anladım canım..cnm benimkide üni.bitti suan yüksek lisans okuyor ewet kısa dönem yapacak kısa dönemler artık kalkıyormus artık ne mezunu olursa olsun uzun dönem yapacaklarmıs uzun dönemler suan deqil sanırımda yeni yılda sonra olacakmıs tam bilqim yokta bildiqim kadarıyla böyle aslında esime hep dedim askere git gel diye 2, kızım oldu simdi qidecek küçük kızızm neyse okadar mesele deqilde büyük kızım 4 yasında babasına cok düskün onsuz duramıyor qöreve qittiqi gün bile aqlıyor babamı özledim diyesenağlama offf ya antalya tayin cıktı diye cok seviniyordum oraya qittikten sonra üzüntü allah herseyin hayırlısnı versin AMİNNN
anladım canım..
bahsettıgın yasayı bılıyorum ama daha ımzadan gecmedı bana kalırsa bı sure gecer ..
esımde dusunuyor arada bır gıtmeyı ama bızde bır yerleselım once dıyoruz..şutarafagitti
benım kızım da 3 yasında..elbet zor olucak ama sayılı gun cabuk gecer..
kendımızı avutucaz bır sekılde..:bbo:
sagsalım gıdıp gelsınler de gerısı muhım degıl..
cocuklara da uygun bır dılle anlatırsın bazen onlar bızden daha dırayetlı oluyorlar..opuyorumnanaktan
benim aşkımda daha askere gitmediiii 2 sene sonra şark dönüşü gitcek(( baya korktum kısa dönem kalkcak die ama neyseki şimdilik öle bi durum yokmuş
ewt cnm ya baska caremiz yok zaten haklısın saq salim qidip qelsin tüm askerlerimizde
benim aşkımda daha askere gitmediiii 2 sene sonra şark dönüşü gitcek(( baya korktum kısa dönem kalkcak die ama neyseki şimdilik öle bi durum yokmuş
alısıcaz canım..:1hug:
bır de ıyı tarafından bak araya ozlem gırecek bır sure ayrı kalıcaz..:jeyyar:
ılıskımız tazelenıcek :asigim:flort donemındekı gıbı..delikafadulden
ah be guzelım keske evlenmeden once yapsaydı yaa..
evlendıkten sonra zor oluyor..:bbo:
bu sure ıcınde cocuk dusunmemenı tavsıye ederım..kaydirigubbakcemile3
orası öyle cnm qercekten cok özlem olacak haklısın ya kaydirigubbakcemile3
katılıyorum bitter cnm cocuk olunca cok zor
demı ama..kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen bızı dınle bak tecrube konusuyor..:1closedeyes:
zemuszemus
Urfaya gıdıyorsunuz demek...
esımın kuzenı de orda gorev yapıyor..:1closedeyes:
merkez mı ılce mı henuz bellı degıl..
eger ılcelerıyse kendını hazırla derım ben..:teselli:
ah be guzelım keske evlenmeden once yapsaydı yaa..
evlendıkten sonra zor oluyor..:bbo:
bu sure ıcınde cocuk dusunmemenı tavsıye ederım..kaydirigubbakcemile3
bitterimm nasılsınn canımm
bu ara sınav temizlikk misafirr üst üste hepp gelemiyorum buralaraa
hadi ya çokmu kötü ama çevik kuvvet olduğundan ilçe olmaz die düşünüyorum memnunmuymuş peki orda olan kişi çalışma sistemi nasılmış?
hımm..canım okulu daha bu sene bitcek inş yani son sınavın sonuçlarına bağlı bisde hemen kavuşalım istedik askerliği falan bekleyemedik :asigim: :asigim: :asigim: çocuk için bende şark bitsin askerlik bitsin öle olsun diye düşünüyorum ama kısmet yinede hepimizin kocişi hayırlısıyla gidip gelir inş
Şarka gidecek arkadaşlarım hiç morallerini bozmasınlar doğuda yaşanan dostlukları batıda bulamazsınız orada hayat çok başkadır teşkilatımız daha tutkun ve samimi oluyor ama batı öyle değil herkes hayatını yaşar şarkımızı Urfa bozovada yaptık asla yaşanan o güzel günleri unutamam gönlünüzü ferah tutun hayırlı görevleriniz olsun ALLAHA EMANET gidin paşalar gibi görevinizi yapıp dönün VATANIMIZ ÇOK GÜZEL BAYRAĞIMIZIN DALGALANDIĞI HER YERDE GÖREVE HAZIRIZ....SEVGİLER......
bır arkadasımız da Urfa nın ılcesınde gorev yapıyor da..
esı pek memnun degıl oralarda asiretler felan cok bılırsın kadınların sosyal aktıvıtesı yok desem yeterlı olur herhalde ..:jeyyar:
esımın kuzenı de cevık kuvette merkezde..
cok yogun calısıyor bazen sehır dısına da cıktıkları oluyor..
merkez mı ılce mı bellı olsun esınızle tanıssın ıstersen ..yerimseniben
belkı yardımı dokunur..gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?