- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
Canim cook tebrik ederim. Insallah bu sefer bebisin sana simsiki tutunur ve hayirlisi ile kucagina alirsin.
Allahim tüm isteyenlere versin tattirsin bu duyguyu.
gozumuz aydın olsun canım nasıl mutlu oldum anlatamam sımdı senı de bbegınıde ıns guzel gunler beklıyo emın olabılırsın..cok mutlu oldum ınan ıns bu sefer hıc bır aksılık olmayacak dualrımız senınle benıde unutmayın ama:)
Merhabalar sevgili arkadaşlarım, nasılsınız, umarım herkes iyidir, sizleri çok özlediim :) Uuzunca bir zamandır yokum çünkü benim yoğunlaşmam gereken bir tezim var malesef, bu sebeple facebooktan tutun her türlü sosyal medya araçlarından ve de tabi burdan da bi süre ayrı kalmamanın faydalı olacağını düşündüm, ha diceksiniz ki noldu bitti mi tez, off nerdee :))) güya amacım bebek doğmadanm bitirmekti ama olamayacak sanırım, her neyse..
İletimi hızla yazıp sizlerin yazdıklarını okumak için sabırsızlanıyorum, bugünü kendime kk günü ilan ettim :) Beni sorarsanız, 23. haftanın içindeyim, Allaha şükür bir problem yok şimdilik ve yine çok şükür bir minik kızım olucak benim :) belki daha öncelewri söylemişimdir, hep bir kızım olmasını çok istemiştim, nitekim kk üye adım olan Lalin Ada da kızıma koymak istediğim isimdi, Allah gönlüme göre verdi :) ama ismi Lalin ya da Ada olmayacak, o da ayrı :)
Lata, çok merak ediyorum senin bebişinin cinsiyetini, ve siz tüm kızlarıı :) güzel haberlerinizi alırım inş okudukça :)
Sevgiler..
kıslarrr merhaba.bugün bhcg yi tekrarladım.662.50 çıktı.pazartesi 288.50 idi.sanıırm önümüzdeki hafta içi doktor kontrole çağıracak.İnşallah herşey yolunda giderde :)) ben sziler için dua ediyorum sizlerde benim için dua edin olurmu bacişler.
Deryaf, kuzum nasılsın? var mı bir gelişme??
Ben 2 hafta önce kan testi sonuçlarımı aldım, ilk basit tahlillerde herşey normal çıktı, tsh prolaktin vs.. değerler normal dedi doktor. şimdi beni ve eşimi üniversite hastanesine yönlendirdi. 25 ekimde de ilk randevumuz var hastanede, bakalım sanırım daha ileri tektikler yapacaklar.. yani eylül ayı benim son deneme ayım , eylül sonu türkiyeye gidiyorum zaten ekimde kocişle ayrı olacağız, o yüzden eylülde kendiliğinden tutarsa ne ala, değilse işte artık ekim sonu hastanelere git gel başlayacak.. işin açıkçası biraz şevkim kırılmış durumda bu bebek olayında, hemen tutmayabilirdi biliyordum ama bu kadar zor olacağını da beklemiyordum.. Bakalım hayırlısı hakkımızda..
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın?? haklısın uzun sürünce insanın şevki kırılıyor, artık bekletmeseler bizi iyi olacak :) bu ay takipteyim p.tesi dr kontrolü var bakalım hayırlısı her şeyin. Türkiye ye geliyormuşsun inşallah göbüşün dolu gelirsin buralara :)
kıslarrr merhaba.bugün bhcg yi tekrarladım.662.50 çıktı.pazartesi 288.50 idi.sanıırm önümüzdeki hafta içi doktor kontrole çağıracak.İnşallah herşey yolunda giderde :)) ben sziler için dua ediyorum sizlerde benim için dua edin olurmu bacişler.
