- Konu Sahibi nazda_evli
-
konuştuk tabi ki babam çok sıkışmasa bizi aramazdı dedi bende benim gönlüm razı değil dedim öyle kaldı bir daha konuşmadık eşim hep bana sahip çıktı her zaman benim yanımda oldu o yüzden onun üzülmesini de istemiyorum ama açıkçası o parayı onlara göndermeyi de istemiyorumİyi ama eşiniz sizden onay almadan babasına nasıl tamam der ki?
Sonuçta o parada sizin de hakkınız,emeğiniz var...
Ben olsam açıkça konuşup bize yaptıkları eziyetleri unutamadığımı söylerdim..
ben kesınlıkle gonderılmemesı taraftarıyım durum ortada o kadar olandan sonra nasıl ısterler anlamıyorm ben..esınızın aılesı sonucta ozlemıstr dayanamaz ama yapılanlar yenılır yutulur degıl bence esınız bı kez daha dusunse ıyı eder..hayırlısıyla dogum yapar bebegınızle mutlu olursunuz :))insallh
gerçekten ailelerimizin yaptıklarını düşman yapmaz evet bizimde hatalarımız oldu ama herşeyden önce evlattık affedilmeyi hakediyorduk ama hep yalnız kaldık. Şimdi tek sığınağım eşim ve doğacak çocuğum eşimin ailesine karşı zerre kadar sevgi yok içimde
asla vermeyin o parayi,sizi kabul etmezken gururlari vardi,cikarlari olunca gururlari yok olmus birden.sakin alistirmayin ne esinizi ne ailesini.yok esim üzülmesin diye düsünmeyin.sonra siz üzülür cocugunuzla ortada kalirsiniz.disinizi gösterin gerekirse kavga edin ama parayi vermeyin bunun sonu gelmez cünki.gitsinler kredi alsinlar,unutmayin baskalari ne der yada üzülmesin diyenler hep kendileri üzülür madur olurlar.
selam ve dua ile...
kayınpederim kendi içinde istemiyor diğer oğluna aldığın evin kredisi için
eşim de en kısa zamanda ödemek şertıyla verelim diyor
beklersin sen daha canım aynı şeyleri yaşadım senle,bizim düğünümüze bile gelmediler evlendik biz barıştık zorla eşim üzülmesin diye ,barıştık bu dört yıl içinde dört beş mliyar gitti ,bide pişkin pişkin senin işin var kardeşinin işi kötü ödüyemezse abisin helal edecen artık dediler sakın verme ,benim gibi içine hep dert olur canım off off
kusura bakmayn okurken çok sinir oldum hemde sizin bebğinizin parası ile diğergelinin ev borcu en çokta bu çok sinir bozucu eşin sana sormadan nasıl tamam demiş birde parayı ne zaman geri alcanız hemde neden biriktirdiğinz parayı başkalarınıza söylüosunuz onlar istesiğine göre bliyolar o parayı ben olsam yok derdim çünkü bana düşman kgibi davrandılar die onlar her ane baaba gibi sizi yardm etmemişlerki veresin imkanın varssa verme ama eşinlde aran bozulcaksa mecbursun vermeye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?