bende şimdi okudUM ALLAH GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN
mrh kızlar nasılsınız valla ben ıyı sayılrım mardıne alısmaya calısıyorum.hos nasıl alısacaksam.ama yıne ıdare edr.ne yapalım bıze her yer memleket.turkbayragiesımde geceye gıttıpıneklıyom bılgısayarın basında.üfff ıkı yıl oldu hala alısamadım gece calısmasına yaaaa:1no2:
ablalarım merhaba
aranıza yenı katılacagım
nısanlım bugun polıslıgı kazandı aslında 4 yıllık malıye mezunu fakat ulkelmızın durumu malum
sızlere danısmak ıstedıgım seyler var
aranızda esı cevık kuvvet olan varmı
benım galıba bıraz gozum korkmaya basladı
kankaa bee şuu üniversite kayıtları başlasadaa yanına gelsekk bi kısmet olmadı haaa
merhaba..opuyorumnanaktan
hosgeldınyerimseniben
meraba kızlar ii akşmlar hepinize ben daha polis eşi değilim ama olcam inş. sevgilim polis :asigim:
evet canım universitedeyken kapanmıstım 3yıl oluyo bu arada ercıyes mezunuyum ama yozgattan
Ay çokk sevindimm hayırlııı olsunn böylee kazananlarıı duydukçaa çokk seviniyorummmm
nedenn çeviktenn korktunn canımm
hanı calıma kosulları bellı degıl ya polısımızın o yuzden
kendı adıma buna hazırmıyım bılmıyorum
kendı kendımı yıyıp bıtırıyorum
olak ı ıstanbul cevı cıkarsa kı bu %70 ıhtımalmıs ozaman nasıl evlenırız gecım nasıldır.....
kafam allak bullak yanıkaydirigubbakcemile
ya benn bayılıyorumm böylee nişanlısınn yadaa sevgilisii poliss olanlaraa
eskii gönlerimm aklımaa gelirr biz 10 yıllık evlii olduk artıkk
dishecimm sizinn dahaa bitmedimii canımm yurt dışıı görevinizz bizimm bitti artıkk geldikk polonyadann
senn benii tanımazsınn canımm benn genelliklee burayıı okudumdan bilirim
hanı calıma kosulları bellı degıl ya polısımızın o yuzden
kendı adıma buna hazırmıyım bılmıyorum
kendı kendımı yıyıp bıtırıyorum
olak ı ıstanbul cevı cıkarsa kı bu %70 ıhtımalmıs ozaman nasıl evlenırız gecım nasıldır.....
kafam allak bullak yanıkaydirigubbakcemile
merhaba hosgeldın!..zemuszemus
bız yurtdısında degılız kaydirigubbakcemile3doguyu bıtırıp geldık suan Manısa dayız canım..
günaydın bayanlar ben nazan aranıza yeni katıldım. benim eşimde polisliği kazandı sevinmekle birlikte galiba biraz korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?