burayamı geliyon başımın belasıı
kurtulamıcammı ben sendenn tel değiştim arayıp bulma die tayin manisaya çıktıı kaderimmi bu benim
neyse kankaa şaka bi yana acaipp sevindimm teldeki çığlığımıı biliyon demii nasıl bağırdımm kaynanan öldü deselerr ancak bu kadar sevinirim muhahahahahaha
selamlar..iyi akşamlar...Şarka gidecek olanlara hayırlı uğurlu olsun. :1rolleyes:kimseler yok..
alkisalkisalkis
vereliniortakenesse canım bende alaşehirdeyim 4 yıldır memnun oldum .......................................:lepi:
günaydın ngs ablamm hazırlıklar devam tabiki haftayada aşkımın yanına gidiyorummm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt profilde davetiyem var beklerim düğünüme Şeniz
hayırlı olsun bitter allah sonunuzu getirsin.bizimde tayinler belli oldu urfa çıktı.urfada görevini yapan veya daha önceden yapmış arkadaşlar vramı bana biraz yardımcı olsalar çok sevincem kaydirigubbakcemile2
bende canım çok yakınmışsın memleketimebiz şuan izmirdeyiz tunceliye gidiyoruz hayırıs bakalım siz doğuya gittinizmi a bide ikiz bebişlerini öp benim için......
qünaydın kızlar
ne yapıyorsunuz tayinciler toplandınızmı ben yavas yavas toplanıyorum ... toplanmakta cokk zor hele birde cocuklarla olsun saqlık olsn qideceqim qünü bekliyorum sabırsızca ablamlar yiqenlerim arkadaslarım sabırsızca bekliyorlar bekle ANTALYA qeliyorumopuyorumnanaktan
tunaydın canım..:lepi:
ben henuz toplanmadım..
ılce mı merkez mı bellı olsun sonrasında baslıycam toplanmaya..
bende tek cocuk o kadar zor gelmıyor toplanmak..:1rolleyes:
ewt haklısın bende merkez veya ilçe belli oldukatn sonra toplanacaktım ama esim askere qidecek erken qidebiliriz oyüzden tedbirimi almak istiyorum hayıllısı olsun tahminimce merkez cıkar tahmince cıkmazsa askerden qelene kadar merkezde kalacaqımbenneyaptımkibenneyaptımki
sende asker yolu beklıycen demek..
benımkı de yapmadı daha henuz gıtmeye de nıyetı yok tecıllı..:bbo:
bılmıyorum bız napıcaz artık..
tam kesın yerlerımız bellı olsun toplanmak kolay dakaydirigubbakcemile2 gıttıgın yere yerlesmek zor..delikafadulden
tünaydın kızlar yokmu tuncelide olan ya....Çok üzgünüm çoook
doqru cnm toplanmak yinreiyi ş yerlestirmek seninkidemi askere qitmedi benimkide tercilli de okulu dondurdu qidip qeliyip dedi ne zaman olsa qideceqim diyor kızlar büyümeden bitsin askerlik cok zor olacak ta ne yapalım mecbur ya
kısa donem yapımıycak mı..mirmirmirmir
benımkı de yapmadı evet unv. mezunu kısa donem yapıcak aslında bu yıl bıtırdı unv. ama henuz gıtmek gıbı bı nıyetı yok..:sm_confused:
bakalım hayırlısı:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?