok kotu bir sekilde ogrendim ama:)evet canim allahtan tuplrim acikmis...insallh kalirim bundan sonra hamile....Yaşamım canım sakın umutluzluğa kapılma.Kalbine kötü şeyleri sokma.Ben inanıyorum yakında sizlerde bebek sahibi olacaksınız.Ben hep dua ediyor.Tüm dileyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Allah ım diye..HSG yi keşke anestezi alarak yaptırsaydın ya bacım.Niye acı çektin yaa( Ama neyse tüplerin açıkmış Allah a şükür.Senin hamile kalma şansın yükseldi bacım bu hsg den sonra.Sen hiç kafana olumsuz şeyleri ekleme.Allah ım emeklerimizi boşuna götürmesin inşallah.Çok öpüyorum dikkat et kendine.
Arkadaşlar merhaba... Beni hatırlayan arkadaşlara ekstra merhaba :) Doğumuma 40 gün kaldı bugün itibari ile. Çok ağırlaştım. Havalar serinliyor ama ben yanıyorum. Dün gece yataktan kalkıp duş alıp yattım... Memelerimin altı yanıyordu. Alev alev hemde. Eşimle dua ettik iyi ki bu son ay yazın göbeğine denk gelmedi diye.. Banu'cuğuuummmm sen nasılsın arkadaşım? Neler yapıyorsun? En son baktım dr.a gidecektin. Hormonlarına falan baktıracaktın. Ne oldu sonuçlar? Çok merak ediyorum. Arkadaşlarımın hepsine de dua ediyorum. Bütün hamile kalmak isteyen arkadaşlar için her gece duacıyım merak etmeyin olacak.
kızlar .....
ben adetime 5 gün filan kala eşimle 2 gece birlikte olduk adetime 1 gün önce kanamam oldu adet oluyorum dedim kasıklarımda çok fazla batma var bide göbegimn altında agrı var.. normalde adetim başlar ilk gündn itibaren pedim dolar dün bügün öle adet görmüyorum yani pedim dolmuyor.(4 eylülde adet olmm gerekiyordu 3 eylülde oldm ) batmalarda devam ediyor..kanamamda kıpkırmızı değil sizce üstüne görünüyor olabılırmıyım ? hamilelik şansım varmıdır ? idrar testi ne zaman yapmalıyım ?
Merhaba kızlarr,öncelikle benim için iyi dileklerde ve dualarda bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)) kıslar kese göründü ama bebek henüz yok ortalıkta14 Eylül de tekrar gidicem.Ama bana iğne verdi doktor.bide rapor çıkarıldı.Kalp atışını duyana kadar bebe aspirini+iğne+folbiol devam edicem.Kalp atışından sonra bebe aspirini bırakıcam.Allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.hep bu duayı ediyorum kendim ve diğer hamile kalmak isteyenler için.
hatırlıyorum seni :) çok az kalmış mavibattaniye ya heyecan doruktadır artık sizde, sabırsızlanmalar, beklemeler, endişe, mutluluk senledir şimdi :) Rabbim yardımcın olsun.
insallah canim....canim doktorum hic oyle birsey onermedi bende acikcasi bu kadar kotu oldugunu bilmiyordum..cok kotu bir sekilde ogrendim ama:)evet canim allahtan tuplrim acikmis...insallh kalirim bundan sonra hamile....:))senin de kontrolun varmis hersey yolunda gider insallhh hadi hayirlisi bakalim.sende dikkat et kendinee
ben hatirliyorum seni...:)))ayyy canim heyecan dorukta desene.....az kalmis...rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin hadi bakalim gelismelerini bizlerle paylas...
rabbim yardimcin olsun
mukut31, ozek09 ve canommmm;
Tahmin bile demiyorum yaşadığınız üzüntüyü ve sıkıntıları, gerçekten çok zor, dinlemesi bile.. dilerim bu acılarınızı unutturacak mutlulukları tez zamanda yaşarsınız.. Bütün kalbimle diliyorum bunu..
Hayaletim casperim, çoooooooooooooook sevindim bitanem. allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..Ay valla çok mutlu oldum, alahım nazarlardan korusun sizi kuzmm..
Lalinadacım canım, kolay gelsin tezinde sana.. merak etme bizler de fazla giremiyoruz buraya malum yaz ayları vs.. Ama hepimiz ara ara uğrayıp gelişmeleri iletiyoruz ki bence çok iyi bir şey bu, ne oldu bitti öğreniyoruz böylece.. Ne olacak bakiiim kızının ismi?
balseme, tsnelf hoşgeldiniz, inşallah bir an önce kavuşursunuz bebişlerinize..
Deryaf, kuzum nasılsın? var mı bir gelişme??
Ben 2 hafta önce kan testi sonuçlarımı aldım, ilk basit tahlillerde herşey normal çıktı, tsh prolaktin vs.. değerler normal dedi doktor. şimdi beni ve eşimi üniversite hastanesine yönlendirdi. 25 ekimde de ilk randevumuz var hastanede, bakalım sanırım daha ileri tektikler yapacaklar.. yani eylül ayı benim son deneme ayım , eylül sonu türkiyeye gidiyorum zaten ekimde kocişle ayrı olacağız, o yüzden eylülde kendiliğinden tutarsa ne ala, değilse işte artık ekim sonu hastanelere git gel başlayacak.. işin açıkçası biraz şevkim kırılmış durumda bu bebek olayında, hemen tutmayabilirdi biliyordum ama bu kadar zor olacağını da beklemiyordum.. Bakalım hayırlısı hakkımızda..
ola bilirsin çünkü bazen yumurtlama geç ola bilir ayrıca eşinle ay içinde başka hiç birlekteliğin olmadımı peki?
yani sadece 5 gün varkenmi birlikte oldun? onuda yazarsan ona göre cevap verelim..
casperimhayırlısı olsun
inşallah alıcaksın hayırlısıyla bebişinin güzel haberlerini ama kesenin görünüp bebişin görünmesi normal bu arada kan testini yeniledinmi?
bizimde dualarımız seninle canım.
bizimle paylaş güzel haberleri olurmu?
merhaba kızlarr,öncelikle benim için iyi dileklerde ve dualarda bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)) kıslar kese göründü ama bebek henüz yok ortalıkta14 eylül de tekrar gidicem.ama bana iğne verdi doktor.bide rapor çıkarıldı.kalp atışını duyana kadar bebe aspirini+iğne+folbiol devam edicem.kalp atışından sonra bebe aspirini bırakıcam.allah ım eğer sağlıklı ve hayırlısı ise nasip etsin.hep bu duayı ediyorum kendim ve diğer hamile kalmak isteyenler için.
arkadaşlar merhaba... Beni hatırlayan arkadaşlara ekstra merhaba :) doğumuma 40 gün kaldı bugün itibari ile. çok ağırlaştım. Havalar serinliyor ama ben yanıyorum. Dün gece yataktan kalkıp duş alıp yattım... Memelerimin altı yanıyordu. Alev alev hemde. Eşimle dua ettik iyi ki bu son ay yazın göbeğine denk gelmedi diye.. Banu'cuğuuummmm sen nasılsın arkadaşım? Neler yapıyorsun? En son baktım dr.a gidecektin. Hormonlarına falan baktıracaktın. Ne oldu sonuçlar? çok merak ediyorum. Arkadaşlarımın hepsine de dua ediyorum. Bütün hamile kalmak isteyen arkadaşlar için her gece duacıyım merak etmeyin olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?