Hepinize merhaba kızlar,
uzun bir süredir yazamıyordum aranızda beni hatırlamayanlar olabilir hatta ,
inşallah herşey yolundadır yaşamlarınızda,
ben pek iyi sayılmam 1,5 ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim daha 18 haftalıktık, herşey yolundaydı kontrollerimizde hiç bir problemimiz yoktu, ama tutunmadıar yavrularım ve 4 temmuz sabahı bel ağrısıyla birlikte doğum başlamış oldu, hastaneye gittiğimde yavrularım gördüm içimde kıpır kıpır oynuyorlardı ağrımı kesmek için çok uğraştılar eğer kesilirse ağrı belki durabilirdi daha ama bel ağrılarım hiç kesilmedi aksine daha da şiddetletdi gece boyu ve sabaha karşı ağrılarımla birlikte yavrularımda bize veda ettiler...
hiç kolay şeyler değil arkadaşlar bu yaşanılanlar rabbim bir daha ne bana nede sizlere inşallah böyle acılar yaşatmasın,
mukut canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende hala atlatmış değilim, sürekli ağlıyorum , benimde göğüslerim senin gibi oldular ama doktorum bir ilaç verdi bu ilaç prolaktin seviyesini düşürüyor ve göğüslerdeki sütü toplayarak inmesini sağlıyor, ilaç kullanmıyorsan doktoruna danışabilirsin canım...
Hepinize merhaba kızlar,
uzun bir süredir yazamıyordum aranızda beni hatırlamayanlar olabilir hatta ,
inşallah herşey yolundadır yaşamlarınızda,
ben pek iyi sayılmam 1,5 ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim daha 18 haftalıktık, herşey yolundaydı kontrollerimizde hiç bir problemimiz yoktu, ama tutunmadıar yavrularım ve 4 temmuz sabahı bel ağrısıyla birlikte doğum başlamış oldu, hastaneye gittiğimde yavrularım gördüm içimde kıpır kıpır oynuyorlardı ağrımı kesmek için çok uğraştılar eğer kesilirse ağrı belki durabilirdi daha ama bel ağrılarım hiç kesilmedi aksine daha da şiddetletdi gece boyu ve sabaha karşı ağrılarımla birlikte yavrularımda bize veda ettiler...
hiç kolay şeyler değil arkadaşlar bu yaşanılanlar rabbim bir daha ne bana nede sizlere inşallah böyle acılar yaşatmasın,
mukut canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende hala atlatmış değilim, sürekli ağlıyorum , benimde göğüslerim senin gibi oldular ama doktorum bir ilaç verdi bu ilaç prolaktin seviyesini düşürüyor ve göğüslerdeki sütü toplayarak inmesini sağlıyor, ilaç kullanmıyorsan doktoruna danışabilirsin canım...
sağol deryacım, amiin diyorum, inşallah eylül ayı uğurlu gelir bize.. Doktor kontrolü yumurta takibi için mi?
arkadaslar gorusemiyoruz bir turlu.bende bu ay hsg cektirdim cok zor bir islemmis oldum oldum dirildim yani...
allahtan sonuclarim temiz cikti acikmis yani tuplerim.bu ay boyle gecsin dedi doktorum belki bu islemden sonra hamile kalabilirsin dedi.
bakalim eger olmazsa onumuzdeki aya klomene devam dedi...
artik 2yili gecti arkadaslar ama benim bebegim hala gelemedi.insalh tez vakitte gelir.cunku artik umutlarim tukeniyor yavas yavas acaba hic cocugum olmayacak mi diye dusunuyorum...
hayaletim casperim çok tebrik ediyorum canım herşey gönlünce olsun umuyorum..
güzel haberleri bizimla paylaşmaya devam et olurmu? lalinda senide çok tebrik ediyoerummm.
evet latacımya yaz geldi herkes biyerlere kayboldu toplanamıyoruz artık..
bu aradabizde prensesimize bi isim bulamıyoruz ya pyalaşalım burda bulduğumuz isimleri ..
Hayaletim casperim, çoooooooooooooook sevindim bitanem. allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..Ay valla çok mutlu oldum, alahım nazarlardan korusun sizi kuzmm..
canimm cok cok tebrik ederim allah sihatle kucagina almayi nasip eder insallhh....cok sevindim senin adinaaa
arkadaslar gorusemiyoruz bir turlu.bende bu ay hsg cektirdim cok zor bir islemmis oldum oldum dirildim yani...
allahtan sonuclarim temiz cikti acikmis yani tuplerim.bu ay boyle gecsin dedi doktorum belki bu islemden sonra hamile kalabilirsin dedi.
bakalim eger olmazsa onumuzdeki aya klomene devam dedi...
artik 2yili gecti arkadaslar ama benim bebegim hala gelemedi.insalh tez vakitte gelir.cunku artik umutlarim tukeniyor yavas yavas acaba hic cocugum olmayacak mi diye dusunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?