Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

evet kuzen evlı esı de hemsıre..
yenı bebeklerı olucak bu ay sonunda..:CüvCüv:
merkezde gorev yapıyorlar..gamyoncuiremsu
sen bana ozel msj at ben onlıne olmasam bıle..yerimseniben

kızlarya merkezmi ilçemi daha belli olmadıya ben buqün belli olur sanıyordum belki haftaya hayırlısı olsun

selam kızlar eşim çok şükür eş durumundan adıyaman merkeze geldi...

kızlarya merkezmi ilçemi daha belli olmadıya ben buqün belli olur sanıyordum belki haftaya hayırlısı olsun

evet canım tum gun bekledık bız de ama ..:çok üzgünüm:
belkı pazartesıye bellı olur bır hafta dolmus olucak yaa..:sm_confused:
umarım tabii..
kaydirigubbakcemile3

kızlar çok sağolun hepiniz inşallah hepimiz hayırlısıyla kolaylıkla gider yerleşiriz biz bugün döndük adıyamandan ev işi %85tamam gibi ev kiraları uçmuş yaa adıymanda biz 430a tuttuk gerçi istanbula göre çok çok iyi burda 70 metrekare eve 500 veriyodum orda 150 metrekareye 430 olacak tabi artı yakıt parası ve kapıcı parası var kalan eşyalarıda toplayıp 10-15güne gidiyoruz inşallah....

insallah :Saruboceq: cnm ewt kiralar acayip pahalı ya antalyada cok pahalı bakalım nasıl olur hayırlı olsn cnm

ınsallah canım..:Saruboceq:
430 ev kırası haa..sengözlerimebaksanab
Manısa daha ucuz demek kı..
bır on arastırma yaptım 350-400 cıvarı evler..
tabıı bır de yerınde gıdıp gorucez o zaman degısır belkı bakalım..benneyaptımki

ya işte yeni eve halı ve perde lazım bu ev küçük olduğu için ona göre almıştım odalarda farklı duvarlarda pencereler var benim şimdiki perdelerim tek camlık bayada pahalıya diktirtmiştim kaldırıp yeniden almak istemiyorum e diğer cama göre de diktirsem pahalıya mal olacak ne yapayım kızlar sizce

bencede cnm ya insallah pazartesi belli olur insallah turkbayragi opuyorumnanaktan

ınsallah canım yaa..:Saruboceq:
merkez mı ılcemı tam bellı olmadan da kısıtlanıyor ınsan..mafoldumben
ona gore ev ayarlasak tam bellı olsada bır an once..

valla dishecim gitmeden biz de öyle duymuştuk ön araştırmalarda ama iş gidince değişiyo umarım sizin öyle olmaz tatlım...

sımdıkı perdelerın cok mu kucuk canım..
yenı eve gore..fisfisfis
olmazsa o kucuk perdelerı ıkılı olarak bır perde gıbı kullan ortadan perde suslerıyle bırlestırırsın tabıı gormeden fıkır beyan etmek zor ama..benneyaptımki
bır de yenı cıkan sakallı ıpler var bır de koza ıpler onlardan perde yapılıyor..yerimseniben
burada bıle var onlardan yapabılırsın evın olculerıne ve oda takımının rengıne gore..
koza ıpten yapılanlar cok orjınal duruyor..şakkıdı
ıstersen lınk verıyım bak bı..yerimseniben

şimdi bakıyorum canım hemen evet iyi fikir gibi geldi bak benim de açtığım konularda evimin resimleri var oradan bakabilirsin perdelerime..

şimdi bakıyorum canım hemen evet iyi fikir gibi geldi bak benim de açtığım konularda evimin resimleri var oradan bakabilirsin perdelerime..

tamam canım bır bakıyım..
sen su orulen perdelerı bır dusun derım..
cok gusel duruyorlar..yerimseniben
bende kızımın odasına yapıcam..

ınsallah canım yaa..:Saruboceq:
merkez mı ılcemı tam bellı olmadan da kısıtlanıyor ınsan..mafoldumben
ona gore ev ayarlasak tam bellı olsada bır an once..

ewt cnm ben simdiden ev bile ayarlıyorum hatta ayarladım netten birkactane buldum esim qidip bakacak bir ara umarım iyi cıkar birde demistim ya askere qideceqi için ablamlara yakın yerden evlere bakıyorum ilçe cıksada qitmeyeceqim cnm ya yinede merak ediyorum insalllah ilçe cıkmaz y yaa bu arada esim aqustosta asker cok üzülüyorum hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…