hadi ya canım çokmu yoğun çalışıyorlar allah neyse sağlık olsun naplaım allah güç
kuvvet versin:Saruboceq: evet tanışsınlar tabi sen şimdi yoksun galiba görüşürüdük
ben daha nişanlıyım seneye evlencem.eşinin kuzani evlimi peki canım?:uhm:
kuzucuklarrr nasılsınızzzzzzzzzz
selam kızlar eşim çok şükür eş durumundan adıyaman merkeze geldi...
kızlarya merkezmi ilçemi daha belli olmadıya ben buqün belli olur sanıyordum belki haftaya hayırlısı olsun
evet canım tum gun bekledık bız de ama ..:çok üzgünüm:
belkı pazartesıye bellı olur bır hafta dolmus olucak yaa..:sm_confused:
umarım tabii..
kaydirigubbakcemile3
kızlar çok sağolun hepiniz inşallah hepimiz hayırlısıyla kolaylıkla gider yerleşiriz biz bugün döndük adıyamandan ev işi %85tamam gibi ev kiraları uçmuş yaa adıymanda biz 430a tuttuk gerçi istanbula göre çok çok iyi burda 70 metrekare eve 500 veriyodum orda 150 metrekareye 430 olacak tabi artı yakıt parası ve kapıcı parası var kalan eşyalarıda toplayıp 10-15güne gidiyoruz inşallah....
kızlar çok sağolun hepiniz inşallah hepimiz hayırlısıyla kolaylıkla gider yerleşiriz biz bugün döndük adıyamandan ev işi %85tamam gibi ev kiraları uçmuş yaa adıymanda biz 430a tuttuk gerçi istanbula göre çok çok iyi burda 70 metrekare eve 500 veriyodum orda 150 metrekareye 430 olacak tabi artı yakıt parası ve kapıcı parası var kalan eşyalarıda toplayıp 10-15güne gidiyoruz inşallah....
bencede cnm ya insallah pazartesi belli olur insallah turkbayragi opuyorumnanaktan
ya işte yeni eve halı ve perde lazım bu ev küçük olduğu için ona göre almıştım odalarda farklı duvarlarda pencereler var benim şimdiki perdelerim tek camlık bayada pahalıya diktirtmiştim kaldırıp yeniden almak istemiyorum e diğer cama göre de diktirsem pahalıya mal olacak ne yapayım kızlar sizce
şimdi bakıyorum canım hemen evet iyi fikir gibi geldi bak benim de açtığım konularda evimin resimleri var oradan bakabilirsin perdelerime..
ınsallah canım yaa..:Saruboceq:
merkez mı ılcemı tam bellı olmadan da kısıtlanıyor ınsan..mafoldumben
ona gore ev ayarlasak tam bellı olsada bır an once..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?